Reparation Videoforsinkelse og Stamming

Resumé:

Er det ikke irriterende at blive udsat for video-forsinkelser, mens du ser dine yndlingsvideoer online eller offline? Denne artikel guider dig videre hvordan reparerer videoforsinkelse og stamming på din computer. Giver også foranstaltninger til at stoppe videoforsinkelser på videoer.

Hvad får videoen til at forsinke?

Video forsinket og stammen er de almindelige problemer, når du ser dine videoer. Videoer forsinkes på grund af de mange grunde, der påvirker din videoydelse. Få af grundene til at blande sig i videoydelsen er angivet nedenfor;

 • Hvis du streamer videoer fra internettet, afhænger det helt af din internetforbindelse, og fra hvilken kilde du streamer den.
 • Video-forsinkelser kan også skyldes begrænset computers RAM eller begrænset processorkraft. At køre flere programmer og forsøge at se videoer på samme tid reducerer bestemt videooutputtet.
 • Der er chancer, når du holder din browser åben i en for lang periode, midlertidige data kan tilføje sig. Derfor begynder browsere at tage mere computerplads og skabe fejl.

Til reparerer videoforsinkelse og stamming, følg de enkle trin, der er nævnt i artiklen.

Foranstaltninger for at undgå problemer med hængende og stammende i onlinevideoer

Ved at følge nedenstående givne metoder kan du nemt reparere hakket videoproblemer, stop med at halte bagefter, stamme eller glitches på dine videoer.

 • Slet cookies og midlertidige filer for bedre ydelse af onlinevideoerne
 • Brug en højhastighedsinternetforbindelse for at opnå bedre forbindelse fra kilden
 • Luk alle browservinduer, når du ser webvideoen. Som et resultat påvirker ingen baggrundsproces ydeevnen.
 • Opdater til den nyeste browser, og opdater også Media Player ved hjælp af på dit system
 • Se altid din video i fejlsikret tilstand

Succesrige metoder til at rette lagging og stammen af videoer

Geninstaller enhedsdrivere

Det er altid vigtigt at holde dine chauffører opdateret, fordi forældede drivere kan føre til videosvigt eller videostamming. Følg de givne trin for at geninstallere dine enhedsdrivere:

 1. Åben Control Panel→ og klik på Device Manager
 2. Gå nu til Sound, video and game controllers.
 3. Højreklik på hver af de tilgængelige muligheder → Reinstall

Kontroller, om de nyeste opdateringer er tilgængelige for driverne, og opdater dem.

Brug VLC Media Player til at reparere videoer

VLC medieafspiller er en gratis og open source-applikation, der er kompatibel med næsten ethvert videoformat. Derfor kaldes det en universel medieafspiller. Være det MOV intet lydproblem eller medieafspiller kunne ikke afspille videoen, kan du rette ved hjælp af VLC.

Videoer, der hænger og stammer, er almindelige, og de fleste gange er det ikke problemet med medieafspilleren. Dette kan skyldes korruption i videoformaterne. For at løse problemerne skal du prøve VLC medieafspiller og reparere videofilen.

 1. Åbn VLC medieafspiller, ToolsPreferences.
 2. Nu åben Input & Codecs→ klik Always Fix → Save.

Afspil nu din video, og kontroller, om problemet er løst.

Scan efter hardwareændringer

Som nævnt tidligere kan hardwareændringer også forårsage forsinkelse, stamming eller andre fejl i en video. Scanning efter hardwareændringer hjælper med at løse problemet. Følg trinene for at scanne for hardwareændringer ved hjælp af Enhedshåndtering.

 1. Tryk på Windows + X-kommandoen for at åbne WinX-menuen
 2. Åben Device Manager → Vælg Scan for hardware changes.
 3. Kør nu scanningen. Når scanningen er færdig, skal du lukke videoen og prøve at afspille dine videoer igen for at kontrollere, om problemet stadig eksisterer.

Reducering af videostørrelse og opløsninger

UHD 4K-videoer indeholder store størrelser og formater. På grund af sin store videostørrelse og format skaber det ofte problemer under afspilning af videoer eller under overførsel af videofilerne.

Hvis videostørrelse og opløsning mindskes, kan det få de store videoer til at spille ordentligt. Du kan bruge ethvert sikkert tredjepartsværktøj til at udføre ændring af opløsning for dig.

Download din video igen

Nogle gange sker der video, der hænger, stammer på grund af forkert download eller pludselig afbrydelse under overførsel eller download. Sørg derfor for, at der ikke er nogen afbrydelse under videooverførslen eller downloadprocessen.

Hvad hvis ingen af de ovennævnte metoder ikke stoppede videoforsinkelse?

Hvis du har prøvet alle de ovennævnte metoder til at løse det problem, der stadig opstår, skal dette skyldes beskadigede eller korrupte videofiler.

For at kontrollere, om videofilen er korrupt, skal du prøve at afspille en anden videofil med gemt format. Hvis du finder ud af, at videoen er korrupt eller beskadiget, anbefales det at bruge en sikker og sikker reparation af video værktøj for at rette korrupte eller beskadigede videofiler.

SFWare videoreparationsværktøj er det mest anbefalede værktøj designet til at reparere forsinket, stammende og enhver fejl i videofiler i alle formater, herunder MOV, MP4, MPEG, M4V, AVI, DivX XviD og mange andre filformater. Værktøjet har en indbygget skrivebeskyttet mekanisme og fungerer på kopien af filen og opretholder integriteten af den originale videofil. Download værktøjet nu, og reparer dine ikke-afspilbare videofiler.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Reparation Videoforsinkelse og Stamming ved Hjælp af SFWare Video Repair Tool

For at løse videoproblemerne i 5 enkle trin, Download og install softwaren. Launch værktøjet.

 1. Vælg den filtype [MOV, MP4, AVI osv.], Du vil reparere.Video repair tool to fix video lagging
 2. Giv nu en Healthy File som en reference til reparation af den korrupte videofil i tilfælde af MOV / MP4-filer. Klik på Repair Fix video stuttering and lag
 3. Efter afslutningen af reparationsprocessen kan du Preview de reparerede filer. Hvis du er tilfreds med resultaterne, Save den reparerede video på din computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.