Hvordan Gendanne Formateret SSD?

Resumé:

Formatering af drevet er ikke så ualmindeligt i dag, da hver computerbruger formaterer drevet for at øge drevets ydeevne og holde det fri for fejl. Hvis du prøver at finde løsninger på gendan formateret SSD, denne artikel taler om un-formatering af solid state-drevet for at gendanne data fra det samme.

De fleste af brugerne går efter SSD på grund af dets inspirerende ydeevne over HDD såsom pålidelighed, hastighed, holdbarhed og omkostningseffektivitet. Uanset om de er så populære og effektive, er SSD-drev stadig sårbare over for fejl og korruption i modsætning til andre lagerdrev, der helt sikkert fører til formatering af drevet.

Hvorfor Ender vi med at Formatere SSD?

Der kan være forskellige grunde, der kan få dig til at formatere SSD. Få af de mest almindelige scenarier for formatering af solid state-drevet:

  1. Utilsigtet formatering:Du har muligvis ved et uheld formateret SSD, mens du forsøger at formatere et andet drev.
  2. Når SSD bliver RAW:Når drevet bliver RAW, eller filsystemet ikke kan genkendes af operativsystemet på din pc, er det sikkert at vælge formatering af drevet.
  3. Virus eller malware:Du kan forsøge at formatere SSD-drevet, når det bliver hårdt ramt af virus eller malware.
  4. Korruption i SSD:På grund af et korrupt filsystem, SSD-drev utilgængeligt og du skal muligvis omformatere drevet for at slippe af med filsystemrelaterede fejl, hvilket fører til datatab.
  5. Under genpartitionering SSD: Når du prøver at formindske eller udvide SSD-partitionen, der fører til formatering af drevet.

Er det muligt at gendanne formateret SSD?

Svaret ville være absolut yes. Når du formaterer SSD’en, markeres de data, der er gemt på SSD’en, hvad enten det er fotos, videoer eller filer, som slettede og bliver usynlige på SSD for brugeren. I mellemtiden risikerer du dine data, når du prøver at overskrive nye data på det samme drev.

Derfor anbefales det strengt at ikke bruge SSD, før du udfører en datagendannelse fra drevet.

Hvordan Unformateres en SSD?

Det være sig enhver SSD, ved hjælp af den betroede SSD-gendannelsessoftware kan du nemt gendanne formateret SSD data. SFWare SSD-gendannelsessoftware er den mest anbefalede software, der er designet effektivt til at opformere solid state-drev.

Ved hjælp af de avancerede scanningsalgoritmer når værktøjet hver sektor på drevet for at opformere SSD’en. Desuden har den brugervenlige grænseflader, der gør gendannelsesprocessen ubesværet og problemfri. Du kan prøve at afformatere drevet gratis ved at downloade det nu…

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hvordan Gendanne Formateret SSD?

Tilslut SSD-drevet til en sund Windows- eller Mac-computer, og lad det registreres af din computer. Download og installer SFWare software til gendannelse SSD på din pc og start applikationen.

Bemærk: Hvis du har aktiveret TRIM på din SSD er det næsten umuligt at gendanne data fra SSD’en. Først verificere din SSD status med TRIM kommando og følg proceduren.

  1. Vælg fra hovedskærmen Recover Drive/Partitions og dernæst muligheden Formatted Recovery

Select Recover Files to Restore Files from Missing Recycle Bin

  1. Vælg derefter SSDhvorfra du vil gendanne de formaterede data

Select C Drive

  1. Scanningsprocessen starter. Når scanningen er afsluttet, vil du kunne se de gendannede data i Data Vieweller File Type View.

View recoverable files in Either Data View or File Type View

  1. Endelig, savede gendannede data til din ønskede placering på systemet eller en hvilken som helst anden lagerenhed

Om SFWare:

Softwaren hjælper ikke kun med at gendanne data fra det formaterede drev, men også nyttigt i gendanne data fra beskadiget drev og døde drev.

Ved hjælp af SFWare SSD-gendannelsessoftware kan du nemt gendanne data fra SATA, SCSI, IDE-harddiske, flash-hukommelseskort, eksterne harddiske, iPods osv.

Værktøjet Understøtter alle populære mærker af SSD-drev som Samsung, Transcend, OCZ, SanDisk, Seagate og mange andre på alle Windows- og Mac-platforme, inklusive nye Windows 10 og macOS Catalina, Mojave og andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.