Reparation Outlook OST Fil kan ikke Abnes Fejl

Resumé: Du arbejder med Outlook offline-tilstand, og uventet kan der ikke åbnes en fejl i OST-filen på skærmen. Det betyder, at dine OST-filer i Outlook er blevet utilgængelige. Hvis du står over for problemer med at åbne OST-filen, og dine vigtige data står på spil, er du på det rigtige sted. Følg opskrivningen, og find svar på alle de spørgsmål, der er relateret til OST-fil, og rett let fejlen.Fix OST file cannot be opened error

Alle ved, at en OST-fil (.ost) også er beregnet til offline brug i Microsoft Outlook. Når du opretter en Outlook-profil, gemmes en kopi af dine Outlook-oplysninger på din computer, indtil de synkroniseres med serveren. Denne funktion gør det muligt for brugeren at arbejde offline, når du ikke er tilsluttet internettet til serveren.

Funktionen af OST-fil ser muligvis lettere ud. Der er imidlertid også en stor ulempe. Ligesom enhver anden computerfil er en OST-fil ikke immun mod korruption. Når OST-filen bliver beskadiget, vises forskellige fejlmeddelelser på skærmen. En af de fremtrædende fejl, der kunne ses, er ikke at åbne outST-filen OST som vist nedenfor.Outlook OST file cannot be opened

Hvorfor OST-filer ikke kan åbnes?

Årsagerne til korruption af OST-filer, der fører til OST-fil, kan ikke åbnes fejl, er vist nedenfor:

 • Abrupt afslutning af Outlook resulterer i OST-fil korruption og kan gøre OST-fil utilgængelig.
 • Selve Outlook-applikationen kan fryse eller lukke pludseligt og føre til, at OST-filen ikke kan åbnes i Outlook
 • Intermitterende tilslutning på grund af fejl i netværkskort, kabler, routere og andre lignende enheder, der påvirker Outlook’s funktionalitet og ikke får adgang til.
 • Dårlige sektorer på harddisken påvirker funktionsparametrene og nægter at åbne Outlook-datafil.
 • Uventet strømstop resulterer undertiden i inapt funktion af OST-filen

Når Outlook er alvorligt beskadiget, afspejles det på filerne, der er gemt i det, og der vises en fejl. OST-fil kan ikke åbnes.

Hvordan Reparerer Outlook OST Fil kan ikke Abnes Fejl?

Du kan løse OST-filproblemet, herunder outlook-filen. OST kan ikke åbnes ved hjælp af manuelle tilgange forklaret nedenfor.

Inden vi går til næste afsnit, kan vi prøve at rette fejlen med få basistekster som-

 1. Hvis problemet er med de tilsluttende enheder, anbefales det at kontrollere netværksforbindelserne og enhederne for at sikre, at de fungerer i henhold til standarderne
 2. Funktionaliteten af Outlook forbedres ved hjælp af tilføjelsesprogrammer, men defekte tilføjelsesprogrammer kan undertiden skabe flere problemer. Find derfor de defekte tilføjelser og deaktiver dem ved at starte Outlook i sikker tilstand.
 3. Hvis du vil starte Outlook i fejlsikret tilstand, skal du blot skrive outlook /safei dialogboksen Kør. Prøv at gemme og sende, og hvis det fungerer, er en defekt tilføjelse hovedårsagen til fejlen.

Du kan finde trinene relateret til grundlæggende løsninger mere kort under løsninger til de mest almindelige Outlook-fejl.  Hvis ingen af de ovennævnte metoder arbejdede for dig, skal du følge de næste metoder.

Stop alle Outlook-relaterede processer ved hjælp af Task Manager

 1. Close MS Outlook program.
 2. Højreklik på Taskbar menu–> Klik på Task Manager.
 3. Gå til Processes tab–> Søg efter processerne Communicator, Lync, Outlook eller Ucmapi. Hvis du finder nogen af disse processer, skal du vælge den og klikke på knappen Afslut proces.

Deaktiver Outlook Cached Exchange-tilstand

 1. Luk MS Outlook -> Gå til control panel
 2. Klik på Mailmulighed -> Vælg Email Accounts.
 3. Gå derefter til click on Email tab.
 4. Klik nu på Exchange accountog så videre Change.
 5. Fjern markeringen af Cached Exchange Modeunder offlineindstillinger og Enter Next for at afslutte processen.

Reparer OST-fil med ScanPST.exe

Microsoft leverer det indbyggede OST- og PST Integrity Check-værktøj, dvs. kaldet ScanOST.exe og ScanPST.exe, der hjælper med at løse mindre korrupte i Outlook-datafiler.

Reparation af Outlook OST-fil med ScanOST.exe kunne være en nem måde at ordne Outlook.ost kan ikke åbnes fejl. Dette indbyggede Outlook-værktøj er dog kun tilgængeligt med Outlook 2007 og lavere versioner. Derfor bruges ScanPST.exe fra de næste versioner til at kontrollere Outlook-datafilernes integritet uanset OST eller PST.

Fungerer ScanPST på OST-fil?

Ja, med hjælp scanpst.exe kan OST-datafil repareres. Hver gang en OST-fil ikke åbnes på grund af korruption, udløses scanpst.exe automatisk. Dette værktøj har en mulighed for at åbne, se og reparere beskadiget og beskadiget OST files.

For at køre ScanPST.exe skal du først finde værktøjet. Find dit værktøj til reparation af indbakke og klik på Start button to starte scanningsprocessen. Klik til sidst på Repair for at genopbygge Outlook-profilen.

Problemer med Scanpst.exe
 • exe garanterer ikke dataintegritet og sikkerhed
 • Det fungerer kun godt for mindre korruption
 • Inbox-reparationsværktøjet fungerer direkte på den originale Outlook-datafil, og derfor er chancerne for, at OST-filen bliver beskadiget, store
 • exe holder op med at fungerehvis filen er alvorligt ødelagt eller stor og bruger meget af din tid.

Selv efter at du har udført scanpst.exe, hvis du ikke er i stand til at rette en fejl, kan OST-filen ikke åbnes, skal det forstås, at din OST-fil er blevet alvorligt beskadiget, og scanpst.exe kan ikke arbejde på den.

Derfor anbefales det at konvertere OST-fil til PST-fil for en let reparationsproces og reparerer Outlook OST fil kan ikke åbnes fejl uden besvær.

Hvorfor skal du konvertere OST til PST?

I OST gemmes data i MS Exchange Server, og ethvert problem med serveren reflekteres direkte på OST-filen. Mens PST-filer gemmes på klientens harddisk. Selv hvis serveren mislykkes, kan brugeren let få adgang til data i PST-filen.

OST-filer kan kun fås adgang til med Exchange Server, mens PST er kompatibel med andre servere. En konverteret til PST, få adgang til dine Outlook-data fra enhver server.

Konvertering af OST til PST hjælper med at få alle Outlook-data tilbage som e-mails, kalenderoplysninger, kontakter osv.

En gang, hvis Exchange Server går ned, kan du ikke gendanne OST-data, før du reparerer dem. For at bruge postkassedataene til OST-filen i online-tilstand, kan du gøre det konverter OST-fil til PST formatere og få adgang til de data, der er gemt i Outlook.

SFWare Convert OST til PST er et dygtigt konverteringsværktøj, der er i stand til at løse alvorlige korrupte i OST-filstrukturen ved at omorganisere OST-datafil til PST-filformat. Udover at rette OST-filfejlen gendanner værktøjet også mistede data fra dets attributter, såsom e-mails, opgaver, kontakter, noter, RSS-feeds osv. Download softwaren nu, og prøv det gratis…

Free Download for Windows

Fix OST-fil kan ikke åbnes fejl ved at konvertere OST til PST

Til reparation Outlook OST fil kan ikke åbnes fejl download og installer SFWare konvertere OST til PST software. Start applikationen.

 1. I hovedskærmen vises to indstillinger “Open OST file” og “Find OST file”

Open OST file: Denne mulighed er at reparere utilgængelig, korrupt eller beskadiget Outlook OST-fil
Find OST file: Denne indstilling bruges til automatisk at finde OST-filen

 1. Vælg et drev for at søge i OST-filen, hvis den ikke findes i standardbutikens placering
 2. softwaren starter OST til PST konvertering og genererer en sund PST fil. Vælg destinationen til saveden konverterede fil

Når du først har konverteret din OST til PST, kan du prøve at åbne en fil og kontrollere, at din fil er fri for fejl. OST-filen kan ikke åbnes.

Hvis du nogensinde har problemer med PST-filen, skal du ikke bekymre dig, du kan nemt rette PST-fil ved hjælp af SFWare PST reparationsværktøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *