Hvordan Gendannelse Data fra Ikke-Startbar Harddisk

Resumé:

En af grundene til, at du ikke var i stand til at få adgang til dine data, er fordi den harddisk, du prøver at få adgang til, er blevet umulig at starte. Det betyder, at harddisken ikke kan indlæse OS på det, og dataene fra den ikke-startbare harddisk bliver derfor utilgængelige. I denne artikel vil du være i stand til at forstå, hvordan man manuelt får adgang til data og gendanner data fra en ikke-startbar harddisk.

How to recover unbootable hard drive

Opstart er en indledende proces, der starter en computers operativsystem, når den er tændt. Derfor, hvis din computer ikke starter, kan du ikke få adgang til nogen af de data, der findes på drevet. I sådanne situationer ender du måske med at tænke på, hvordan du gendanner filer fra en harddisk, der ikke starter op? Vær ikke bekymret! Det er stadig muligt at gendanne data fra den ikke-startbare harddisk.

For at vide yderligere om gendannelse af data fra et ikke-startbart drev, lad os starte med de grunde, der fører til, at harddisken ikke starter:

Hvorfor starter min harddisk ikke op?

Nogle af grundene, der forårsager opstartsproblemer på harddisken, er angivet nedenfor:

 • Installation af et dobbelt operativsystem på en enkelt harddisk
 • Tilstedeværelsen af et for stort antal dårlige sektorer på disken
 • Hardwarefejl på grund af defekt RAM
 • BIOS-korruption på grund af forkert opdateringsproces
 • Operativsystemfejl
 • Beskadiget skillevægsbord

Ovenstående er nogle af grundene til at skabe opstartsproblemer på computeren. Som et resultat vil du ende med at miste adgang til dine vigtige data, der er gemt på harddisken.

Er det muligt at gendannelse data fra ikke-startbar harddisk?

Ja, den nemmeste metode til at gendanne data fra det ikke-startbare drev er at gøre brug af et effektivt gendannelsesværktøj. Hent det SFWare harddisk gendannelse software nu og få tilbage adgang til dine vigtige filer og mapper, der findes på drevet.

Uanset hvilke filtyper du vil gendanne, hjælper SFWare-harddiskgendannelsesværktøjet dig med at gendanne alle data fra den ikke-startbare harddisk. Ikke kun kan startes, det være sig et systemnedbrud eller korrupt / beskadiget, SFWare-værktøjet hjælper med at gendanne data fra drevet. Værktøjet fungerer i skrivebeskyttet tilstand, hvorfor dataene på drevet er sikre mod enhver omskrivning.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

En anden metode, en manuel metode til at få adgang til ikke-bootbare harddiskdata, er at gøre brug af det sekundære drev, dvs. en ekstern harddisk. Følg nedenstående trin nøje, og prøv at få adgang til data fra det ikke-startbare drev.

Hvordan gendannelse data fra ikke-startbar harddisk?

Følg nedenstående trin for nemt at gendanne data fra harddisken, der ikke starter.

For at gendanne data fra en ikke-startbar harddisk er alt hvad du behøver, en ekstern harddiskafskærmning. De fås i størrelser på 3,5 tommer (standard desktop) eller 2,5 tommer (bærbar computer). Sørg for at vælge den rette interne grænseflade—IDE/ATA or SATA, baseret på den type drev, du bruger.

Nu skal du bare følge disse trin, og du kan gendanne filer manuelt fra en ikke-startbar harddisk.

 • Sluk for computeren, tag batteriet ud og tag din bærbare computer eller computer ud af stikkontakten.
 • Find harddisken, der ikke starter og frakobl harddiskens kabler, skru den ud og træk den ud af kassen.
 • Indsæt harddisken i en ekstern harddiskhylster, og slut den til en ny pc, eller indsæt drevet i en anden computer, der kører i god stand.
 • Genstart den nye computer fra sit standard OS på hoveddrevet, og så kan du prøve at få adgang til harddiskdataene der.
 • Endelig skal du kopiere filer og hente dataene fra harddisken, der ikke starter til en ny lagerenhed.

Nogle gange kunne harddisken ikke starte sagsøgning for skader i partitionstabellen. Hvis du finder problemer med en partitionstabel, skal du klikke på det givne link for at rette og gendanne data fra den beskadigede partitionstabel.

Ved at følge de ovennævnte trin vil du være i stand til at gendanne data fra den ikke-startbare harddisk. I mellemtiden tager processen meget af din tid og er en kedelig proces for den uerfarne bruger.

Du kan stå over for en række vanskeligheder ved at vælge et korrekt kabel, der skal tilsluttes for at starte den nye computer med harddisken. I nogle tilfælde kan data blive formateret eller slettet på grund af nogle ukendte årsager, i sådanne scenarier, hvordan man gendanne formaterede eller re-formaterede data fra drevet? Hvordan vil du gendanne filer fra en harddisk, der ikke starter?

Nemme trin med SFWare til gendan data fra ikke-startbar harddisk

Først for at gendanne data fra den ikke-startbare harddisk skal du downloade SFWare-harddiskgendannelsesværktøjet på dit system og starte det. Tilslut harddisken, der ikke starter til den nye computer.

 1. Vælg på hovedskærmen – Drive/Partition Recoverymulighed

Recover NTFS Partition

 1. Vælg den harddisk, der ikke starter fra listen, og vælg “Næste” for at starte scanningen

Select the NTFS Drive

 1. Softwaren begynder at scanne den ikke-startbare harddisk. Scanning og gendannelse af filer fra en ikke-startbar harddisk er tidsbaseret og afhænger af mængden af data eller partitioner, der skal gendannes fra harddisken
 2. Når det er afsluttet, kan du se dine gendannede filer fra en ikke-startbar harddisk på skærmen

View Recoverable Files from NTFS drive

 1. For at sikre, om filerne gendannes ordentligt eller ej, skal du dobbeltklikke på de gendannede filer for at få vist dem

Hvis du er glad og villig til at gemme gendannede resultater, skal du aktivere licensen og få adgang til Save knap.

Hvorfor vælge SFWare harddiskgendannelsesværktøj?

 • Værktøjet understøtter gendannelse af data fra korrupt harddisk, formaterede eller beskadigede harddiskpartitioner fra enhver harddisk, SSD, USB og enhver ekstern lagerenhed.
 • Understøtter gendannelse af mere end 300 filtyper inklusive dokumenter, billeder, videoer, lyd og osv.
 • Med SFWare-værktøjet er gendannelsen af forskellige filsystemer som NTFS og FAT-filsystemer også let og enkel.
 • Gendanner data fra det dårlige sektordrev. Det understøtter også datagendannelse fra SATA, SCSI- og IDE-grænseflader.
 • Gendanner data fra alle mærker af harddiske som WD, Samsung, SanDisk, Toshiba, Seagate osv.
 • Værktøjet er tilgængeligt til både Windows- og Mac-computere inklusive det nye Catalina OS.

Konklusion:

Gendannelse af data fra en ikke-startbar harddisk gøres enkelt med SFWare-gendannelsesværktøjet. Uanset årsagerne, der fører til, at harddisken ikke starter, kan du stadig gendanne filerne. Det er altid givende at beholde sikkerhedskopien af dataene for at undgå eventuelle datatabsvilkår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *