Microsoft Word Stoppe med at Arbejde

Resumé:

Er det ikke irriterende at sætte sig ind mellem at lave dine vigtige noter til dit projekt? Eller ikke i stand til at afslutte dit skrivearbejde om MS Word? Absolut Ja! Hvis din Microsoft Word has stopped working or hænger ofte, mens du arbejder, du er på det rigtige sted. Artiklen giver hvordan reparerer Microsoft Word stoppe med at arbejde.Microsoft Word has stopped working

Hvorfor fungerer mit Microsoft Word ikke?

Der er mange grunde, der forårsager skade på din MS Word-applikation og hæmmer anvendelsen af applikationen. Nogle få af grundene er anført nedenfor –

 1. Skade på MS Office-indstillinger eller installation – skaderne på MS-kontoret kan være den vigtigste årsag til, at Word stoppede med at fungere og kunne ikke åbne Word-filen.
 2. Problem med enhedsdriver – Hvis dit enhedsdrev ikke er opdateret eller forældet, kan det muligvis skabe et problem i brugen af Word-dokument.
 3. Tredjeparts tilføjelser – Tredjepartsudvidelser i Word-programmet kan muligvis føre til, at Word-filen ofte fryses og tillader dig ikke at arbejde på filen.
 4. Softwarekonflikter –Anden softwares konflikt med applikationen og fører til applikationsnedbrud. Men du kan nemt reparere Word-dokumentet efter softwarekrasch ved at klikke på det givne link.
 5. Andre: Intrusion af virus eller malware, forkert installation af Word-program, unormal afslutning af Word osv. Kan forhindre dit MS Word i at fungere.

Hvis du var klar over, hvorfor MS Word stoppede med at arbejde, ville det være let at løse problemet ved hjælp af den rigtige metode, der er beskrevet i det næste afsnit.

Grundlæggende rettelse:

 • Prøv at afslutte det kørende Word-program ved hjælp af Task Manager. Tryk først Ctrl+T+Del nøgler for at få Task Manager. Gå derefter til fanen Process og find Microsoft Word >> vælg end its task mulighed Kontroller, om dit operativsystem og Office er opdateret. Hvis din Office-version eller Windows-system er forældet, kan Microsoft Office stoppe med at arbejde og endda gå ned. Installer den nyeste Windows Update eller Office Update.

Sådan rettes fejlen Microsoft Word er stoppet med at arbejde?

For at løse fejlen Microsoft Word stoppede med at arbejde, skal du følge hver af de nævnte metoder nøjagtigt og udføre den ene efter den anden for at få de bedste resultater.

Metode 1: Start dit Windows i fejlsikret tilstand for at løse MS Word-fejl

Følg nedenstående trin for at starte dit Windows i fejlsikret tilstand og få dit Word til at fungere igen:

 1. Genstart først pc’en, når tilmeldingsskærmen vises, skal du holde knappen Shift keyog klik Power >> Vælg Restart
 2. Nu er indstillingsskærmen tilgængelig, vælg Troubleshoot>> Advanced options >> Startup Settings >> Restart.
 3. Press F4 når computeren starter op. Nu starter Windows i fejlsikret tilstand.
 4. RunMicrosoft Office Word til og kontroller, om det kan fungere uden fejl eller ej.

Metode 2: Reparation af Office-installationen

Hvis Word-dokument ikke fungerer i fejlsikret tilstand, kan du prøve at reparere din Office-installation.

 1. Right clicki startmenuen >> vælg Apps & Features.
 2. Vælg Office installation.
 3. Vælge Modifyvælg derefter Quick repair option.

Brug af Quick Repair-indstillingen hjælper dig med at rette forskellige Word-fejl, og det tager ikke engang meget af din tid. Hvis du på nogen måde ender med at miste dine Word-dokumenter på din pc, skal du ikke bekymre dig, du kan nemt få tilbage dine Word-filer ved hjælp af en midlertidig fil.

Metode 3: Deaktiver tilføjelsesprogrammer i MS Word

 1. Trykke Windows + R keysog type: exe /a >> Enter for at åbne MS Word uden plugins.Fix MS Word Error
 2. Klik File>> Options > > Add-Ins
 3. Klik Managenederst og vælg COM Add-ins, Fjern nu markeringen efter hinanden, og klik på OK at bekræfte.

Når du har fjernet afkrydsningen efter hinanden, skal du genstarte Word for at kontrollere, om problemet er løst.

Metode 4: Udskift filen Normal.dot Global Template

Reparation Microsoft Word stoppe med at arbejde, skal du lukke alle kørende MS Office-programmer på din pc. Du kan gøre brug af følgende reparationsmetode på tværs af ethvert af kontorapplikationerne, f.eks. Word, Excel. Følg nedenstående trin for at starte:

 1. Trykke Windows + X>> Vælg Command Prompt

Log ind, hvis programmet kræver administratortilladelse.

 1. Indtast kommandoen nedenfor, og tryk på Enter:

ren %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Templates\OldNormal.dotm Normal.dotm

 1. Vent til kommandoen er afsluttet og afslutter kommandoprompten.

Efter dette skal du genstarte dit Word-program for at kontrollere, om du kan bruge det til at redigere dokumenter eller oprette nye filer igen.

Ved at udføre en af ovennævnte metoder vil du være i stand til at rette fejlen. Efter rettelse af fejlen, hvis nogle af dine dokumenter bliver beskadiget eller beskadiget, kan du bruge Word Document Repair-værktøjet, som let løser problemerne på Word-dokumentet og får din fil tilbage uden skade. Klik på download-knappen nu, og rett dit Word-dokument i 3 klik.

Free Download for Windows

Du kan bruge dette værktøj til at reparere alle versioner af Word-dokument. Det inkluderer den nyeste version af 2019 og på enhver Windows-platform (Windows 10/8/7 og ældre versioner)

Konklusion:

microsoft word stoppe med at arbejde og er en af de mest almindelige fejl. Det kan let rettes ved hjælp af alle ovennævnte metoder til at løse fejlen.

Hvis du var i stand til at løse fejlen ved hjælp af metoderne nævnt i artiklen, skal du dele dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *