Microsoft Word Styrter ned

Resumé:

Microsoft Word er uden tvivl det mest foretrukne program på planeten til oprettelse af dokumenter. Men vi ved alle, at selv de bedste af applikationerne har mangler, og MS Word er ikke en undtagelse. Et af de mest almindelige problemer, der opstår, er Microsoft Word styrter ned mens du gemmer eller åbner et orddokument. Denne artikel hjælper dig med at finde de bedst afprøvede løsninger til reparation af Word-dokumentet, der fortsætter med at gå ned, mens du arbejder.MS Word keeps crashing

Hvorfor går Microsoft Word ned, mens du åbner / gemmer et dokument?

Nedenfor vises de vigtigste årsager, der kan føre til, at MS Word styrter ned eller lukker uventet:

 1. MS word går ned, hvis Word-applikationen ikke er installeret korrekt
 2. Windows og Mac giver ikke tilladelse til tredjeparts tilføjelser. Dette ville resultere i konflikt og årsagproblemer med at åbne Word-dokumentet.
 3. Drevet, hvor MS Word er installeret, kan være korrupt
 4. MS Word-applikation kunne have været inficeret med malware

Fix “Microsoft Word holder styrt” på Windows- og Mac-computere

Sådan rettes “Microsoft Word bliver ved med at gå ned” på Windows

Metoder til at rette “MS Word crash” på Mac

Følg nedenstående metoder for at reparere MS-ordet, der fortsætter med at gå ned:

Grundlæggende rettelse: Download og installer Word-opdateringer

Som nævnt i årsagerne kan Microsoft Word-nedbrud skyldes forkert installation af Word-applikationen. Hvis MS Word ikke er installeret eller opdateres korrekt, støder det på problemer med inkompatibilitet.

Kontroller, om dit operativsystem og Office-pakken er opdateret. Hvis din Office-version eller Windows-system er forældet, kan Microsoft Office stoppe med at arbejde og endda gå ned. Installer den nyeste Windows Update eller Office Update.

Hvordan Reparerer Microsoft Word Styrter ned på Windows?

Metode 1: Brug fejlsikret tilstand til at åbne MS Word

At starte din Windows i fejlsikret tilstand og forsøge at åbne Word-applikationen er den nemmeste måde at kontrollere, om applikationen har nogen tilføjelsesprogrammer eller plug-in-relaterede Word-fejl. Safe mode giver dit Word-dokument åbent, som potentielt har softwarekonflikter på grund af tredjeparts plug-ins.

Tryk og hold Ctrl sammen med MS Word-ikonet. Klik Agree til alle de foreslåede instruktioner, og klik på OK. Du er nu i sikker tilstand og kan åbne det ønskede dokument. Du kan kopiere, overføre, gemme dit Word-dokument.

Metode 2: Sluk for tilføjelser

1: Trykke Windows + R keys og type: winword.exe /a, Enter for at åbne MS Word uden plug-ins.

2: Næste Right Klik på File, Vælg Customized Quick Access toolbar Mulighed. Vælg fra venstre side af skærmen Add-ins.

 3: Klik Manage i bunden, og vælg COM Add-ins, Fjern nu markeringen af tilføjelsesprogrammerne efter hinanden, og klik på OK at bekræfte. Genstart Word for at kontrollere, om problemet er løst.

Metode 3: Brug Office Repair-værktøjet

Hvis Word-dokument ikke fungerer i fejlsikret tilstand, kan du prøve at reparere din Office-installation ved hjælp af et standardreparationsværktøj

1: Right-click på startmenuen vælge Program & Features.

2: Vælg Office installation. Højreklik, og vælg Change (Modificer) og kontroller derefter repair option og continue.

Hvis ingen af ovennævnte metoder syntes at være nyttige til dit problem, er alt hvad du skal gøre at køre det mest anbefalede værktøj på din computer til reparation Microsoft Word styrter ned.

SFWare Repair Word-dokumentværktøj er designet med en robust algoritme, der scanner og reparerer dine MS Word-filer effektivt, så dine originale .doc- eller .docx-dokumenter ikke ændres. Dette Word Repair-værktøj er kendt for sin lette brugergrænseflade. Den effektive reparationsmetodologi løser dine Word-filer, der nedbryder, øjeblikkeligt og gendanner dit dokument uden nogen fejl.

Free Download for Windows

Metode 4: Reparer Word-dokument, der styrter sammen med det mest effektive værktøj

Download og installer værktøjet SFWare Repair Word Document. Start applikationen på din computer. Klik på Browse og vælg den fejl, der forårsager Word-dokument. Klik på Repair og værktøjet vil begynde at reparere Microsoft Word-filer. Klik på Click Here to Preview File button at evaluere kvaliteten af den gendannede Word-fil, som forårsagede fejlen.

Værktøjet hjælper ikke kun dig med at løse nedbrudte Word-dokumenter, men hjælper også med at reparere Word, der ikke svarer eller åbnes. Værktøjet er kompatibelt med alle versionerne af MS Word-applikationen inklusive den nye 2019, 2016, 2013 og andre gamle versioner.

Sådan repareres ødelagte Word-dokumenter på Mac?

Ligesom Windows hjælper opstart af Mac i fejlsikret tilstand dig med at løse MS-ordet, der går ned i Mac-problemet.

Metode 1: Start Mac i fejlsikret tilstand

 1. Tænd din Mac ved at trykke på tænd / sluk-knappen. Genstart computeren, hvis du allerede bruger den.
 2. Du vil kunne høre opstartlyden. Så snart du hører ringen; tryk på Shiftnøgle på nøgleordet.
 3. Hold Shift-tasten nede i et par sekunder for at genstarte Mac i sikker tilstand.
 4. Du kunne bemærke det Safe Modeøverst til højre på skærmen. Bare log ind på din konto, og prøv at få adgang til MS Word-applikationen på den.

Metode 2: Kør Diskværktøj til at reparere nedbrudt ord

Når du kører applikationen i Diskværktøjet, skal du sikre dig, at din Mac’s disk forbliver i en sikker og sund tilstand. Følg disse hurtige trin for at reparere din Mac-disk og ordne Word ved at gå ned på Mac:

 1. Fra hovedmenuen på Mac, skal du klikke på Gomenu, klik Utilities. Start Disk Utility-programmet.
 2. Fra venstre side og vælg et primary disk on your system. (I de fleste tilfælde er det Macintosh HD).
 3. Klik nu på First Aidfra værktøjslinjen og bekræft dit valg.
 4. Mac starter processen med at reparere disken. Når den er færdig med reparationsprocessen, restartdin Mac, og kontroller, om Microsoft Word fortsætter med at gå ned på Mac eller ej.

Du skal være i stand til at reparere den fejlfremkaldende fejl MS-ord bliver ved med at gå ned i både Windows og Mac-platforme ved hjælp af de ovennævnte metoder.

Hvis du har gået glip af et ikke-gemt, mistet eller slettet Word-dokument på Mac, kan du let gendan Word dokument Mac.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *