Microsoft Outlook Indbakke Reparationsværktøj

Resumé:

Fejl under arbejdet med Microsoft Outlook er ret almindelige. Normalt bliver Outlook-indbakke reparationsværktøj, der kommer indbygget, udløst, når der opstår korruption i Outlook-datafilen (ScanPST). Nogle gange kan dette værktøj ikke komme til at reparere disse Outlook-fejl automatisk. Artiklen forklarer trin til bruger Microsoft Outlook indbakke reparationsværktøj for at løse de fleste af problemerne i Outlook eller Outlook-datafilen.

how to use Outlook Inbox Repair Tool

En Outlook-datafil indeholder dine e-mail-meddelelser, kalender, opgaver og andre elementer på din computer. Hvad hvis du ender med at miste alle dine vigtige e-mails eller datoer, der er gemt i Outlook på grund af problemer som f.eks kan ikke starte Outlook, Outlook-datafil kan ikke konfigureres, OST er ikke en Outlook-datafil og korruption på PST-filer.

Heldigvis i sådanne situationer er alt hvad du behøver, et værktøj til at reparere Microsoft Outlook.

Hvad er Microsoft Outlook reparationsværktøj til indbakke?

Indbygget reparationsværktøj til indbakke eller ScanPST.exe er et værktøj, der analyserer og reparerer fejl i Outlook-e-mail-applikationer. Generelt opretholder reparationsværktøjet til indbakken Outlook-integriteten.

Hvor finder jeg reparationsværktøj til Outlook-indbakken?

Inden du begynder at køre værktøjet, er det vigtigt at kende det sted, hvor reparationsværktøjet til indbakken er placeret, fordi hver Outlook-version har en anden placering til ScanPST-værktøjet.

Det være sig enhver Windows-computer, følg stien → C:\Program Files\Microsoft Office\root\office19\

Klik her for at vide hvordan downloader ScanPST og find scanpst.exe.

Hvordan Bruger Microsoft Outlook Indbakke Reparationsværktøj til Reparation af PST-Fil?

Først til reparere Outlook-fejl, Find filerne som stien vist i ovenstående afsnit baseret på den Outlook-version, du bruger. Næste trin er at finde PST-filen.

Find Outlook PST-fil på din computer

Når du starter det indbyggede reparationsværktøj, bliver du bedt om at finde PST-filen. Nogle gange viser selve fejlen dig stien til at forklare problemet i filen. Hvis ikke, følg derefter stien for at rette fejlene i Outlook PST-filer.

Outlook 2007 og tidligere

C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Outlook\

Outlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016, Outlook 2019 og Office 365

C:\Users\%username%\Documents\Outlook Files\

Reparer PST-filer ved hjælp af Inbox Repair tool / ScanPST.exe

Ved hjælp af de stier, der er forklaret ovenfor, kan du begynde at køre værktøjet. Du kan køre værktøjet for at rette fejlangivelsen PST fil mangler.

Trin 1: Gå til placeringen af SCanPST.exe, og gennemse den korrupte PST-fil.

(For at finde PST-fil nævnes stien)

Trin 2: Den valgte PST-fil vises i feltet. Klik nu på Start-knappen for at starte scanningen.

Når du har trykket på knappen Scan, starter ScanPST analysen af PST-filen. Analyse kan tage lidt længere tid afhængigt af størrelsen og niveauet for korruption i Outlook-filen.

Trin 3: Scanningsprocessen begynder. Når processen er afsluttet, kan du kontrollere de fejl, der blev fundet under scanning af de korrupte PST-filer.

For at vide mere information om typen af korruption / fejl kan du klikke på knappen Detaljer.

Trin 4: Klik nu på knappen Reparer for at reparere PST-filen.

Når du har trykket på reparationsknappen, starter den aktuelle reparation og gennemgår visse faser for at reparere den korrupte fil. Outlook indbakke reparationsværktøj kan hurtigt reparere den store PST-fil op til 4 GB.

Hvis din PST-fil er større end 4 GB, kan processen nogle gange tage meget af din tid mere end en halv time.

Bemærk: Hvis du ikke vil miste nogen filer, skal du sørge for at markere afkrydsningsfeltet Opret en sikkerhedskopi af den scannede fil, inden du reparerer feltet.

Outlook Errors that can be solved using Inbox Repair Tool

 • Data CRC-fejl i PST-fil
 • Outlook Send modtagelsesfejl
 • Outlook-datafilen kan ikke åbnes
 • Outlook-datafilen kan ikke konfigureres

Til tider på grund af alvorlig korruption i PST-filen eller af andre grunde, kan du ende med ikke at reparere filen og støde på en meddelelse om Reparationsproces mislykket. For det meste er denne fejl en konsekvens af alvorligt korrupte PST-filer.

 1. Inbox-reparationsværktøj har begrænsninger, hvor PST muligvis ikke bliver repareret, eller den reparerede fil muligvis ikke har dine vigtige filer.
 2. Når Scanpst forsøger at rette PST-filerne, kan det muligvis permanent kassere noget af din Outlook-datafil, da det ikke kan rette det.
 3. Dette kan betyde, at dine vigtige mails, vedhæftede filer eller kontakter er væk for evigt.

Hvis du ikke længere har adgang til PST-filen, skal du ikke bekymre dig. Du kan stadig løse problemerne med Outlook-datafilen ved hjælp af et fremragende PST-reparationsværktøj. SFWare PST reparationsværktøj er værktøjet med den mest strømlinede algoritme, hjælper dig med at løse eventuelle fejl og problemer i en PST-fil og gendanne slettede, tabte og korrupte PST-filer uden at ændre filens originalitet. Dette skyldes, at PST-reparationsværktøjet fungerer på skrivebeskyttet mekanisme og ikke ændrer de originale filer.

Nøglepunkter på Microsoft Outlook Indbakke Reparationsværktøj

 • Sørg for at lukke Outlook-applikationen, når du prøver at køre værktøjet på din computer
 • Hvis du ikke kunne reparere filen, skal du køre værktøjet flere gange for at rette fejlen
 • Inbox-reparationsværktøj fungerer på reparationsprocesser, og gendannelse kan ikke udføres.
 • exe-værktøjet fungerer ikke på PST, der er alvorligt beskadiget. Du kan ende i en mislykket reparationsproces.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.