Outlook PST Fil kan ikke Finde

Resumé:

Spekulerer på, hvorfor du ikke har adgang til din PST-fil og støder på en fejlmeddelelse, der siger, at Outlook PST-fil mangler .pst-fil kan ikke findes. Hold fast ved slutningen af denne artikel for at vide det hvordan reparerer Outlook PST fil kan ikke finde og få tilbage adgang til din PST-fil.Error showing Outlook PST file missing and cannot be opened

PST er en Outlook-datafil, der hjælper med at gemme alle dine e-mails i form af undermapper, kontakter, personlige oplysninger, opgaver og andre data. Hvis denne PST-fil er korrupt eller beskadiget på grund af softwarekonflikter eller eksterne faktorer, vil du støde på fejlen “Outlook PST-fil mangler” eller “Outlook PST-fil kan ikke findes”.

Dette fører til forkert brug af PST-filer og gør det næsten umuligt at åbne PST-filer.

Hvorfor kan ikke PST-fil findes?

Der kan være flere grunde til manglende PST-fil, få af de fremtrædende er anført nedenfor:

 • Utilgængelighed af en netværksserver i øjeblikket.
 • Når PST-filen fjernes fra sin oprindelige placering.
 • Når en PST-fil bliver beskadiget eller slettet fra Outlook.

Når du støder på en Outlook PST fil kan ikke finde eller en PST-fil mangler, kan du tænke at oprette en ny PST-fil. Mens det at oprette en ny PST-fil ikke hjælper dig i dette tilfælde, fordi de data, du har brug for adgang, er til stede i den manglende PST-fil.

Hvis du mangler PST-filer eller undermapper på grund af alvorlig PST-korruption, skal du få de manglende PST-filer tilbage med den originale mappestruktur ved hjælp af det mest anbefalede Outlook PST-reparationsværktøj. (intralink)

Enkle løsninger til at finde den manglende PST-fil:

Scenario 1: Utilgængelighed af netværk

For at løse PST-filens manglende fejl er alt, hvad du kan gøre, at vente, indtil netværksserveren er tilgængelig og senere prøve at åbne Outlook.

Bemærk: Hvis du bruger en udvekslingsserver, vil du sandsynligvis støde på fejlen Outlook kan ikke tilslutte proxyserveren. Klik på linket for at vide mere om fejlen, og hvordan du løser fejlen.

Scenario 2: PST-fil fjernet fra den oprindelige placering

Når en PST-fil ikke findes i dens oprindelige placering, antager applikationen, at den fjernes fra den oprindelige placering og forhindrer adgang til datafilerne.

For at få din PST-fil tilbage til sin oprindelige placering, skal du placere PST-filen og bringe den tilbage til den originale placering eller konfigurere Outlook-indstillingerne igen.

Scenario 3: PST-fil slettes fra Outlook

Hvis PST-filen er slettet fra Outlook, kan du bruge en kopi af den samme fil, hvis du har gemt en. Du kan bruge den tidligere version af indstillingen på din Windows til at gendanne den.

Bemærk: Du kan kun få adgang til dine filer ved hjælp af den forrige version, når du har oprettet et gendannelsespunkt, før fejlen opstår, eller din PST-fil manglede. Trin til at gendanne manglende PST-fildata vises i det næste kommende afsnit.

Gendan de manglende PST-filer

 1. Gennemse mappen, hvor din PST-fil er placeret

Bemærk: Hvis du ikke kan finde, hvor PST-filen er placeret, kan du finde stien til PST-filerne i fejlmeddelelsen.

 1. Vælg Outlook-filer ved at højreklikke på den
 2. Nu, the menulisten vises, kan du vælge Restore previous versions.
 3. Dialogen åbnes nu og viser Folder Propertiesmed Previous Versions fanen aktiveret.
 4. Kontroller, om den manglende PST-fil. Dobbelttryk på den seneste viste mappe.
 5. Hvis den manglende PST-fil er der, skal du kopiere og indsætte den til den oprindelige mappeplacering.

Nå, alle disse enkle løsninger hjælper dig med at finde de manglende PST-filer, hvis de ikke er korrupte eller beskadigede. Hvad hvis du har mistet dine PST-filer på grund af alvorlig korruption eller skade?

Scenario 4: PST-fil korruption

Ja, du kan gøre brug af Microsoft Inbox reparationsværktøj, der også kaldes ScanPST.exe at løse eventuelle mindre problemer i Outlook-datafiler.

Sådan rettes fejlen Outlook PST-filen kan ikke findes .pst-fil mangler?

Metode 1: Brug reparationsværktøj til indbakke

Scanpst.exe eller Microsoft indbakke reparationsværktøj er et indbygget værktøj, der kan hjælpe dig med at løse eventuelle mindre problemer med din PST-fil. Følg nedenstående trin for at løse fejlen:

 • Trin 1:Luk Outlook-applikationen
 • Trin 2:Find og kør reparationsværktøj til indbakke. Derefter skal du gennemse eller give en sti, hvor PST-filen gemmes.

Mappe sti – C:\Program Files (x86) \Microsoft Office\root\Office16

Hurtig note: Ovenstående sti gælder for Office 2019, Office 2016 og Office 365. Hvis du bruger Outlook 2013, skal du bruge stien: C:\Program Files (x86) \Microsoft Office\Office15. I tilfælde af at køre en ældre version af applikationen, skal du ændre “Office15” i stien til “Office14” for Outlook 2010 eller til “Office13” for Outlook 2007 i stien.

 • Trin 3:Klik derefter på Start for at starte scanningsprocessen for at reparere PST-filen Outlook
 • Trin 4: Klik til sidst på Reparation-knappen for at gendanne Microsoft Outlook-datafil

Der kan være chancer for, at gendannede filer bliver beskadiget, eller du kan ende med at vende mod fryseproblemer, mens du kører det indbyggede reparationsværktøj. I sådanne situationer står dine Outlook-data på spil, og du kan muligvis miste dem permanent. Dette er faktisk en af ulemperne ved at bruge reparationsværktøj til indbakke.

Derfor anbefales det altid at vælge et sikkert og sikkert værktøj til reparation og gendannelse af Outlook PST-filen. Værktøjet fungerer effektivt på alle Outlook-versioner inklusive det seneste 2019. Den bedste funktion ved softwaren er; den er designet med den read read-mekanisme, der holder den originale fil uændret.

Metode 2: Reparer Outlook PST-fil ved hjælp af et effektivt værktøj

SFWare Repair Outlook (PST) -værktøjet har en automatiseret proces til reparation af PST-filer. Hent SFWare Reparation PST værktøj og installer. Start softwaren.

Hovedskærmen viser tre indstillinger, vælg en efter behov:

Åbn PST-fil

Vælg PST-fil

Find PST-filer

Vælg en af indstillingerne, og vælg enten Normal Scan eller Smart Scan fra næste skærm. Scanningsprocessen afhænger af de givne krav. Angiv destinationsstien for at gemme reparerede PST-filer. Klik nu på Repair mulighed for at starte reparationsprocessen. Når processen er afsluttet, gendanner den alle PST-filer.

KONKLUSION

En Outlook PST-fil indeholder dine meddelelser og andre Outlook-elementer og gemmes på din computer. Enhver skade på disse filer fører dig til kanten af stress. Med de ovennævnte metoder kan du let reparation Outlook PST fil kan ikke finde.

I slutningen af denne artikel håber du, at du har fundet løsningen på “Outlook PST-fil mangler” -fejl. Du er velkommen til at dele dine tanker i kommentarafsnittet herunder om, hvor effektiv artiklen var for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.