Microsoft Word Stoppe med at Arbejde

Resumé:

Er det ikke irriterende at sætte sig ind mellem at lave dine vigtige noter til dit projekt? Eller ikke i stand til at afslutte dit skrivearbejde om MS Word? Absolut Ja! Hvis din Microsoft Word has stopped working or hænger ofte, mens du arbejder, du er på det rigtige sted. Artiklen giver hvordan reparerer Microsoft Word stoppe med at arbejde.

Microsoft Word has stopped working

Hvorfor Fungerer mit Microsoft Word ikke?

Der er mange grunde, der forårsager skade på din MS Word-applikation og hæmmer anvendelsen af applikationen. Nogle få af grundene er anført nedenfor –

 1. Skade på MS Office-indstillinger eller installation – skaderne på MS-kontoret kan være den vigtigste årsag til, at Word stoppede med at fungere og kunne ikke åbne Word-filen.
 2. Problem med enhedsdriver – Hvis dit enhedsdrev ikke er opdateret eller forældet, kan det muligvis skabe et problem i brugen af Word-dokument.
 3. Tredjeparts tilføjelser – Tredjepartsudvidelser i Word-programmet kan muligvis føre til, at Word-filen ofte fryses og tillader dig ikke at arbejde på filen.
 4. Softwarekonflikter –Anden softwares konflikt med applikationen og fører til applikationsnedbrud. Men du kan sagtens reparere Word dokumentet efter softwarenedbrud ved at klikke på det givne link.
 5. Andre: Intrusion af virus eller malware, forkert installation af Word-program, unormal afslutning af Word osv. Kan forhindre dit MS Word i at fungere.

Hvis du var klar over, hvorfor MS Word stoppede med at arbejde, ville det være let at løse problemet ved hjælp af den rigtige metode, der er beskrevet i det næste afsnit.

Grundlæggende rettelse:

 • Prøv at afslutte det kørende Word-program ved hjælp af Task Manager. Tryk først Ctrl+T+Del nøgler for at få Task Manager. Gå derefter til fanen Process og find Microsoft Word >> vælg end its task mulighed.
 • Kontroller, om dit operativsystem og Office er opdateret. Hvis din Office-version eller Windows-system er forældet, kan Microsoft Office stoppe med at arbejde og endda gå ned. Installer den nyeste Windows Update eller Office Update.

Sådan Rettes Fejlen Microsoft Word er Stoppet med at Arbejde?

For at løse fejlen Microsoft Word stoppede med at arbejde, skal du følge hver af de nævnte metoder nøjagtigt og udføre den ene efter den anden for at få de bedste resultater.

Metode 1: Start dit Windows fejlsikret tilstand for at løse MS Word fejl

Følg nedenstående trin for at starte dit Windows i fejlsikret tilstand og få dit Word til at fungere igen:

 1. Genstart først pc’en, når tilmeldingsskærmen vises, skal du holde knappen Shift keyog klik Power >> Vælg Restart
 2. Nu er indstillingsskærmen tilgængelig, vælg Troubleshoot>> Advanced options >> Startup Settings >> Restart.
 3. Press F4 når computeren starter op. Nu starter Windows i fejlsikret tilstand.
 4. RunMicrosoft Office Word til og kontroller, om det kan fungere uden fejl eller ej.

Metode 2: Reparation af Office installationen

Hvis Word-dokument ikke fungerer i fejlsikret tilstand, kan du prøve at reparere din Office-installation.

 1. Right clicki startmenuen >> vælg Apps & Features.
 2. Vælg Office installation.
 3. Vælge Modifyvælg derefter Quick repair option.

Brug af Quick Repair-indstillingen hjælper dig med at rette forskellige Word-fejl, og det tager ikke engang meget af din tid. Hvis du på nogen måde ender med at miste dine Word-dokumenter på din pc, skal du ikke bekymre dig, det kan du nemt få dine Word-filer tilbage ved hjælp af en midlertidig fil.

Metode 3: Deaktiver tilføjelsesprogrammer MS Word

 1. Trykke Windows + R keysog type: exe /a >> Enter for at åbne MS Word uden plugins.

Fix MS Word Error

 1. Klik File>> Options > > Add-Ins
 2. Klik Managenederst og vælg COM Add-ins, Fjern nu markeringen efter hinanden, og klik på OK at bekræfte.

Når du har fjernet afkrydsningen efter hinanden, skal du genstarte Word for at kontrollere, om problemet er løst.

Metode 4: Udskift filen Normal.dot Global Template

Reparation Microsoft Word stoppe med at arbejde, skal du lukke alle kørende MS Office-programmer på din pc. Du kan gøre brug af følgende reparationsmetode på tværs af ethvert af kontorapplikationerne, f.eks. Word, Excel. Følg nedenstående trin for at starte:

 1. Trykke Windows + X>> Vælg Command Prompt

Log ind, hvis programmet kræver administratortilladelse.

 1. Indtast kommandoen nedenfor, og tryk på Enter:

ren %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Templates\OldNormal.dotm Normal.dotm

 1. Vent til kommandoen er afsluttet og afslutter kommandoprompten.

Efter dette skal du genstarte dit Word-program for at kontrollere, om du kan bruge det til at redigere dokumenter eller oprette nye filer igen.

Ved at udføre en af ovennævnte metoder vil du være i stand til at rette fejlen. Når du har rettet fejlen, kan du bruge Word, hvis nogle af dine dokumenter bliver ødelagt eller beskadiget dokument reparation værktøj, som nemt løser problemerne på Word-dokument og får din fil tilbage uden nogen skade. Klik på download-knappen nu, og rett dit Word-dokument i 3 klik.

Free Download for Windows

Du kan bruge dette værktøj til at reparere alle versioner af Word-dokument. Det inkluderer den nyeste version af 2019 og på enhver Windows-platform (Windows 11/10 og ældre versioner)

MS Word Holdt op med at Virke: Reparer Korrupt Word Dokument

For at rette korruptionen eller skaden i Word-dokumentet, skal du downloade og installere SFWare Repair Word Document Software og starte applikationen. Følg nedenstående instruktion –

Trin 1: Vælg korrupte eller beskadigede Word-dokumenter (DOC eller DOCX) fil ved hjælp af indstillingen Gennemse

MS Word Document Repair

Trin 2: Klik derefter på Repair knappen for at starte reparationsprocessen

Word document Repairing in process

Trin 3: Når reparationsprocessen er fuldført, kan du se og validere de reparerede word-filer ved hjælp af Preview mulighed

Hvis du er tilfreds med resultaterne, skal du angive den ønskede placering og gemme filen.

Konklusion:

microsoft word stoppe med at arbejde og er en af de mest almindelige fejl. Det kan let rettes ved hjælp af alle ovennævnte metoder til at løse fejlen.

Hvis du var i stand til at løse fejlen ved hjælp af metoderne nævnt i artiklen, skal du dele dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.