Gendan Fotos og Video Filer fra Format SD Kort

Resumé:

Har du lige formateret dit SD-kort og mistet alle dine yndlingsbilleder og videoer? Nå, her er en afprøvet metode, der bruges til gendanne fotos og video filer fra format SD kort.

SD-kort bruges oftest i forskellige elektroniske enheder, såsom kameraer, mobiltelefoner osv. Hvad hvis dit SD-kort ved et uheld bliver formateret på dit kamera på grund af nogle SD kort fejl? Du kan ende med at miste alle de vigtige filer, data, fotos og videofiler fra SD-kortet.

Hvad Sker der når du Formaterer SD Kortet?

Formatering fjerner alle oplysninger om dataplacering på SD-kortet. Med andre ord fjerner det filsystemets adressetabel, hvor dit SD-kort ikke kan finde de gemte billedfiler eller -mappen. Dette gør de lagrede fotos og videoer usynlige og vises tomt SD kort.

Hvorfor Formatere SD kortet?

Det er ret almindeligt, at SD-kort returnerer fejl, der gør formatering uundgåelig, nogle af dem er anført nedenfor:

  • Ukendt enhed;
  • Kortet er ikke formateret, format det nu;
  • SD kort ikke initialiseret,
  • SD-kort er tomt eller har et filsystem, der ikke understøttes. etc

Disse SD-kortfejl får brugerne til at formatere det for bedre genbrugbarhed af enheden. Til tider, hvis SD-kortet bliver alvorligt ødelagt på grund af usikker håndtering eller virusinfektioner, bliver du nødt til at formatere kortet for at løse SD-kortproblemet.

Er det Muligt at Gendanne Formaterede Fotos og Videoer fra SD Kort?

Ja, det er muligt at gendanne formaterede fotos og videoer fra SD-kort ved hjælp af den betroede SD-kortgendannelsessoftware.

Alt hvad du skal gøre er at stoppe med at bruge SD-kortet umiddelbart efter formateringsprocessen og ikke gemme nogen data på SD-kortet.

Dette overskriver muligvis de eksisterende usynlige data på SD-kortet. Udfør formateret SD-kortgendannelse så hurtigt som muligt. Sørg for at bruge det mest anbefalede SFWare gendan SD kort software.

SFWare SD-kortgendannelsesværktøj er en komplet pakke til gendannelse af fotos og videofiler fra det formaterede SD kort. Den forudgående scanningsmotor når ud til alle sektorer i drevet for at gendanne dine dyrebare fotos og videoer. Det være sig filer som jpg, jpeg, mp4, AVI osv., Det tager kun et par museklik for at få de formaterede data fra SD-kort tilbage til dig. Download og prøv softwaren gratis nu.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Gendan Fotos og Video Filer fra Format SD Kort:

For at gendanne videoer/fotos fra formateret SD kort, Download og installer SFWare SD-kortgendannelsessoftware. Tilslut SD-kortet til din computer og kør applikationen.

  1. Vælg på hovedskærmen Recover Formatted/Corruptmulighed

Recover Photos & Videos from Formatted SD card

  1. Vælg drivesom du skal udføre formateret SD-kortgendannelse for at hente fotos og videofiler på.

Select the drive to recover formatted media files from SD card

  1. Efter afslutningen af scanningsprocessen vises alle typer gendannelige filer på skærmen, brug Data View eller File Type Viewfor at se de gendannede formaterede mediefiler.

View recovered files from memory card after format

  1. Vælg nu listen over filer, du vil gendanne fra SD-kort, og klik derefter på næste for at vælge destinationsdrevet til savedet lokalt

save the recovered files & videos from formatted SD card

Bemærk: Brug ikke det samme SD-kort til at gemme de gendannede filer; dette kan forårsage en afbrydelse i gendannelsesprocessen eller overskrive gendannelsesdata.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *