Hvordan Konvertere MOV til MP4 Mac

Resumé: Hvis du forsøger at konvertere MOV-filer til MP4 og finde nemme, manuelle måder at konvertere den på, guider denne artikel dig videre til metode til konvertere MOV til MP4 Mac uden at miste sin videokvalitet. Kend årsagerne til konverteringen og udfør konvertering ved hjælp af nemme og bedste metoder. Hvorfor konvertere MOV til MP4 … Continue reading “Hvordan Konvertere MOV til MP4 Mac”

Reparation 0 Byte Fil Fejl

Resumé: Viser dit drev 0 byte på din USB eller andre lagerdrev? I denne artikel vil du vide, hvorfor du støder på 0 KB eller byte på lagerdrevet på trods af filer, der er gemt på drevet. Dette hjælper dig også med at reparerer 0 byte fil fejl og guider dig til at gendanne data … Continue reading “Reparation 0 Byte Fil Fejl”

Reparation Videoforsinkelse og Stamming

Resumé: Er det ikke irriterende at blive udsat for video-forsinkelser, mens du ser dine yndlingsvideoer online eller offline? Denne artikel guider dig videre hvordan reparerer videoforsinkelse og stamming på din computer. Giver også foranstaltninger til at stoppe videoforsinkelser på videoer. Hvad får videoen til at forsinke? Video forsinket og stammen er de almindelige problemer, når … Continue reading “Reparation Videoforsinkelse og Stamming”

OST er ikke en Outlook Datafil

Resumé: Hvis du bruger Microsoft Outlook 2016/2013/2010, er det ret almindeligt at støde på en fejl OST er ikke en Outlook datafil. Ved at følge metoderne forklaret i artiklen kan du nemt rette Outlook OST-fejlen OST er ikke en Outlook-datafil.   Både OST og PST er velkendte datafiler, der bruges af Outlook-e-mail-applikationer. Hvor Outlook PST og OST … Continue reading “OST er ikke en Outlook Datafil”

Ingen Medier Indhold på USB Nøgle

Resumé: Fjernelsesdiske eller USB-drev er tilbøjelige til mange fejl, da de bruges i flere enheder. Der er ingen medier i den specificerede enhed er en af USB-fejlene, der ikke engang lader dig formatere drevet for at slippe af med fejlen. Lær hvordan du løser ovenstående USB-fejl ved hjælp af 3 nemme manuelle metoder. Kend også den bedste … Continue reading “Ingen Medier Indhold på USB Nøgle”

Vis Skjulte Filer og Mapper Windows 10 Virker ikke

Resumé: De fleste af Windows-brugerne står over for problemet med skjulte filer og mapper. Til tider fungerer Window’s Vis skjulte filer og mapper ikke eller vises på skærmen, når det kræves for at få adgang til det. Artiklen indeholder komplette manuelle løsninger til problemer. Fejlfinding af problemet vis skjulte filer og mapper Windows 10 virker … Continue reading “Vis Skjulte Filer og Mapper Windows 10 Virker ikke”

Hvordan Deaktivere eller Aktiver TRIM SSD?

Resumé: Baseret på nødvendigheden af datalagring bliver du nødt til at aktivere eller deaktivere TRIM-kommando på SSD. For at gøre fuld brug af TRIM skal du vide, om kommandoen er aktiveret eller deaktiveret. Denne artikel hjælper dig med at vide om TRIM, og hvordan det er nyttigt på SSD’er. SSD har fået en bred popularitet … Continue reading “Hvordan Deaktivere eller Aktiver TRIM SSD?”

Gendanne HFS Partition

Resumé: Både Windows og Mac fungerer på forskellige filsystemer. Mens Windows-computere har NTFS-filsystemet, er Mac kendt for sit hierarkiske filsystem. Denne artikel guider dig videre hvordan gendanne HFS partition uden at miste nogen af dine vigtige data. HFS /HFS+ Partition Selvom apple opdaterede deres filsystem til APFS, foretrækker stadig et stort segment af brugere HFS. … Continue reading “Gendanne HFS Partition”

Reparere Korrupt PowerPoint Fil

Resumé: Microsoft PowerPoint er den mest anvendte applikation til at oprette og levere præsentationer i skoler, kontorer og mange forskellige steder over hele kloden. PPT- og PPTX-filer oprettet ved hjælp af PowerPoint er dog ikke fri for problemer, der gør dem korrupte eller utilgængelige. Hvis du er en af de brugere, der har en beskadiget … Continue reading “Reparere Korrupt PowerPoint Fil”