Reparere Beskadiget Skillevæg

Resumé:

Fysisk harddisk kan opdeles i flere partitioner for at administrere din lagerplads. Hvad hvis en af dine partitioner, der indeholder dine vigtige data, er beskadiget eller ødelagt? Hvordan ville du reparere den beskadigede partition og gendanne data fra den? Denne gratis guide fortæller dig de enkle metoder til reparere beskadiget skillevæg og gendanne data fra det samme.

Beskadiget partition:

Partitioner på harddisken hjælper dig med at administrere og organisere dine lagrede data. Uanset alle foranstaltninger til at holde din computer og data sikre, er der stadig muligheder, hvor skader kan opstå. Skader på de logiske drev, der direkte kan påvirke systemets funktionalitet og resultere i datatab.

En partition siges at være beskadiget eller ødelagt, når dataene på partitionerne bliver utilgængelige. Du vil heller ikke kunne få adgang til det komplette drev eller den partition, der har dine vigtige data.

Der er chancer, hvis den partition, der indeholder programfilerne, bliver beskadiget, vil du ikke kunne få adgang til din computer og støde på en fejl kan ikke nulstille PC. En påkrævet drevpartition mangler

Hvis din computer fungerer godt, er den gode nyhed, at din hovedpartition, der indeholder operativsystemet, muligvis ikke er den, der er beskadiget. Lad os nu se, hvad der gør partitionen utilgængelig.

Hvad kan beskadige en skillevæg?

Nedenfor er anført nogle få af de almindelige årsager, der er ansvarlige for skader på skillevægge.

Korrupt opdelingstabel: Partitionstabel indeholder alle de oplysninger, der er relateret til partitionen, såsom placering, størrelse, type osv. Og er knyttet til MBR. MBR gemmer oplysninger om de logiske partitioner og filsystemet organiseret på drevene.

Hvis MBR eller partitionstabellen bliver beskadiget eller ødelagt, kan det føre til tilgængelighed af partitionen.

Forkert håndtering af partitioner: Menneskelige fejl er altid en af grundene til partitionsskader. Afbrydelse af overførselsprocessen på din harddisk eller forkert ompartitionering af din harddisk kan føre til partitionsbeskadigelse og føre til fejlpartitionen mangler.

Virusinfektion: Brug af en virusinficeret USB eller download af indhold fra et ikke-betroet websted kan muligvis nedbringe virussen til din computer. Mange vira kan direkte skade boot-sektorerne og partitionstabellen, som praktikanter får partitionen til at forsvinde.

Uanset årsagerne kan du stadig rette den dårlige partition og gendanne dine vigtige data fra den beskadigede partition.

Hvordan Reparere Beskadiget Skillevæg?

En partition siges at være beskadiget eller ødelagt, når operativsystemet ikke genkender partition. Imidlertid er reparation af en beskadiget partition en simpel proces. Følg nedenstående trin ved hjælp af kommandoprompten til manuelt reparation beskadiget skillevæg:

  • Højreklik på Start-knappen (Windows 8) → Klik på Command Prompt (Run as administrator)
  • Skriv chkdsk F: /f /r /x[Hvor F henviser til det drev, du vil reparere]

Repair Damaged Partition

Når processen er afsluttet, skal du kontrollere, om filer, der er til stede i partitionen, er i en sund tilstand og kan tilgås.

Hvis du ikke kan få adgang til dataene fra den reparerede partition, er her det mest anbefalede værktøj til at gendanne data fra den beskadigede partition. SFWare Partition Recovery Tool er designet med en avanceret algoritme, der kan nå ud til alle de utilgængelige sektorer på harddisken for at gendanne dine mistede data.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Det være sig NTFS, FAT eller exFAT, SFWare identificerer det meste af filsystemet og hjælper dig med at gendanne hvert format af data, du har mistet. For at gendanne data fra den beskadigede partition skal du klikke på download-knappen og prøve det gratis nu.

Sådan gendannes data fra en beskadiget partition?

Med kun 4 enkle trin kan du gendanne data fra den korrupte eller beskadigede partition uden besvær. Download og installer SFWare skillevæg gendannelsesværktøj. Start applikationen på din computer.

Recover Damaged Partition Data

Vælg Drive/Partition Recovery fra hovedskærmen. Vælg den beskadigede lydstyrke, og klik på den næste knap for at starte scanningen. Når scanningen er afsluttet, vises de gendannede filer i begge Data View og File Type View.

View Recovered Corrupted Partition data

Værktøjet letter a preview af gendannede data fra den beskadigede partition. Endelig, hvis du er tilfreds med de gendannede data, skal du fortsætte og save dem videre til den ønskede placering.

Tips til at undgå skader på skillevægge

Du kan undgå skader eller korruption på partitionen ved at følge enkle teknikker-

  • Brug et pålideligt antivirusværktøj til at holde dine computerdrev fri for virus og malware
  • Kør CHKDSK regelmæssigt for at rette de dårlige sektorer på partitionen
  • For at undgå beskadigelse eller korruption af filsystemet skal du sikre jævn strømforsyning, når du partitionerer harddisken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.