Harddisk Beskadiget Gendannelse

Resumé:

Mange faktorer fører til korruption på harddisken, som dine vigtige data bliver utilgængelige for. Hvis du er på udkig efter en løsning til at gendanne data fra en beskadiget harddisk uden at formatere drevet, er du på det rigtige spor. Følg artiklen for at kende årsagerne og symptomerne på den ødelagte harddisk og den nemmeste måde at udføre beskadiget harddisk gendannelse.

Hvis du er i en situation, hvor du prøver at åbne din vigtige fil, og du bemærker, at din drev er ikke tilgængelig, det betyder, at din harddisk er beskadiget. Ikke kun problemer med tilgængelighed, men du kan også støde på et par fejlmeddelelser, der angiver, at filorganisationssystemet på harddisken er beskadiget.

Hvordan ved jeg om Min Harddisk er Beskadiget?

Her er nogle af de almindelige symptomer på den ødelagte harddisk

Hvis du støder på ovenstående eller sådanne fejl, skal det forstås, at dit drev er beskadiget.

Bemærk: Stop straks med at bruge den beskadigede harddisk. Dette anbefales, fordi dataene på den korrupte harddisk muligvis bliver overskrevet, og dette reducerer risikoen for komplet gendan harddisk beskadiget.

Hvorfor er Min Harddisk Odelagt?

Der er mange grunde til korruption på harddisken; de almindelige årsager diskuteres nedenfor:

Beskadiget filsystem

Filsystemet i et operativsystem administrerer og organiserer filer på lagerenheden. Hvis filsystemet på den interne harddisk bliver ødelagt, bliver den komplette disk utilgængelig.

Virusangreb

Det er den mest almindelige årsag bag harddisk korruption. Vidste du, at en bestemt række vira, der kaldes boot sektorvirus, direkte kan påvirke master boot record, som er vigtig for opstart af din computer? Disse vira ødelægger ikke kun dine systemfiler, men også harddisken.

Korrupt opstartssektor

Hvis boot-sektoren bliver beskadiget, kan du muligvis ikke starte din computer, og dine interne HDD-data bliver utilgængelige.

Fysisk skade:

Enhver fysisk skade på harddisken fører til harddisk korruption. Det er normalt forårsaget, når hardwaren bliver styrtet på grund af overophedning af HDD, Read Writ-hovednedbrud, dårlig kontaktdatalinje, ridser i magnetisk fad, en kortslutning i kontrolkortet, pludselige strømafbrydelser osv.

Sådan Hentes Data fra en Beskadiget Harddisk?

Det er altid givende at beholde sikkerhedskopien af dine vigtige filer. Hvis du har den nyeste sikkerhedskopi tilgængelig, kan krisen håndteres bedre, og data kan let gendannes.

Hvis du ikke har nogen sikkerhedskopiering, er der ingen grund til at fortryde nu. Du kan nemt gendanne data fra korrupte harddiske ved hjælp af en sikker og betroet harddisk gendannelse værktøj.

Ved hjælp af et effektivt værktøj som SFWare harddiskgendannelsessoftware er datagendannelsen imidlertid meget sikrere og meget lettere. På trods af at de er korrupte eller helt utilgængelige, bruger SFWare harddiskgendannelse avancerede algoritmer, der er i stand til at få adgang til hver eneste sektor på drevet for at gendanne sine data. Da værktøjet omgår korruptionen i drev, er det værd at prøve. Download værktøjet nu…

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Trin til gendanne harddisk beskadiget

Download og install SFWare-harddiskgendannelsesværktøjet. Start applikationen. Hvis dit SATA-drev er beskadiget, skal du klikke på linket for at vide det SATA harddisk gendannelse kort.

  1. Vælg DrivePartition Recovery fra hovedskærmen og vælg drive at udføre korrupt harddiskgendannelse.

Best hard drive recovery software to recover corrupt data

  1. Det scanning process initialiserer. Efter afslutningen af scanningsprocessen vises gendannede filer fra din korrupte harddisk.

recover files from corrupt hard drive

  1. Du kan bruge enten Data View or File Type Viewat navigere gennem de gendannede korrupte drevfiler

view restored files from crashed hard drive

  1. Hvis du ønsker at pause og genoptage denne gendannelsessession senere, skal du gemme gendannelsessessionen ved hjælp af Save Recovery Session Vælg filerne, og vælg destinationsmappen til save filerne.

save and access files on corrupted hard drive

Advarsel: Det tilrådes ikke at gemme de gendannede filer på den samme korrupte harddisk.

En gang genopretter du dine vigtige filer fra den beskadigede harddisk, hvis du vil vide det hvordan reparere korrupte filer manuelt. Klik på linket og kend til de nemme måder at løse de korrupte drev uden nogen komplikationer.

Forholdsregler for at holde dine data sikre på harddisken

  • Tag regelmæssige sikkerhedskopier af dataene
  • Hold systemdrivere, software og installatører opdateret
  • Vedligehold din computerhardware, og hold den sund
  • Installer anti-virus og firewalls på dit system for bedre beskyttelse
  • Undgå for mange strømfluktuationer til systemet
  • Udfør aldrig tvungen nedlukning på systemet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *