Hvordan Gendan NTFS Partition?

Resumé:

Formateret din NTFS-harddisk? Mistede data fra det partitionerede drev ved et uheld? Her er en guide, der hjælper dig med at gendanne dine data tilbage fra NTFS-drevet. Artiklen forklarer, hvordan du gendanner NTFS-partition uanset den situation, du mistede data. Oplysninger nedenfor inkluderer også de omstændigheder, hvor du kan miste dine data fra NTFS-partition eller filer fra drevet.

Hvad er NTFS Partition?

Et nyt teknologifilsystem (NTFS) er udviklet af Windows og bruges i alle Windows OS-maskiner. Ethvert internt eller eksternt lagerdrev bruger et format til organisering af data kaldet filsystem. NTFS er et sådant filsystem, der mest foretrækkes af de større lagerenheder til at gemme data.

NTFS-partitioner findes i Windows-computerdrev for bedre styring af diskplads, nogle gange mangler denne NTFS-partition på computeren. Uden filsystemet kan OS ikke læse / skrive drevet. I modsætning til andre filsystemer er NTFS også tilbøjelig til korruption, formatering og enhver anden fysisk skade. Lad os se nogle af de scenarier, hvor du ender med at formatere / omformatere NTFS-drevet.

Situationer hvor NTFS partition er formateret/genformateret eller slettet

Du har muligvis bemærket få meddelelser, der dukker op, hvis du er drev er beskadiget, beskadiget eller påvirket af virus / malware. Her er et par indikationer, der fører til datatab NTFS-partition.

Operativsystem ikke fundet, ikke-systemdiske

Filsystemet vises som RAW

Ugyldig partitionstabel

Drev er ikke formateret. Vil du formatere nu?

Utilsigtet formatering af NTFS-partition

Uanset om det er utilsigtet eller forsætlig formatering på grund af korruption eller virus, vil dine vitale data være i fare. I en sådan situation ville din største bekymring være at gendanne data fra NTFS-partitioneret drev.

Hvordan kan Jeg Gendanne Data fra NTFS Partition?

Ved hjælp af det sikre og mest pålidelige værktøj kan du gendanne NTFS-partition uden besvær. Bredt kendt som NTFS Partition opsving værktøj, SFWare partition gendannelsesværktøj er det mest anbefalede værktøj til at gendanne data fra NTFS-drevet.

Når data er formateret eller slettet fra drevet, spredes oplysningerne og lagres i flere klynger eller sektorer på drevet. Værktøjet leveres med den unikke søgealgoritme, der hjælper med at finde formaterede, mistede, slettede data i alle sektorer på drevet.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hvordan Gendan NTFS Partition?

Til gendanne NTFS partition, download og installer SFWare Partition Recovery Tool på din computer, og følg de givne trin. (For eksterne lagerenheder skal du slutte enheden til din softwareinstallerede pc).

Du kan nemt hente slettede, mistede, formaterede data fra NTFS-partition og gendan data fra uleselig partition.

Trin 1:  Fra hovedskærmen, skal du klikke på Recover Drive/Partitions at vælge Drive or Partition Recovery

Recover NTFS Partition

Trin 2: Vælg det lagerdrev, hvorfra du vil gendanne partitionen, og klik på næste

Select the deleted or lost partition

Trin 3: Scanningsprocessen initialiseres. Efter afslutningen af scanningsprocessen viser værktøjet listen over partitioner, der er tilgængelige til gendannelse sammen med gendannelige partitionsdata i data view og file type view.

View Recoverable Files from NTFS drive

Trin 4: Du kan få vist de gendannede data fra mistet eller slettet partition, hvis du er tilfreds med resultaterne, aktiver softwaren og gem dataene på din computer.

Fordele ved at bruge SFWare-partitionsgendannelsesværktøj

  • Let at gendan filer fra formateret, slettede, korrupte, RAW-partitioner/diskenheder
  • Nyttigt til at gendanne data fra harddiskene efter genpartitionering/omformatering
  • Manglende partitioner, selv efter geninstallation af OS, kan gendannes.
  • Gendanner filer fra ulæselige partitioner
  • Gendanner data ikke kun fra NTFS, men alle partitioner inklusive FAT, FAT32, HFS, HFS +, APFS

Konklusion:

En harddisk er opdelt i partition for at forbedre computerens ydeevne. Mens du prøver at formatere / omformatere drevet, skal du følge trinene omhyggeligt for at undgå tab af partition eller data fra disken. Hvis du har mistet NTFS-partition på grund af harddiskkorruption, skal du bruge en betroet SFWare-partitionsgendannelsessoftware til at gendanne mistet NTFS-partition.

Yderligere oplysninger

Hvad er Arsagerne til at Miste NTFS Partition?

Virusinfektion:

Virus kan forårsage problemer med lagringen ved at ødelægge NTFS-partitionerne eller endda slette dem. Det er altid godt at have antivirus opdateret på computeren for at undgå sådanne scenarier.

Dårlige sektorer:

Hvis en harddisk er beskadiget, kan partitionerne i dem mangle, hvilket gør det vanskeligt at få adgang til dataene. Under sådanne hændelser har du brug for et NTFS-partitionsgendannelsesværktøj for at gendanne slettede NTFS-partitioner.

Tab af partition under Windows geninstallation:

Under geninstallationen af Windows er der chancer for, at brugeren ikke har partitioneret drevet, derfor kunne harddisken have flettet partitionerne til en enkelt NTFS-partition, hvilket resulterede i datatab.

Sådan ReparationKorrupt eller Beskadiget NTFS Partition?

Når først du gendan NTFS partition, du kan prøve at rette drevet ved hjælp af kommandoen CHKDSK. CHKDSK er et Windows-værktøj, der kan kontrollere harddisken for eventuelle fejl, dette kan bruges til at rette eventuelle fejl på harddisken. Følg nedenstående fejlfindingstrin for at rette harddisken.

Denne metode hjælper dig med at rette harddisken manuelt. Hvis du ikke identificerer partitionen, kan du ikke gendanne partitionen. Derfor foreslås det at gendanne NTFS-partition i første omgang.

  • Tryk på Windows+R, nu skrive cmdi feltet for at åbne kommandoprompten
  • Skrive chkdsk E: /fat reparere korrupt NTFS-partition (hvor E er drevbogstavet)
  • If you want to scan for any bad sector, enter chkdsk E: /r.
  • Når scanningen er afsluttet, skal du indtaste Yog exit

Hvis dit drev viser RAW, kan du muligvis støde på en fejl, der siger, at dit filsystem er RAW, og operationer kan ikke udføres på RAW-drev. I sådanne tilfælde, prøv at konvertere RAW partition til NTFS filsystem og udføre ovenstående trin.

Hvad Sker der når Partitionen Slettes?

Sletning af partition eller lydstyrke sletter alle de oplysninger, der findes på drevpartitionen, og er ikke tilgængelige for brugeren. Det er altid godt at have en sikkerhedskopi af dataene for at overvinde situationer som datatab.

Hvis du nogensinde støder på datatabssituationer, kan du altid stole på SFWare Data Recovery Tools.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *