Hvordan Gendanne Formateret SSD?

Resumé: Formatering af drevet er ikke så ualmindeligt i dag, da hver computerbruger formaterer drevet for at øge drevets ydeevne og holde det fri for fejl. Hvis du prøver at finde løsninger på gendan formateret SSD, denne artikel taler om un-formatering af solid state-drevet for at gendanne data fra det samme. De fleste af brugerne … Continue reading “Hvordan Gendanne Formateret SSD?”

Der Blev Fundet et Problem med Indhold PowerPoint

Resumé: Ingen møder går uden PPT-præsentationen. PowerPoint-præsentation er hovedelementet i enhver diskussion eller en konference. Hvad hvis din vigtige PPT-præsentation er klemt på grund af “der blev fundet et problem med indhold PowerPoint” fejl? Hvis du leder efter en metode til at rette fejlen og fortsætte med PPT, er her de mest dygtige måder at … Continue reading “Der Blev Fundet et Problem med Indhold PowerPoint”

Gendanne Harddisk Bærbar

Resumé: Brug af bærbar computer øges dag for dag. Anvendelsen af computere på forskellige områder har øget efterspørgslen efter bærbare computere, da den er kompakt. Øget popularitet betyder ikke, at din bærbare harddisk er fri for datatab. Du kan sandsynligvis forudsige, om din bærbare computer vil dø ved hjælp af et par tegn som forringelse … Continue reading “Gendanne Harddisk Bærbar”

Gendan Permanent Slettede Filer

Resumé: Der kan være situationer, hvor du ender med at miste dine vigtige filer permanent på grund af usikre årsager. Følgende opskrivning guider dig til gendanne permanent slettede filer fra alle Windows-computere. Vi ved alle, når filen er slettet og flyttet til papirkurven gendan slettede filer fra papirkurv er en tur i parken. Hvad hvis du har … Continue reading “Gendan Permanent Slettede Filer”

Microsoft Word Styrter ned

Resumé: Microsoft Word er uden tvivl det mest foretrukne program på planeten til oprettelse af dokumenter. Men vi ved alle, at selv de bedste af applikationerne har mangler, og MS Word er ikke en undtagelse. Et af de mest almindelige problemer, der opstår, er Microsoft Word styrter ned mens du gemmer eller åbner et orddokument. … Continue reading “Microsoft Word Styrter ned”

Gendan Fotos og Video Filer fra Format SD Kort

Resumé:  Formaterede du netop dit SD-kort og mistede alle dine foretrukne fotos og videoer, der blev taget fra dit kamera? Nå, her er en afprøvet og testet metode, der bruges til gendanne fotos og video filer fra format SD kort. Det være sig kameraets SD-kort, mini-SD-kort eller ethvert andet SD-kort, der bruges på et af … Continue reading “Gendan Fotos og Video Filer fra Format SD Kort”

Harddisk Beskadiget Gendannelse

Resumé: Mange faktorer fører til korruption på harddisken, som dine vigtige data bliver utilgængelige for. Hvis du er på udkig efter en løsning til at gendanne data fra en beskadiget harddisk uden at formatere drevet, er du på det rigtige spor. Følg artiklen for at kende årsagerne og symptomerne på den ødelagte harddisk og den nemmeste … Continue reading “Harddisk Beskadiget Gendannelse”

Gendan Slettet Fil fra USB

Resumé: Hvis du leder efter den lette måde at gendanne slettede filer fra USB Flash-drevet, er du ikke den eneste. Sletning af filer fra et USB-flashdrev er den mest almindelige fejl, der udføres af enhver USB-bruger. Ved hjælp af de løsninger, der er omtalt i artiklen, kan du nemt gendanne slettet fil fra USB og … Continue reading “Gendan Slettet Fil fra USB”

Gendan Billeder fra SD Kort

Resumé: At miste fotos fra SD-kort er altid skuffende, da de holder dine yndlingshukommelser. Hvis du tilfældigvis sletter billederne eller mistede dem ved et uheld og undrer dig hvordan gendan billeder fra SD kort, følgende oplysninger viser, at du er gavnlig ved at gendanne dine gamle minder. I dag bruger næsten hvert kamera SD-kort eller … Continue reading “Gendan Billeder fra SD Kort”

Gendan Filer Korrupte

Resumé: Filer kan blive korrupte på bare et skift af tid, og i sådanne situationer bliver gendannelse af korrupte filer prioritet. Korrupt filgendannelse kan også betyde, at den korrupte fil repareres uden at skade den originale fil. I denne artikel vil du være i stand til at finde metoderne til gendan filer korrupte og reparere … Continue reading “Gendan Filer Korrupte”