Fejl 0x80071ac3 Lydstyrken er Beskidt

Resumé:

Spekulerer du på, hvorfor du ikke er i stand til at udføre nogen af handlingerne som kopi, klippe, slette eller redigere på de filer, der er gemt på dine eksterne drev, når du er tilsluttet din Windows-computer?

Det er sandsynligvis på grund af fejlen 0x80071AC3, eller dit volumen er beskidt. Hvis du er en af dem, der står over for fejl 0x80071ac3 lydstyrken er beskidt, du er på det rigtige sted. Hold fast til slutningen af artiklen for at vide mere om fejlen og metoderne til at rette fejlen, lydstyrken er beskidt.

Error 0x80071AC3 Volume is Dirty

Hvad Betyder Fejl 0x80071AC3?

Fejlkoden 0x80071AC3, eller lydstyrken er beskidt, betyder ikke, at der er fysisk snavs på dit lydstyrke. I stedet henviser det til hukommelsespladsen på dine lagringsdrev, hvor data bor. Enhver skade eller korruption på disse hukommelsesplaceringer kan føre til lydstyrken er beskidt fejl.

Du støder muligvis på fejlkoden 0x80071AC3, eller lydstyrken er mest beskidt, når du slutter din eksterne harddisk, USB-drev eller SD-kort til din computer. der dukker op en fejl, når du slutter din eksterne harddisk til Windows-computeren. Hvis du støder på problemet, kan du ikke klippe, kopiere, slette og redigere filer på det eksterne drev.

Hvad der forårsager fejlen 0x80071AC3?

De mest almindelige årsager bag lydstyrken er beskidt fejl 0x80071AC3 er som nævnt nedenfor:

 1. Dårlige sektorer på din harddisk, USB-drev eller SD-kort
 2. Beskadiget eller korrupt USB-port
 3. Forældede drivere
 4. Aktiveret ReadyBoost-funktion på Windows

Tip: Hvis du har en utilgængelig harddisk, og du spekulerer på, hvordan reparation og gendanne data fra utilgængelige drev eller beskadiget drev, her er vejen ud.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hvordan Reparerer Fejl 0x80071ac3 Lydstyrken er Beskidt?

Handlingen kunne ikke afsluttes, fordi lydstyrken er beskidt og kan rettes ved at følge de lette metoder, der er forklaret i dette afsnit.

Hurtig navigation-

For at ordne fejlvolumen er beskidt Kør CHKDSK

CHKDSK er den indbyggede funktion i Windows, der verificerer integriteten af systemfilerne og løser eventuelle logiske fejl i systemet. Følg nedenstående trin til reparation fejl 0x80071ac3 lydstyrken er beskidt.

 • Gå til startlinjen og indtast cmd, højreklik på Command Promptog foretrækker Run as administrator
 • I Command Prompt window, skriv chkdsk: H /rog tryk på Enter.

Hvor H er fejlen ved at kaste drevbogstav, skal du udskifte H med det respektive drevbogstav.

Run chkdsk to fix the error

Dette starter processen på den valgte harddisk for eventuelle fejl og dårlige sektorer. Hvis der er fundet nogen fejl, forsøger CHKDSK at rette fejlen inkl. Fejlen 0x80071AC3 er beskidt.

 • Gentag processen, indtil CHKDSK ikke finder nogen fejl i drevet. Endelig type exit for at forlade vinduet Kommandoprompt.

Geninstaller driveren til det defekte diskdrev

Som tidligere nævnt kan en forældet driver være en skyldige bag volumen er beskidt fejl. Prøv derfor at geninstallere driveren ved at følge nedenstående metoder

 • Højreklik på Windows keyog vælg Device Manager
 • Dobbeltklik på, og udvid Disk driversafsnit
 • Find det drev, der viser fejlen 0x80071AC3, og højreklik på den.
 • Vælg Uninstallog OK for at bekræfte valget.

device manager uninstall device

 • Når det er bekræftet, skal du derefter genstarte systemet igen.
 • Nu åben Device Managersom forklaret ovenfor. Gå til Actions fane øverst i vinduet.

Device Manager scan for hard drive changes

 • Vælg Scan for hardware changes
 • Når du vælger scanningen for hardwareskift, skal systemet automatisk installere manglende drivere

Deaktiver Ready Boost for at løse fejlen

ReadyBoost er en indbygget Disk-cache-funktion, der hjælper med at forbedre systemydelsen ved at gemme data som cache i en USB-enhed.

Hvis denne funktion er aktiveret, kan det forhindre Windows i at læse eller skrive disken og kan føre til Fejl 0x80071AC3 Volume er beskidt.

Følg de viste trin nedenfor for at deaktivere ReadyBoost-cache-cache-funktionen

disable the ReadBoost feature

 • Find den berørte eksterne lagerenhed, og vælg Properties
 • I dialogboksen, der vises, skal du klikke på ReadyBoost tab
 • Vælg Do not use this deviceradioknap, klik Apply og OK

Rediger registreringsdatabasen for at tillade skrivning til drevet

Nogle gange har du muligvis ikke tilladelse til at kopiere eller redigere filerne til disken på grund af forkerte registreringsdatabase-konfigurationer. Forsøg derfor at iværksætte følgende ændringer for at overvinde fejlkonfiguration –

Vigtig note: Uopmærksomme ændringer i registreringsdatabasen kan sætte din computer i alvorlige problemer. Derfor anbefales det at udføre nedenstående trin omhyggeligt og i den rigtige rækkefølge. På den anden side er det altid godt at tage en sikkerhedskopi, før du går videre til trinnene.

 • Trykke Windows key + R, input regedit→ trykke Ok
 • Klik Yespå UAC (User Account Control).
 • Når registereditoren er åbnet, skal du navigere til HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > CurrentControlSet > Control.

Edit Regedit

 • Find StorageDevicePolicies nøgle i venstre rude à klik på den.
 • Find nu WriteProtect indtastning og dobbeltklik på den.
 • Skift WriteProtectværdi fra 1 to 0. Hvis det er 0, skal du holde det som det er.

edit regedit to fix the error

 • Klik OKfor at gemme ændringerne.
 • Næste, CloseRegistreringseditor og restart pc’en. Kontroller, om problemet er løst.

Hvis ingen af de ovennævnte metoder arbejdede for dig med at løse Fejl 0x80071AC3, kunne operationen ikke afsluttes, fordi lydstyrken er beskidt, den sidste mulighed, der ville være nyttig, er at formatere den fejl, der forårsager drev.

Som du alle ved, slettes formatering alle de data, der findes på drevet. Når du kæmper for at løse fejlen bare for at tage dine vigtige data, der er gemt på drevet, tilbage, lyder formatering af drevet ikke som en ideel løsning. Hvad ville du vælge denne situation?

Ja, du tænker måske, hvis det er muligt at gendanne data fra den utilgængelige harddisk? Hvordan? Nå, her er den enkle metode til gendanne data fra harddisken uden at lade lidt af dine data gå.

SFWare harddiskgendannelsessoftware er det mest anbefalede og pålidelige værktøj til at gendanne data, der er mistet på grund af harddiskfejl. Ikke kun drevfejlene, men gendanner også data fra korrupte eller utilgængelige harddiske. Værktøjet understøtter gendannelse af data fra både Windows og Mac-platforme. Klik på download-knappen nu, og prøv softwaren gratis.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Nu kan du bevæge dig fremad for at løse fejlen, operationen kunne ikke afsluttes, fordi lydstyrken er beskidt ved at formatere den fejl, der forårsager drev.

Formater drevet der forårsager fejl 0x80071AC3

Format er den lette proces til at løse de fleste af de fejl, der vises i eksterne drev. Formatering af drevet vil helt sikkert rette fejlen 0x80071AC3 Volume er beskidt.

BEMÆRK: formatering fjerner alle data, der er gemt på drevet. Sørg for, at du har filkopier, før du formaterer.

 • Åben This PCog Right-click on the drive som du vil formatere
 • Vælg nu Formatog klik på Restore device defaults option
 • Klik OKfor at starte formatering.

Fordelagtigt tip: Hvis du nogensinde har formateret noget af dit drev og undrer dig over, hvordan du gendanner data fra de formaterede eksterne harddiske eller USB-drev, så lad mig fortælle dig, SFWare gendanner ikke kun data fra den fejl, der forårsager drevet, men også gendanner data fra de formaterede eksterne drev.

KONKLUSION:

Fejl 0x80071AC3: Lydstyrken er beskidt kan let rettes ved at udføre en af de ovennævnte metoder med hensyn til årsagen, der fører til fejlen.

Hvis du er bekymret for dine vigtige data, der er gemt på de eksterne drev, skal du ikke bekymre dig! Alt hvad du behøver er et pålideligt og sikkert harddiskgendannelsesværktøj for at holde dine data sikre, og SFWare harddiskgendannelsesværktøj er den mest anbefalede og pålidelige software til at holde dine data sikre.

Hvis artiklen var nyttigt for dig at rette fejlen, eller hvis du har spørgsmål angående fejlen, kan du dele dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.