Fejl Kopiering af Fil eller Mappe

Fejl kopiering af fil eller mappe: Unspecified error, er den mest almindelige fejl, vi alle er stødt på under kopiering af filer fra pc til en ekstern enhed, såsom SD-kort, USB-enhed osv. Fejlen skyldes forskellige årsager som korruption i filen, begrænsning af filstørrelse og mere.

Med denne artikel kan du være sikker på reparere fejl kopiering af fil eller mappe på tværs af forskellige lagerenheder.

Error while copying file or folder

Årsager bag uspecificeret fejl under kopiering af filer eller mapper

Der er forskellige faktorer, der fører til fejlen, mens du kopierer filer eller mapper på tværs af enheder. Følgende er få af de almindelige faktorer:

  1. Chancerne for at støde på ovenstående fejl er store, når du kopierer filer til et USB- eller SD-kort. Med andre ord, når du har en ekstern lagerenhed formateret med FAT32-filsystemet som destination for kopiering af filer, vil du støde på denne fejl. Dette skyldes, at FAT32 ikke kan kopiere filer eller mapper i størrelse 4 GB eller mere.
  2. Et korrupt eller krypteret destinationsdrev kan også føre til uspecificeret fejl under kopiering af filerne
  3. Hvis destinationsdrevet er skrivebeskyttet eller i read-read-tilstand, kan du ikke kopiere nogen filer
  4. Mangel på plads på den eksterne disk kan også være en årsag til fejlen under kopiering af filer eller mapper
  5. Der er andre grunde, som at adgang til tilladelse for en mappe er indstillet til kun at læse-tilstand.

Sådan rettes fejl under kopiering af filer og mapper?

Nedenfor er de få metoder, der hjælper dig med reparation fejl kopiering af fil eller mappe-

Konverter filsystemet for at undgå fejl under kopiering af filer eller mapper

Du tænker måske, hvorfor er det nødvendigt at konvertere target disk-filsystemet til et andet filsystem. Svaret er, at ikke alle eksterne drev er formateret med det kompatible filsystem som NTFS til Windows. Det meste af den eksterne disk har et FAT32-filsystem.

Hvis dit drev er formateret med FAT32-filsystem, kan det gemme op til 8 TB data, FAT32-filsystem understøtter ikke kopiering af filer eller mapper mere end 4 GB (individuel filstørrelse).

Derfor er det nødvendigt at konvertere ved at omformatere drevet til andre filsystemer såsom NTFS eller exFAT. Følg nedenstående citerede trin for at formatere FAT32-filsystemet til NTFS eller exFAT-filsystemet.

Bemærk: Da formateringsprocessen sletter alle de filer, der findes på det mål-USB-drev, anbefales det at tage en sikkerhedskopi af dataene, før du fortsætter med at konvertere filsystemet fra FAT til NTFS eller exFAT.

Format the drive to other file system to avoid error while copying file

Trin til at formatere filsystemet:

Trin 1: Klik på “Denne pc”.

Trin 2: Find og højreklik på USB-drevet. Vælg “Format” i menuen.

Trin 3: Lever det kompatible filsystem til dit drev, og klik på “Start”.

Trin 4: Der vises en advarselsmeddelelse om “Formatering sletter alle dine data”, klik på “OK” for at bekræfte processen.

Destinationsfilsystemet ændres til det ønskede filsystem, men hvad nu hvis du har formateret drevet uden nogen sikkerhedskopi, klik her for at vide mere om gendannelse af data fra formaterede drev.

Formater det korrupte lagringsdrev

Hvis USB-drevet er beskadiget, er der en stor chance for at støde på den uspecificerede fejl under kopiering af filer og mapper. Formatering af drevet er den nemmeste måde at slippe af med enhver uspecificeret fejl. Dog kan du også reparere det korrupte SD-kort og USB for at undgå fejlen.

Følg de trin, der er nævnt i metode 1 for at formatere drevet, og følg den samme instruktion som nævnt. Hvis du ikke ønsker at ændre filsystemet, kan du direkte trykke på indstillingen Format.

Prøv nu at kopiere filerne og mapperne til drevet og se, om du stadig oplever fejlen.

Udvid målpartitionen

Som nævnt tidligere kan pladsmangel i USB-drevet eller SD-kortet være en grund til, at der opstår en fejl under forsøget på at kopiere filer eller mapper til USB-drevet.

For at overvinde denne situation skal du udvide partitionen ved hjælp af ethvert pålideligt tredjepartsværktøj eller skabe noget ledigt plads på drevet.

Fjern skrivebeskyttelsen fra drevet

Hvis drevet er skrivebeskyttet, har du ikke tilladelse til at kopiere filer fra pc’en til eksternt drev. Følg trinnene for at fjerne skrivebeskyttelsen fra måldrevet vha Diskpart. Du kan også ved hjælp af Diskpart fix mislykkede harddiske.

Følg nedenstående trin for at fjerne skrivebeskyttelsen:

Trin 1. Løb “Command Prompt” som administrator.

Trin 2. Gå ind diskpart og klik “Yes” i den hurtige bede om anmeldelse.

Trin 3. Skriv nu følgende kommando i rækkefølge:

list volume

select volume C (C is the write-protected hard drive.)

attributes disk clear readonly

Nu vil du være i stand til at flytte filer og mapper på drevet. Hvis du stadig ikke er i stand til at kopiere filerne og fortsat støde på fejlen, skal du følge den næste metode.

Skift fil- eller mappetilladelse

Du kan nemt kopiere filer og mapper til måldrevet ved at ændre tilladelse til filer og mapper. Følg nedenstående trin for at ændre tilladelse til filer.

Trin 1: Naviger til den mappe, der indeholder de filer, du vil kopiere til ethvert andet drev, højreklik på den, og vælg “Properties”.

Trin 2. Gå til “Security” fanen, vælg dit navn under “Group or user names” og tjek dets tilladelse.

Trin 3. Hvis du vil ændre tilladelsen, skal du klikke på “Edit”, Kontroller tilladelsen, og klik på “OK”.

Bundlinie

En hvilken som helst af de ovennævnte metoder skal være i stand til at give dig mulighed for at kopiere filer eller mapper til måldrevet uden nogen uspecificeret fejl. Hvis dit måldrev f.eks USB-drev kan ikke genkendes af Windows, Klik på det ovennævnte link og løs problemet. Hvis du har spørgsmål angående denne artikel, eller hvis du har haft succes med at rette fejlen og kopiere filerne, så del dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *