Reparation Video MP4

Resumé:

I lighed med ethvert andet videoformat er chancerne for, at MP4-filer er korrupte, almindelige. Hvis du har sådanne MP4-videofiler korruption problemer, er du på det rigtige spor. Artiklen forklarer de forskellige metoder til at håndtere beskadigede, utilgængelige eller korrupte MP4-mediefiler ved hjælp af forskellige tilgange og guider dig til reparation video MP4 let.

Repair MP4 video file

Som vi alle ved, MP4 er det mest almindeligt anvendte filformat til at optage eller gemme dine videofiler. MP4-videofiler er tilbøjelige til korruption på grund af mange grunde. Undertiden mens du forsøger at få adgang til videoer, kan du muligvis støde på problemer som urolige videoer, ingen lyd i videoerne eller kan ikke afspille videofilfejl.

Her er et brugers case-scenarie med codec-problem i hans MP4-video:

Jeg bruger Windows 8.1-64 og BS Player 2.72. I går, da jeg spillede et par optagede videoer, der blev gemt i MP4-filformat, stoppede videoen. Jeg tjekket med codec manager og fandt, at nogle codecs manglede: FFDShow, MPEG lyddekoder, Haali mediesplitter. Hvis jeg tjekker dem og rammer “Installer valgt”, sker der ikke noget. Vær venlig at hjælpe mig; hvordan kan jeg reparere mine MP4-videoer?

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hvorfor er min MP4-video ødelagt?

Der kan være en række årsager til, at videoer ikke afspilles på enheden, den mest almindelige årsag er vist nedenfor:

 • Nogle gange kan ødelagt header i videofilerne resultere i MP4-korruption
 • Ufuldstændig, upassende læse- eller skrivehandling kan føre til fejl
 • MP4-videofiler bliver beskadiget på grund af kompressionsproblemer
 • Filer, der er downloadet via upålidelige internetressourcer, afspilles muligvis ikke på medieafspilleren
 • Forbindelsesproblemer under videooverførsel og strømstød mens video afspilles kan føre til MP4-korruption

I nogen af de ovennævnte scenarier holder dine MP4-videoer stoppet med at afspille. Spørgsmålet er nu, hvordan man reparerer den beskadigede MP4? Lad os se den universelle metode til reparerer video MP4.

Hvordan Reparerer Video MP4?

De fleste af de almindelige videobrugere vil være opmærksomme på VLC-medieafspiller, en gratis og open source medieafspiller til afspilning af videofiler. Prøv at rette korruptionen ved hjælp af VLC-medieafspiller.

Sådan repareres MP4-fil i VLC Player?

Du kan nemt reparere MP4-filer ved hjælp af VLC-medieafspiller. VLC inkluderer et stort antal kodnings- og afkodningsbiblioteker (codecs), der gør VLC kompatibel med næsten mange videoformater, der skal afspilles. Derfor gør den din video midlertidigt kompatibel til afspilning på medieafspilleren.

For at reparere MP4-video skal du følge disse trin:

 1. Åben VLC Player >> Media, Vælg Convert/Save
 2. Tilføj derefter MP4-inputfiler, der skal repareres, og tryk på Convert/Save
 3. Angiv navnet på destinationsfilen, og vælg den ønskede codec fra profillisten
 4. Trykke Edit for at kontrollere en specificeret profilindstilling og klikke på Start

Hvis du har codec-problemer eller mindre korrupte MP4-filer, kan du nemt få dine MP4-filer til at spille ved hjælp af de ovennævnte trin. Hvad hvis din MP4 ikke vil spille på VLC, selv efter at have repareret filen? Lad os se, hvorfor din MP4 afspilles ikke i VLC-medieafspiller?

Hvorfor spilles ikke MP4-videoer på VLC?

Selvom VLC-medieafspiller er vidt brugt til reparation af korrupte MP4-videoer, er der problemer i VLC, mens der afspilles mp4-filer. Få af dem er anført nedenfor:

 • VLC kan kun være kompatibel med de codec-biblioteker, den har. Derfor skulle CODEC, der bruges i videoen, eksistere i VLC-biblioteket, i hvilket som helst andet tilfælde vil VLC ikke længere være nyttigt til at reparere MP4-videoer.
 • VLC-afspiller fungerer på din originale MP4-videofil. Derfor er risikoen for din filskade stor.
 • Det reparerer ikke lyd- og videostrømme separat. Derfor er passende synkronisering af video med lyd ikke garanteret.

I sådanne situationer anbefales det stærkt at bruge din video for at sikre din sikkerhed aneffektiv video reparation software.

SFWare MP4 Reparationsværktøj er den sikreste måde at få dine ikke-spillbare MP4-videoer til at afspille. Det fungerer på kopien af den originale fil, dvs. i read-read-tilstand. Derfor er data sikkert mod yderligere korruption. Det fungerer på lyd- og videostrømmene separat og giver en sund afspilbar videofil.

Softwaren er tilgængelig til både Windows og Mac-operativsystemer. Download værktøjet nu, og reparer din MP4-fil med 3 enkle klik.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Sådan repareres ødelagte MP4-videofiler?

At reparere alvorligt korrupte MP4-filer eller til reparere MOV / MP4-relaterede problemer, download og installer SFWare MP4 Video Repair Software (Windows / Mac) og følg nedenstående trin:

Trin 1: Vælg MOV/MP4 Repair fra hovedskærmen.

Trin 2: Giv enhver sund fungerende MP4-videofil og en korrupt fil, du vil reparere. Klik på Repair knap.

Trin 3: Når reparationsprocessen er afsluttet, Preview den reparerede MP4-videofil og Save filen på det ønskede sted.

SFWare Repair Tool gør dine ikke-spillbare MP4-videofiler til spillbare sunde videofiler. Det hjælper også med at rette fejl, der gør videofiler utilgængelige og fører til uafspilelige videoer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *