Hvordan Gendanne Data Seagate-Harddisk

Resumé: Datatab på en af den eksterne harddisk er uundgåelig. Denne artikel hjælper dig med let at udføre gendannelse data Seagate ved hjælp af et professionelt Seagate harddiskgendannelsesværktøj.

Hurtig navigation

  1. Om Seagate Data Recovery
  2. Kan jeg gendanne mine data fra en Seagate ekstern harddisk?
  3. En effektiv Seagate-datagendannelsesprocedure for alle Seagate-modeller inkluderer Seagate-sikkerhedskopi plus gendannelse

Om Seagate Data Recovery

Seagate er en af de mest anvendte harddiskdrev over hele kloden. Den mest udbredte harddisk er ikke en undtagelse, når det kommer til datatab. Datatab på Seagate-harddisk varierer fra fjollede fejl ved utilsigtet sletning af data til komplekse datatabsscenarier som formateret eller utilgængelig harddisk.

Uanset hvordan du mistede data fra din Seagate-harddisk, er der en simpel DIY-metode til at udføre Seagate-datagendannelse. Ved udgangen af denne artikel vil du nemt kunne gendanne slettede eller mistede data fra Seagate eksterne harddisk.

Kan jeg gendanne mine data fra en Seagate ekstern harddisk?

Ja, det er muligt at gendanne data fra Seagate harddisk. Årsagen er, at de filer, der er mistet på grund af sletning eller formatering af drevet, ikke slettes fra din Seagate-harddisk. I stedet har deres hukommelsesplads markeret som klar til at overskrives. Derfor skal du stoppe med at bruge Seagate-harddisk efter datatab for at sikre en succesfuld gendannelse af Seagate-data.

Det næste spørgsmål er, hvordan man gendanner filer fra Seagate-harddisk?

Svaret forbliver enkelt, brug en professionel harddiskgendannelsessoftware.

SFWare Seagate datagendannelsessoftware er det mest anbefalede værktøj til at gendanne data fra Seagate harddisk uanset datatabsscenariet. Designet med en avanceret motoralgoritme sikrer værktøjet datagendannelse af filer fra Seagate harddisk hurtigt og nemt.

Værktøjet er specielt lavet til at gendanne data fra større Seagate-harddiskmodeller som Seagate Backup Plus-serien, Seagate GoFlex, Seagate Central og osv. Download og prøv værktøjet gratis nu.

Hvordan gendanne data Seagate-harddisk?

Hent og installere SFWare Seagate harddiskgendannelsessoftware. Tilslut Seagate-harddisken til computeren, og start applikationen.

Trin 1: Klik på Drive or Partition Recovery, vælg drive hvorfra Seagate-harddiskdata skal gendannes

Trin 2: Kontroller disken med et passende filsystem. Scanningsprocessen initialiseres

Trin 3: Når scanningen er færdig. Gendannede Seagate-data kan enten ses i Data Type eller File Type Views

Trin 4: Dobbeltklik på de gendannede Seagate-data til preview og save dem på det ønskede sted på din computer

Konklusion:

Håber, at denne artikel har besvaret alle spørgsmål om gendan data Seagate. Det anbefales altid at tage sikkerhedskopi af dataene for at undgå tab af data fra Seagate-harddisken.

Hvis du ikke har en sikkerhedskopi, kan du nemt gendanne filer fra Seagate ekstern harddisk nemt ved hjælp af SFWare eksternt harddiskgendannelsesværktøj. Lad os vide det i kommentarsektionen, hvis du let kunne gendanne data fra Seagate-harddisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *