Reparation Outlook Fejl i Send og Modtag

Hvad ville du gøre, hvis du ikke er i stand til at sende eller modtage mails via Outlook eller Outlook sende modtagelsesfejlmeddelelser vises ofte? Hver applikation vedtager en teknik til at sende fejlmeddelelser, når det står over for nogle komplikationer i arbejdet.

Microsoft Outlook er ikke en undtagelse; den følger også den samme procedure for at informere brugere om Outlook-problemer. I denne artikel vil vi diskutere nogle af måderne at gøre det på reparere Outlook fejl i send og modtag der forårsager problemer, mens du sender eller modtager en meddelelse fra Outlook.

SFWare Outlook PST Reparationsværktøj er en fuldstændig automatiseret metode til at rette Outlook Send eller modtage fejl. SFWare-værktøj kan også nemt reparere adgangskodebeskyttede filer eller krypterede PST-filer. Denne software fungerer godt med alle Outlook-versioner inklusive det nylige Outlook 2019 og ethvert Windows-operativsystem.

Liste over mest almindelige Outlook Send modtagelsesfejl

Send- eller modtagefejl opstår på grund af serverproblemer, netværksproblemer eller en lang periode med inaktivitet. Her er en liste over nogle af de fejl, der er beskrevet sammen med årsagerne, der fører til de forskellige Outlook-sendemodtagelsesfejl.

 • Outlook send modtager fejl 0x800ccc0e:

Årsager bag fejlen: Hovedårsagen til fejl 0x800ccc0e at opstå er en konflikt mellem SMTP-servere, mens de bruger et e-mail-program, eller når brugerne forsøger at sende e-mails under en kontokonfiguration.

Microsoft Outlook send modtager fejl 0x800ccc0f:

Årsager bag fejlen: Denne fejl skyldes normalt, når forbindelsen til serveren blev afbrudt, eller firewall blokerer MS Outlook for udgående og indgående meddelelser. Til tider kan selv forkerte Outlook-profilindstillinger eller beskadigede Outlook-profiler også føre til fejl 0x800ccc0f.

 • Send eller modtag fejl 0x80040600:

Årsager bag fejlen: Hovedårsagen til, at fejlen vises, er, at korruptionen eller skaden i arkivfilerne i Outlook, der ofte kaldes Outlook.pst. Diskfejl, netværkslinkproblemer, strømafbrydelse eller andre ukendte årsager ville føre til korruption i Outlook-filen.

 • Send modtagefejl 0x8004060c:

Årsager bag fejlen: OST og PST er begge de essentielle filer i Microsoft Outlook. Enhver korruption i et hvilket som helst format vil føre til 0x8004060c Outlook send-modtagerfejl. 

 • Outlook send modtager fejl 0x8004010f:

Årsager bag fejlen: Fejlen vises med angivelse af Send modtagefejl Outlook-datafil er ikke tilgængelig. Dette er en almindelig MAPI-fejl; dette sker på tidspunktet for synkronisering under afsendelses-operationer. De primære årsager bag denne fejl er OST-fil korruption. Forkert konfiguration eller korruption af Outlook-profilen.

 • Afsendelse af rapporteret fejl 0x800ccc0d eller server kunne ikke findes:

Årsager bag fejlen: Generelt opstår 0x800ccc0d send-modtagerfejl, når e-mail-serverkontoindstillingen er forkert tildelt.

 • Outlook-fejlkode 0x800ccc19:

Årsager bag fejlen: Når ovenstående sendemodtagelsesfejl opstår, hedder det også “Der opstod en time-out under kommunikation med serveren”. De mest almindelige årsager til denne fejl er en forkert konfigureret pop3uidl-systemfil og et beskadiget operativsystemregister.

 • Outlook-fejlkode 0x800ccc80:

Årsager bag fejlen: Denne fejlmeddelelse forekommer i Microsoft Outlook og ledsages af fejlmeddelelsen “Ingen af de godkendelsesmetoder, der understøttes af denne klient, understøttes af din server”. Meddelelsen betyder, at en eller flere af dine indstillinger for udgående mailserver er forkerte.

 • MS Outlook send modtager fejl 0x80040610:

Årsager bag fejlen: Fejlen opstår, når Outlook ikke er i stand til at oprette forbindelse til din indgående POP3-e-mail-server, med andre ord, målmaskinen nægtede aktivt at oprette forbindelsen. Til tider fører ukorrekt opførsel af antivirus og Firewall også til send-modtagerfejlen.

Hvordan reparere Outlook fejl i send og modtag?

De mest generelle løsninger til at rette ovennævnte Microsoft Outlook sendemodtagelsesfejl er givet i nedenstående afsnit.

For at rette disse sendemodtagelsesfejl skal du bruge en eller flere af følgende metoder. Når du har gennemført hver metode, skal du sende dig en test-e-mail-besked for at sikre dig, at du kan sende og modtage meddelelser uden at opleve nogen fejlmeddelelser. Hvis du fortsat modtager fejl, kan du prøve hver af disse metoder i rækkefølge.

 • Test internetforbindelse
 • Slet mistanke om e-mails
 • Kontroller Outlook-e-mail-kontoindstillinger
 • Start Outlook i fejlsikret tilstand
 • Forøg server-time-out
 • Kør MAPI-reparationsværktøj
 • Brug Microsoft Inbox Reparationsværktøj
 • Effektivt Outlook PST-reparationsværktøj

Test internetforbindelse:

Dette er et grundlæggende trin til at løse Outlook-sendemodtagelsesfejl og for at undgå MS Outlook-problemer skal du sørge for, at din internetforbindelse er korrekt. Kontroller også modem og netværkskabler.

Slet mistanke om e-mails:

Selvom denne handling udføres automatisk af Outlook, er der en mulighed for, at en virusinfektion findes i nogen af postkassemeddelelserne. Dette kan undgås ved at identificere og slette farlige e-mail-meddelelser fra ISP’s webbaserede e-mail-program.

Kontroller Outlook e-mail-kontoindstillinger:

Til tider kan forkert konfiguration af en e-mail-konto føre til afsendelsesfejl. Så det er vigtigt at konfigurere din Outlook-e-mail-konto korrekt. Du kan følge givne trin, der hjælper dig med at kontrollere indstillingen-

 • Kontroller den e-mail-adresse, som kontoen er konfigureret med.
 • Kontroller typen af en e-mail-konto blandt IMAP, POP3 eller HTTP.
 • Bekræft din e-mail-id og adgangskode.
 • Kontroller navn og adresse på e-mail-kontoserveren: IMPA eller HTTP eller POP3.
 • Kontroller e-mail-portnumrene

Start Outlook i fejlsikret tilstand:

Fejlsikret tilstand bruges til at rette mange Outlook-fejl, der registreres på tidspunktet for opstart.

Følg nedenstående proces for at køre Outlook i sikker tilstand:

 • Skriv “Outlook.exe / safe” i søgefeltet >> Enter
 • Du bliver bedt om bekræftelse, hvis du vil starte Outlook i sikker tilstand? Klik på Ja

Bemærk: Hvis det beder om kontoautorisationer, skal du indtaste din adgangskode og vælge Accepter.

Forøg server-time-out:

Du kan øge indstillingerne for server-time-out for at undgå, at mange udsigter sender modtagelsesfejl. Følg nedenstående trin for at udføre dette:

 • Start Outlook. Gå til Fil-menuen, og klik på Info.
 • Klik på Kontoindstillinger, og vælg Kontoindstillinger.
 • Vælg målkontoen; Klik på Skift.
 • Gå til Flere indstillinger.
 • Vælg fanen Avanceret, øg indstillingen for timeout for server

Bemærk: Trinene er givet til Outlook 2010 og senere versioner.

Kør MAPI-reparationsværktøj:

MAPI er et programmeringsgrænseflade for en meddelelsesapplikation, hvis mapi32.dll-filen er korrupt, fører den direkte til Outlook send-modtagerfejl.

Nedenfor er trinene til at udføre for at køre MAPI-værktøjet.

 • Gå til C: \ drive, vælg Windows << System32
 • Vælg en fil Fixmapi.exe (MAPI-reparationsværktøj), og kør filen, stoppe Outlook-sendemodtagelsesfejlen.

Brug ScanPST.exe til at ordne Send modtagefejl:

Scanpst.exe analyserer og identificerer problemer i PST-filer. Denne metode løser næsten Outlook sendemodtagelsesfejl, når filer er beskadiget eller beskadiget.

Find og kør reparationsværktøjet til indbakkeMicrosoft værktøj til reparation af indbakke er en skjult fil for at finde scanpst.exe navigere til Kontrolpanel >> Valg af filudforsker>> visning

Vælg nu vis skjulte filer, mapper og drev.

Gennemse eller angiv en mappesti, hvor PST-filen gemmes.

Mappesti – C: \ Programfiler (x86) \ Microsoft Office \ root \ Office16

Hurtig note: Ovenstående sti anvendes kun for Office 2016 og Office 365. Hvis du bruger Outlook 2013, skal du bruge stien: C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office15. I tilfælde af at køre en ældre version af applikationen, skal du ændre “Office15” til “Office14”.

Klik derefter på Start for at starte scanningsprocessen for at reparere PST-fil Outlook

Klik til sidst på Reparation-knappen for at reparation outlook fejl i send og modtag.

De fleste af Outlook-sende / modtage fejl kan løses ved at arbejde omkring de ovennævnte metoder. Hvad i tilfældet er OST- eller PST-filen alvorligt beskadiget eller beskadiget?

Hvis du ikke er i stand til at spore den fejlårsagende faktor og lader undre dig over, hvad der ville være problemet, her er et svar på alle dine bekymrende tanker.

Scanpst.exe ser kun på de personlige mappefiler for at afgøre, om data er blevet beskadiget eller ikke. Derfor kan det fungere godt, så længe der er mindre fejl i Outlook-filen. Imidlertid foretages disse ændringer direkte til den originale kopi af Outlook-filen.

Derfor anbefales det stærkt at bruge et professionelt Outlook PST-reparationsværktøj, der kan undersøge alle Outlook-mapper for effektivt at løse eventuelle alvorlige Microsoft Outlook-sendemodtagelsesfejl.

SFWare Outlook PST-reparationsværktøj er det mest anbefalede værktøj til at løse alle større Outlook-sendemodtagelsesfejl. Værktøjet er designet til at arbejde på kopien af den beskadigede eller beskadigede PST-fil og sikrer dermed ingen skade på den originale PST-fil. Værktøjet fungerer fejlfrit på alle Outlook-versioner, dvs. fra Outlook 2003 til 2016 og endda på den nylige Outlook 2019.

Sådan retter jeg Send modtagelsesfejl ved hjælp af et PST-reparationsværktøj?

Hent og installere det SFWare Outlook PST-reparationsværktøjLancering ansøgningen.

Trin 1: Hovedskærmen viser tre indstillinger –

Open PST File: Hjælper med at finde standardpositionen for din PST-fil

Select PST File: Hvis PST-placeringen er kendt, skal du angive PST-filstien manuelt.

Find PST Files: Hvis du ikke er klar over, hvor PST-filen er placeret, skal du gå til denne mulighed.

Trin 2: Vælg Normal scanning eller Smart scanning fra det næste skærmbillede

Normal Scan: Denne indstilling vælges, når alvorligheden af korruption er lav, eller Outlook-filen ikke åbnes på grund af mindre Outlook-fejl.

Smart scan:  Vælg denne indstilling, når alvorligheden af Outlook-filkorruption er høj.

Trin 3: Klik på Repair mulighed for at løse enhver Outlook send-modtagerfejl.

Trin 4: Når processen er slut, preview alle de gendannede Outlook-poster, der skal evalueres

Konklusion

Denne artikel indeholder alle mulige metoder, der kan bruges, når der er problemer, når du sender eller modtager en e-mail i Outlook. Andre årsager kan være PST-strukturforvrængning, PST-fil korruption, inkonsekvens i applikationsfunktion osv.

For at arbejde omkring for filskader på højt niveau eller problemer med datatab anbefales det mest at have Outlook PST-reparationssoftware i dit værktøjssæt. SFWare er en af de mest foreslåede software fra fagfolk til at løse Outlook sende modtagefejl.

Hvis du med succes har brugt SFWare Outlook PST-reparationsværktøjet til at reparere din Outlook-fil, og din Outlook-fil nu er fri for send modtagefejl, så lad os vide, hvad dine tanker om Outlook sender modtagefejl i kommentarsektionen nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *