Reparation Korrupte Photoshop-Fil

Resumé: Det kan være vanskeligt at arbejde med Photoshop. Især hvis du er nybegynder, kan du muligvis ende med at bruge en hel del tid på at vænne sig til Photoshop. Midt i al din indsats er der chancer for, at du kan støde på en Photoshop-fejl, som du muligvis ender med at miste dine dyrebare PSD-filer.

Hvis du er en af disse Photoshop-brugere, der er urolige med en korrupt eller beskadiget PSD-fil. Nå, denne artikel besvarer alle dine spørgsmål og hjælper dig med at gendanne og reparerer korrupte Photoshop-fil.

Grundlæggende står PSD for Photoshop Document og er det standardformat, der bruges af Photoshop-applikationer til at gemme dataene. Uanset filtyperne er der visse ting, der gør din PSD-fil korrupt skaber problemer med at åbne PSD-filen.

Hvordan ville du vide, at PSD-filen er beskadiget? Hvorfor er du ikke i stand til at åbne PSD-filen? Se de fejl, der vises på skærmen i det næste afsnit.

PSD-filfejl:

Hvis PSD-filerne er korrupte, vil en af følgende fejl opstå, mens du prøver at åbne filen.  

 • Denne fil indeholder et eller flere lag, der ser ud til at være korrupte. Vil du fortsætte med at læse lag?
 • Dokumentets filnavn.psd kunne ikke åbnes. Photoshop kan ikke åbne filer i Adobe Photoshop-filformatet.
 • Photoshop kan ikke åbne filer i Adobe Photoshop JPEG-filformat.
 • Photoshop kan ikke åbne filer i [andet filformat Photoshop skal kunne åbne] -formatet.

Forekomsten af ovennævnte fejl er almindelig i alle versionerne af Photoshop. Fejlens udseende kan variere fra nye versioner af Photoshop 2020, CC 2019, CC, CS6, CS5 og ældre versioner.

Almindelige grunde til korruption af PSD-filer:

PSD-filer er generelt meget komplekse og er sårbare over for korruption. Nedenfor er nogle af hovedårsagerne:

Brat lukning af Photoshop, mens du arbejder på PSD-fil, fører til den uventede afslutning af filen. Klik på linket for at vide, hvordan du løser den uventede slutning af filfejl.

Nogle gange fører upassende komprimeringsteknikker, der bruges til at komprimere PSD-filerne, også til Photoshop-filkorruption.

Brug af upassende værktøjer til at konvertere en PSD-fil til andre formater kan forårsage korruption i filen. I mellemtiden kan problemer, der er relateret til system, såsom applikationsnedbrud, gøre at PSD-filen ikke åbnes.

Metoder til at gendanne de korrupte PSD-filer

Selv når du støder på fejl, mens du åbner PSD-filen i Photoshop, kan du gendanne PSD-filerne ved hjælp af de lette metoder, der er nævnt nedenfor.

Først og fremmest skal vi kontrollere, om problemet er forbundet med PSD-filen eller Photoshop-applikationen. For at gøre det, prøv at åbne andre PSD-filer i Photoshop. Hvis du er i stand til at åbne den, betyder det, at applikationen er i orden, men der er et problem med en bestemt PSD-fil.

Bemærk: Hvis ingen af filerne åbner, kan der være et problem med Photoshop. I dette tilfælde findes det, at geninstallation af Photoshop løser problemet i de fleste tilfælde.

Metode 1: Gendan de korrupte PSD-filer fra tidligere version

Bemærk: Du kan kun bruge den forrige version, hvis du har gemt versionen, før filen bliver ødelagt. Hvis du ikke har gemt tidligere version, kan du springe denne metode over og følge den næste metode som instrueret.

 • Højreklik på de beskadigede eller beskadigede PSD-filer → vælg indstillingen: Gendan previous versions.
 • Find en tidligere version af den beskadigede eller ødelagte PSD-fil → vælg Restore.
 • Klik Restorefor at bekræfte ordren.
 • RunPhotoshop → open Klik på den gendannede PSD-fil igen OK når der vises en meddelelse for at advare om, at nogle tekstlag, der indeholder skrifttyper, mangler …
 • Checkalle lag og bemærk den mistede del med lag og save dem som en ny PSD-fil.

Metode 2: Brug .temp-filer til at gendanne de korrupte PSD-filer.

Hvis korruption af Photoshop-filer skyldes den pludselige nedbrud af Adobe Photoshop eller Windows-system, kan du prøve at gendanne de beskadigede PSD-filer ved hjælp af temp-filerne.

 • Go toPhotoshop → Klik på File
 • Klik Open → ændre file extensionfra.psd to .temp.
 • Klik Open og du vil kunne se din unsaved PSD files.
 • Savefor at gendanne de beskadigede PSD-filer fra .temp-filen til .psd på din pc derefter.

Ved hjælp af ovennævnte metoder kan du nemt gendanne psd-filen. Hvad hvis PSD-filen nægter at åbne, eller PSD-filen er beskadiget eller beskadiget? Gå igennem det næste afsnit for at vide det hvordan reparerer korrupte Photoshop-fil.

Er det muligt at reparere en korrupt Photoshop-fil, der ikke åbnes?

Ja, det er muligt at reparere korrupte Photoshop-filer, der ikke åbnes. Alt hvad du behøver er et pålideligt og professionelt PSD-reparationsværktøj. Det er den nemmeste måde at få tilbage dine PSD-filer på.

SFWare PSD-reparationsværktøj er et afprøvet og betroet software til at reparere en korrupt Photoshop-fil. Softwaren fungerer i en read-read-tilstand for at sikre, at den originale fil er sikker under reparationsprocessen. Efter afslutning af PSD-reparationsprocessen oprettes en ny sund PSD-fil sammen med alle lag, farvetilstande og tekst intakt.

Mere vigtigt er det, at du kan forhåndsvise den reparerede PSD-fil gratis. Uden at spilde din tid, skal du klikke på download-knappen nedenfor for at få dine PSD-filer tilbage nu.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Mest søgte måde at reparere korrupte eller beskadigede PSD-filer

For at reparere PSD-filen er alt, hvad du skal gøre, at downloade og installere SFWare PSD-reparationsværktøj og udføre trinnene nedenfor.

Trin 1:  Klik først på Browse → Vælg den korrupte PSD-fil, som du har problemer med at åbne.

Trin 2:  Klik derefter på Repair for at softwaren skal begynde at reparere din fil

Trin 3:  Når reparationsprocessen er afsluttet, kan du nyde fri af den reparerede fil og gemme den på ønsket sted

Yderligere funktioner i SFWare PSD-reparationssoftware:

 • Har evnen til at arbejde med både PSD- og PDD-filer
 • Kan arbejde med store eller RLE-komprimerede PSD-filer
 • Mulighed for at gendanne alle lag i PSD-filen separat
 • Understøtter alle farvetilstande som Bitmap, grå skala, CMYK-farve, duoton, multikanalsfarve

BONUS TIP FOR MAC-BRUGERE:

Hvis du står over for problemer med at åbne PSD-filer på en Mac-computer, kan du prøve at genopbygge Mac OS Launch Services-databasen.

 1. Afslut Photoshop.
 2. Åbn terminalapplikationen ved at vælge Applications → Utilities → Terminal.
 3. Indsæt følgende kommentar nøjagtigt, som den er skrevet:

/System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/Frameworks/LaunchServices.framework/Support/lsregister -kill -r domain local -domain system -domain user

 1. Tryk på Retur → Luk terminal
 2. Genstart computeren → Åbn Photoshop igen, og åbn din PSD-fil

KONKLUSION:

At arbejde med Photoshop-software kan være sjovt og omhyggeligt på samme tid. Det kan blive værre, hvis du støder på en Photoshop-fejl eller har din PSD-fil beskadiget. Imidlertid kan du med alle de ovennævnte metoder let åbne de korrupte filer og også reparation korrupte Photoshop-fil ved hjælp af SFWare PSD-reparationssoftware.

Hvis det lykkedes dig at rette din korrupte eller beskadigede PSD-fil ved hjælp af ovennævnte metoder, eller hvis du har spørgsmål angående PSD-reparation, er du velkommen til at nævne i kommentarfeltet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *