Gendanne Data fra Partition RAW

ResuméKan ikke få adgang til dine dyrebare data, der er gemt på drevet, når drevet bliver RAW? Ofte dukker en fejlmeddelelse op, hvori den ikke kan få adgang til drevet, og drevet er slået RAW. Hvis du er bekymret for, hvordan du får adgang til dine vigtige data på et drev, der har slået RAW, er du på det rigtige sted. Ved hjælp af denne artikel kan du nemt gendanne data fra partition RAW.

Et drev eller en partition kaldes RAW, når operativsystemet ikke kan genkende og montere partitionen. En RAW-partition er normalt forårsaget af logiske fejl i filsystemet, der gør data, der er gemt i den partition, utilgængelige af brugeren.

Bloggen indeholder: 

Hvad er RAW-partitionen?

Hvordan får jeg adgang til RAW-partitionen?

Årsager til RAW-partition

Fejl, der angiver, at drevet er RAW

Sådan gendannes data fra RAW-partitionen?

OKAY! Lad os grave dybt ind i at finde svar på hvert af de ovennævnte emner:

Hvad er en RAW-partition?

RAW-partition er en situation, hvor dit system ikke identificerer filstrukturen på partitionen. En partition er en del af harddisken, der kan bruges til at gemme data.

Når du partitionerer på en harddisk, kan du vælge det ønskede filsystem til partitioner som NTFS, FAT32, exFAT osv. NTFS er standardfilsystemet på harddiske i Windows-systemer og FAT til flytbare diske. Når computeren ikke er i stand til at montere disse filsystemer på den, bliver drevet RAW.

Hvordan får jeg adgang til RAW-partitionsdata?

For at være ærlig er det ganske risikabelt at gendanne filer fra RAW-disken manuelt. For at overvinde denne situation anbefales det at gøre brug af en professionel partitiongendannelsessoftware.

SFWare-gendannelsesværktøj til partition er designet med en avanceret scanningsfunktion, der søger i drevet baseret på filsignaturer og giver dig mulighed for at finde mistede, slettede, manglende eller RAW-partitioner. Download nu og få adgang til dine vigtige data på drevet.

Free Download for WindowsFree Download for Mac
Sørg for, at du ikke accepterer at formatere drevet, før du gendanner data. RAW-partitionen rapporterer en fejlmeddelelse, når du prøver at åbne den og kræver en formatering.

Bemærk: Formater ikke RAW-partitionen, selv når Windows kræver, at du gør det. Formatering af RAW-partitioner vil forårsage yderligere skade på RAW-drevet og gør det meget umuligt at gendanne data. Derfor anbefales det at gendanne RAW-partitionen først og senere fikse RAW-drevet.

Hvis du undrer dig over, hvad der er årsagerne til, at din harddisk bliver RAW; her er årsagerne til, at dit drev blev RAW.

Årsager til RAW-partition

1.       Dårlige sektorer

Hvis der er dårlige sektorer på harddisken, fungerer drevet ikke normalt. Til tider bliver alvorlig korruption på drevet partition RAW. I sådanne situationer, gendannelse af data fra dårligt sektordrev bliver lidt hård.

2.       Strukturel skade på filsystemet

Hvis filsystemerne tåler strukturel skade, er der en chance for, at partition bliver RAW. Nogle gange kan du endda støde på en drev uden filsystemfejl.

3.       Partitionstabel Korruption

Når drevets partitionstabel er beskadiget, bliver drevet RAW. Hvis du står over for problemer i forbindelse med partitionstabellen, skal du klikke på linket for at gendanne partitionstabellen uden at gå glip af data.

4.       Operativsystem Geninstallation

Når du opgraderer det gamle operativsystem til det nye, kan der være ændringer i filsystemerne som Fat til NTFS eller vice versa. Derfor kan filsystemet muligvis ikke identificeres af operativsystemet og viser drevet som RAW.

5.       Virus / malware-angreb

En af de mest almindelige grunde til at slå disk RAW er virus- eller malware-angreb. Virus kan let beskadige den partitionstabel, der bærer partitionsoplysningerne og drejer drevet RAW. I sådanne tilfælde mangler oplysninger fra partitionen og fører til fejl kræves partition.

Nå, ved du nu årsagerne, men hvordan angiver disse grunde, at drevet er RAW? Lad os se …

Fejl, der angiver partition er RAW

RAW-partitionsfejl vises ofte med følgende indikationer –

  • Når der forsøges at åbne drevet i File Explorer, vises der en popup-meddelelse, der siger “Disk er ikke formateret. Disken i drev E er ikke formateret. Vil du formatere det nu? ”

Error indicating drive is RAW

  • Hvis du vælger at bruge chkdsk til at gendanne data fra RAW-partition, og tænker at dette ligner enhver anden partitionsfejl, vil du finde en fejl “Chkdsk er ikke tilgængelig for RAW-drev”

RAW partition error

  • Placering er ikke tilgængelig. H:\ er ikke tilgængelig. Lydstyrken indeholder ikke et anerkendt filsystem. Sørg for, at alle nødvendige filsystemdrivere er indlæst, og at lydstyrken ikke er beskadiget

cannot access the RAW drive error

  • Hvis du kontrollerer egenskaberne for drevet, kan du se, at filsystemet er RAW

Det næste øjeblikkelige spørgsmål, der opstår, er, hvordan man gendanner den rå partition uden at miste data! I de følgende afsnit forklares det grundigt, på hvilken måde du kan gendanne filer fra rå partitioner uden at beskadige eller ødelægge eksisterende filer.

SFWare RAW-partitiongendannelsesværktøj hjælper dig ikke kun med at gendanne data fra RAW-drev. Understøtter også gendannelse af data fra harddiske og SSD’er for alle større mærker uden at formatere drevet. Download prøveversionen nu, og få tilgængelige data fra RAW-partitionen.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Sådan gendannes data fra RAW-harddisken?

Følg nedenstående trin for at gendanne filer fra RAW-diskpartitionen –

Download og install SFWare-partitiongendannelsessoftwaren på systemet. Launch ansøgningen. Vælg derefter Drive/Partition Recovery fra hovedskærmen. Vælg en drive to gendannelse data fra partition RAW og klik på Next knap.

Efter afslutningen af scanningsprocessen kan gendannede RAW-filer enten ses i Data View eller File type views. Der kan også gendannes RAW-partitionsfiler previewed for at verificere indholdet. Og til sidst, hvis du er tilfreds med resultaterne, Save de gendannede RAW-datafiler på et ønsket sted på systemet.

Hvis du gerne vil løse RAW-partitionen, er afsluttet, skal du følge metoderne nævnt i det næste afsnit.

Hvordan fikser jeg en RAW-harddisk?

Du kan nemt løse RAW-harddisken ved at formatere drevet til et andet filsystem, Konvertering af RAW til andet filsystem som NTFS eller FAT32, giver dig mulighed for at få tilbage adgang til filen. Du vil dog risikere dine vigtige data på drevet ved at formatere.

Det er altid givende at gemme en sikkerhedskopi af dataene. Hvis du ikke har gemt kopien af dataene, skal du ikke bekymre dig, det kan du nemt gendan det formaterede drev ved hjælp af SFWare datagendannelsessoftware.

Konklusion

Denne artikel forklarer begreberne RAW-partition, hvorfor RAW-partition ikke kan fås adgang til og hvordan gendanne data fra partition RAW.

Uanset fejl, der fører til RAW-partition, kan du nemt udføre RAW-partitiongendannelse ved hjælp af SFWare-partitiongendannelsessoftware. Det anbefales dog altid at sikkerhedskopiere data regelmæssigt for at undgå problemer med tab af data.

Hvis du finder problemer med at arbejde med SFWare RAW-partitiongendannelsesværktøj, er der et supportteam, der er tilgængeligt døgnet rundt, der leder dig til den rigtige proces med at gendanne en RAW-partition.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *