Der Blev Fundet et Problem med Indhold PowerPoint

Resumé:

Ingen møder går uden PPT-præsentationen. PowerPoint-præsentation er hovedelementet i enhver diskussion eller en konference. Hvad hvis din vigtige PPT-præsentation er klemt på grund af “der blev fundet et problem med indhold PowerPoint” fejl? Hvis du leder efter en metode til at rette fejlen og fortsætte med PPT, er her de mest dygtige måder at rette fejlen på.

Fix PowerPoint found a problem with the content error

Fejlen PowerPoint found a problem with content” i præsentation kunne ses i både .ppt- og .pptx-filer, men oftest observeret i .pptx-filer. Problemet vises ofte på Windows 7, Windows 8 og Windows 10 computere. Lad os se, hvad der forårsager fejlen PPT fandt et problem med indholdet i din præsentation.

Hvad forårsager problemet med “PowerPoint fundet et problem med indhold”?

Der er flere grunde, der forårsager fejlen i din præsentation. Få af de største problemer, der forårsager årsager, er anført nedenfor.

Din PPT-fil er blokeret:

Hvis du downloader en fil fra et hvilket som helst websted, er chancerne for, at dit operativsystem blokerer for at blive ændret. er høj, da de kan indeholde vira i dem. Virus kan påvirke ydeevnen på din enhed og forårsage korruption på drevet.

Fil placeret i synkroniseringsmappe:

Hvis din fil er til stede i synkroniseringsmappen såsom Dropbox eller OneDrive, viser PPT-filen den fejl, PowerPoint fandt et problem med indholdet. Dette er fordi; en synkroniseringsmappe deaktiverer .ppt / .pptx-filen til at fungere nøjagtigt.

Filen findes ikke på tillidslisten:

Den mappe, der er vært for .ppt / .pptx-filerne, skal tilføjes i tillidslisten i PowerPoint. Uhensigtsmæssig placering af dine PPT-filer kan føre til fejl med indhold i en præsentation.

Beskyttet visning er aktiveret:

Hvis du har aktiveret de beskyttede visninger, er der chancer for at støde på den fejl, PowerPoint fandt et problem med indholdet. Fordi den aktiverede beskyttede visningsmulighed nægter at åbne den fil, der er downloadet fra enhver direkte URL eller enhver vedhæftet fil i Outlook.

PowerPoint-filkorruption

Sidst men ikke mindst kan korruption i PPT / PPTX-filen eller drevet, hvor dine filer er placeret, spille en vigtig rolle i ikke at åbne din .ppt-fil.

Derfor, efter at have drøftet årsagerne, har du alle muligvis en idé om, hvorfor din fil forårsager problemer med indholdet i PPT-filen. Lad os se forskellige metoder til at rette den fejl, der får din PPT-fil til at fungere nøjagtigt.

Bemærk: Hvis du er opmærksom på årsagen til fejlen, kan du direkte dykke ned i den tilknyttede løsning, der er anført i slutningen af artiklen.  

Brugersag 1:

PowerPoint found Problem with content

Hej, jeg forsøgte at løse problemet ved at klikke på den viste reparationsindstilling sammen med fejlen, men jeg er stadig ikke i stand til at åbne min fil og modtog en anden pop op-meddelelse om, at PowerPoint ikke kan læse min fil. Denne præsentation er yderst vigtig for morgendagens diskussion. Hjælp mig med at løse problemet og åbne filen.

PPTX error

Hvis du har forsøgt at rette fejlen ved at klikke på Reparationsindstilling leveret sammen med fejlen og stadig ikke er i stand til at rette fejlen, skal dette skyldes alvorlig korruption i filen eller det drev, hvor den er placeret. I en sådan situation er alt hvad du behøver et effektivt PowerPoint-filreparationsværktøj der hjælper dig med at rette fejlen på filen og gendanner din fil uden at miste dine vigtige data.

SFWare PowerPoint File Repair-værktøjet løser ikke kun de beskadigede PPT-filer, men gendanner også diasene på alle de filer, der er til stede på PPT, med tekst, formatering, billeder, animationer, lyde, tabeller, hyperlinks osv. Derfor ekstraherer det de komplette objekter af beskadiget fil. Softwaren fungerer på alle versioner af PowerPoint inklusive den nyeste 2019, 2016, 2010, 2013 osv. På alle Windows-platforme.

Free Download for Windows

Brugersag 2:

Hej, jeg prøvede at reparere filen ved hjælp af reparationsmuligheden. Senere modtog jeg ikke nogen fejlmeddelelse yderligere som angivet i User case 1. Men jeg er stadig ikke i stand til at åbne PowerPoint-filen på grund af fejlen PowerPoint fandt problemet med indholdet. Sådan løses fejlen for at åbne filen igen?

Sådan løses PowerPoint fundet et problem med indhold?

Nedenfor er metoderne til reparere der blev fundet et problem med indhold PowerPoint i præsentation.

Fjern blokering af PowerPoint-filen

Denne metode kan hjælpe dig med at rette fejlen, hvis problemet i indhold skyldes, at operativsystemet blokerer filen.

 • Kontroller, hvor din PPT / PPTX-fil er placeret. Gå til filplaceringen, og vælg filen.
 • Højreklik på filen → Klik på Properties→ Vælg General tab
 • Klik på Unblockknappen for at låse op for denne særlige PowerPoint PPTX-fil. Klik på OK

Prøv at åbne filen nu, og kontroller, om fejlen stadig vedvarer eller ej. Hvis du har gennemført proceduren, bør der ikke være nogen fejl.

Flyt din PowerPoint-fil fra synkroniseret mappe

 • Find dit synkroniserede bibliotek, hvor du har gemt filen i øjeblikket.
 • Højreklik på filen, og vælg Cut (Ctrl + X)
 • Gå til en almindelig mappe og paste the file(Ctrl + V)
 • Åbn filen med din PowerPoint-applikation igen, og se om problemet er løst.

Hvis du stadig støder på fejlen “PowerPoint fundet et problem med indhold”, skal du gå ned til næste metode nedenfor.

Føj din fil til tillidslisten

Hvis du står over for problemet på grund af en fil, der ikke tilføjes i tillidslisten, skal denne metode fungere for dig. Følg trinene til reparation der blev fundet et problem med indhold PowerPoint.

 • Åbn enhver anden eksisterende PowerPoint-præsentationsfil på din pc.
 • Klik på File → Options → Trust Center → Trust Center Setting
 • Klik nu på Trusted locationsvalgmulighed og add new location
 • Klik på browseog tilføj placeringen af den fil, der står over for problemet.

Når du er færdig med at udføre trinnene, skal du genstarte din PowerPoint-applikationsfil uden nogen fejl.

Deaktiver de beskyttede visninger

Følg nedenstående instruktion for at deaktivere de beskyttede visninger fra filen.

 • Åbn enhver anden PowerPoint-fil, der findes i en anden mappe
 • Klik på File menuog klik derefter på Options
 • Find den knap, der vises på venstre side af skærmen trust centerog tryk på Trust Center Settings → Protected views og fjern markeringen af alle de givne muligheder.
 • Klik på knappen OK.

Åbn din fil, og se om problemet er løst.

Hvis fejlene ikke bliver taget hånd om på det rigtige tidspunkt, kan dette endda skabe problemer for din PowerPoint-applikation. Hvis nogen tid din PowerPoint-applikationen holder op med at svare eller hænger ofte klikke på det givne link og rette de problemer, der er relateret til applikationen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.