Hvordan Gendannelse Data fra Ikke-Startbar Harddisk

Booting er en indledende proces, der starter operativsystemet på en computer, når den er tændt. Derfor, hvis din computer ikke starter, har du ikke adgang til nogen af de data, der findes på drevet. I sådanne situationer kan du muligvis ende med at tænke, hvordan du gendanner filer fra en harddisk, der ikke starter? Vær ikke bekymret! Det er stadig muligt at gendanne data fra den ikke-startbare harddisk.

How to recover unbootable hard drive

For yderligere at vide, om gendannelse af data fra et ikke-startbart drev, lad os starte med de grunde, der fører til, at harddisken ikke starter:

Hvad får harddisken til ikke at starte?

Nogle af årsagerne til, at der opstår problemer med opstart på harddisken, er vist nedenfor:

 • Installation af et dobbelt operativsystem på en enkelt harddisk
 • Tilstedeværelse af et for stort antal dårlige sektorer på disken
 • Hardwarefejl på grund af defekt RAM
 • BIOS-korruption på grund af forkert opdateringsproces
 • Operativsystemets funktionsfejl
 • Beskadiget partitionstabel

Ovennævnte er nogle af grundene, der skaber opstartproblemer på computeren. Som et resultat af et drev, der ikke kan startes, mister du adgang til dine vigtige data, der er gemt på harddisken.

Hvis du nogensinde støder på denne situation, hvor en computer ikke starter op, skal du som et første trin prøve at løse problemet manuelt ved hjælp af en ekstern harddisk. Hvis du finder problemer med en partitionstabel, skal du klikke på det givne link for at rette og gendanne data fra den beskadigede partitionstabel.

Softwaren er bygget med en indbygget selvforklarende algoritme, der giver en brugervenlig grænseflade til at gendanne data fra ikke-startbar harddisk, selv for folk med mindre teknisk viden.

Hvordan du manuelt gendanne data fra Unbootable harddisk

Følg nedenstående trin for nemt at gendanne data fra den harddisk, der ikke starter.

For at gendanne data fra ikke-startbar harddisk er alt hvad du behøver en ekstern harddiskkabinet. De fås i størrelser på 3,5 tommer (standard desktop) eller 2,5 tommer (bærbar computer). Sørg for at vælge den rigtige interne interface—IDE / ATA eller SATA, baseret på den type drev, du bruger.

Nu skal du bare følge disse trin, og du kan manuelt gendanne filer fra ikke-startbar harddisk.

 • Sluk for computerens strøm, tag batteriet ud, og tag din bærbare computer eller stikket ud af stikkontakten.
 • Find harddisken, der ikke kan starte og frakoble harddiskkablerne, skru den ud og træk den ud af sagen.
 • Indsæt harddisken i en ekstern harddiskbeholder, og tilslut den til en ny pc, eller indsæt drevet i en anden computer, der kører i god stand.
 • Genstart den nye computer fra dets standard OS på hoveddrevet, og derefter kan du prøve at få adgang til harddiskdataene der.
 • Endelig skal du kopiere filer og hente dataene fra harddisken, der ikke starter til en ny lagerenhed.

Ved at følge de ovennævnte trin vil du være i stand til at gendanne data fra den ikke-startbare harddisk. I mellemtiden tager processen meget af din tid og er en kedelig proces for den begyndende bruger.

Du står muligvis over for en række vanskeligheder ved at vælge et korrekt kabel til at oprette forbindelse til at starte den nye computer med harddisken. i nogle tilfælde kan data formateres eller slettes på grund af ukendte årsager. I sådanne scenarier, Sådan gør du gendanne formaterede eller omformaterede data fra drevet? Hvordan ville du gendanne filer fra en harddisk, der ikke starter?

Alt, hvad du har brug for, er et værktøj, der hjælper med let gendannelse af harddiskdata fra et ikke-startbart drev. Den mest anbefalede metode til at gendanne data fra den ikke-startbare harddisk er ved hjælp af SFWare harddiskgendannelsesværktøj. Dette er en gennemprøvet løsning til eventuelle problemer i forbindelse med harddisken.

Uanset hvilke filtyper, du vil gendanne, hjælper SFWare-harddiskgendannelsesværktøjet dig med at gendanne alle data fra den ikke-startbare harddisk. Ikke kun unbootable, det være sig en systemnedbrud eller beskadiget / beskadiget SFWare-værktøjet hjælper med at gendanne data fra drevet. Værktøjet fungerer i read-read-tilstand, og dataene på drevet er derfor sikre mod enhver omskrivning.

Download softwaren nu, og få adgang til dine vigtige filer og mapper, der findes på drevet.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Nem måde at gendanne data fra harddisk, der ikke starter

Oprindeligt for at gendanne data fra den ikke-startbare harddisk, skal du downloade værktøjet SFWare Hard Drive Recovery på dit system og starte dem. Tilslut den harddisk, der ikke starter, til den nye computer.

 • Vælg på hovedskærmen – “Partition Recovery” mulighed
 • Vælg den harddisk, der ikke starter fra listen, og vælg “Next” at starte scanningsprocessen

 • Softwaren begynder at scanne den ikke-startbare harddisk. Scanning og gendannelse af filer fra ikke-startbar harddisk er tidsbaseret og afhænger af mængden af data eller partitioner, der skal gendannes fra harddisken
 • Når det er afsluttet, kan du se dine gendannede filer fra harddisken, der ikke kan startes, på skærmen

 • For at sikre dig, om filerne gendannes korrekt eller ikke, skal du dobbeltklikke på de gendannede filer for at få vist forhåndsvisning

preview files● Hvis du er glad og villig til at gemme gendannede resultater, skal du aktivere licensen og få adgang til Save knap.

Hvorfor vælge SFWare harddiskgendannelsesværktøj?

 • Værktøjet understøtter gendannelse af data korrupt, formaterede, beskadigede harddiskpartitioner fra alle HDD’er, SSD’er, USB og enhver ekstern lagerenhed.
 • Understøtter gendannelse af mere end 300 filtyper inklusive dokumenter, billeder, videoer, lyd og osv
 • Med SFWare-værktøjet er gendannelse af forskellige filsystemer som NTFS og FAT filsystemer også let og enkelt.
 • Gendanner data fra det dårlige sektordrev. Det understøtter også data opsving fra SATA, SCSI- og IDE-grænseflader.
 • Gendanner data fra alle mærker af harddiske som WD, Samsung, SanDisk, Toshiba, Seagate osv.
 • Værktøjet er tilgængeligt til både Windows og Mac-computere inklusive det nye Catalina OS.

Konklusion:

Gendannelse af data fra en ikke-startbar harddisk gøres enkelt med SFWare-gendannelsesværktøjet. Uanset årsagerne til, at harddisken ikke starter, kan du stadig gendanne filerne. For at være i en mere sikker tilstand er det altid givende at beholde sikkerhedskopien af dataene for at undgå datatabsbetingelser.

Hvis du har gendannet dataene ved hjælp af SFWare harddiskgendannelsesværktøj, bedes du skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *