Gendanne Ufrelste Word Dokument Mac

Vi ved alle, at MS Word-dokument er det mest almindeligt anvendte program til at oprette dokumenter som opgaver, breve, brochurer, læringsaktiviteter osv. På en enkel måde er Word-dokumenter blevet en del af vores arbejdsliv.

Hvad hvis du ikke finder det dokument, der for nylig arbejdede på, eller hvis du ved et uheld slettede det ikke gemt? Nå, Windows-brugere kan måske ikke støde på mange af udfordringerne med at finde og gendanne Word-dokumenter. Hvis du er Mac-bruger, kan du møde problemer i genoprette ufrelste Word dokument Mac.

Det være sig slettet, mistet eller ikke-gemt, ved hjælp af denne artikel vil du være i stand til at gendanne Word-dokumenter uden besvær.

Kan jeg hente et Word-dokument, der ikke blev gemt?

Ja, du kan hente et Word-dokument, der ikke blev gemt i de fleste tilfælde. Der er få tilfælde som korruption i filen, applikationsskader osv., Der fuldstændigt beskadiger dine dokumenter. I sådanne tilfælde skal du først reparere Word-dokumenter og prøve at gendanne filerne.

Før det er for sent at gendanne dokumentet, lad os dykke ned i metoderne til at gendanne Word-dokumenter på Mac.

Hvordan Gendanne Ufrelste Word Dokument Mac?

Nedenfor er de 5 forskellige måder at gendanne mistede, slettede eller ikke-gemte Word-dokumenter fra Mac:

  1. Gendan slettede Word-filer fra en sikkerhedskopi eller papirkurven
  2. Sådan gendannes ikke-gemt Word-dokument på Mac med Time Machine
  3. Gendan ikke-gemte Word-dokumenter på en Mac med AutoRecovery
  4. Hent dokument fra mappen Midlertidig

Lad os komme ind på hver metode til at gendanne mistede, ikke-gemte, slettede ordfiler fra Mac-drevet:

Metode 1: Gendan slettede Word-filer fra en sikkerhedskopi eller papirkurven

Når du ved et uheld har slettet en Word-fil, kan de findes i papirkurven. Alt hvad du skal gøre er at gå til Trash, Find filerne og gendan den påkrævede fil fra papirkurven.

Recover Word files using a Trash

Hvad hvis dit papirkurv er tomt? Eller slettes filer permanent fra drevet? Ingen bekymringer, du kan stadig prøve at gendanne data fra Time Machine-sikkerhedskopien. Det fremtrædende indbyggede værktøj, som alle macOS-brugere har på deres computer.

Metode 2: Sådan gendannes ikke-gemt Word-dokument på Mac med Time Machine

For at få adgang til din ikke-gemte Word-fil i Time Machine skal du følge nedenstående trin:

Bemærk: Time Machine gemmer sikkerhedskopien kun, hvis du har aktiveret den. Hvis du ikke har aktiveret Backup af Time Machine, kan du springe processen over og gå videre til den næste metode.

  1. Brug Spotlightat finde tidsmaskinen. Tryk på for at bruge Spotlight cmd + spacebar Begynd at indtaste Time Machine. Når applikationen vises, skal du starte applikationen.
  2. Locateden mistede Word-fil fra tidslinjen og gendanne den.

Metode 3: Gendan ikke-gemte Word-dokumenter på en Mac med AutoRecovery

AutoRecover is en indbygget funktion i Microsoft Office-applikationen, der hjælper dig med at gendanne filer, der er mistet på grund af systemnedbrud eller programnedbrud. Det gør dette ved periodisk at gemme en kopi af filen i baggrunden. Som standard gemmes en sikkerhedskopi hvert 10. minut af AutoRecover funktion.

Bemærk: Denne metode fungerer kun, når de forsvundne filer er i færd med at blive arbejdet på.

Følg nedenstående trin for at gendanne Word-dokumenter ved hjælp af AutoRecovery

Trin 1. Åbn a Finder vindue på din Mac.

Trin 2. Vælg hele computeren som placering.

Trin 3: Gå ind AutoRecovery i søgefeltet

Recover Word Documents using AutoRecovery

Du vil være i stand til at se listen over filer, der begynder med “AutoRecovery save of” efterfulgt af navnet på det Word-dokument, du prøver at gendanne.

Trin 4:  Double-click på filen, der skal gendannes. Dette åbner filen i Microsoft Word.

Trin 5: Gem nu dokumentet med det nye navn, og klik på Save knap

Metode 4: Gendan Word-dokument fra midlertidig mappe

Processen, der gendanner mistede Word-filer fra temp-mappen, er en lidt vanskelig og kedelig proces, da filerne, der er gemt i denne mappe, gemmes i et andet navn. Følg nedenstående trin for at gendanne filer fra temp-filer.

Trin 1: Gå til Applications Utilities og dobbeltklik Terminal.

Trin 2: Skriv i terminal open $TMPDIR og du vil blive ledet til TMP mappe, der gemmer filen midlertidigt.

Trin 3: I TMP mappe, find og åbn mappen MidlertidigItemer. Højreklik på de ønskede ikke-gemte Word-filer og Open with… Microsoft Word.

Trin 4: Gem Word-filen ved at klikke på File Save As og gem det på et andet sted.

Hvis du ikke har gendannet Word-dokumenterne ved hjælp af ovennævnte metoder og undrer dig over, hvordan du gendanner de ikke-gemte eller permanent slettede Word-filer, skal du ikke bekymre dig! Du kan nemt gendanne slettede eller mistede Word-filer ved hjælp af en datagendannelsesværktøj til Mac.

SFWare datagendannelsesværktøj til Mac er en af de mest pålidelige software til at gendanne data fra Mac-computere. Uanset om det er slettet, mistet eller formateret fra drevet, kan du nemt hente det tilbage uden besvær. Softwarens hurtige scanningsfunktion kan let scanne sektor for sektor for at finde de mistede filer fra disken.

Free Download for Mac

Konklusion

Det er altid givende at holde backup regelmæssigt for at forhindre datatabssituationer i fremtiden. Artiklen taler om 4 forskellige manuelle metoder til gendanne ufrelste word dokument mac computere, som du skal kunne gendanne Word-dokumenter med.

Hvis du har gendannet Word-dokumenterne ved hjælp af de ovennævnte metoder, skal du dele dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *