Hvordan Gendan Formateret SD Kort?

Resumé: Formatering af et SD -kort er ret almindeligt. Du har muligvis ved et uheld formateret SD -kort for at have plads til nye data eller formateret for at slippe af med SD -kortfejl. Ved hjælp af genoprettelsesmetoder forklaret i artiklen er det nemt og sikkert at gendanne filer fra et formateret SD -kort. SD-kort … Læs videre “Hvordan Gendan Formateret SD Kort?”

Reparere Ødelagt Ekstern Harddisk

Resumé: Når eksterne drev bliver ødelagt, bliver drevet utilgængeligt, og dine data bringes i fare. For at få adgang til dine vigtige filer og mapper, der findes på de korrupte eksterne drev, skal du rette det. Ved hjælp af fejlfindingstrin, der tilbydes i artiklen, kan du reparere det eksterne drev og gendanne data uden at … Læs videre “Reparere Ødelagt Ekstern Harddisk”

Ingen Mac HFS Mængder Fundet

Resumé: MacOS genkender ikke HFS -partition på din Mac? Hvad hvis HFS -volumen ikke findes? Hvis HFS -volumen ikke findes på Mac, kan data, der er gemt på drevet, ikke være tilgængelige. Ved hjælp af denne artikel vil du være i stand til at få adgang til tabte HFS -data og årsager, der forårsagede problemer … Læs videre “Ingen Mac HFS Mængder Fundet”

Reparerer Outlook Mac Synkroniseres ikke med Udvekslingsserver

Resumé: Hvis du bruger Outlook på Mac, er det ikke nyt at opleve nogle synkroniseringsfejl under arbejdet. Hvis du står over for problemer, mens du forbinder Outlook til serveren, er du på den rigtige side. I denne artikel vil du være i stand til at lære årsagerne til, at problemet og fejlfindingsmetoder løser det samme. … Læs videre “Reparerer Outlook Mac Synkroniseres ikke med Udvekslingsserver”

Outlook Reparationsværktøj Dukker op

Resumé: Det bliver irriterende, og du kan ikke ignorere, når Outlook Inbox Repair -værktøj bliver ved med at dukke op på skærmen. I denne artikel vil du være i stand til at forstå, hvorfor Outlook -indbakke reparationsværktøj dukker op løbende og årsagerne bag det. Hvis du også leder efter den komplette løsning, skal du løse … Læs videre “Outlook Reparationsværktøj Dukker op”

Format SD Kort 3DS

Vi ved alle, at almindelige SD-kort ikke kan bruges med Nintendo videospilkonsoller. Ja, ved at formatere det almindelige SD-kort kan det opgraderes til Nintendo 3DS SD-kort. Det næste spørgsmål ville være, hvordan formateres 3DS SD-kort for at blive kompatibelt med Nintendo 3DS-konsoller? Hold fast til slutningen af artiklen for at vide, hvorfor omformatering er nødvendig … Læs videre “Format SD Kort 3DS”

Gendan Slettet Kalender Outlook

Microsoft Outlook’s kalenderfunktion er velkendt for sin styring af begivenhedsplanlægning. Dette hjælper dig også med at styre aftaler, poster, begivenheder uden besvær. Du kan også planlægge rettidige advarsler til vigtige møder og andre vigtige begivenheder. Men ting kører ikke altid problemfrit, og der kan være situationer, hvor Outlook-kalenderen er slettet, og tingene går i stykker. … Læs videre “Gendan Slettet Kalender Outlook”

Reparation Fil CRC Fejl Outlook PST

Resumé: Hvis der opstår afbrydelse, mens du bruger Outlook, kan din datafil være tilbøjelig til CRC-fejl. Og data kan ikke længere bruges. Følg nedenstående afsnit for at vide om den nemmeste løsning til at rette CRC-fejlen (Data Cyclisk Redundans Check) i Outlook. Før det skal du lære om årsagerne til fejl i cyklisk redundanskontrol nedenfor. … Læs videre “Reparation Fil CRC Fejl Outlook PST”

DIY Vejledning til Gendanne Partitionstabel

Resumé: Kan du ikke få adgang til partitionen på grund af korruption i partitionstabellen? Hvordan ville du vide, om skaden er i partitionstabellen? Her er en guide, der hjælper dig med at forstå partitionstabellen og problemer forbundet med. Hjælper dig også med at gendanne data fra utilgængelige / ugyldige partitioner uden at miste nogen data. … Læs videre “DIY Vejledning til Gendanne Partitionstabel”

Reparere Diskværktøjet kan ikke Reparere denne Disk Fejl

Resumé: Diskværktøj er det mest anvendte macOS-værktøj til reparation af Mac-drev. Diskenhed, der ikke reparerer disken, kan være et alvorligt problem. Dette kan skyldes alvorlig korruption på drevet. Fejlen kan ses på både interne og eksterne drev, når diske bliver beskadiget. Her er en enkel guide, der hjælper dig med at rette fejlen ved hjælp … Læs videre “Reparere Diskværktøjet kan ikke Reparere denne Disk Fejl”