Reparation Anmodning Mislykkedes på Grund af Fatale Enhedshardwarefejl

ResuméAnmodningen mislykkedes på grund af en dødelig enhedshardwarefejl er en af de mest almindelige harddiskfejl, der normalt ses under overførsel eller kopiering af filer. Hvis fejlen dukker op på din skærm, betyder det, at dit operativsystem ikke længere kan udføre nogen handlinger på drevet og gør drevet utilgængeligt.

Artiklen hjælper dig med at gøre det reparerer anmodning mislykkedes på grund af fatale enhedshardwarefejl. Og hjælper dig med at gendanne data fra de utilgængelige eller ulæselige drev.Request failes due to a fatal hard drive error

Fejlen request failed due to fatal device hardware opstår normalt, når harddisken eller SSD-drevet er alvorligt beskadiget eller ødelagt. På grund af korruption på drevet vil operativsystemet ikke kunne få adgang til eller afslutte læse / skrive-operationer på det. Fejlen kan også ses på aftagelige diske, såsom eksterne harddiske, USB- eller SD-kort.

Der er dog få metoder, der er forklaret i artiklen, der kan hjælpe dig med at løse fejlen. Inden vi går mod rettelse af fejlen, lad os se årsagerne til, at drevet bliver uleseligt eller utilgængeligt.

Hvad forårsager fejlen ‘Anmodningen mislykkedes på grund af en dødelig enhedshardwarefejl’?

Denne fejl fatale enhedens hardwarefejl opstår oftest i nedenstående scenarier:

 • Når du bruger det defekte hard drive cable. Dataene kan ikke overføres, og computeren kaster derfor fejlmeddelelsen.
 • Når der er bad sectors på disken. Som nævnt tidligere er korruption de vigtigste årsager bag den fatale harddiskfejl.

Det anbefales altid at gemme en sikkerhedskopi af dine data, før du prøver metoderne til at løse nogen af fejlene. Hvis du ikke tager en sikkerhedskopi, skal du gendanne dataene fra harddisken og gå videre til det næste afsnit.

Hvordan Reparerer Anmodning Mislykkedes på Grund af Fatale Enhedshardwarefejl?

Til reparation anmodning mislykkedes på grund af fatale enhedshardwarefejl, følg nedenstående grundlæggende fejlfindingsmetoder:

 • Brug forskellige USB-kabler, og prøv at tilslutte enheden til computeren.
 • Prøv at tilslutte harddisken til en anden computer, og kontroller, om den bliver fundet.
 • Opdater driverne for at løse den fatale hardwarefejl

Selv efter at du har skiftet USB-kabler eller opdateret driveren, støder du på fejlen på eksterne drev om anmodning om mislykkede på grund af dødelig fejl. Gå til nedenstående metoder.

Brug SMART-attributter til at verificere harddisken

Windows Management Instrumentation Command-Line (WMIC) er en Windows indbygget funktion, der analyserer harddisken eller SSD og verificerer alle parametre ved at udføre mindre handlinger.

 • Højreklik på Start-knappen, vælg command prompt
 • Højreklik nu på applikationen igen, og vælg Run as administrator
 • Udfør følgende kommando: wmic diskdrive get statusCHKDSK to fix the error
 • Hvis output er normalt som vist på billedet ovenfor, kan du gå hen imod metoderne til at løse de fatale harddiskfejl på de eksterne drev.

Bemærk: Hvis resultaterne af analysen er ‘Dårlige’, ‘Forsigtig’ eller ‘Ukendt’, betyder det sandsynligvis, at der er en alvorlig fejl. I en sådan situation skal du gendanne dine data som en første prioritet. Og prøv at udskifte drevet.

Kør CHKDSK-kommando

CHKDSK er den kommando, der løser mindre fejl, der forårsager problemer på harddiskerne. I dette tilfælde af anmodningen mislykkedes på grund af en dødelig enhedens hardwarefejl skyldes kortlægning af harddisken, kommandoen scanner harddisken fuldstændigt.

Følg trinnene som nævnt i metode 1, og udfør nedenstående givne kommando for at løse den fatale harddiskfejl.

Bemærk: Hvis værktøjet støder på dårlige sektorer eller hukommelse, flyttes disse blokke til en ‘ingen adgang’ zone. Derfor bliver de filer, der skiftes til ingen adgangszone, ikke længere læst af brugeren. I sådanne tilfælde skal du prøve gendanne data fra dårlig sektor harddisk og udfør kommandoen.

CHKDSK [volume [[path] filename]] [/F] [/V] [/R] [/X] [/C] [: size]]

Hvor [/ F] vil forsøge at rette systemfejl, og [/ R] vil forsøge at rette dårlige sektorer.

Hvis du bliver bedt om at køre CHKDSK efter en genstart, skal du trykke på Y og genstarte computeren.

Kør fejlkontrolværktøjet

Hvis CHKDSK ikke finder fejlene, kan du prøve at løse de fatale harddiskfejl ved hjælp af værktøjet Fejlkontrol. Følg trinnene for at køre værktøjet:

 1. Gå til Min computer, højreklik på drevet, og klik på Properties.
 2. Klik derefter på fanen Tools og vælg Check under Error checking.
 3. Vent nu til processen er færdig og genstart din computer.

Formater drevet for at løse den fatale harddiskfejl

I de fleste tilfælde vil formateringen løse problemet, der forårsager fejl. Da fejlen anmodningen mislykkedes på grund af fatale enhedshardware opstår i bærbare harddiske, vil formatering helt sikkert rette fejlen.

Vigtig forsigtighed: Formatering af drevet vil slette dataene fra harddiskerne. Derfor anbefales det altid at tage en sikkerhedskopi af dataene, men i dette tilfælde er drevet i sig selv utilgængeligt.

Hvis du spekulerer på, hvordan du gendanner data og ordner fatale enhedshardwarefejl, skal du ikke bekymre dig, det kan du nemt gendanne data fra korrupt ekstern harddisk uden datatab.

SFWare-gendannelsesværktøj til harddisk er det mest anbefalede værktøj til at gendanne data fra de utilgængelige eller ulæselige drev. Værktøjet fungerer effektivt og gendanner data fra enhver fejl, der forårsager eksternt drev. Værktøjets scanningsalgoritme scanner hele drevsektoren efter sektor for at gendanne dataene. Download nu, og prøv det gratis nu..

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Nu kan du formatere drevet uden frygt for at formatere drevet, tryk på Windows + E. Højreklik på drevet, og vælg Format.

Bemærk: Fjern markeringen af Quick formater indstilling og formater dit drev korrekt. Efter den komplette formatering skal du tage stikket ud af stikket, sæt det i igen og kontrollere, om fejlen findes eller ikke.

Selv efter at have udført alle de ovennævnte metoder, hvis fejlen stadig vedvarer, kan du overveje at udskifte din harddisk.

Konklusion

Selvom de fatale harddiskfejl nogle gange er uundgåelige, kan du nemt prøve at løse fejlen ved hjælp af metoderne, der er forklaret i artiklen. Det er altid givende at tage en sikkerhedskopi af dataene, før du udfører nogen trin til at rette drevet, hvis du ikke har taget en sikkerhedskopi, så rol ikke, ved hjælp af SFWare harddiskgendannelsesværktøj kan du gendanne dine data tilbage på køre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.