Ekstern Harddisk Bliver ikke Registreret men Blinker

De fleste af de tidspunkter, hvor det eksterne drev er i brug, ser du blinkende lys, der angiver, at dit drev er aktivt. Men til tider kan du muligvis støde på at få adgang til harddisken, selvom lampen blinker.

Hvis du er blandt dem, der står over for lignende problemer, er her en alt i én vejledning til at løse ekstern harddisk blinkende, men ikke opdagede problemer, og hjælper dig også med gendannelse af data fra eksterne harddiske, der ikke registreres.

Ekstern harddisk bliver ikke registreret men blinker problemet ses mest på Seagate-harddiske og andre eksterne harddiske.

Uanset varemærket lagringsenhed kan du let løse problemet ved hjælp af metoder, der er nævnt nedenfor, hvis du står over for dette problem. Følg opskrivningen for at kende den bedste løsning til at løse problemet.

Hvordan Reparerer Ekstern Harddisk Bliver ikke Registreret men Blinker?

Lad os overveje to scenarier, der er baseret på, hvilke forskellige fixeringsmetoder, der er forklaret i det kommende afsnit.

Scenario 1: Ekstern harddisk genkendes ikke

Scenario 2: Ekstern harddisk blinker, men genkendes ikke

Hvis du er en Mac-bruger og står over for det samme problem, skal du klikke her for at fejlfinde problemet med en ekstern harddisk, der ikke genkendes af Mac-computeren.

Scenario 1: Ekstern harddisk genkendes ikke

Ved hjælp af forskellige metoder, der er beskrevet her, kan du nemt løse problemet med eksterne harddiske, der ikke er registreret af computeren.

Metode 1: Skift USB-port

Hvis du bruger den beskadigede USB-port, bliver dit drev ikke registreret af computeren. Tilslut derfor din enhed via en anden port for at identificere, om der er noget problem med USB-porten eller ej.

Metode 2: Tænd for USB-rodnav

Du kan nemt løse problemet bare ved at tænde for alle USB Root Hub. Følg nedenstående trin for at tænde for USB-rodnavet.

 1. Klik Start-> Skriv msc -> Trykke Enter
 2. Klik Device Manager-> Udvide Universal Serial Bus controllers
 3. Højreklik derefter på USB Root Hub-> Properties efterfulgt af Power Management
 4. Deaktiver Allow the computer to turn off this device to save power

Følg processen for alle USB Root Hub og Reboot PC, og kontroller, at din eksterne enhed registreres eller ikke af pc’en.

Metode 3: Kør anti-virus

Rydning af virussen fra computeren løser de fleste af problemer med computeren. Ved at køre pålidelig antivirus-software kan du nemt fjerne virussen fra drevet såvel som pc’en og gøre dit drev tilgængeligt.

Scenario 2: Eksternt drev fungerer ikke, men blinker

I dette scenarie er en ekstern harddisk aktiv, men kan ikke registreres af computeren. Følg metoderne vist nedenfor for at løse dette problem.

Metode 1: Aktivér alle skjulte enheder

Prøv at løse problemet med at blinke fra ekstern harddisk, men ikke genkendes af computeren ved at skjule alle de skjulte enheder.

 1. Gå til Start-> Skriv: msc -> Enter
 2. I Device Manager-> vælge View -> Show hidden devices
 3. Klik på + signat udvide alle noter
 4. Højreklik på grå poster, og vælg uninstall
 5. Endelig, reboot the PCog prøv igen

Metode 2: Afinstaller driver

Nogle gange fører ukorrekte drivere til, at problemer som ekstern disk blinker, men ikke genkendes. Følg nedenstående trin for at løse problemet

 1. Gå til Startog skrivmsc –> Enter
 2. Udvide Universal Serial Universal Serial Bus controllers
 3. Right-clickpå hver USB-enhed og Uninstall (Verify om der er en ukendt enhed eller ej).
 4. Hvis du støder på en ukendt enhed, skal du klikke på Driversfane og uninstall chaufførerne
 5. Kontroller nu Min computer / Min pc for eksternt drev
 6. Hvis drevet ikke vises på Min pc, skal du genstarte din pc.

Bemærk:  I tilfælde af at den eksterne enhed vises oprindeligt men forsvinder senere, skal du gentage ovenstående trin og klikke på Disk ManagementChange Drive Letter og prøv at tilslutte den igen

Løsning 3: Skift registreringsdatabase

En anden metode til at løse problemet er at ændre registreringsdatabasen. Nedenfor er nævnt trinnene til at ændre registreringsdatabasen:change registry to fix the external hard drive blinking but not detected error

 1. Gå til Start
 2. Skriv: regedt32og klik OK
 3. Backup Registry
 4. Klik Export
 5. I venstre side, Klik OK,

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E967-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

 1. Slet upper filtereller lower filter
 2. Prøv igen at tilslutte det eksterne drev

Prøv nu at åbne dit drev for at få adgang til dataene.

Hvad hvis du løser fejlen og støder på, at alle dine data går tabt? Det være sig utilsigtet slettet eller formateret eller mistet data på grund af korruption i drevet. Ved hjælp af en effektivt eksternt harddiskgendannelsesværktøj du kan få dine vigtige data tilbage.

Konklusion:

På enhver ekstern harddisk er problemer som drev, der ikke er tilgængelige eller ikke kan påvises, ganske almindelige. Det er altid givende og sikkert at gemme sikkerhedskopien af de vigtige data. Ovennævnte er de færreste af metoder til at få dit drev tilbage til arbejdstilstand.

Fortæl os det, hvis du har succes med reparation ekstern harddisk bliver ikke registreret men blinker, del dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *