Gendan Slettet E-Mail på Outlook

Resumé: Du har muligvis ved et uheld slettet dine e-mails fra Outlook eller mistet Outlook-e-mails på grund af eventuelle Outlook-fejl. Hvis du undrer dig hvordan gendan slettet e-mail på outlook, du er på den rigtige side.3 easy ways to recover deleted Outlook emails

E-mail-kommunikation er en afgørende del i enhver organisation. Du sender muligvis flere e-mails på dit arbejde. Da disse e-mails stadig samler sig hver dag, vil de til sidst blive til en enorm bunke. Når du sletter disse e-mails i bulk, er der chancer for, at du muligvis har slettet en vigtig e-mail uden at vide det.

Heldigvis kan du gendanne slettede e-mails på din Outlook. For at forstå, hvor de slettede e-mails går, og gendanne de slettede e-mails, skal du læse den komplette artikel.

Hvor går slettede e-mails i Outlook?

Når du sletter nogen af e-mails fra Outlook, er e-mails stadig til stede i Outlook skjult fra brugervisningen. Du kan finde de slettede e-mails enten i mappen med slettede elementer eller i mappen med gendannelseselementer.

Disse mapper har dine slettede e-mails kun fra Outlook i en begrænset periode. Senere bliver emnerne i mappen automatisk slettet, og du vil ikke længere være i stand til at gendanne dine e-mails ved hjælp af disse indstillinger.

Kan jeg hente slettede e-mails fra Outlook?

Ja, du kan nemt hente dine slettede e-mails i Outlook ved hjælp af de enkle metoder, der er nævnt nedenfor.

Slette Outlook-e-mails gendannes vha –

 1. Mappen med slettede emner eller E-mail-mappen med uønsket post
 2. Genindvindelige genstande
 3. Gendan e-mails fra Outlook, der er hårdt slettet (Skift + Slet) eller fjernet fra mappen med slettede poster af en bruger eller vilkår i Outlook.

Hvis du vil fjerne indbakken og ikke ønsker at slette e-mails på samme tid, er arkivering af Outlook-e-mails en mulighed.

3 enkle måder at gendanne slettede Outlook-e-mails på

Gendan fra slettet mappe eller uønsket mappe

De e-mails, du har slettet fra indbakken, gemmes i den Outlook-slettede mappe eller uønskede mappe. De kan gendannes i 30 dage senere, og automatisk e-mails slettes fra mapperne.

Ikke kun e-mail-beskeder, men også e-mail-mappen, kontakten, kalenderelementet eller opgaven, der fjernes fra Outlook og flyttes til den slettede emne-mappe. Her er trinnene til at gendanne de slettede e-mails fra mappen med slettede elementer:

 1. I venstre rude skal du vælge Deleted Items folder eller den Junk Email folder.recover deleted emails from the folder
 2. Deleted Items folder→ Vælg den meddelelse, du vil gendanne, og højreklik på den.
 3. I det næste viste vindue skal du vælge Move og angive det sted, hvor du kan gemme e-mailen.Move to inbox folder

Ved at flytte en e-mail til den mappe, der ikke er blevet slettet fra Outlook, vil det helt sikkert hjælpe dig genoprette slettet e-mail på Outlook.

Hvad hvis du ikke ser de slettede meddelelser, du vil gendanne, er de sandsynligvis blevet fjernet permanent fra mappen Slette emner eller mappen Uønsket e-mail.

Gendan fra gendannelig mappe

Hvis du ikke kan se e-mails i mappen med slettede emner, er det næste sted at søge slettede Outlook-e-mails mappen, der kan gendannes. Du kan kun finde muligheden Gendannelsesmappe, hvis du bruger Outlook Exchange eller Office 365.

 1. Gå til din Office 365-konto → Åbn mail-appen eller åbn direkte Outlook-profilen
 2. I venstre rude skal du derefter vælge mappen Slettede poster → Højreklik på mappen → Vælg Recover deleted items option.Deleted items recovery
 3. I det næste vindue skal du vælge en e-mail, du vil gendanne → højreklik på den → klik Restore
 4. Sådan vælges indtastning af individuelle meddelelser Ctrl + Clickog Shift + Click for at vælge alt mellem to klik.

I tilfælde af at du ikke er i stand til at gendanne slettede e-mails fra hverken slettede eller uønskede mapper eller genindvindelige elementer, kan der være chancer for, at disse e-mails slettes permanent.

Sådan gendannes permanent slettede e-mails fra Outlook?

Ved brug af SFWare Outlook PST Reparationsværktøj, du kan gendanne permanent slettede e-mails fra din Outlook-konto. Værktøjet gendanner ikke kun slettede Outlook-e-mails, men reparerer og får også andre Outlook-attributter som kontakter. noter, påmindelser osv.

Download SFWare PST Repair værktøj gratis nu.

Free Download for Windows

Download og installer SFWare PST Repair Tool på din computer. Følg nedenstående trin efter lanceringen af applikationen.

Trin 1: Hovedskærmen giver dig tre muligheder

 • Open PST file:Brug når du kender placeringen af PST-filen
 • Find PST file:Brug når du ikke er klar over placeringen af PST-filen
 • Select Outlook Profile:Brug denne indstilling til at finde PST-filen til en bestemt profil (Når du har flere Outlook-profiler)

Trin 2: Hvis du vælger Åbn PST-fil, føres du til en skærm, der giver dig mulighed for at gennemse PST-filen.

Trin 3: Når PST-filen er valgt, skal du klikke på Normal Scan og vælg et sted for at gemme den reparerede PST-fil. Klik derefter på Repair knap

Trin 4: Når filen er repareret, kan du gøre det Preview PST-filen sammen med gendannede e-mails

Trin 5:  Endelig, Save den reparerede PST på ethvert ønsket sted

Hurtigt tip om aldrig at miste din Outlook-e-mail igen:

For at undgå unødvendig stabling af e-mails eller prioritering af e-mails har Outlook en unik funktion kaldet Fokuseret indbakke bygget med en avanceret maskinlæringsteknik.

Fokuseret indbakke analyserer din Outlook for at forstå dine prioriteter og tilpasser din Outlook-indbakke baseret på dine interesser.

Hvor går gendannede e-mails i Outlook?

De e-mails, du vælger at gendanne, gendannes til deres originale mapper, hvis du ikke angiver stien. Hvis der ikke længere findes en original mappe på Outlook, gendannes objekter i en af følgende mapper.

 • Meddelelser → indbakke.
 • Kalenderelementer → kalender.
 • Kontakter → kontaktpersoner.
 • Opgaver → mappe med opgaver.
Konklusion

At holde dine e-mails sikre spiller en vigtig rolle i dit officielle liv. Ovenstående metoder hjælper dig dog med at gøre det gendan slettet e-mail på Outlook, Office 365. Hvis du ikke gendanner ved hjælp af de manuelle metoder, kan du let stole på SFWare Outlook PST-reparationsværktøj. Værktøjet reparerer og gendanner alle Outlook-emner uden at beskadige Outlook-filerne.

Hvis det lykkedes dig at gendanne de slettede filer ved hjælp af en artikel, skal du dele dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *