PS4 Harddisk Gendannelse

RESUMÉ:

PS4 er en berømt videospilkonsol, der spilles over hele verden. Du har muligvis gemt dine vigtige spildata på PS4-harddisken. Hvad hvis du mistede en værdifuld spildata og ude af stand til at gendanne den? Det kan skyldes korruption på drevet eller fejlbehæftet drev. Hvis du undrer dig over, hvordan du gendanner data fra PS4-harddisken, er du på den rigtige side. Denne artikel besvarer alle de spørgsmål, du leder efter.

PS4 hard drive recovery

PlayStation 4 er den ottende generation af hjemmevideospilkonsoller udviklet af Sony Interactive Entertainment. Siden udgivelsen blev PS4 en temposetter og er vokset til en af de mest populære spilkonsoller i verden.

En af de værste situationer, du kan møde under spillet, er når PS4 går ned eller bare holder op med at arbejde helt. Det bliver endnu værre, når dette vedvarer og fortsætter med at ske. Der er mange faktorer, der bidrager til PS4-arbejde, herunder malware-infektioner, menneskelig fejl og korruption på PS4-drev. Ligegyldigt hvad, i slutningen vil dine data være i fare.

I slutningen af artiklen vil du ikke kun være i stand til at gendanne spildataene fra PS4-harddisken, men også løse de fejl, der forårsager korruption eller beskadigelse af filerne.

HURTIG NAVIGATION

 1. For at gendanne slettede eller mistede filer skal du udføre PS4 Hard Drive Recovery
 2. Rettelse af fejl, der forårsager korruption på PS4 Hard Drive

Hvordan Gendanner Mistede PS4 Spildata?

Du kan nemt gendanne slettede eller mistede spildata fra harddisken ved at udføre en af nedenstående givne PS4-harddiskgendannelsesmetoder.

 1. PS4-harddisk gendannelse software: Gendan PS4-harddisk i få klik [Automatiseret]
 2. Gendan mistede PS4-spilvideoer fra Cloud-lagring
 3. Hent slettet PS4-videofil fra PlayStation Store

Gendan mistede PS4-spilvideoer fra Cloud-lagring

Denne metode kan kun bruges, når du har gemt videospil online, eller hvis du er en PS Plus-bruger. Følg nedenstående trin for trin-procedure og udfør PS4-harddiskgendannelse.

Gå til PS4-hovedmenuen Settings >> Manage saved application data >> Saved data in the online cloud.

Klik derefter på Download in the system storage. Du skal vælge de videospil, du vil udtrække. Klik Download.

Gem igen spillet på din PS4-harddisk efter afslutningen af processen. Dine spil er allerede tilgængelige, og du kan sikkert spille dem igen.

Hent slettet PS4-videofil fra PlayStation-butikken

Hvis du har købt videospil i PlayStation-butikken, skal du tro, at gendannelse af harddisk på PS4 næsten er gjort for dig.

Hvis du spekulerer på, hvordan du gendanner slettede videospil på PS4, skal du bare bruge den samme konto med brugernavn og adgangskode.

Når du er logget ind, skal du gå til PlayStation Store. Du vil se en liste over alle de videospil, du har købt tidligere. Vælg det videospil, du vil gendanne. Re-download mistede spil én efter én til PS4-harddisk igen. Find derefter dine mistede PS4-harddiskspilsfiler på hovedskærmen.

Hvis du ikke klarer at udføre PS4-harddiskgendannelse ved hjælp af ovennævnte metoder, er her den sikre metode effektivt gendan PS4 spildata harddisk.

PS4 hard drive issue

Ja, du kan gendanne dine foretrukne videospilsfiler på få minutter ved hjælp af den betroede og sikre softwarebygning til PS4-harddisk

SFWare gendannelsesværktøj til harddisk er designet til at gendanne slettede og manglende data fra enhver PlayStation-spilkonsol. Værktøjet gendanner mere end 300 typer filformater inklusive MKV, AVI, MP4, MPEG2 og AVCHD, der bruges i en PS4-spilkonsol. Softwarens smarte scanningsfunktion gør det muligt for værktøjet at søge gennem drevets filstruktur og hjælper med at gendanne data fra PS4-harddisken.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Download NU og få dine yndlingsspilfiler tilbage om få minutter.

Gendan PS4-harddisk automatisk med få klik

At udføre PS4 harddisk gendannelse. Download og install softwaren på din computer. Tilslut PS4-harddisken, og start applikationen.

 1. Fra hovedskærmen Klik på Recover Drive/Partition. Næste, Klik på Drive/ Partition Recovery, den søger efter de mistede filer og viser drevene.

Select Recover Drive/Partitions

 1. Vælg Drive hvorfra du har brug for at udføre gendannelse af PS4-harddisk

Select the Drive where PS4 files are saved

 1. Værktøjet scans til de mistede filer fra PS4-harddisken.
 2. Gendannede filer kan ses i begge Data type eller File type view.
 3. Du kan også Preview de gendannede PS4-harddiskfiler, før de gemmes. Hvis du er tilfreds med resultaterne, Save de gendannede PS4-spilfiler på din computer.

Da den interne lagring af PS4 er begrænset og ikke vil være tilstrækkelig til at indeholde alle de data, der er relateret til spillet, går mange brugere til at tilføje eksterne harddiske. Hvis dine data er gemt på den eksterne harddisk mangler eller slettes, skal du klikke her for at gendanne data fra den eksterne harddisk.

Du kan nemt gendanne spilfilerne, hvis dataene slettes eller mistes fra drevet ved hjælp af de ovennævnte metoder.

Hvad hvis du har en mislykket harddisk?

Hvis du har mislykket PS4-drevet, fungerer din PlayStation-spilkonsol slet ikke. I mellemtiden kan det medføre hæmning i ydelsen på PS4 eller endda resultere i et PS4-harddisknedbrud.

PS4-harddisk mislykkes muligvis på grund af 2 typer af fejl. Den ene er logisk fiasko, og den anden er mekanisk fejl.

Logical failure kan defineres som korruption eller skade i en PS4-harddisks filstruktur eller software snarere end den egentlige hardware.

Mechanical failure henviser til enhver fysisk skade på drevet.

Sådan Rettes PS4 Harddiskfejl?

I de fleste tilfælde af logisk fejl (fejl) kan en PS4-harddisk med succes rettes til at gendanne data, da der ikke er nogen skade på drevets hardware.

Du kan nemt løse PS4-harddiskfejl, der forårsager korruption eller skade på spilfilerne ved at prøve en af følgende metoder til at ordne PS4-harddisk.

Vigtig bemærkning: Hvis du er her, for at reparere drevet, anbefales det stærkt at gendanne vigtige filer fra harddisken, før du går til metoder til at reparere PS4-harddisken. Forklarede metoder til at reparere drevets store ændringer i datatab.

 1. Genopbygning af PS4-databasen
 2. Nulstilling af PS4 til fabriksindstillinger
 3. Udfør CHKDSK
 4. Udfør et fuldt format

For at løse PS4 HDD-fejl skal du genopbygge din PS4-database

Følg trin for trin-processen for at løse PS4-harddisken ved at genopbygge PlayStation-databasen

 1. Power off din PlayStation 4 og brug ikke hviletilstand.
 2. Hold strømknappen nede, indtil du hører to hurtige bip. Nu er du gået ind Safe Mode.
 3. Tilslut din DualShock 4 controllertil din USB-A slotforan PlayStation.
 4. Rul ned i menuen, og vælg Rebuild Database.
 5. Tryk på X buttonat starte rebuild

Genopbygning af din PS4-database kan tage noget tid, afhængigt af hvor fuld din konsol er, og hvor ofte du installerer og sletter spil. Generelt bør genopbygningen af databasen ikke slette nogen af de data, der findes på drevet, medmindre de er beskadiget.

Nulstil PS4 til fabriksindstillingerne for at løse PS4-fejlen

De fleste af problemerne løses, når applikationen er indstillet til at nulstille. Gå til for at nulstille PS4 til fabriksindstillinger Setting >> initialization og klik på Restore default settings. Next, følg instruktionerne på skærmen, der vises på skærmen.

Indstilling af PS4 til fabriksindstilling kan føre til datatab fra drevet. hvis du har været udsat for datatab gendanne data fra fabriksindstillingen.

Udfør gendannelse af PS4-harddisk vha. CHKDSK

Hvis din PS4-harddisk fungerer fint og pludselig fryser, skyldes dette, at der er dårlige sektorer på den. Kør CHKDSK for at løse den dårlige sektor på PS4-harddisken. CHKDSK er et Windows indbygget værktøj til at løse eventuelle logiske fejl i drevet.

Gør følgende for at udføre CHKDSK på PS4-harddisken:

 1. Tilslut din PS4-harddisk til en computer, åbn en Command Promptmed det krævede administrator 
 2. Det basale Check Disksyntaks er ganske enkel:
  Chkdsk [drevbogstav, du vil rette og gendanne:] [/f at reparere eller /r at genoprette dårlige sektorer]
 3. For at køre en simpel scanning efter fejl, skal du bare angive drevbrevet:
  Chkdsk C: /f eller Chkdsk C: /r

Bemærk: Du kan bruge enten /f eller /r men brug ikke begge dele, da det kan skabe konflikter mellem dataene i drevet.

Med CHKDSK skal du være i stand til at løse korruptionen i PS4. Hvis CHKDSK ikke fungerede for dig, kan du prøve et FULL-format på PS4-harddisken.

Udfør et fuldt format til at løse PS4-harddisk

For at ordne korrupte PS4-harddisk skal du tilslutte drevet til en computer og udføre fuldformat, som det udføres på andre harddiske.

Skriv Control Panel i søgefeltet, og klik på Control Panel. Vælg Administrative Tools og klik Computer Management. Gå til Disk Management.

Højreklik på drevet eller partitionen for at formatere og klikke på Format. Når du har valgt formatet, skal du give filsystemet og indstille klyngestørrelsen. Klik nu OK for at formatere drevet.

Bemærk: Formatering af et drev sletter alle data på drevet. Sikkerhedskopiér vigtige oplysninger, før du forsøger at formatere et drev. Hvis du ikke har taget nogen sikkerhedskopi af PS4-dataene, skal du klikke på linket til gendanne data fra det formaterede drev.

Konklusion:

Det være sig en PS4-spildata eller vigtige fotos eller videoer, det er altid givende at tage en sikkerhedskopi af dine vigtige data. Du kan nemt gemme PS4-spildataene ved hjælp af USB-drev. Hvis du ikke tager en sikkerhedskopi, kan du prøve alle de ovennævnte metoder i artiklen for at gendanne PS4 HDD.

Hvis det lykkedes dig at udføre gendannelsen af PS4-harddisken ved hjælp af metoderne nævnt i artiklen, skal du dele dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *