Gendannelse Data Seagate Harddisk

Resumé:

Seagate er meget udbredt ekstern harddisk til at gemme data som filer, billeder, videoer eller dokumenter. Hvis du har mistet dine data fra Seagate-harddisken, hjælper metoden, der er forklaret i artiklen, dig med at gendanne dine data. Hvis dit Seagate-drev er korrupt og ikke genkendt, skal du følge metoderne til at reparere Seagate-drevet og gendanne data uden at miste dine data.

Hurtig navigation

 1. Om Seagate-datagendannelse
 2. Kan jeg gendanne mine data fra en ekstern Seagate harddisk?
 3. Gendan slettede eller mistede filer fra Seagate-harddisken
 4. Ret det korrupte Seagate-drev og gendan filer [gendannelse af formateret drev]

Om Seagate Data Gendannelse

Seagate data recovery

Seagate er en af de mest udbredte eksterne harddiske i hele verden. Den mest udbredte harddisk er ikke en undtagelse, når det kommer til tab af data. Datatab på Seagate-harddiske varierer fra tåbelige fejl ved utilsigtet sletning af data til komplekse datatabsscenarier som en formateret eller utilgængelig harddisk.

Hvis du undrer dig over, hvordan du gendanner data fra Seagate ekstern harddisk, som ikke registrerer, kan du klikke på linket til reparere problemer med ekstern harddisk der blinker men ikke registreret.

Årsager der fører til datatab på Seagate harddisken

Der er forskellige årsager, der kan forårsage datatab i Seagate-harddiske. Logiske fejl såsom korrupt harddisk, dårlige sektorer på harddisken, virusangreb kan højst sandsynligt føre til datatab.

Til tider kan fysiske skader såsom overophedning eller forkert håndtering af drevet ødelægge drevet og føre til tab af data.

Kan jeg Gendan Data Seagate Harddisk?

Ja, det er muligt at gendanne data fra Seagate-harddiske. Årsagen er, at de filer, der går tabt på grund af sletning eller formatering af drevet, ikke slettes. I stedet har de deres hukommelsesplads markeret som klar til at overskrive.

Derfor anbefales det strengt, at du stopper med at bruge Seagate-harddisken efter datatab for at sikre en vellykket Seagate-datagendannelse.

Her er en effektiv metode til at gendanne data fra Seagate. Med SFWare Data Recover Software kan du nemt gendanne slettede eller formaterede filer fra Seagates eksterne harddiske. Med sit unikke søgealgoritmedesign til at scanne hver sektor af drevet kan du nemt gendanne data fra Seagate-drevet.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hvordan gør jeg Gendannelse Data Seagate Harddisk?

Slettede filer fra ekstern harddisk gemmes ikke i papirkurven eller nogen lagermappe. Hvis du har mistet data fra eksternt drev, er dit drev på spil. Du kan prøve at hente data fra tidligere versioner.

Gendan data fra Seagate eksternt drev ved hjælp af tidligere version

Bemærk: Du kan kun gendanne data fra tidligere versioner, hvis indstillingen var aktiveret, før du mistede dataene.

Tilslut dit eksterne drev til pc’en, og når det genkender drevet, naviger til Seagate-harddisken og Right-click on the folder hvorfra filer slettes eller går tabt. Klik nu videre Properties -> Previous Versions.

Tidligere gemte versioner af Seagate-harddisken vises, som er gemt fra filhistorikken eller gendannelsespunkterne. Alt du skal gøre er at vælge den seneste gemte før tab af data og klikke på Restore knap.

Hvad hvis du ikke har aktiveret den forrige version? Gendannelse af data fra drevet bliver umuligt. I sådanne situationer skal du gendanne data ved hjælp af pålidelige og effektive harddiskdatagendannelsessoftware.

Seagate Ekstern Harddisk Data Gendannelse

Ekstern harddisk kan blive korrupt på grund af flere årsager, herunder komponentfejl, logiske fejl som nævnt tidligere eller elektrisk fejlfunktion.

Under uundgåelige datatabssituationer kan SFWare være den mest pålidelige løsning. Designet med præcisionsscanningsalgoritmerne sikrer SFWare at gendanne hver eneste bit af data fra din Seagate-harddisk. Bare klik på download-knappen og oplev den fejlfri gendannelse af Seagate-data.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hvordan gendanne data Seagate harddisk?

For at gendanne data fra den korrupte Seagate-harddisk skal du tilslutte den eksterne harddisk til din pc og starte programmet.

 1. Fra hovedskærmen, klik på Recover Drive/Partition

SFWare to recover data from Seagate External drive

 1. Vælg derefter Drive/Partition Recoveryeller Formatted Recovery baseret på dine datatabsscenarier.

Recover data from Corrupt or Formatted Seagate drive

 1. Vælg derefter den korrupte Seagate-harddisk for at gendanne data, og klik Next.
 2. Når scanningen er fuldført, vil du være i stand til at se de gendannede filer i enten Data Type viewog File Type.

View recoverable files from drive in Data View or File Type View

 1. Nu kan du Previewde gendannede filer og Save

Tip: Hvis du undrer dig over, hvordan du gendanner data fra Seagate ekstern harddisk, som ikke registrerer, kan du klikke på linket til reparere problemer med ekstern harddisk der blinker men ikke registreret.

Korruption kan gøre din ekstern harddisk bliver ikke genkendt. De fleste af fixeringsmetoderne involverer også datatab. Uanset situationen kan du gendanne data fra Seagate-harddisken og rette op på korruptionen.

Værktøjet er specielt lavet til at gendanne data fra alle eksterne drev inklusive Seagate-harddiskmodeller som Seagate Backup Plus-serien, Seagate GoFlex, Seagate Central og andre kan lide LaCie ekstern harddisk, Buffalo osv.

Hvordan Reparation af Korrupt Seagate Ekstern Harddisk?

Den nemmeste metode til at rette korruption eller enhver form for problem er at format køreturen. Men det er kendt faktum, at formatering af drevet får alle data til at slette fra Seagate-drevet. Hvis du allerede har gendannet dataene, skal du bare højreklikke på drive -> Format.

Hvis du stadig ikke har gendannet dataene og allerede formateret drev, kan du med hjælp fra SFWare gendanne formaterede data fra eksterne drev.

Formatering burde løse problemet. Hvis ikke, kan du prøve den næste enkleste metode til at rette korruption ved at køre SFC.

Reparer korrupt Seagate harddisk ved hjælp af SFC.

Scan hjælper med at reparere de beskadigede eller manglende Windows-systemfiler, der kan forårsage drevkorruption. Scanningen kontrollerer systemfilens integritet og erstatter en korrupt eller beskadiget systemfil med en cachelagret kopi, der er gemt i systemet.

 1. For at køre SFC-scanningen skal du åbne Command Promptvindue og type sfc /SCANNOW /OFFBOOTDIR=c:\ /OFFWINDIR=c:\windows (Hvis drevet er intern harddisktype sfc /scannow) Erstat C med det eksterne drevbogstav
 2. Vent på, at scanningen er færdig, og genstart derefter systemet. Tjek, om du kan få adgang til drevet nu.
 3. Når korruptionen er rettet, vil du være i stand til at få adgang til de utilgængelige data fra Seagate-drevet.

Tips til at undgå datatab fra Seagate harddisk

Det anbefales altid at tage backup af dataene for at undgå tab af data fra Seagate-harddisken. Ikke kun fra Seagate eksternt drev, men fra ethvert drev. Du kan gøre brug af cloud storage til at holde backup af drev.

Brug sikker antivirussoftware til at beskytte dine vigtige data i drevet.

Desuden, hvis du nogensinde mister dine data på grund af datatabsscenarier, kan du altid stole på SFWares datagendannelsesværktøj til at gendanne dine data intakte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *