Harddisk Fejlkode 0146

Hvis du er en Dell-bruger, har du muligvis stødt på flere harddisk- og softwarrelaterede problemer, mens du bruger din pc. En sådan harddiskrelateret fejl, som de fleste af Dell-brugere støder på, er error code 0146. Harddiskfejlkode 2000 0146 på Dell-computere angiver, at den har alvorlige logiske fejl på drevet, der kan føre til harddiskfejl. Det … Continue reading “Harddisk Fejlkode 0146”

Gendanne Data fra Partition RAW

Resumé: Kan ikke få adgang til dine dyrebare data, der er gemt på drevet, når drevet bliver RAW? Ofte dukker en fejlmeddelelse op, hvori den ikke kan få adgang til drevet, og drevet er slået RAW. Hvis du er bekymret for, hvordan du får adgang til dine vigtige data på et drev, der har slået RAW, … Continue reading “Gendanne Data fra Partition RAW”

Fejl Kopiering af Fil eller Mappe

Fejl kopiering af fil eller mappe: Unspecified error, er den mest almindelige fejl, vi alle er stødt på under kopiering af filer fra pc til en ekstern enhed, såsom SD-kort, USB-enhed osv. Fejlen skyldes forskellige årsager som korruption i filen, begrænsning af filstørrelse og mere. Med denne artikel kan du være sikker på reparere fejl kopiering … Continue reading “Fejl Kopiering af Fil eller Mappe”

Outlook Fokuseret Indbakke

Hvor meget fokus lægger du på for at finde, at vigtig arbejdsmail midt i spams og andre uønskede mails rodet i din Outlook-indbakke? Hvis du er en af de Outlook-brugere, der er bekymrede for dine prioriterede mails, der aldrig bliver afsluttet med nyhedsbreve og andre spams, er denne artikel noget for dig. Outlook har en … Continue reading “Outlook Fokuseret Indbakke”

Gendanne Ufrelste Word Dokument Mac

Vi ved alle, at MS Word-dokument er det mest almindeligt anvendte program til at oprette dokumenter som opgaver, breve, brochurer, læringsaktiviteter osv. På en enkel måde er Word-dokumenter blevet en del af vores arbejdsliv. Hvad hvis du ikke finder det dokument, der for nylig arbejdede på, eller hvis du ved et uheld slettede det ikke … Continue reading “Gendanne Ufrelste Word Dokument Mac”

Outlook ikke i Stand til at Forbinde Proxy Server Fejl

Vi ved alle, at Outlook er den mest anvendte e-mail-applikation over enhver anden applikation. Ikke kun som e-mail-klient, men Outlook tilbyder også mange andre ekstra fordele, såsom kalender, opgavehåndtering, kontakt manager, notatoptagelse, journal og osv. På trods af den popularitet, som Outlook har, er den for sårbar for fejl. En Outlook-bruger gennemgår et antal Outlook-fejl. Få … Continue reading “Outlook ikke i Stand til at Forbinde Proxy Server Fejl”

Du Skal Formatere Disken i Drev før Du kan Bruge Den

“Du skal formatere disken i drev før du kan bruge den” er en fejl, der vises, når du slutter dit SD-kort, USB eller et andet eksternt drev til din pc. Når fejlen dukker op, indikerer den, at filsystemet er beskadiget. Lad os se de mest almindelige årsager og løsningen til at løse fejlen i de kommende … Continue reading “Du Skal Formatere Disken i Drev før Du kan Bruge Den”

Outlook Fejl 0x80040154

Flere Outlook-brugere har fundet en fejl på 0x80040154, mens de arbejder på Outlook. Fejlen ses ofte, mens du prøver at downloade eller modtage e-mails i Outlook på Windows PC. Lad os gå videre med at forstå mere om årsager, scenarier og løsninger til at rette Outlook-fejl 0x80040154. Helt sikkert 0x80040154 fejl kan ses på grund … Continue reading “Outlook Fejl 0x80040154”

Arkiv Outlook Emails

Arkivering af Outlook-e-mails er et af de bedste valg for at holde din Outlook-e-mail-applikation ude af belastning og fejlfri, hvilket igen øger dens ydelse. Artiklen svarer bestemt til de fleste af dine forespørgsler relateret til Outlook-arkivet. Det er en alt i én guide til at vide om arkivering af Outlook-e-mails. De fleste af jer skal … Continue reading “Arkiv Outlook Emails”