PowerPoint Svarer ikke

Resumé:

En frosset PowerPoint kan gøre din vigtige kontorpræsentation til en katastrofe. PowerPoint, der ikke reagerer eller ikke fungerer, er en almindelig fejl, der har potentialet til at sætte alle dine anstrengelser med at forberede præsentationen forgæves.

Find ud af de bedste løsninger, der er nævnt i nedenstående artikel, der kan hjælpe dig hvordan reparerer PowerPoint svarer ikke PPT fryser, hænger og åbner ikke.Fix PowerPoint not responding

Vi ved alle, PowerPoint spiller en vigtig rolle for at skabe veldefinerede præsentationer. Hvad hvis du har oprettet en præsentation og ikke kunne præsentere den, fordi din PowerPoint (fil) ikke svarer eller fryser? Hvis du overvejer, hvad der fik din PowerPoint til ikke at fungere, er her de grunde, der fører til fejlen.

Hvad kan være de mulige årsager til, at PowerPoint holder op med at arbejde?

Årsager til PowerPoint reagerer ikke, det hænger eller fryser

 1. Forældede Microsoft Office eller Windows kan få din PowerPoint til at hænge eller fryse
 2. Tredjepartsudvidelser, der blokerer for din PowerPoint-præsentation
 3. Korruption i MS Office-programmer
 4. Antivirus er i konflikt med applikationen

Ovenfor nævnte er nogle af de få grunde, der forårsager fejlen PowerPoint ikke svarer. Når du støder på noget problem med PowerPoint-applikationen, anbefales det at genstarte applikationen og se, om det fungerer fint.

Hvad hvis din PPT-fil ikke fungerer, selv efter genstart af applikationen? Eller du kan ikke åbne PPT-filen?

Hvorfor kan jeg ikke åbne PPT-filen?Error PPT stopped responding

Når PowerPoint holder op med at svare, vil du støde på en fejl PowerPoint cannot open this file. Når det kommer til en bestemt fil, hvis du har problemer med at få adgang til en bestemt PowerPoint-fil, så er det filen, der ikke får ansøgningen til skyld. Ja, det kan skyldes enhver korruption eller skade, der er forårsaget af PowerPoint-filen.

PPT / PPTX-filer kan blive beskadiget på grund af mange grunde, men oftest er de forårsaget af virus eller ændring af udvidelsen fra et format til et andet.

Du kan nemt løse korruptionen i PPT / PPTX-filer ved hjælp af et PowerPoint-reparationsværktøj. SFWare PowerPoint Fil Reparationssoftware er en af de mest anbefalede software af professionelle til at løse PPT-filproblemerne.

SFWare PowerPoint File Repair-software er designet med en avanceret algoritme til at løse korruptionen i PowerPoint-filerne. Softwaren løser ikke kun de beskadigede PPT-filer, men gendanner også slides af alle de filer, der findes på PPT med tekst, formatering, billeder, animationer, lyde, tabeller, hyperlinks osv. Derfor udtrækker den de komplette objekter i den korrupte fil. Softwaren er kompatibel på alle Windows-platforme inklusive den nyeste Windows 10.

Free Download for Windows

Sådan rettes en PowerPoint-fil, der ikke svarer?

For at løse PowerPoint-filen, der ikke svarer fejl, skal du downloade SFWare PowerPoint File Repair-software og starte applikationen og følge nedenstående trin:

 1. Klik nu på Browse-knappen for at vælge PowerPoint-præsentationsfilen, der ikke svarer eller stoppet med at arbejde. Klik på Repair
 2. Efter afsluttet scanning kan du gøre det Previewden reparerede fil.
 3. Endelig, saveden reparerede PowerPoint-fil på din foretrukne placering.

Dette løser problemet med PowerPoint-filen, der ikke svarer og hjælper med at reparere den korrupte PowerPoint-fil.

Hvis du spekulerer på, hvorfor du skal gå til softwaren til trods for at have manuelle metoder, her er svaret …De manuelle metoder, der er forklaret i artiklen, er til reparation af PowerPoint-applikationen og fungerer ikke på nogen særlig beskadigede eller korrupte PPT-filer.Metoder, der er nævnt i det næste afsnit, hjælper dig med at rette MS-fejlene, men det vil ikke hjælpe med at gendanne mistet indhold af PPT-filerne.I sådanne tider er alt hvad du har brug for en betroet PowerPoint-filreparationssoftware, der løser PowerPoint-filfejlene og gendanner din præsentation uden at forårsage nogen skade på din fil.

Lad os nu gå videre for at løse PowerPoint-applikationsfejlen –PowerPoint is freezing, hanging or not responding.

Hvad skal man gøre, hvis PowerPoint ikke reagerer, hænger eller fryser?

Følg nedenstående metoder til at løse de problemer, der forårsager, at PPT ikke reagerer.

Metode 1: Installer de seneste opdateringer

Installation af vigtige og væsentlige opdateringer kan gøre din computer eller PowerPoint-applikation mindre sårbar over for disse fejl. Alt hvad du skal gøre er at indstille Windows-opdateringen til automatisk at blive downloadet og installeret.

Sådan opdateres MS Office

 1. Opret en ny Microsoft PowerPoint-fil, og åbn den. Denne metode kan også bruges til at oprette en Word / Excel-fil.
 2. Fra menulinjen skal du vælge Fileog klik derefter på Account.
 3. Gå til Product Informationsektion og klik Update Options under det
 4. Klik på Update Nowfra rullelisten.

Sådan opdateres Windows OSUpdate Windows to fix PowerPoint not Opening

 1. Trykke Start + Ipå tastaturet, skal du gå til Change PC setting
 2. Vælg Update & Recovery.
 3. Holde Windows Update valgt i venstre rude.
 4. Klik på Check Now knappen i højre rude.
 5. Vent, og følg instruktionerne for at afslutte opdateringen af operativsystemet.

Hvis installation af de nye opdateringer ikke løste dit problem med PPT, der ikke svarer, skal du følge den næste metode.

Metode 2: Deaktiver tilføjelsesprogrammer

Selvom tilføjelsesprogrammer bruges til at forbedre brugeroplevelsen, kan det til tider skabe konflikter med PowerPoint. Følg nedenstående trin for at deaktivere de tilføjelsesprogrammer, der skaber problemer med PPT.

 1. Klik på Start→ Run → Skriv PowerPoint /safe → OK.

Bemærk: Hvis PowerPoint ikke starter, skal du klikke på Start → pege på All Programs → Microsoft Office.

 1. Åbn en PowerPoint, og vælg Filemenu → Options → klik Add-Ins.
 2. Vælge COM Add-ins→ Klik på Go
 3. Fjern markeringen i alle felter på en på listen, og klik på OK. (Kontroller, om PowerPoint fungerer fint, når du har deaktiveret hver tilføjelse)
 4. Genstart dit PowerPoint-program. (Sørg for at genstarte PowerPoint, hver gang du deaktiverer en tilføjelse.)

Metode 3: Opdater antivirussen

Sørg altid for, at din Antivirus-software er opdateret. Det meste af tiden går applikationen ned og stopper med at reagere på grund af virusinfektion i programmerne.

Hvis din Antivirus skaber en konflikt med PowerPoint-applikationen, skal du deaktivere dem ved at følge den forrige metode 2.

Hvis ingen af de ovennævnte metoder arbejdede for dig, kan det være et problem med MS office-pakken. Forsøge at reparation PowerPoint svarer ikke eller ikke åbne problemer ved at reparere hele MS-kontorpakken.

Metode 4: Reparation af Microsoft Office-programmer

Reparation af Office-programmet kan nemt løse problemer som hænge, fryse og ikke reagere på PowerPoint.Repair MS office to fix PowerPoint not responding

 1. Afslut alle de Microsoft-programmer, du brugte.
 2. Åbn Control Panel,gå til Add or Remove Programs / Programs and Features (afhænger af den Windows-version, du bruger)
 3. Vælg Microsoft office på listen over installerede programmer. Right-clickpå Microsoft Office, og klik derefter på Repair

Konklusion:

Prøv alle de ovennævnte metoder for at løse problemet med PowerPoint, og du skal være i stand til at løse PowerPoint, der ikke svarer på problemer. Hvis du stadig støder på problemer såsom PowerPoint svarer ikke, kan ikke åbne og stoppe med at fungere fejl med nogen bestemt fil, du kan køre SFWare PowerPoint-filreparationssoftware for at sikre dig, at du ikke mister din vigtige fil.

Hvis du var i stand til at løse problemet med hjælp fra artiklen, skal du dele dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.