Du Skal Formatere Disken i Drev før Du kan Bruge Den

“Du skal formatere disken i drev før du kan bruge den” er en fejl, der vises, når du slutter dit SD-kort, USB eller et andet eksternt drev til din pc. Når fejlen dukker op, indikerer den, at filsystemet er beskadiget. Lad os se de mest almindelige årsager og løsningen til at løse fejlen i de kommende sektioner af artiklen.

Error You need format the disk in drive before using it

Årsager til “Du skal formatere disken i drevet, før du bruger den” -fejl

  1. Fejlen er meget almindelig blandt eksterne drev; Dette skyldes hovedsageligt, at de regelmæssigt bruges på forskellige enheder, der bruger respektive filsystemer. Der kan også være en potentiel virus eller malware, der allerede findes på computeren.
  2. Systemnedbrud og overdreven diskfragmentering fører også til, at fejlen bliver bedt om at formatere disken i drevet, før du bruger den.
  3. Hvis du forbinder de drev, der er formateret med et andet filsystem bortset fra NTFS, bruges et filsystem normalt på dine Windows-computere.
  4. Dårlige sektorer på drevet er en anden grund til, at drevet bliver utilgængeligt. Hvis sektorerne på drevet er beskadiget, bliver data utilgængelige og kan ikke læses af brugeren.

Når du støder på en sådan fejlmeddelelse, der beder dig om at formatere, skal du undgå at vælge formateringsindstillingen. Formatering er ikke den anbefalede måde at løse fejlen, da formatfunktionen sletter de komplette data, der findes på drevet, og du vil ikke længere kunne få adgang til dataene.

Hvordan kan jeg åbne drevet uden formatering?

Det er umuligt at få adgang til drevet, når filsystemet er beskadiget uden fejlfinding. Dog kan fejlfinding muligvis føre til permanent datatab. Det anbefales altid at gendanne data, før drevet formateres ved hjælp af et sikkert og sikkert ekstern harddisk gendannelse software.

SFWare værktøj til gendannelse af harddisk er en automatiseret måde at gendanne data fra det korrupte drev. Det er designet med avancerede datagendannelsesalgoritmer, der effektivt gendanner utilgængelige data fra drevet. Den dybe scanningsfunktion af softwaren gennemgår alle sektorer på dit drev for at finde mistede eller utilgængelige filer. Klik på download-knappen nu og gendan alle dine vigtige data fra drevet.

Free Download for Windows

Free Download for Mac

Hvordan reparerer fejl du skal formatere disken i drev før du kan bruge den?

Der er flere metoder til at løse den fejl, du har brug for for at formatere disken, før du bruger den. Nogle af de nemme og bedst bearbejdede DIY-metoder er forklaret nedenfor.

Inden du går videre til en af metoderne til at rette fejlen, skal du prøve disse grundlæggende verifikationstrin:

  1. Tilslut dit drev til en anden USB-port på din pc. Åbn File Explorer og kontroller, om du har adgang til drevet.
  2. Hvis tilslutning af drevet til en anden USB-port ikke løser fejlen, skal du tilslutte drevet til en anden pc og prøve at få adgang til dataene i den.
  3. Hvis fejlen skyldes vira, skal du scanne drevet ved hjælp af antivirus og fjerne eventuelle eller eksisterende trusler.
  4. Hvis du bruger en ekstern harddisk, kan du prøve at tilslutte drevet direkte via SATA-stikket. SATA er et simpelt kabel nøgle, der passer til drevet og bundkortet. Tilslut den ene ende af SATA-kablet til harddisken og den anden ende til en tilgængelig SATA-port på dit bundkort.

Når du har udført ovenstående grundlæggende verificeringstrin, skal du gå videre til de avancerede metoder, hvis fejlen stadig vises på din skærm reparationsfejl du skal formatere disken i drev før du kan bruge den.

Metode 1: Opdater eller geninstaller enhedsdriver

Opdatering eller geninstallation af enhedsdriveren hjælper dig med at oprette forbindelsen mellem harddisken og systemsoftwaren.

Trin 1: Højreklik på Start og vælg Device Manager

Trin 2: Udvid Disk drives og højreklik på den disk, du har brug for for at løse fejlen

Trin 3: Vælg muligheden for Uninstall Device og genstart derefter systemet

Trin 4: Du kan også vælge indstillingen til update the driver for at rette fejlen

Du kan også downloade en opdateret diskdriver fra drevproducentens supportwebsted og installere den manuelt.

Metode 2: Brug et fejlkontrolværktøj

Dette værktøj hjælper dig med at kontrollere drevet for fejl i systemfilen. Følg trinnene for at bekræfte og rette fejlen You need to format the disk before you can use it.

Trin 1: Åben File Explorer, højreklik på det drev, du har brug for for at kontrollere for fejlen

Trin 2: Vælg Properties og gå til Tools fanen

Trin 3: Click on the Check button and then Scan køre

Bemærk: Hvis du ser en fejl eller en anmodning om at formatere disken igen, skal du klikke på ‘Annuller’. FORMATER IKKE disken. Som forklaret tidligere vil formatering rydde de data, der er gemt på drevet. Uvidende om, hvis du har formateret drevet, skal du dog ikke bekymre dig! du kan nemt gendan data fra formatere hard disk og kan prøve den næste metode til at løse fejlen. 

Metode 3: Kør CHKDSK for at scanne drevet

CHKDSK er det systemværktøj, der løser de fleste af filsystemets fejl. Det fungerer til både interne og eksterne drev.

Bemærk: Når du udfører chkdsk-kommandoen, hvis du støder på en fejl “The type of the file system is RAW. CHKDSK is not available for RAW drives”, det indikerer, at drevene er utilgængelige, og dine vigtige data vil være i fare. I sådanne tilfælde anbefales det at gendanne data fra RAW-drevet og derefter udføre CHKDSK.

Trin 1: Åben Command Prompt og Run as Administrator

Trin 2: Skriv følgende kommando chkdsk X: /r /f. X is the drive to be fixed.

Trin 3: Windows vil starte for at kontrollere og reparere diskfejl og beskadigede filer. Vent til processen er afsluttet.

Trin 4: Vent, indtil processen er afsluttet, og kontroller, om drevet stadig beder om fejlen, når du slutter det eksterne drev til din computer.

Ovennævnte er nogle af metoderne til at rette fejlen “You need to format the disk in the drive before using it”.

Konklusion

Fejl som dem, der er omtalt ovenfor, kan være uundgåelige. Du kan dog undgå at gå glip af dine vigtige data ved at gemme en sikkerhedskopi af dem. At have nogen sikkerhedskopi kan være risikabelt, især på tidspunkter, hvor disken er utilsigtet formateret. Du kan stadig gendanne dine data ved hjælp af SFWare-gendannelsesværktøj.

De ovennævnte metoder skal hjælpe dig med at løse fejlene. Del din feedback om den samlede fejlfindingsoplevelsesfejl i kommentarafsnittet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.