Hvordan Konvertere MOV til MP4 Mac

Resumé:

Hvis du forsøger at konvertere MOV-filer til MP4 og finder det svært, er her et par nemme manuelle måder at konvertere det på. Denne artikel guider dig videre til met metode til konvertere MOV til MP4 Mac uden at miste sin videokvalitet. Hvad er behovet for konvertering af MOV til MP4? Kend årsagerne til konverteringen og udfør konvertering ved hjælp af nemme og bedste metoder.

Hvorfor Konvertere MOV til MP4 på Mac?

  • MOV er QuickTime File Format introduceret af Apple. MOV-filer er normalt ukomprimerede og store filer, der har stor plads, når de er gemt.
  • Mens MP4-videoformat også er kodet med den lignende codec af MOV, dvs. MPEG-4 og også det mest foretrukne format til videostreaming over internettet.
  • MP4 er videoformatet, der er kompatibelt med næsten alle medieafspillere og bærbare enheder, da det gemmer data som objekt- og scenebeskrivere, som er nyttige til streaming uden nogen hindring.
  • Vigtigst er det, at MP4-formatet er et mere tilpasset format. Det har mindre kvalitetstab ved en højere kompression, hvilket gør det perfekt til streamingplatforme med en høj videoopløsning i en mindre filstørrelse.

Nogle gange kan du endda støde på problemet med MOV. Det mest almindelige problem er MOV-fil kan ikke afspilles eller åbnes i QuickTime-afspiller og viser inkompatibilitet til afspilning på Mac.

I sådanne tider kan du enten reparere MOV-filen ved hjælp af en hvilken som helst MOV video reparation værktøj. På den anden side er den nemme måde at løse MOV-problemer på at konvertere MOV til et andet videoformat, der er kompatibelt med Mac.

Hvordan Konvertere MOV til MP4 Mac?

Du kan nemt konvertere MOV til MP4 ved hjælp af iMovie. Det er gratis videoredigeringssoftware til Mac- og iOS-enheder. Det kan også bruges til den grundlæggende konvertering af MOV til MP4 på Mac-systemer.

En anden nem metode er at bruge VLC medieafspiller, open source videoafspiller og editor. Værktøjet bruges til at afspille forskellige videoformater og hjælper også med at konvertere populære formater som MOV til Mp4.

Den anden måde at konvertere på er ved hjælp af QuickTime Pro. QuickTime er standardvideoafspilleren til stede på Mac-computere, hvor QuickTime Pro er en udvidet version af den samme. Det hjælper også med grundlæggende redigering og konvertering af filer inklusive MOV til MP4.

Med nedenstående metoder kan du nemt ændre MOV-filer til MP4-format. Selvom det er en nem proces, gennemgår konvertering flere filstrukturændringer, der kan føre til korruption af MP4-videofiler når de afspilles.

I sådanne situationer er det mest anbefalede værktøj til reparation af video til at rette korruption eller andre videofilskader SFWare Video Reparation værktøj.

Værktøjet er designet til at reparere de fleste af videofilformaterne, herunder MOV, MP4, AVI og andre. Fordelen ved SFWare er, at den fungerer i skrivebeskyttet tilstand. Derfor er integriteten af dine videofiler uændret. Du kan downloade og prøve det gratis ... 

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Konvertere MOV til MP4 Mac ved hjælp af iMovie

Følg trinene omhyggeligt for at konvertere MOV til Mp4 på Mac.

Trin 1: Start iMovie Mac for at konvertere MOV til MP4 på dine computere. Åbn File menu. Vælg på rullelisten New Movie.

Hvis du ikke kan finde iMovie-ikonet i din dock (fungerer som en proceslinje i Windows), skal du gå til Finder og vælg Applications, vælge iMovie fra listen.

Trin 2: Vælg derefter for Import Media. Gennemse og tilføj MOV fil, som du vil konvertere til MP4.

Trin 3: Den valgte MOV-video åbnes som et nyt projekt. Gå derefter til app toolbar, Vælg File og vælg Share mulighed.

Trin 4: I det følgende vindue skal du vælge File knappen (rediger om nødvendigt indstillingerne), og klik derefter på Next knap.

Trin 5: Et nyt pop op-vindue vises, indtast det sted, hvor du vil gemme den konverterede MOV-fil. Klik nu Save for at starte MOV til MP4-konverteringsprocessen.

Konverter MOV til MP4 ved hjælp af VLC Media Player (både Mac og Windows)

Trin 1: Først hvis du ikke har nogen VLC-afspiller, Download og install VLC medieafspiller.

Trin 2: Klik på i venstre hjørne Media og vælg Convert/Save… knap

Trin 3: Klik nu på Add for at vælge dine MOV-filer -> Convert/Save…

Trin 4: Efter upload af dine MOV-filer skal du vælge dit eksportformat som MP4 og vælge et bibliotek for at gemme det ved at klikke på Browse i et nyt vindue.

Trin 5: Klik derefter på Start knap

Dine MOV-filer konverteres til MP4 efter et stykke tid

QuickTime Pro: Mac MOV til MP4 Converter

Trin 1: Install og launch QuickTime Pro-appen på dit Mac-system. Åbn rullemenuen på File fanen. Vælg Open File… for at gennemse og tilføje MOV filer til stede på din Mac.

Trin 2: Efter tilføjelse af MOV-filerne kan du se en mulighed for Export… fra rullemenuen. Vælg til move foran.

Trin 3: Eksportpanelet viser en liste med muligheder. Vælg Movie to MPEG-4 mulighed.

Trin 4: Klik på Save for at begynde at konvertere MOV-filer til MP4-format på Mac.

Bemærk: Hvis du ønsker at downloade QuickTime 7 Pro, er det ikke længere muligt at aktivere det fra den indbyggede QuickTime Player i macOS. Du skal downloade den ældre version af QuickTime 7.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.