Ekstern Harddisk Genkendes ikke Windows

Resumé:

Er dit eksterne drev ikke genkendt af Windows? Hvis du spekulerer på, hvordan du får din ukendte eksterne harddisk til at vises på Windows, her er de bedste løsninger. Ikke kun at du også finder løsninger til at få dine vigtige data tilbage fra det eksterne drev ved hjælp af mest pålidelige og bedste metoder, der er forklaret i artiklen.

Når eksternt drev ikke vises på din Windows-computer, tror du måske, at alle dine vigtige dokumentfiler, fotos og andre data ikke kan fås. Ikke desto mindre kan du ved hjælp af de forklarede metoder nemt få dine data tilbage og rette det eksterne, der ikke genkendes af Windows-problemet.

Før du kigger på foranstaltningerne til løsning af problemet, er det altid godt at kende årsagerne, der forårsager problemet. Når du kender årsagerne, kan det hjælpe dig med at rette fejlen mere effektivt.

Hvorfor Ekstern Harddisk Genkendes ikke Windows?

Der findes mange mulige årsager, der forårsager, at ekstern harddisk ikke vises på din Windows, her er et par hovedårsager anført:

  1. Windows-opdatering spiller en vigtig rolle. Hvis dine diskdrev ikke opdateres, kan dette medføre, at det eksterne USB-drev ikke bliver registreret.
  2. Usikker håndtering eller fjernelse af det eksterne drev kan forårsage skader på drevet og gøre det ukendt.
  3. Logiske skader forårsager korruption af filsystemet eller korruption på det drev, der fører til fejlen.
  4. Pludselig strømstød, vira og filsystemkorruption, beskadigelse i filallokeringstabellen kan også føre til fejlen.

Du kan støde på fejlen “USB ikke genkendt”, når dit drev ikke vises på din computer. Gå ikke i panik, prøv nedenstående metoder baseret på årsagen, der muligvis er forårsaget af fejlen.

Hvis din eksterne harddisk ikke genkendes på min computer, men vises på Diskhåndtering, kan du løse problemet uden nogen datatabssituation. Hvad hvis din eksterne harddisk ikke også genkendes af diskadministration? Bare rolig, du kan stadig have dine vigtige filer tilbage ved hjælp af en mest betroet og sikker ekstern harddisk datagendannelse værktøj.

SFWare Ekstern harddisk Data Recovery-værktøj hjælper dig med at gendanne data fra det drev, der ikke engang genkendes af Windows. Værktøjets fremragende søgealgoritme søger i hver sektor for at finde de mistede, beskadigede eller formaterede data fra drevet. Det understøtter også gendannelse fra alle typer eksterne USB’er såsom Buffalo, Western Digital osv. Og filformater inklusive RAW.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Det værdsættes altid, hvis du beskytter dine data fra det ukendte drev fra første hånd og prøver at løse problemet senere.

Hvordan Reparerer Ekstern Harddisk Genkendes ikke Windows?

Inden du prøver andre metoder til at løse problemet med ekstern harddisk, skal du prøve disse grundlæggende løsninger:

Kontroller kablet, og prøv eksternt drev på en anden pc. Hvis din Windows kan ikke genkende USB drev på forskellige computere, kan der være et problem med kablet. Hvis det eksterne drev genkendes på det andet system, kan problemet være med 1. pc’s drevporte.

Hvis dit drev stadig ikke kan genkendes, skal du følge de næste metoder, der vises her:

1.       Opdater diskdrivere

Som tidligere nævnt kan dette være en af hovedårsagerne til enhver fejl relateret til USB-drev. Derfor kan opdatering af driverne hjælpe dig med at løse problemet.

Trin 1: Trykke Windows Key + X → Vælg Device Manager

Trin 2: Find den Disk drives afsnit → expand det.

Trin 3: Se efter det gule udråbstegn. Hvis du finder nogen ved siden af drevet, er der muligvis problemet med driveren.

Trin 4: Nu kan du opdatere driveren ved at højreklikke på den.

Trin 5: Vælg Søg automatisk efter driversoftware.

Windows søger automatisk i den relevante driver online og installerer den. Når processen er afsluttet, skal du kontrollere for fejlen. Hvis du stadig støder på fejlen, skal du gå videre til næste metode.

2.       Skift drevbogstav

Trin 1: Trykke Windows Key + X sammen → Vælg Disk Management fra menuen.

Trin 2: Find den eksterne harddisk i Disk Management → Højreklik og vælg Change Drive Letter and Paths.

Trin 3: Et aktuelt bogstav på dit eksterne drev vises i det nye vindue.

Trin 4: Klik på Skift → vælg et nyt bogstav til det.

(Tildel det bogstav, der ikke er tildelt noget af drevet)

Trin 5: En dialogboks, der beder om bekræftelse, vises → Vælg Yes for at ændre drevbogstavet.

Kontroller, om problemet er løst. Hvis du stadig støder på fejlen, prøv den næste metode.

3.       Prøv at formatere drevet

Du skal formatere det eksterne drev, hvis Diskhåndtering viser, at din harddisk er fyldt med ikke-allokeret plads. Formatering af et drev sletter alle filer fra det, så sørg for at sikkerhedskopiere vigtige filer først.

Trin 1: Åbn Diskhåndtering → Højreklik på din eksterne harddisk

Trin 2: Vælg Format fra menuen → Vælg File system typen.

Trin 3: Press OK. Formatting process takes time depending on your drive size, wait until your portable hard drive is formatted.

Hvis du ikke har taget en sikkerhedskopi af dine data, kan der være chancer for, at dine data vil være i fare. Vær ikke urolig. Du kan stadig gendanne data efter formatering drevet ved hjælp af et betroet SFWare Recovery-værktøj.

4.       Kør hardwarefejlskyderen

Trin 1: Tryk sammen Windows Key + I for at åbne appen Indstillinger.

Trin 2: Nu, navigere til Update & Security afsnit.

Trin 3: Vælg Troubleshoot fra menuen til venstre. I højre rude skal du vælge Hardware and Devices.

Trin 4: Klik nu på Run knappen til fejlfinding.

Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre fejlfindingsprogrammet. Når processen er afsluttet, skal du kontrollere, om problemet stadig eksisterer eller ej.

5.       Afinstaller problem forårsager drivere

Trin 1: Åbn Enhedshåndtering som nævnt i metode 1

Trin 2: Find din bærbare eksterne harddisk, højreklik på den → vælg Uninstall device fra menuen for at fjerne driveren.

Trin 3: Klik nu på Scan for hardware skifter ikonet.

Når processen er startet, installerer Windows standarddrivere til din bærbare eksterne harddisk. Sørg for at opdatere driverne, når opdateringerne foreslås.

Ved hjælp af ovennævnte metoder vil du være i stand til at reparation ekstern harddisk genkendes ikke Windows. Hvis du nogensinde mister data på grund af en af situationerne. Ved hjælp af det ekstraordinære SFWare-datagendannelsesværktøj kan du gendanne slettede, beskadigede, formaterede eller mistede data fra drevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *