Gendanne HFS Partition

Resumé:

Både Windows og Mac fungerer på forskellige filsystemer. Mens Windows-computere har NTFS-filsystemet, er Mac kendt for sit hierarkiske filsystem. Denne artikel guider dig til, hvordan du gendanner slettede, mistede eller formaterede data fra Macs HFS-partition uden besvær.

Free Download for Mac

HFS /HFS+ Skillevæg

Selvom apple opdaterede deres filsystem til APFS, foretrækker stadig et stort segment af brugere HFS. siden introduktionen i 1985 senere opgradering til HFS + i 1997, byggede HFS til at understøtte alle de nyeste Mac OS X-versioner.

Ikke kun det, HFS er også kompatibel med både gamle IBM-chipsæt og de nyeste Intel-baserede processorer. Alle disse alsidige funktioner fik brugeren til at fortsætte med at bruge HFS-format, selv efter introduktion af APFS, som er bedre og avanceret i forskellige perspektiver.

Hvornår partitionen går tabt eller bliver ulæselig, de data, der er gemt på drevet, bliver utilgængelige. Selvom HFS-partition/volumen er mindre modtagelige for virusindtrængen, er der andre faktorer, der forårsager datatab fra HFS.

Årsager til HFS/HFS+ partitionstab

Forskellige grunde, der resulterer i tab af HFS-partition, analyseres som nedenfor:

 • HFS-filsystemskader
 • Uheld slettet HFS-partition eller slettet Macintosh HD i diskværktøjet
 • Forkert systemhåndtering
 • Drev blev formateret med vilje eller utilsigtet.
 • Virusindtrængen og andre logiske fejl på drevet kan beskadige partitionen og føre til tab af data. I sådanne situationer er det vigtigt at rette korrupte HFS-partitioner.

Uanset årsagerne er det nemt at gendanne data fra Mac-partitioner med Mac’ens gendannelsestilstand. Ja, du kan overveje at gendanne dine dyrebare data fra partitionen, men kun hvis gendannelsestilstanden er tilgængelig.

Hvordan Gendanne HFS Partition fra Mac Gendannelsestilstand

Gendannelsestilstand i macOS er en funktion, der giver nem adgang til nyttige gendannelsesværktøjer såsom Time Machine, Apples sikkerhedskopieringssoftware. Sørg for, at du havde aktiveret Time Machine, før du mistede dine data. Hvis din tidsmaskinesikkerhedskopiering ikke var aktiveret før datatab, vil denne metode ikke være nyttig. Du kan bruge det til at gå tilbage i tiden og gendanne filer, der ikke længere findes på din MacBook-computer.

 1. Genstart i Recovery ved at genstarte din MacBook og holde nede Command + Rindtil du ser et Apple-logo eller en roterende globus.
 2. Vælg den Restorefrom Time Machine Backup mulighed og klik Continue.
 3. Vælg den disk, der indeholder din Time Machine-sikkerhedskopi, og klik Continue.
 4. Vælg den Time Machine-sikkerhedskopi, du vil gendanne, og klik på Continuefor at starte gendannelsen.

Bemærk: Afhængigt af størrelsen på din harddisk kan det tage noget tid, før gendannelsesprocessen er færdig. Ved at afbryde gendannelsesprocessen kan du miste vigtige data.

Hvad hvis din Mac Recovery Mode fungerer ikke? Hvordan ville du være i stand til at gendanne data fra HFS-partitionen?

Ved hjælp af det avancerede og robuste Partition opsving værktøj, du kan gendanne HFS partition data på din computer. SFWare Partition Recovery til Mac er alt, hvad du har brug for for at udføre HFS-partitionsgendannelse. Med sin forbløffende søgealgoritme sporer softwaren hver sektor for de manglende data og lokaliserer dem uden besvær.

Free Download for Mac

Nøglepunkter, du skal huske, før du starter gendannelsessessionen:

 1. Stop med at bruge drevet med det samme, når du støder på, at der mangler data i partitionen. Overskrivning på drevet vil medføre permanent tab af eksisterende data på drevet.
 2. Formater ikke drevet til andet filsystem. dette kan medføre afbrydelse under gendannelsesprocessen, og chancerne for datatab øges.

Skridt til Gendan HFS Partition

Hent SFWare Mac partition gendannelse software på din computer, og start applikationen

 1. Vælg Recover Drivesfra hovedskærmen. Næste, gendanne DrivePartition Recovery mulighed eller Formatted Recovery mulighed afhængigt af datatabskrisen

Recover data from the corrupt Mac drive

 1. Dernæst vises alle de tilgængelige drev på skærmen. Vælg HFS-drevet, og klik på Next mulighed

select the corrupt drive on Mac

 1. Softwaren scanner og viser gendannede filer enten i Data View eller File Type View

View recoverable files from the corrupt Mac drives

Du kan kontrollere hver fil ved at forhåndsvise dem, før du gemmer. Senere skal du vælge og gemme de krævede filer på din computer.

Funktioner i SFWare partition gendannelse værktøj til Mac

 • Hjælper med at gendanne data fra mistet HFS-volumen i mange tilfælde, inklusive hvornår diskværktøj kan ikke reparere disken, korruption af volumenhoved, korruption af katalogfiler, operativsystemnedbrud, virusangreb, pludselig strømsvigt osv. på Mac-computere.
 • Gendan filer fra SATA, SCSI, IDE osv.
 • Gendanner nemt data, når den ikke kan læses, utilgængelig HFS-partition og også fra RAW-partitioner.
 • Du kan også gøre brug af denne software, når du ekstern harddisk genkendes ikke Mac.
 • Understøtter gendannelse fra al version af Mac Os inklusive den nye macOS Catalina, Mojave og andre
 • Sikrer sikker gendannelse fra alle Mac-filsystemer som APFS, Mac Extended, FAT eller exFAT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.