Reparation Harddisk ikke Tilgængelig Fejl

Resumé:

Når fejlen “Drev er ikke tilgængelig” dukker op, indikerer det, at du ikke vil kunne få adgang til det eksterne drev, der er tilsluttet din Windows-computer. I denne artikel finder du de bedste manuelle løsninger, der løser fejlen “Drev er ikke tilgængeligt, adgang nægtes” i Windows-platform. Ikke kun rettelse af fejlen, men hjælper dig også med at gendanne data fra det samme utilgængelige drev.

Fejlen “Drev er ikke tilgængelig” kan være forårsaget af flere årsager, såsom virus, dårlige sektorer på drevet eller strømstød. Som et resultat bliver dine dyrebare data i drevet også utilgængelige. I nogle tilfælde med alvorlig drevskorruption kan det føre til permanent datatab.

Drive is not accessible

Normalt når drev ikke er tilgængelig, vil du se pop-up, placering er ikke tilgængelig, med detaljerne “Drev X: er ikke tilgængelig, adgang nægtes” som vist ovenfor.

Nogle gange kan du opleve fejl med forskellige fejlmeddelelser som:

“E: \ er ikke tilgængelig, parameteren er forkert”,

“E: \ er ikke tilgængelig, datafeil (cyklisk redundanskontrol)”, eller

“Partition er ikke tilgængelig, filen eller biblioteket er korrupt og uleselig” når du prøver at få adgang til partitionen.

Sådan får du Adgang til Data fra en Utilgængelig Harddisk?

Der er lige store chancer for datatab, når du støder på en af de ovenfor nævnte fejl. Før du går mod de manuelle metoder til at løse fejlene, skal du kontrollere, om du har en sikkerhedskopi af dine data? I betragtning af at du har en sikkerhedskopi af data, kan du direkte dykke ind i de manuelle metoder til reparerer harddisk ikke tilgængelig fejl.

Hvis du ikke har sikkerhedskopi, kan det at sætte dine data på det drev, der står på spil, ved at reparere det utilgængelige drev. Derfor skal du først gendanne dine dyrebare data ved hjælp af et sikkert og pålideligt gendannelsesværktøj og derefter reparere det utilgængelige drev.

Med en effektiv søgealgoritme SFWare Ekstern harddiskgendannelsesværktøj gendanner data utilgængelige drev eller partitioner. Værktøjet søger sektor for sektor for at afslutte gendannelsesprocessen med succes. Ved hjælp af værktøjet kan du gendanne mere end 300+ filtyper fra drevet, og det er tilgængeligt til både Windows og Mac-computere.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hvordan kan jeg gendanne data fra utilgængelig ekstern harddisk?

For at gendanne en utilgængelig partition skal du downloade og installere SFWare ekstern harddisk gendannelse software. Start applikationen, og følg nedenstående trin:

 1. Klik på hovedskærmen Drive/Partition recovery, og vælg den fejl, der forårsager driveat gendanne data fra det drev, der ikke er tilgængeligt.
 2. Nu starter scanningsprocessen. En gang scanningprocessen er forbi, software viser alle sæt gendannelige filer på skærmen.
 3. Du kan se alle de gendannede data fra det utilgængelige eksterne drev i begge Data View or File Type View
 4. Dernæst kan du også Previewgendannede filer, hvis resultaterne er tilfredsstillende kan du save filerne på ethvert ønsket sted.

Når processen med at gendanne data fra det utilgængelige drev er afsluttet, skal du gå videre for at løse fejlen.

Hvorfor er Min Drev ikke Tilgængelig?

Det er vigtigt at have ejendomsrettigheder for at få adgang til dit drev. Når du ikke har privilegium til at få adgang til drevet, vises fejlen. I sådanne situationer skal du have ejendomsrettigheder for at give fuld adgang på drevet.

Nogle gange kunne filsystemet på drevet ikke genkendes af Windows på grund af forkert eller ugyldigt filsystem for drevene.

Hvordan Reparerer Harddisk ikke Tilgængelig Fejl?

Følg trinnene for at ordne den lokale lokale fejl, som ikke er tilgængelig, harddisk utilgængelig i Windows 10/7 versioner.

Prøv først CHKDSK-kommandoen for at ordne fejlen, CHKDSK er det systemværktøj, der løser det meste af den logiske fejl uden besvær. Hvis denne metode ikke hjælper dig, skal du følge de andre metoder, der er beskrevet for at rette fejl i Windows 10/7-versioner.

CHKDSK-metode til at rette fejldrevet er ikke tilgængelig

Højreklik på Start-knappen Kør kommandoprompt som administrator. Indtast derefter ‘CHKDSK’, derefter et mellemrum efterfulgt af det drev, du vil scanne.

Hvis du f.eks. Ville scanne ‘C’-drevet, skal du skrive CHKDSK C: /f og gå ind.

CHKDSK to fix Drive is not accessible

Denne proces vil løse problemer, der findes på drevet. Når processen er afsluttet, kan du prøve at åbne dit drev igen for at se, om tilgængelighedsproblemet er løst.

Til Windows 10: Fix har ikke adgang til disken

 1. Højreklik på det utilgængelige drev -> Gå til Properties
 2. Vælg Securityog klik på Edit

fix inaccessible drive

 1. Når Permissions for New Volume (E:)dialogboksen vises, klik på Add knappen for at fortsætte.

fix windows cannot access the disk

 1. Tilføj et nyt brugernavn Authenticated Userog klik OK
 2. I tilladelsessektionen giver full control til nyligt tilføjet bruger og klik på OK
 3. Ny dialogboks vises på skærmen og viser 2 indstillinger Continueeller Cancel.
 4. Tryk på, og klik derefter på processen Cancel

Til Windows 7: Reparation harddisk ikke tilgængelig fejl

Hvis du arbejder på Windows 7, kan der opstå fejl, hvis du kører HomeGroup, der deler filer og data og delte et roddrev og forlod HomeGroup uden en ordentlig instruktion. I denne situation nægtes adgang til drevet, der blev delt. Følg instruktionerne nedenfor for at løse fejlen på Windows 7:

Gå til Windows Stifinder og følg nedenstående trin:

 1. Højreklik på den utilgængelige harddisk, og klik på Properties.
 2. Gå til Security tabog klik på Advanced mulighed
 3. Gå nu til Owner fanen og klik på Editmulighed
 4. Rediger ejerskabet af den ønskede konto
Hvis du ikke har adgang til nogen fil eller mappe på et Windows 7-drev, kan du prøve nedenstående trin:
 1. Højreklik på den utilgængelige fil eller mappe.
 2. Klik på Propertiesvalgmulighed og vælg Security 
 3. Klik på dit navn Under Group eller username. Dette viser dig de tilladelser, du har til at få adgang til filen og mappen.

Bundlinie:

Ved at følge de ovennævnte løsninger, ville du helt sikkert rette fejlen placering er ikke tilgængelig adgang nægtes på eksterne harddiske. For at gendanne dine vigtige data kan du også let stole på SFWare harddisk gendannelse værktøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.