Outlook Fejl 0x80040154

RESUMÉ:

Flere Outlook-brugere er stødt på 0x80040154-fejl, mens de arbejdede på Outlook. Fejlen ses ofte, mens du forsøger at downloade eller modtage e-mails i Outlook på Windows PC. Ved hjælp af fejlfindingsmetoderne i denne artikel vil du nemt kunne rette den ukendte fejl 0x80040154.

Mulige Arsager til Outlook Fejl 0x80040154:

Helt sikkert 0x80040154 fejl ses på grund af den forkerte Outlook-konfiguration, et problem med tilføjelsesprogrammer eller eksternt program. Der er dog andre mulige årsager, der forårsager fejlen 0x80040154 i Outlook.

 • Skaden blev gjort på PST-filen af en tredjeparts malware eller virus
 • Beskadiget eller forkert profil
 • Fejlen kan skyldes uregistrerede DLL-filer eller nogle problemer med korruption i registreringsdatabasen.
 • Upassende betjening eller utilsigtet sletning af vigtige systemfiler
 • Defekte tilføjelser, forkert installation af Outlook-profil og ufuldstændig konfiguration af e-mail-kontoen

Lad os gå videre med at forstå mere om årsagerne, scenarierne og løsningerne til at rette Outlook-fejl 0x80040154.

“Hej, jeg har lige installeret Office 2010, men Outlook rapporterer en ukendt fejlkode 0x80040154, når jeg modtager en e-mail. Jeg var dog i stand til at sende e-mails. Jeg googlede efter løsningen, i henhold til en løsningsmetode geninstallerede jeg applikationen, men intet virkede. Kan nogen hjælpe mig med at rette Outlook-fejlen 0x80040154?”

Hvordan Reparerer jeg Outlook Fejl 0x80040154 på Windows?

Baseret på scenarierne opstod 0x80040154, og de respektive fixeringsmetoder er nævnt nedenfor-

De fleste af Outlook-problemerne løses ved at genstarte applikationen. Hvis problemet stadig eksisterer, skal du gennemgå de andre metoder, der er beskrevet nedenfor.

Metode 1: Outlook konfiguration til at rette fejl 0x80040154

Hvis din Outlook ikke er konfigureret korrekt, kan du støde på Outlook-fejl 0x80040154.

For at løse problemerne i forbindelse med Outlook-konfiguration kan du bruge Microsoft’s indbyggede applikation, Microsoft Support and Recovery Assistant.

Microsoft Support og gendannelsesassistent, også kaldet SaRA, bruger avanceret diagnostik til at rapportere kendte problemer og detaljer om din Microsoft Outlook-konfiguration.

For at bruge SaRA skal du installere Microsoft Support and Recovery Assistant, der går til Microsofts webside -> support -> type Microsoft Support and Recovery Assistant -> Download.

Sådan scannes en Outlook konfiguration med SaRa?

The Microsoft Support and Recovery Assistant kan løse de fleste af de problemer, der er relateret til mange Outlook-programmer. Følg nedenstående trin, og scann din Outlook-konfiguration.

 1. Åbn supportprogrammet, vælg Advanced diagnosticsog vælg derefter Next.
 2. Vælg Outlookog klik derefter på Next.
 3. Når du bliver bedt om at bekræfte, at du bruger den berørte maskine, skal du vælge Yes, og klik derefter på knappen Næste.
 4. Indtast dine kontooplysninger i Let’s get started fixing your problemvindue og klik på Next.
 5. Scanningen begynder automatisk, efter at din konto er valideret i Office 365

Bemærk: Hvis du støder på en fejlmeddelelse “Denne løsning understøttes ikke til dit kontormiljø” kan SaRA ikke validere dine legitimationsoplysninger. I sådanne tilfælde skal du klikke på “Tilbage” og bruge følgende prøveoplysninger til at bruge en ikke-Office 365-konto.

 • Email adresse: juliet@contoso.com
 • Adgangskode: < ethvert kodeord, du vil bruge >

Enhver ikke-Office 365-konto autentificeres ikke via Office 365-tjenesten. I dette tilfælde giver SaRA dig en mulighed for at fortsætte. Vælg knappen Næste for at fortsætte.

 1. Efter afsluttet scanningsproces, ser du We’re done collecting your Outlook configuration details.
 2. Du får en liste med konfigurationsproblemer, der registreres under scanningen.
 3. Vælg problemet, så får du den online løsning, der hjælper dig med at komme ud af problemer.

Metode 2: Problemer med tilføjelsesprogrammer eller andre programmer

Det meste af tiden Tilføjelser eller tredjepartsprogrammer er i konflikt med Outlook-funktionalitet, hvilket resulterer i Outlook-fejl, herunder 0x80040154.

At starte Outlook i Safe Mode giver dig mulighed for sikkert at bruge applikationen uden problemer. Hvis du ikke er i stand til at åbne Outlook i fejlsikret tilstand, kan du prøve at deaktivere tilføjelsesprogrammerne og den installerede antivirus-software.

Du kan gå gennem mest almindelig Outlook fejl og løsning sektion for mere detaljerede trin til at rette fejlen 0x80040154.

Metode 3: Kør antivirussoftwaren:

Hvis det ikke virker for dig at rette tilføjelsesprogrammerne, kan du overveje at tjekke med Anti-Virus-softwaren. Der kan være en chance for, at en skadelig virus ødelægger filen og fører til outlook-fejlkoden 0x80040154. Opdater derfor antivirussoftwaren og scan hele systemet for korruption.

Når processen er fuldført, skal du åbne din Outlook-profil og kontrollere, om fejlen eksisterer eller ej.

Metode 4: Åbn Outlook i fejlsikret tilstand:

Åbning af Outlook i fejlsikret tilstand er en metode, der hjælper dig med at løse ethvert Outlook-problem, herunder Outlook-fejl 0x80040154.

Først skal du afslutte applikationen og klikke på profile, mens du trykker på Ctrl nøgle. Du bliver spurgt, om du vil åbne Outlook in safe mode eller ikke. Klik på Yes knappen og kør programmet.

Luk applikationen og åbn igen. Bekræft nu, om du kunne modtage nye e-mails, og se, om problemet er løst.

Metode 5: Reparer og geninstaller Microsoft Office

Hvis ingen af ovennævnte fixeringsmetoder hjælper dig med at løse Outlook-fejl 0x80040154, kan du prøve at reparere og geninstallere Microsoft Office og Outlook.

For at reparere Outlook kan du bruge den indbyggede Microsoft reparationsværktøj til indbakke. Det Inbox Repair tool eller Scanpst.exe er designet til at hjælpe med at reparere problemer, der er forbundet med personal folder (. pst) filer.

Klik på knappen for at reparere Microsoft-kontoret Start, gå til Apps & funktioner, vælg de Microsoft Office-produkter, du vil reparere, og klik på Modify.

Inbox repair tool

Dette vil hjælpe dig med at reparere hele MS Office-pakken. Åbn nu Outlook for at kontrollere, om problemet er løst eller ej. Hvis denne metode ikke hjælper med reparation Outlook fejl 0x80040154, prøv at afinstallere og geninstallere Office.

Metode 6: Uregistrerede DLL filer

Afregistrering af DLL-filer eller sletning af inetcomm.dll fil kan forårsage funktionsfejl i Outlook og beder en fejl 0X80040154, mens du forsøger at modtage e-mails.

inetcomm.dll er et bibliotek med dynamisk link, der indeholder funktioner, der bruges af internet-messaging-applikationsgrænsefladen. Hvis nogen af filerne, der findes i biblioteket, bliver beskadiget eller ødelagt, inetcomm.dll vil ikke arbejde. Følg nedenstående trin for at løse problemerne:

 1. Gå først til Start knap og type Run eller klik på Windows + Rnøgler sammen for at åbne Run 
 2. Skriv derefter regsvr32 inetcomm.dll, klik Enter knappen og genstart computeren.
 3. Start Outlook og se, om problemet stadig vedvarer.

Hvis fejlen ophører med at poppe efter at have udført ovennævnte løsning, kan du stoppe her, da problemet skyldtes en uregistreret inetcomm.dll-fil. Hvis problemet stadig vedvarer, kan du prøve at reparere Outlook og geninstallere Microsoft-kontoret.

Korruption i DLL-registerfiler kan dog undertiden føre til korruption i Outlook PST-filen. I sådanne tilfælde anbefales det altid at bruge en PST reparationsværktøj til at reparere Outlook og korrigere korruption i PST-filen.

SFWare PST-reparationsværktøj er det mest anbefalede og pålidelige Outlook-reparationsværktøj designet til at reparere beskadigede, beskadigede filer. Det hjælper også med at gendanne vigtige Outlook-dataelementer som e-mails, kontakter, noter osv. Værktøjet fungerer kun i skrivebeskyttet tilstand; derfor skader det ikke din PST-fil i processen med at generere en ny sund PST-fil.

Free Download for Windows

Reparer Korrupte PST Filer der Forårsager den Ukendte Fejl 0x80040154

Hent og installer SFWare PST Repair for at rette de fejl eller korruption, der fører til ukendt Outlook-fejl 0x80040154.

 1. På værktøjets hovedskærm skal du vælge en passende mulighed i henhold til dit scenarie

first step to use PST repair tool

Åbn PST-fil – Hvis du er opmærksom på PST-filstien på din computer

Find PST-fil – Hvis du ikke kender placeringen af Outlook PST-filplacering

Vælg Outlook-profil – hvis der findes flere Outlook-brugere/-profiler på din computer

 1. Når du har fundet Outlook-datafilen til reparationsprocessen, skal du klikke på Næste

Select PST File to Repair

 1. Vælg entenNormal Scaneller den Smart Scan baseret på korruptionen. Vælg senere en mappe, hvor den reparerede PST-fil skal gemmes

Klik på Repair knappen, og når reparationsprocessen er afsluttet, vil du blive bedt om ‘Din Outlook PST-fil er blevet repareret’-meddelelse’

Konklusion:

De fleste af Outlook-brugere har fundet den ukendte fejl 0x80040154 under download eller modtagelse af e-mails. Artiklen taler om de lette DIY-fixeringsmetoder, man plejede at bruge reparere Outlook fejl 0x80040154. Det anbefales altid at tage Outlook-sikkerhedskopi for at beskytte dine data fra uundgåelige datatabssituationer.

Hvis der er andre metoder, som du har udarbejdet for at løse fejlen 0x80040154, skal du dele dine ideer og tanker i kommentarafsnittet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.