Reparation OST Filer

Resumé:

At miste din Outlook-datafil, mens du arbejder offline, kan være hjerteskærende, fordi du mister dine dyrebare data som e-mails, kontakter, noter osv. Sammen med den. Der er mange måder en OST-fil kan blive ødelagt eller beskadiget. Denne artikel hjælper dig med at forstå om OST-fil korruption og hjælper dig også med at få tilbage dine dyrebare data ved reparerer OST filer.Repair Corrupt OST file

Microsoft Outlook har to typer datafiler kaldet PST og OST, som indeholder alle nøgleinformationerne i din Outlook. Begge typer Outlook-datafiler har deres egen betydning.

PST-filer kan gemmes offline på din computer, og på den måde er det nemt at tage sikkerhedskopi. Derfor kan du få adgang til dine mails hvor som helst og når som helst på dit arbejde.

Mens OST-filer, kan du arbejde offline og synkronisere, når du er tilsluttet et netværk. OST-filer kan dog ikke flyttes på tværs af enheder eller gemmes på din computer til backupformål, og derfor er chancerne for at miste Outlook-data under OST-korruption større. Konvertering af OST til PST er en af de populære metoder, der bruges over hele kloden for at have sikkerhedskopi af OST, som kommer godt med i krisetider som OST-korruption.

Forståelse af Outlook OST-fil og årsager bag OST-fil korruption

Outlook OST eller offline opbevaringstabel bruges til e-mail-konti ved hjælp af IMAP. IMAP er en Internet Mail Access-protokol; det opretter en kopi af e-mail-kontoen på din Outlook e-mail-udvekslingsserver. Det giver endvidere en bruger mulighed for at foretage ændringer offline og synkronisere senere, når de er forbundet med et netværk.

Ligesom alle andre filer er OST-filer imidlertid også udsatte for skader og korruption, her taler vi om OST-fil korruption og hvordan reparerer OST filer uden at påvirke filen.

Almindelige årsager til, at OST-fil bliver beskadiget

Selvom OST-filer er pålidelige og sikre, kan de blive påvirket på grund af eksterne begivenheder, f.eks

Pludselige strømafbrydelser: Hvis der pludselig er et tab af strøm, mens du synkroniserer med onlineserveren, vil din OST-fil ødelægges.

Netværksafbrydelser: Som nævnt tidligere fungerer OST-filer offline og synkroniseres senere, hvis du bruger en ustabil kilde af internettet, kan det forårsage et netværksfald under synkronisering med en online-server.

Forkert konfiguration af Outlook-profil: Hvis din Outlook-profil ikke er konfigureret korrekt, kan du ikke få adgang til OST-filen, og du kan støde på den problem med konfiguration af Outlook-datafilen.

Mislykket Outlook-opdatering: Under installation af opdateringer kan installationsprocessen undertiden blive afbrudt eller stoppe med at svare. I sådanne tilfælde er skaderne ikke begrænset til applikationen, men til de OST-filer, der er gemt i applikationen, vil også blive beskadiget.

Uanset alle disse årsager kan du stadig reparere Outlook-datafilen (OST-filen) og bruge den. Det næste afsnit i artiklen vil guide dig til at reparere OST-filen.

Metoder til reparation af korrupte OST-filer

Her er et par løsninger, der hjælper dig med at rette den korrupte Outlook OST-fil:

Opdater mappen

Hvis du har at gøre med en utilgængelige OST-filer, vil denne metode helt sikkert hjælpe dig med at reparere den korrupte OST-fil og rette fejlen Outlook-datafil er ikke tilgængelig.

 • Højreklik på OST-filmappen, og klik på Egenskaber.
 • Når en ny dialogboks vises, skal du klikke på indstillingen Clear Offline Itemsog klik på en OK-knap.
 • I valgbåndet i Outlook skal du vælge muligheden Send / modtag.
 • Klik på opdateringsmappen for at gemme ændringerne

Start Outlook i fejlsikret tilstand

Det anbefales altid at starte Outlook i sikker tilstand, fordi det deaktiverer de tilføjelsesprogrammer, der kan føre til fejl under opstartprocessen. Det hjælper brugeren til at arbejde sikkert uden beskadigede tilføjelser eller filer. For at starte outlook i fejlsikret tilstand til reparation af OST-filer, kan du simpel indgang outlook.exe/safe-kommando.

Gendan OST-fil for at reparere korrupt OST-fil

Det er den bedste og nemme måde at genskabe OST-filer på reparation OST filer. OST-filen kan let gendannes ved at downloade fra serveren og bare ved at synkronisere med en online server. Før du gendanner filen, er det vigtigt at slette den beskadigede eksisterende.

Procedure til sletning af OST-filen er som følger:

 • Luk Outlook-applikationen, før du starter processen
 • Open Control Panel > User accounts > mail
 • Det åbner en ny dialogboks, klik på E-mail AccountsEmail Account
 • Klik på e-mail-konti åbnes account settingsdialogboks
 • Klik på Data filefanen vælg den korrupte fil og open file locationOST file location
 • Når du har adgang til filen, skal du gå videre og slette den.
Du tænker måske, at det er sikkert at slette OST-filen?

Svaret ville være absolut Ja, kun når OST-filen er synkroniseret med Exchange-serveren. Hvis den er synkroniseret, vil der ikke være noget datatab, når du sletter OST-filen.

Lige efter at have slettet din korrupte OST-fil kan du konfigurere din konto med de samme legitimationsoplysninger. Outlook synkroniseres automatisk med din online server og opretter en ny OST-fil.

Hvis ingen af ovennævnte metoder hjalp dig med at rette korrupte OST-fil eller i den situation, hvor dine data ikke er synkroniseret med serveren, er den bedste måde at gendanne og reparere OST-filen på konverter OST til PST. Her er nogle få grunde til, at det er vigtigt at konvertere din OST til PST for at holde dine Outlook-data sikre.

Hvad er behovet for at konvertere OST til PST?

1.Vi ved alle, at OST-filerne fungerer på MS Exchange-server. Hvis Microsoft Exchange Server af en eller anden grund går ned, eller der er en systemsvigt, et virusangreb eller andre tekniske problemer stopper dit Outlook-arbejde korrekt, vil du ikke kunne oprette forbindelse til Exchange-serveren

2.Selv konvertering af OST til PST hjælper dig med at migrere dataene fra en computer til en anden.

3.Hjælper med at genopbygge OST-filen, selvom du har en ikke-gemt data i OST-filen.

4.Du kan nemt få adgang til OST-filer, selv når Exchange-postkasse, der er forbundet med OST-fil, ikke er tilgængelig.

5.Ved at konvertere OST til PST kan du nemt gendanne de slettede eller fjernede data fra Outlook.

SFWare OST til PST-konverter er den sikreste metode til at konvertere din OST-fil. Med hjælp fra SFWare OST-konverterværktøj kan du sikkert sikkerhedskopiere alle dine OST-filer og aldrig frygte for korrupte eller beskadigede Outlook-profiler. For at reparere korrupt OST-fil, download softwaren nu og prøv den gratis.

Free Download for Windows

3 enkle trin til at konvertere OST til PST

For at konvertere OST til PST til at reparere OST-fil skal du downloade og installere SFWare OST til PST-konverterværktøj og starte applikationen.

 • Klik på Open OST file,
 • Klik på Browseog vælg den fil, du vil konvertere
 • Lægge an på next-knappen og angiv det ønskede sted, hvor du vil gemme den konverterede fil.

Ved hjælp af konverteret PST-fil har du adgang til alle de e-mails, der er på den korrupte OST-fil.

SFWare OST til PST-konverteren kan let konvertere de krypterede filer og kompatibel med alle Outlook-versioner inklusive det seneste 2019.

Konklusion:

I tilfælde af OST-fil korruption, kan du slette den korrupte fil og genskabe en ny OST-fil. Sletning af gammel OST-fil kan dog føre til tab af eventuelle nye ændringer, du har foretaget i Outlook. I et sådant tilfælde skal du oprette en sikkerhedskopi ved at konvertere OST-filen til PST. Dette giver brugeren adgang til data på OST-filen uden at slette eller gendanne OST-filen.

Hvis det lykkedes dig at reparere dine korrupte OST-filer, skal du dele dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.