Outlook Datafilen kunne ikke Konfigureres

Resumé:

Hvis du er en af dem, der har problemer med at få adgang til Outlook på grund af synkroniseringsfejlen Outlook datafilen kunne ikke konfigureres fejl, du er på det rigtige sted.

Denne artikel forklarer de forskellige årsager til outlook-datafilen ikke er konfigureret, og måderne til at løse den samme.

Outlook data file cannot be configured

Outlook-datafil kan ikke konfigureres, er en af de almindelige fejl, som Outlook-brugere støder på ganske regelmæssigt. Outlook-datafil, hvad enten det er PST- eller OST-fil, en forkert konfigureret Outlook kan være grunden til de fleste gange. Du har ikke adgang til din Outlook-datafil medmindre du løser ovenstående fejl.

Lad os se på de grunde, der har forårsaget fejlen i din Outlook, før vi går mod rettelse af fejlen.

Hvorfor din Outlook datafil ikke kan konfigureres?

Outlook-filen kan ikke konfigureres, der opstår fejl på grund af følgende årsager:

Udførelse af roamingprofiler:

Normalt vil brugere med roamingprofiler, der arbejder på MS-udvekslingsserver, støde på denne fejl. Da roamingprofilerne findes på et delt netværk, kan brugerne få adgang til datafiler ved hjælp af andre computere.

Når en roamingprofilbruger forsøger at få adgang til Outlook-data fra forskellige computere, går de muligvis glip af konfigurationsproceduren og står over for fejlen Outlook-datafilen kan ikke konfigureres.

Manglende OST- eller PST-fil:

Når MS outlook ikke kan finde OST- eller PST-filen, opstår fejlen. Årsagerne til manglende Outlook-datafiler kan være ændringen i Outlook OST, PST-stien, eller mens import af datafiler kan Outlook-profilen muligvis gå ned, og datafilen bliver forkert placeret.

For at overvinde denne fejl i Outlook OST-filen skal du bare slette Outlook-applikationen og geninstallere MS Outlook. Download derefter OST-filen ved hjælp af Exchange-serveren.

Hvis du vil vide mere om manglende PST-fil, skal du klikke på linket og rette den fejl, der opstår på grund af mangler PST-fil.

Korrupt datafil:

OST- og PST-filer bliver beskadiget på grund af mange grunde, der inkluderer virusintrusion, logisk fejl, og nogle synkroniseringsproblemer kan føre til ændringer i Outlook-datafiler, som derefter ikke kan starte Microsoft Outlook, da din profil ikke er konfigureret.

Hvordan Reparerer Outlook Datafilen kunne ikke Konfigureres Fejl?

Fejl i konfigurationsfejl i Outlook-datafilen kan let rettes ved at følge nedenstående metoder. Udfør trinene, der er givet for hver Outlook-datafil, og rett den fejl Outlook-datafilen kan ikke konfigureres.

Metode 1: Løs fejlen i OST filen

En af de enkle metoder til at konfigurere din Outlook-datafil OST er ved at genskabe Outlook-datafilen.

Følg nedenstående trin for at genskabe Outlook-datafilen:

 • Klik på File tab og vælg Account Settingsfra listen

Account Settings to fix the configuration error

 • Vælg nu Data Filefanen og vælg den relevante profil
 • Når du har valgt profilen, skal du klikke på Open File Locationpå toppen

Open file location

 • Vælg kilden nu på kildeplaceringen Outlook profile with the extension (.ost)og delete filen

delete the Outlook profile

 • Nu, restart Outlook-applikationen, og klik på Send/Receivefanen
 • Klik på Send/Receive All Folders Dette vil sikre, at alle Outlook-data rekonfigureres til den pågældende profil

Ovennævnte metode er en af de nemmeste måder at konfigurere din Outlook-datafil OST. Du kan dog ikke stole på denne metode hele tiden. Denne metode fungerer kun fint, når udvekslingsserveren og outlook-kontoen er i synkronisering. Hvis serveren og Outlook ikke er synkroniseret korrekt, vil dine Outlook-data helt sikkert være i fare.

Denne metode er heller ikke nyttig, hvis din datafil er beskadiget. Hvad hvis årsagen bag fejlen Outlook-datafil ikke kan konfigureres er korruption? I en sådan situation anbefales det at konvertere din OST til PST og udføre reparationshandlinger.

Hvad er behovet for at konvertere OST til PST?

OST-filen er bare en offline kopi af den postkasse, der oprettes og gemmes på din computer. Derfor kan OST-filen ikke åbnes direkte som PST-filerne.

Sletningen af OST-filen og gendannelse af OST-filen fører muligvis ikke tilfredsstillende resultater, da indholdet af mapper 'Emails', Kontakter ',' Opgaver 'og' Kalender 'muligvis bliver slettet.

Derfor er det bedre at konverter OST til PST og undgå sletning af data fra den OST-fil. Senere kan du importere PST-filer til MS Outlook for at få adgang til dataene.

SFWare OST til PST-konverter er det mest anbefalede værktøj til konvertering af OST-filer til PST. Værktøjet sikrer komplet dataoverførsel fra OST-fil. Værktøjet fungerer i read read mode og holder dine data sikkert. Værktøjet kan bruges på tværs af alle versionerne af Windows og alle versionerne af Outlook inklusive den nyeste Outlook 2019, 2016 og office 365.

Free Download for Windows

Nemme trin for at konvertere OST til PST

Download og installer SFWare OST til PST konverteringsværktøj, og følg nedenstående trin omhyggeligt.

 • Hovedskærmen indeholder to muligheder Open OST Fileog Find OST File

Find OST to Convert

 • Klik på indstillingen Åbn OST-fil for at vælge den utilgængelige, korrupte eller beskadigede OST-fil i Outlook
 • Hvis du ikke er opmærksom på filstien, skal du vælge indstillingen Find OST-fil for at finde OST-filen

Convert OST to PST

 • Når du har fundet OST-filen, skal du vælge den destination, hvor du vil gemme den konverterede Outlook-datafil OST, og klikke på Næste for at starte scanningsprocessen

Converting OST file

 • Efter afslutningen af scanningsprocessen konverteres den korrupte OST-fil til en sundere PST-fil.

Når konverteringen af OST til PST-filer er afsluttet, kan du nemt importere filerne og få adgang til PST-filerne.

Hvad hvis Outlook-konfigurationsfejl opstår på grund af problemet i PST-filen? Gå ikke i panik. Her er løsningen til at løse problemet fejl i PST-fil i Outlook-data.

Metode 2: Løs fejlen i PST fil

Enhver Outlook-bruger er opmærksom på reparationsværktøjet Microsoft Inbox, også kaldet ScanPST. Hvor Scanpst.exe hjælper dig med at løse eventuelle mindre problemer med din PST-fil.

Rettelse af fejlen Outlook-datafil kan ikke konfigureres ved hjælp af reparationsværktøjet til Microsoft Inbox:

Trin 1: Luk dit Outlook-program → Find og kør reparationsværktøj til indbakke

Trin 2: Derefter skal du gennemse eller give en sti, hvor PST-filen gemmes.

Mappe sti – C:\Program Files (x86) \Microsoft Office\root\Office 19(16)

Bemærk: Hvis du bruger de ældre versioner af Outlook, skal du klikke her for at kende placering af ScanPST.exe.

Trin 3: Klik på Start for at starte scanningsprocessen → Klik på Repair for at rette fejlen i Microsoft Outlook-datafil

Inbox repair tool

ScanPST-værktøjet vil bestemt rette alle mindre fejl på din Outlook-datafil (.PST). Hvis graden af korruption imidlertid er høj, er reparationsværktøjet til indbakke ikke en pålidelig mulighed.

Også ScanPST. exe fungerer på den originale fil, derfor kan filen muligvis blive beskadiget, og du vil ikke kunne få adgang til filen til yderligere brug.

For at reparere den alvorligt beskadigede PST-fil kan du altid bruge en betroet PST reparationsværktøj.

Alle de oplysninger, der findes på Outlook-dataene, er vigtige. Derfor har du brug for et pålideligt værktøj, der sikkert kan reparere den beskadigede fil, uanset hvor alvorlig korruption der er.

SFWare PST Repair-software er et utroligt værktøj, der kan reparere PST-filen sikkert. Værktøjet sikrer, at PST-filen bevarer alle oplysninger såsom e-mails, kontakter, kalendere og Outlook-attributter efter reparationsprocessen. Du kan også løse den korrupte PST-fil og fejl som PST-fil mangler, ikke kunne få adgang til Outlook-datafil osv. Download og prøv softwaren gratis nu.

Free Download for Windows

Konklusion

Microsoft Outlook er en af de mest effektive e-mail-applikationer; der kan være tidspunkter, hvor du muligvis støder på fejl, der angiver, at Outlook-datafilen ikke kan konfigureres. Ved hjælp af ovennævnte metoder kan du let overvinde Outlook-fejlen.

Hvis du ikke er i stand til at rette fejlene manuelt, skal du altid gå til den sikrere mulighed, som er at konvertere OST-filen til PST og rette fejlen ved at reparere PST-filen.

Hvis du var i stand til det reparation Outlook datafilen kunne ikke konfigureres Lad os nu ved hjælp af de løsninger, der er beskrevet i artiklen, i kommentarafsnittet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.