OST er ikke en Outlook Datafil

Resumé:

Hvis du bruger Microsoft Outlook 2016/2013/2010, er det ret almindeligt at støde på en fejl OST er ikke en Outlook datafil. Ved at følge metoderne forklaret i artiklen kan du nemt rette Outlook OST-fejlen OST er ikke en Outlook-datafil.  

Både OST og PST er velkendte datafiler, der bruges af Outlook-e-mail-applikationer. Hvor Outlook PST og OST bruger både Exchange-servere og POP, IMAP-protokoller til at modtage og sende e-mails..ost is not an outlook data file

Hvis du får adgang til dine Outlook-data på IMAP-serveren, opretter Outlook en OST-fil til lagring af data. OST er en offline mappefil, der giver dig mulighed for at arbejde offline. Du kan nemt få adgang til tidligere downloadede data, oprette nye e-mails og administrere kalender og kontakter osv., Selvom du ikke har forbindelse til Exchange Server.

Hvad er årsagerne til OST-fejl: OST er ikke en Outlook-datafil?

Du kommer normalt på forskellige fejl som OST fil kan ikke åbnes, OST-fil er ikke en Outlook-datafil osv., Når din Outlook ikke synkroniseres med serveren.

I de fleste tilfælde opstår problemet, når Exchange-serveren ikke har tillid til Outlook OST-filen og ikke genkendes som formatet i Outlook-filen.

Da Outlook giver avanceret sikkerhed til eksterne trusler, kan OST-fil ikke åbnes og viser, at OST ikke er en Outlook-fil.

Da synkroniseringsproblemerne mellem Outlook og Exchange-serveren fortsætter, bliver OST-filer dog beskadiget eller korrupte.

Hvordan Reparerer OST er ikke en Outlook Datafil

Så snart brugeren modtager Outlook-fejl, som en øjeblikkelig løsning til at rette fejlen, ville han tænke på at slette Outlook-profilen og oprette den nye. Selvom du er fri for fejl, slettes dine filer også fra Outlook.

Du kan nemt undgå en sådan besværssituation ved at genskabe OST-filen, reparere OST fil eller ved at konvertere OST til PST-fil. Både manuelle og automatiserede metoder forklares nedenfor.

Desværre er den manuelle metode kompleks og tager lang tid at gennemføre. Værre, løsningen er måske ikke engang permanent. Du kan stadig prøve den manuelle metode, hvis du ikke har mange Outlook-data at miste.

Reparation OST er ikke en Outlook Datafil ved at Genskabe OST Filen

For at genskabe OST-filen skal du først finde OST-filen. OST-filens standardplacering på dit system er C:\Users\user name\AppData\Local\Microsoft\user name\username.ost.

Hvis du ikke kan finde OST-filen manuelt, SFWare OST til PST konverter kan gøre det for dig.

Bemærk: Ved manuel proces er der chancer for, at data går tabt. Sørg derfor for at opbevare kopien af OST-filen.

  1. Åbn Kontrolpanel på din pc → Mail Goto Control panel and select mail
  2. I dialogboksen Mailopsætning → Show Profiles button.click on mail and show profiles
  3. Vælg standardprofilen (Outlook), og klik på Propertiesselect properties
  4. I dialogboksen Mailopsætning til Outlook skal du vælge Email Accounts.select email accounts
  5. Gå til fanen Datafiler → vælg Open File Location.OST is not an Outlook data file fixed
  6. Det leder dig til kildekataloget til din OST-fil. Højreklik på OST-filen, og vælg Delete.
  7. Når du er slettet, skal du starte Outlook for at genskabe OST.

Når du starter Outlook, opretter Outlook den nye OST-fil. kontrollere, om fejlen stadig eksisterer. Hvis OST-filen er utilgængelig, er risikoen for at eksportere OST-filer til ændringer i Outlook stor.

Derfor er alt hvad du kan gøre for at undgå sådanne skærpende situationer konvertere OST til PST og udføre reparation på PST-fil. Denne proces løser eventuelle Outlook-fejl og gendanner slettede eller mistede data fra Outlook.

Med SFWare OST til PST-konverter bliver din opgave lettere. Værktøjet under konvertering af OST til PST løser alle de problemer, der forårsager OST-fejl. Udover at rette OST-filfejlen gendanner værktøjet også mistede data fra dets attributter såsom e-mails, opgaver, kontakter, noter, RSS-feeds. Ved at konvertere OST-filen bliver alvorlig OST-korruption desuden rettet under omorganisering af strukturen til PST-filformat.

Free Download for Windows

Konverter OST til PST for at rette OST-fejl

Download og installer SFWare OST til PST-konverteringssoftware på din computer. Kør værktøjet.

  • To muligheder Open OST fileog Find OST file vises på hovedskærmen

Open OST file: vælg denne mulighed for at reparere utilgængelige, korrupte eller beskadigede OST-filer i Outlook

Find OST file: vælg denne indstilling, når du ikke er opmærksom på OST-filplaceringen. Værktøjet finder automatisk OST-filen

  • Klik på Browsefor at gemme den konverterede OST-fil
  • Softwaren vil starte OST to PST conversionog genererer en sund PST-fil, der er klar til brug.

Nu har du en PST-fil, der indeholder alle dine Outlook-emner, der blev gemt i en OST-fil. Ved at importere denne PST-fil til din Outlook kan du få adgang til alle Outlook-attributter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.