Hvordan Gendan Manglende Fil Papirkurven Windows 10

Skrevet af
Opdateret den

Som I alle ved, at en Windows 10 papirkurv er det sted eller en mappe, hvor alle de slettede filer gemmes midlertidigt. Denne indbyggede Windows-funktion giver dig primært mulighed for at gendanne slettede filer fra den, før filerne slettes permanent.

Kort sagt, papirkurven er som din anden chance på Windows-skrivebordet til at få alle data eller filer tilbage, som du muligvis har slettet. Men hvad nu hvis din anden chance for at få alle data tilbage forsvinder fra skrivebordet? Nu mangler din Windows 10 papirkurv, hvilket efterlader dig nøjagtigt, hvordan du gendanner slettede filer.

Der er ganske mange årsager til det. For eksempel kan en Windows-opdatering eller ethvert andet tredjepartsprogram have fjernet registreringsdatabaseindgangen til papirkurven. Lær her et par metoder til gendan manglende fil papirkurven Windows 10 i de følgende afsnit.

“Ting at gøre, mens du prøver at gendanne en manglende papirkurv?”

 • [Der var et par vigtige filer i min papirkurv, som jeg ønskede at gendanne, men nu kan jeg ikke finde min papirkurv.]
 • Hvis du tilfældigvis falder i ovennævnte kategori, vil jeg foreslå, at du ruller ned og går til underafsnittet Gendannelse af SFWare-slettet filgendannelse.
 • [Jeg vil bare fejlfinde denne fejl og få tilbage papirkurven ikonet på mit skrivebord.]
 • I dette tilfælde skal du bare læse det kommende afsnit, der indeholder forskellige trin og metoder til fejlfinding og rettelse af Windows 10, der mangler papirkurven.

Metode 1: Aktiver papirkurven igen
Hvis du ved en fejltagelse har deaktiveret papirkurven, stopper den med at vises på skrivebordet. Før du prøver noget andet, er det godt at kontrollere, om du ikke har deaktiveret det ved et tilfælde.

 • Select the Start button, then select Settings. Or, right-click on the desktop and choose Personalize.
 • Select Personalization > Themes > Desktop icon settings.
 • Mark the Recycle Bin checkbox and then click on Apply.

Metode 2: Oprettelse af en ny papirkurv
Hvis du har markeret afkrydsningsfeltet, men papirkurven stadig ikke viser sig, kan vi ganske enkelt oprette en ny i stedet! Dette kræver visning af skjulte filer, så vær klar til at ændre nogle indstillinger, så vi kan se dem.

 • Åbn Windows File Explorer, og vælg Vis> Indstillinger
 • I boksen Mappeindstillinger> Klik på fanen Vis> Vælg Vis skjulte filer, mapper og drev og fjern markeringen i Skjul beskyttede operativsystemfiler (anbefales)
 • Klik på Anvend og OK
 • Gå tilbage til File Explorer, fra højre skal du vælge Denne pc> C: Drev og højreklik på $ Recycle.Bin, og i menuen Send til vises pop-up-skærmen, vælg Desktop (opret genvej)

Når du har konfigureret din genvej, skal du gå videre og aktivere “Skjul beskyttede operativsystemfiler” for at holde de vigtige filer og mapper gemt væk, bare for at de ikke kan slettes ved et uheld.

(Hvis dette ikke fungerer, skal du fysisk skrive “papirkurven” i adresselinjen i Windows Stifinder. Klik derefter på den lille sorte pil ved siden af papirkurven i adresselinjen og klik på skrivebordet. Papirkurven skal være der. Højre- Klik på ikonet og vælg Opret genvej. Du skal nu have en genvej på dit skrivebord.)

Metode 3: Sluk for Windows 10-tablettilstand
Din computer er muligvis i tablettilstand, der i sin natur ikke viser skrivebordsikonerne, herunder papirkurven. Du er nødt til at tænde dem igen.

 • For at tænde for dine ikoner skal du gå til Start> Indstillinger> System> Tablettilstand.
 • Slå fra Skjul appikoner på proceslinjen i tablettilstand og skjul proceslinjen automatisk i tablettilstand.

Metode 4: Nulstil papirkurven ved hjælp af kommandoprompten
Faktisk har hver partition på Windows en skjult og beskyttet systemmappe – $ RECYCLE.BIN. Når papirkurven bliver beskadiget i Windows 10, kan du reparere eller nulstille den ved hjælp af Kommandoprompt. Følg nedenstående trin for at nulstille:

 • I Windows 10 skal du højreklikke på Start og vælge Kommandoprompt (administrator)
 • Skriv “rd / s / q C: \ $ Recycle.bin” og tryk på Enter. Dette kan nulstille mappen $ RECYCLE.BIN på C-drevet.

Gendannelse manglende fil papirkurven Windows 10 mappe.
For at få slettede filer tilbage ved et uheld eller for at hente filer fra en manglende papirkurv, er det nødvendigt at vælge en professionel værktøjskasse til gendannelse af filer.

SFWare slettet filgendannelse:

 • Hent filer, der er tømt eller omgået fra papirkurven
 • Softwaren er blevet opgraderet til at gendanne fil på Windows 10
 • Gendan ved et uheld slettede og mistede filer i forskellige scenarier.

Hvorfor vælge SFWare?

SFWare Deleted File Recovery er et effektivt datagendannelsesprogram. Det kan gendanne op til 300 typer filer fra desktop / laptop’s harddisk uanset scenarier som permanent sletning eller miste filer fra papirkurven eller mangler hele papirkurven. Du kan undre dig over, hvordan det er muligt.

Alt dette er muligt, fordi når du sletter nogen filer permanent, vil kun indekset for disse filer slettes ikke de faktiske data. Disse data vil være til stede på harddisken, og du kan ikke se det! Dog SFWare slettet filgendannelse Værktøjet kan finde ud af hver slettet fil og hjælper dig med at gendanne dem på en nem måde!

Uanset hvad der kan være årsagen til sletning, siger utilsigtet / forsætlig sletning af filer, mister filer på grund af virusangreb, sletning af filer ved hjælp af SHIFT- og DELETE-taster osv.

SFWare Deleted File Recovery kan gendanne slettede filer tilbage næsten uden anstrengelse. Dette ægte program er ikke kun godt til slettede eller mistede filer fra pc’er og laptops, men også gendanne slettede filer fra papirkurven, eksterne drev, pendrev, digitale enheder som hukommelseskort eller andre lagringsenheder. Det gendanner uanset hvad du har slettet eller forpasset, såsom dokumenter, videoer, musik, e-mails osv.

Hvordan gendan manglende fil papirkurven Windows 10 ved brug af SFWare Filgendannelsesværktøj:

Download og start SFWare Deleted File Recovery-software, og følg disse enkle trin.

 • Fra den første skærm kan du se tre hovedindstillinger – “Recover Files”, “Recover Photos” og “Recover Drives”, Vælg “Recover Files”
 • Vælg enten “Deleted File Recovery” eller “Lost File Recovery” mulighed baseret på den omstændighed, du konfronterer
 • På det næste skærmbillede skal du vælge “C drive” as it is Recycle Bins’ default location

 • Når gendannelsesforløbet er afsluttet, kan du se filer i “Data View” og “File Type” udsigt

Du kan gemme dine gendannede data fra dine papirkurver på det ønskede sted

Få en forhåndsvisning, før du gemmer filerne:

 • Identificer filerne, der skal gendannes.
 • Begræns din søgning ved hjælp af filtre som navn, størrelse, type og dato.
 • Find de ønskede filer, og se dem for at evaluere den slettede filgendannelse.

Related Posts:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *