Harddisk Fejlkode 0146

RESUMÉ:

Hvis du er en Dell-bruger, har du muligvis stødt på flere harddisk- og softwarrelaterede problemer, mens du bruger din pc. En sådan harddiskrelateret fejl, som de fleste af Dell-brugere støder på, er error code 0146. Artiklen hjælper dig med at forstå, hvad 0416 fejlkode er, og med de bedste løsninger, der er forklaret her, vil du være i stand til at rette fejlen 0146.

Dell error code 0146

Harddiskfejlkode 2000 0146 på Dell-computere angiver, at den har alvorlige logiske fejl på drevet, der kan føre til harddiskfejl. Det kan også forårsage, at dit system fryser og går ned i systemapplikationerne eller holder op med at svare i en længere periode.

Hvis fejlen ikke løses i den oprindelige tilstand, ville dette føre til beskadigelse af systemet og resultere i datatab fra harddisken. Fejlen er hovedsageligt forårsaget på grund af korruption i programfilerne eller en malware-infektion. Nogle gange fører dårlige sektorer på drevet også til fejlen 0146.

Hvad Forårsager Harddiskfejl 0146?

Fejlen er hovedsageligt forårsaget på grund af korruption i programfilerne eller en malware-infektion. Nogle gange fører dårlige sektorer på drevet også til fejlen 0146. Hvis fejlen ikke bliver løst i den oprindelige tilstand, vil dette føre til beskadigelse af systemet og resultere i tab af data fra harddisken.

Det anbefales altid at tage en sikkerhedskopi af dataene, før du begynder at anvende nogen metoder til reparation harddisk fejlkode 0146.

Bemærk: Du kan bruge det mest anbefalede værktøj til at gendanne data fra harddisken. SFWare harddiskgendannelsesværktøj er designet med funktionen dyb scanning til en komplet søgning på filsystemet til at registrere og gendanne filer.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hvordan Rettes Dell PC Fejlkoden 0146 på Harddisken?

Artiklen giver dig 6 forskellige metoder til at rette Dell-fejlkoden 0146. Alt du skal gøre er at prøve hver af metoderne omhyggeligt og kontrollere, om du har rettet fejlen.

Metode 1: Kør hele pc’en til virusscanning

Chancerne for, at din harddisk bliver inficeret af virussen, er stor, hvis du ikke har en antivirus-software. Virus eller malware påvirker funktionen af computersystemet ved at beskadige programfilerne og fører til drevfejl.

Det anbefales at gøre brug af enhver pålidelig antivirus eller opdatere den eksisterende og køre en virusscanning på din pc. Hvis scanning af hele pc’en ikke stopper forekomsten af fejlkode 0146, kan du prøve den næste metode.

Metode 2: Kør PC i fejlsikret tilstand og Clean Boot

Fejlen 0146 kan let løses ved at starte dit system i sikker tilstand og rengøre startfilerne. Sørg for, at du kobler fra alle enheder som printere, Wi-Fi-adapter, modem osv. Og følg nedenstående trin.

 1. Først, shut downdit system.
 2. Genstart dit system, og fortsæt med at trykke på F8-tasten, indtil du ser ‘Advanced Boot Options’ skærm.
 3. Vælg på skærmen Safe mode with Networkingved hjælp af piletasterne og Klik på Enter.
 4. Tryk nu på ‘Windows Key + R’ og type MSConfig og klik Ok.
 5. System Configuration UtilityKlik på vinduet General tabog klik derefter på Selective Startup.
 6. Fjern markeringen af Load Startup items
 7. Til sidst skal du klikke på Services tab, kontrollere Hide all Microsoft services, Klik på Disable all

Restart dit system igen, og kontroller, om harddiskens fejlkode 0146 findes på dit system.

Metode 3: Kør System File Checker tool (SFC)

Til tider kan korruption i drevet eller inkompatible filsystemer føre til ovenstående forklarede fejlkode 0146. At køre en SFC-scanning kan hjælpe dig med at løse dette problem. SFC reparerer og erstatter korrupte, manglende systemfiler og registreringsdatabase filer. Følg trinnene for at køre en SFC-scanning:

Run SFC to fix the error code 0146

 1. Gå til Start, og skriv ‘cmd’ tryk derefter på CTRL + SKIFT + ENTER.
 2. Skriv SFC /Scannow at køre SFC-scanningen.

Efter afsluttet scanningsproces skal du genstarte dit system og kontrollere for fejlen.

Metode 4: Prøv at ændre BIOS-indstillinger

Dit systems ydeevne kan blive alvorligt påvirket af de forkerte indstillinger af BIOS. Derfor er det obligatorisk at kontrollere, at der ikke er nogen ændring i systemets BIOS-indstillinger. Følg trinnene for at nulstille BIOS-indstillingerne til standard, hvilket kan hjælpe dig reparere harddisk fejlkode 0146.

 1. Restart system og tryk på ‘F2’ kontinuerligt, når systemet starter, indtil du ser BIOS-indstillinger.
 2. Vælg ‘Reset to Default,’ ‘Setup Defaults,’ eller lignende mulighed i BIOS-indstillinger for at nulstille

Genstart dit system, og lad systemet starte normalt. Dette kan løse problemet med din harddisk og fejlkoden 0146.

Metode 5: Kør Diskoprydning

Diskoprydning hjælper med at rydde op i alle unødvendige filer fra din harddisk. Diskoprydningen løser ikke kun problemer med systemet, men frigiver også lagerplads ved at fjerne midlertidige filer, tømmer papirkurven, der kunne være ansvarlig for error code 0146. Følg disse trin kør diskoprydning på dit system

 • Gå til Start, type ‘Disk Cleanup’, og ramte CTRL+SHIFT+ENTER.
 • Vælg drive du vil rydde op og derefter klikke på OK
 • Vent, indtil Diskoprydning scanner dine drevoplysninger. Efter scanning skal du vælge checkboxes af de midlertidige filer, og klik på ‘OK.’
 • En popup-meddelelse vises. Bekræft ved at klikke på ‘Delete Files’ knap.

Metode 6: Udskift din harddisk

After completing working on all the above mentioned methods, if you still face the error code 0146 udstede og finde din bærbare computer ofte fryser, det anbefales at kontrollere sundheden på din harddisk og udskifte harddisken om nødvendigt.

Bemærk: Sørg for, at du gør det gendanne data fra den beskadigede eller korrupte harddisk før det fejler fuldstændigt og bliver uleseligt.

Gendan Data fra den Bærbare Computer der Viser Harddiskfejl 0416

For at gendanne data fra den bærbare computer skal du downloade og installere SFWare gendannelse af harddisk værktøj på enheden. Start applikationen.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

 1. VælgDrive/ Partition Recovery valgmulighed fra hovedskærmen, og vælg det drev, der skal udføre Dell-harddiskgendannelse.

Recover data from the dell hard drive

 1. Denscanningprocessen initialiseres. Efter afslutningen af scanningsprocessen vises gendannede filer fra din korrupte harddisk.

Select Dell drive to recover data

 1. Du kan bruge entenData View eller File Type Viewfor at navigere gennem de gendannede korrupte drevfiler

View recoverable files in Either Data View or File Type View

Hvis du ønsker at pause og genoptage denne gendannelsessession senere, skal du gemme gendannelsessessionen ved hjælp af indstillingen Gem gendannelsessession. Vælg filerne, og vælg destinationsmappen for at gemme filerne.

Advarsel: Det tilrådes ikke at gemme de gendannede filer på den samme korrupte harddisk, da det kan beskadige de gendannede data. Gem derfor de gendannede data på en anden placering end tidligere gemt.

Konklusion

De fleste af harddiskfejlene kan let løses ved hjælp af ovennævnte metoder inklusive Dell harddisk fejlkode 0146. Det er altid givende at beholde sikkerhedskopien af dataene.

Det foreslås at rette fejlen så tidligt som muligt for at forhindre yderligere skade på dataene på drevet. Regelmæssig brug af diskde-fragmentering, anti-virus / malware-beskyttelse og CHKDSK-værktøj holder også drevet sikkert og beskytter systemet mod enhver korruption.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.