Gendanne Filer fra Beskadiget USB Drev

Resumé:

Var du ikke i stand til at få adgang til nogen data på din USB? Årsagen bag dette er, hvis dit drev er beskadiget eller beskadiget, vil du ikke være i stand til at få adgang til nogen data, der er gemt på det. Den eneste måde at åbne dine vigtige filer på korrupte USB er at udføre USB-drevgendannelse. Ved hjælp af forskellige metoder, der er forklaret i artiklen, vil du være i stand til at få adgang til og gendanne dine filer uden besvær.

Når et drev bliver korrupt, reagerer det ikke, og data, der er gemt på drevet, kan ikke tilgås. Dette kan enten skyldes fysisk skade på drevet eller logiske problemer. At miste dine vigtige filer på grund af USB-korruption kan være ødelæggende. Fortæl os årsagerne, der fører til USB-korruption.

Hvad forårsager USB korruption?

Hvis du undrer dig over, hvordan en USB kan blive korrupt, er her et par almindelige årsager, der fører til USB-drev korruption.

 1. Fjernelse af USB, før den skubbes ud, kan føre til USB-korruption. Når operativsystemet kører læse-/skrivehandlinger i baggrunden, kan forkert fjernelse af USB føre til korruption af filsystemet. Derfor anbefales det altid at skubbe flashdrevet ud, før det frakobles.
 2. Pludselig strømsvigt kan forårsage beskadigelse af drevet, da alle de aktive operationer, der udføres på drevet, vil blive stoppet brat.
 3. For meget udsættelse for barske forhold såsom for høj temperatur eller udsættelse for vand kan beskadige USB fysisk.
 4. USB-flashdrev bruger NAND-flashhukommelseschips til at gemme større sæt data på en begrænset lagerplads. Imidlertid begrænser flere læse/skrive-operationer funktionerne i NAND i det lange løb og kan gøre USB modtagelig for korruption.
 5. Brug af USB’er på forskellige enheder uden at køre antivirus kan ødelægge USB-flashdrev og skabe genveje filer på pendrev. Derfor anbefales det altid at køre antivirussoftware for at holde din USB fri for virus eller malware.

Indikationer eller Tegn på USB Korruption

Nedenfor er anført nogle få fejl, der opstår, når USB bliver korrupt:

 • USB enhed genkendes ikke: Når OS ikke kan læse USB-filsystemet, viser det fejlenheden ikke genkendt.
 • Problem med at skubbe USB-masselagerenheden ud: Fejlen opstår, når der kører programmer i baggrunden, selv efter at USB-enheden er skubbet ud.
 • Disken er ikke formateret Fejl: Vises normalt, når data ikke kan læses af OS og forsøger at få adgang til RAW-drev.
 • Fejl under kopiering af filer og mapper: Fejlen er forårsaget af forskellige årsager som korruption i filen, filstørrelsesbegrænsning og virusindtrængen.
 • Fejl 0x80071AC3-volumen er beskidt: Fejlen vises, når der er dårlige sektorer på drevet eller på grund af beskadigede/korrupte USB-porte.
 • Filen eller mappen er korrupt og ulæselig: Fejlen skyldes hovedsageligt korruption i FAT- eller MFT-partitioner [File allocation table, Master file table] på USB’er.

Nogle gange, ikke kun fejl, viser drevet også brugt plads, men ingen filer på det. Når du støder på nogen af de ovennævnte fejl, er det sandsynligt, at din USB er beskadiget, og du skal reparere korrupte USB. Reparation af drevet vil dog føre til tab af data fra USB. Derfor foreslås det at gendanne data fra USB og derefter reparere drevet.

Er det Muligt at Gendan Filer fra Beskadiget USB Drev?

Ja, det er muligt at gendanne filer fra et korrupt USB-drev. Alt du skal gøre er at stoppe med at bruge drevet med det samme og udføre USB datagendannelse.

Nøjagtigheden af at gendanne data fra USB er generelt baseret på typen af korruption.

 • Data fra fysisk beskadiget USB kan ikke hentes, da det beskadigede drevet fuldstændigt.
 • Du kan gendanne filer fra USB, når drevet er logisk beskadiget.

Metoder til gendanne filer fra beskadiget usb drev

 1. Tildel et drevbogstav
 2. Opdater USB-driverne
 3. Se skjulte filer ved hjælp af CMD
 4. Gendan filer fra korrupte drev ved hjælp af SFWare USB Data Recovery Software

Derfor, hvis dit drev ikke har nogen ekstern skade, kan du fortsætte med at gendanne filer fra det logisk korrupte USB-drev forklaret i næste session.

De første tre metoder hjælper dig med at rydde visse fejl forårsaget af korruption på USB, men sikrer ikke fuldstændig gendannelse af dine data. I sådan en situation behøver du kun en betroet datagendannelse software som er dygtige med unikke algoritmer til at gendanne data fra et korrupt USB-drev. SFWare USB-datagendannelsessoftware er en af de mest pålidelige og sikre software til at gendanne korrupte USB uden at forårsage skade på dine vigtige filer.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hvordan Gendanne Filer fra Beskadiget USB Drev?

Som nævnt ovenfor, hvis dit drev er logisk korrupt og viser fejl, vil disse metoder helt sikkert hjælpe dig med at få adgang til dine data fra korrupt USB.

Metode 1: Tildel drevbogstavet

Hvis dit tommelfingerdrev ikke er tildelt korrekt eller tildelt et forkert drevbogstav, ender du med at modtage USB-fejl og kan ikke få adgang til data på det.

 1. Først skal du højreklikke Start knap -> Klik på Disk Management

Disk Management to fix corrupt USB

 1. Højreklik på dit beskadigede USB-drev -> Vælg Change Drive Letter and Paths…

Disk management to recover corrupt USB

 1. Klik nu på drevbogstavet -> Change Vælg et andet bogstav fra rullelisten, og klik OK.

Disk management- change drive letter

Når processen er afsluttet, prøv at få adgang til din USB ved hjælp af Windows Stifinder og se, om du er i stand til at få adgang til filerne fra USB.

Metode 2: Opdater USB enhedsdriverne

Nogle gange, når drivere ikke opdateres, kan du ende med at støde på fejl som USB ikke genkendt. Geninstallation eller opdatering ville løse problemet.

 1. Højreklik på Start ikon og klik på Device Manager

Device manager to recover corrupt USB

 1. Klik på Disk drives, højreklik på din USB, og klik Uninstall device.

Device Manager-update disk drivers

Når du har fuldført trinene, skal du fjerne din USB og derefter tilslutte den igen, dette automatiserer de nyeste drivere, der skal downloades og installeres automatisk.

Metode 3: Se skjulte filer ved hjælp af CMD

Hvis dine filer er skjult på grund af virus eller andre dårlige sektorer på USB, vil dette hjælpe dig med at rette de dårlige sektorer og gøre det muligt for dig at se de skjulte filer.

 1. Skriv CMD på søgelinjen >> Run as Administrator
 2. Indtast følgende kommandoer i kommandopromptvinduet og Erstat D med dit USB-drevbogstav
  • For at kontrollere dårlige sektorer: skriv chkdsk D: /f /r og tryk Enter

CHKDSK to corrupt USB recovery

  • For at vise filerne: skriv attrib -h -r -s /s /d D:*.* og tryk Enter

CHKDSK to unhide files in USB

Sørg for, at din USB ikke er skrivebeskyttet, hvis USB er skrivebeskyttet, du vil ikke også kunne få adgang til drevet via CHKDSK.

Metode 4: En absolut måde at gendanne filer fra korrupte USB drev

For at gendanne filer fra korrupte USB er det eneste, du behøver, at downloade og installere USB-datagendannelsessoftwaren på din computer. Tilslut dit USB-drev til computeren, og start programmet.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

 1. Vælg Recover Drive/Partition muligheder fra hovedskærmen, skal du klikke på Drive/Partition Recovery

Recover data from corrupt USB

 1. Vælg dit korrupte USB-drev fra de angivne diske, og klik next

Select corrupt USB drive to recover files

 1. Algoritmen starter scanningsprocessen, så snart du vælger dit drev. Når scanningen er fuldført, vil du være i stand til at se de gendannede filer fra drevet.

Recover files from corrupt USB drive

Vælg de filer, du vil gendanne fra det korrupte USB-drev, og klik next. Forhåndsvis filerne og gem dem på en ønsket placering. Sørg for at gemme dem på en anden placering, da lagring af filerne på den oprindelige placering kan beskadige de eksisterende filer på drevet.

Konklusion

Datatab på grund af korruption er uundgåeligt. Ved hjælp af ovennævnte gendannelsesmetoder vil du være i stand til at gendanne data fra et korrupt USB-drev uden besvær. Et par metoder vil hjælpe dig med at få adgang til dataene fra drevet, men kan ikke sikre fuldstændig gendannelse. I en sådan situation kan du stole på SFWare-datagendannelsessoftware til at hente korrupte USB. Det anbefales også altid at tage backup af dine vigtige data for at undgå datatab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.