Gendan Slettet Filer med Shift Delete på Windows

Resumé:

Slettede filer ved et uheld ved hjælp af Shift + Delete-taster på Windows? Hvis du leder efter løsningerne til at gendanne filer slettet med Shift Delete, forklarer denne artikel 2 forskellige måder at gendanne permanent slettede filer ved hjælp af Shift Delete. Følg artiklen op for at kende den bedst egnede metode til at gendanne dine filer.

Hvad gør Shift + Delete?

At forstå hvad Shift Delete nøgler gør, er det vigtigt at forstå hvad Delete nøgle gør. Når filerne vælges og slettes ved kun at bruge slettetasterne, flyttes filerne midlertidigt til papirkurven, og filerne slettes ikke fra filsystemet.

Når du bruger både Shift- og Delete-tasterne til at slette en fil fra Windows-pc’en, overgår den papirkurven. Derfor slettes filerne permanent og kan ikke hentes tilbage.

Kan jeg Gendanne Slettet Filer med Shift Delete på Windows?

Hvis du spekulerer på, om det er muligt at gendanne filer slettet med Shift Delete-taster, ville svaret være ja. Ja, du kan nemt gendanne Shift slettede filer fra Windows-computer. De filer, der slettes, vil blive markeret som tomme af filsystemet, for at blive brugt af nye skrevne data. Derfor anbefales det altid ikke at bruge drevet, før gendannelsen er udført. Dette kan overskrive de eksisterende data og gøre gendannelse af filer fra drevet udfordrende.

Hvordan Gendan Shift Slettede Filer i Windows 11/10 eller Ældre Windows Versioner?

Du kan gendanne filer slettet med Shift Delete-tasterne ved hjælp af 2 tilgange. Du kan enten gøre brug af Filhistorik til at gendanne filer slettet fra Shift Delete-tasterne eller en velprogrammeret datagendannelsessoftware til gendanne permanent slettede filer ved hjælp af Shift Delete.

Hvordan gendan slettet filer med shift delete på Windows ved hjælp af filhistorik

Filhistorik er sikkerhedskopieringsfunktionen, der findes i alle Windows OS-versioner. Filhistorikken gemmer kopierne af filerne, for at hente dem tilbage, hvis de går tabt, beskadiges eller ikke kan tilgås. For at bruge funktionen i Windows skal man aktivere filhistorikken forud for enhver situation med tab af data. Sådan aktiverer du filhistorik:

Åbn programmet Indstillinger på Windows

  1. Gå til Update & Security > Backup
  2. Tilføj et backupdrev ved at klikke på Add a drivemulighed
  3. En on/off knappen vises for Automatically back up my files. Sørg for, at skyderen er i On

File history to recover shift deleted files

If you have enabled the File History, follow the next steps to recover shift deleted

Trin 1: Skriv File History i søgefeltet

Trin 2: Under Settings i søgeresultaterne, klik Restore your files with File History

Trin 3: Hvis du får at vide, at funktionen ikke er aktiveret, skal du klikke Configure File History settings

Trin 4: Vælg det drev, som du vil aktivere funktionen for, og klik derefter Turn on

Husk, at Windows 11 og 10 kun sikkerhedskopierer mapperne i din brugermappe, og det gør det hver time. Når du har aktiveret denne funktion på forhånd, kan du gendanne filer fra kopierne. For at gendanne Shift slettede filer fra Filhistorik:

Trin 1. Skriv File History i søgefeltet

Trin 2. Under Settings i søgeresultaterne, klik Restore your files with File History

Trin 3. Gennemse de tilgængelige mapper, og vælg dine slettede filer. Klik på den grønne pil for at gendanne filerne.

Hvad hvis filhistorik ikke er aktiveret? Hvordan ville du få dine Shift slettede filer tilbage? hvis du undrer dig over, hvordan du gendanner shift slettede filer, her er et svar: SFWare Delete File Recovery software. Det er det eminente værktøj, der er indlejret med en hurtig scanningsalgoritme, der hjælper med at spore dine mistede filer fra drevet og gendanne dem så hurtigt som muligt. Du kan gøre brug af softwaren på ethvert Windows OS og Mac OS til at gendanne filer, der også omgik papirkurven.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hvordan gendan slettet filer med shift delete på Windows ved brug af SFWare?

For at gendanne Shift slettede filer skal du downloade og installere SFWare slettede fil gendannelse værktøj på din pc. Start applikationen.

Trin 1: Vælg Recover Files fra hovedskærmen og Deleted File Recovery fra næste skærmbillede

Recover files using Shift Delete keys

Trin 2: Vælg drive/partition for at starte gendannelsesprocessen for skift slettede filer (nu kører værktøjet søgealgoritmen på det valgte drev/partition for at gendanne de slettede skiftfiler)

Select the drive to scan for shift deleted files

Trin 3: Når scanningen er fuldført, kan du se gendannede filer i Data View eller File Type View.

View recoverable Shift Delete files in Either Data View or File Type View

Vælg de filer, du vil gendanne, og klik på Næste. Efter afslutningen af gendannelsesprocessen skal du gemme de gendannede filer hvor som helst på din computer.

SFWare slettede filer gendannelse værktøj:

  • Hjælper dig med at gendanne over 300 filtyper forbundet med Word eller Excel dokumenter, videoer, billeder, lyd og systemfiler.
  • Det understøtter datagendannelse fra FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5, ExFAT-partitioner.
  • Pålideligt gendannelsesværktøj til at gendanne filer fra skrivebordet eller enhver partition/drev og gendan filer slettet fra papirkurv filer.

Konklusion:

Ved hjælp af filhistorik bør du være i stand til at gendanne dine Shift Deleted-filer, hvis du ikke var i stand til at gendanne ved hjælp af tilgangen, kan du altid stole på den bedste tilgang: SFWare Data Recovery-software. Det er altid givende at have backup af dine vigtige filer for at undgå scenarier med tab af data.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.