Gendanne Harddisk Bærbar

Resumé:

Brug af bærbar computer øges dag for dag. Anvendelsen af computere på forskellige områder har øget efterspørgslen efter bærbare computere, da den er kompakt. Øget popularitet betyder ikke, at din bærbare harddisk er fri for datatab. Du kan sandsynligvis forudsige, om din bærbare computer vil dø ved hjælp af et par tegn som forringelse i ydeevne, men det kan også ske pludseligt. I sidste ende vil dine vigtige filer og data dog kaste sig. I denne artikel lærer du de nemme måder at få adgang til og gendan harddisk bærbar.Laptop Hard Drive Recovery

Hvad er en død bærbar computer? Er det muligt at gendanne data fra en død bærbar harddisk?

Fysisk skade eller hardwarefejl kan være årsagen til, at din bærbare computer er død. Dette betyder intet display, intet tegn på strømforsyning og ingen adgang til dine værdifulde data. Men det betyder ikke, at harddisken, der har data, også er død. Derfor er det muligt at gendanne data fra døde bærbare harddiske. Alt du skal gøre er at fjerne harddisken fra den døde computer og slutte den til en sund computer.

Hvad hvis din bærbare computer tændes og ikke starter i operativsystemet?

Hvis du undrer dig over, er det muligt at gendanne data fra en harddisk, der ikke starter op? Svaret er, ja, du kan gendanne data fra den ikke-startbare harddisk.

Laptop-harddisk reagerer ikke eller er utilgængelig, fordi den ikke starter i operativsystemet. Du tror måske, at de data, der er gemt på den bærbare harddisk, går helt tabt. Men i realtid kan mindre tilslutningsfejl mellem en harddisk og bundkort eller et operativsystemfejl også få den bærbare computer til at stoppe med at reagere.

Du kan bruge forskellige fejlfindingsmetoder til at løse problemet eller gendanne data fra harddisken, der ikke starter ved at klikke på det angivne link.

Hvordan Gendanne Harddisk Bærbar uden Software?

Dette er en simpel procedure, der ikke kræver teknisk assistance; alt hvad du behøver er følgende væsentlige gendanne data fra en død harddisk.

  • Sund computer
  • Harddisk dock
  • Værktøjskasse

Følg trinene forsigtigt, fordi harddisken består af skrøbelige materialer. Ethvert uheld medfører fysiske skader på drevet:

1: Start oprindeligt med at slukke for den bærbare computer og fjerne batteriet. Fjern alle kabler, der går ud og kommer ind i den bærbare computer.

2: Vend computeren på hovedet, fjern kabinettet, find harddisken. Start derefter med at løsne alle skruerne omkring drevet. Fjern forsigtigt harddisken fra den bærbare computer.

3: Tænd nu for den sunde computer, tilslut USB-harddiskdock til computeren.

4: Tilslut den bærbare harddisk til den eksterne dock, der er tilsluttet computeren.

5: Når computeren genkender drevet, skal du få adgang til harddiskdataene for at kopiere og gemme det i backupdrevet.

Når harddisken er genkendt på den nye computer, betyder det, at der ikke er nogen eksisterende fysisk eller hardwarefejl på drevet. Selv efter tilslutning af den bærbare harddisk til en sund computer, har du muligvis ikke adgang til harddiskdataene. Dette kan skyldes korruption i drevet, eller hvis alle dine data er gemt i den samme logiske partition som operativsystemet.

Dog bærbar harddiske kan blive utilgængelige på grund af både harddiskfejl og softwarefejl. De fleste af fejlene og utilsigtet formatering eller sletning af en partition, pludselig nedlukning af systemet, tvangsnedlukning og mange flere fører til datatab fra bærbar harddisk.

Gendanne Harddisk Bærbar

Blandt mange tilfælde af datatab, som Windows- eller Mac-brugere står over for, anbefales det altid at bruge de mest pålidelige harddisk opsving værktøj til at gendanne filer fra bærbar harddisk.

SFWare-harddiskgendannelsesværktøj er den mest pålidelige og downloadede gendannelsessoftware til at løse datatab på grund af problemer med logiske fejl. Værktøjet er aktiveret med en meget effektiv søgealgoritme. Det gør værktøjet til at udføre hurtig datagendannelse fra korrupte, formaterede harddiske uden at påvirke dataintegriteten.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

SFWare bærbar harddisk data opsving værktøj er bygget til at give en bestemt løsning til at gendanne data. Gendanner data fra de fleste usikre datatabsscenarier, som brugeren står over for. Dette værktøj har let design af brugergrænsefladen, der hjælper brugeren med at udføre gendannelsestrinene på kortere tid.

Hurtige trin til at gendanne filer fra bærbar harddisk

For at starte gendannelse af bærbar data proces ved hjælp af SFWare Hard Drive Recovery-software, bliver du bedt om at downloade og installere dette værktøj på din Windows- eller Mac-computer og starte applikationen.

Trin 1: Vælg for at gendanne filer fra en bærbar harddisk Drive/Formatted Recovery fra hovedskærmen.Laptop hard drive recovery

Trin 2: Nu fra listen over drives, vælg den harddisk, som du vil udføre harddiskgendannelse påSelect Drive to reacover data from laptop hard drive

Efter få minutters scanningsproces viser softwaren alle gendannelsesfiler på det næste skærmbillede

Trin 3: Brug Data View eller File Type View til Preview filerne, før de gendannes fra drevet.recovered files from laptop hard drives

Trin 4: Vælg derefter de filer, du vil gendanne fra harddisken. Vælg destinationsdrevet for at gemme de gendannede data fra harddisken.preview files and save the hard drive files

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.