Reparere Mac Harddisk APFS, HFS

Resumé:

Hvis du ikke kan få adgang til dine APFS, HFS+ eller HFS-partitioner på Mac, kan det være en mulighed for korrupt eller beskadiget partition. Denne artikel hjælper dig med at forstå problemet og bedre chance for at få adgang til dine data, før det bliver for sent. Reparation Mac harddisk APFS, HFS og gendan de tabte data fra drevet effektivt.

Repair corrupt macOS using Disk Utility

APFS er det seneste format, der bruges af macOS. Din macOS Big Sur, Catalina eller Mojave er partitioneret i APFS-format på det interne lagerdrev. MacOS Sierra eller OS X Lion eller senere versioner internt drev er enten partitioneret med HFS+ eller HFS format. Uanset hvilken macOS-version du bruger, kan du reparere Mac harddisk APFS, HFS ved hjælp af metoden beskrevet i artiklen.

Når MacOS bliver ødelagt eller beskadiget, kan de data, der er gemt på drevet, ikke tilgås. Før vi går til løsningerne for at reparere det korrupte drev, lad os se nogle af symptomerne, der ses på Mac APFS, HFS-partitionerne.

Symptomer på korrupte eller beskadigede Mac partitioner

  • Mac-programmer stoppede uventet
  • Computeren holder op med at reagere på input
  • Filer reagerer ikke på nogen af handlingerne
  • Mislykket overførsel af filer og mapper, og Mac kan muligvis nægte at starte
  • Sommetider Mac diskenheder genkendes ikke på disken

Når du er opmærksom på indikationerne af korruption på Mac-partitioner, er det vigtigt at rette APFS, HFS+ Mac-partitionerne.

Hvordan Reparere Mac Harddisk APFS, HFS ved at Bruge Diskværktøj

Diskværktøj er det mest brugte macOS-værktøj til at reparere Mac-drevene. Det er en indbygget systemfunktion, der styrer alle diske/drev på Mac. Hovedfunktionaliteten af diskværktøj er at verificere din disks integritet og rette, hvis der observeres nogen skade eller korruption.

For at reparere Mac APFS, HFS+ partitioner skal du følge instruktionerne nedenfor:

Trin 1: Tryk Command + Space Bar at lancere Spotlight, en desktop søgefunktion

Trin 2: Skriv disk utility og tryk Return. Vinduet Diskværktøj åbnes.

Trin 3: Hvis du ikke kan se et Diskværktøj endnu, skal du navigere til Finder -> Applications -> Utilities -> Disk Utility

Bemærk: Finder hjælper Mac-brugere med at finde filer og starte andre programmer. Nogle gange svarer Finder ikke. Hvis Finder på din Mac holder op med at reagere, er her 7 metoder til reparation Finder reagerer ikke eller virker ikke når du starter din Mac

Trin 4: Dobbeltklik på ikonet Diskværktøj for at starte det. Vælg nu en APFS- eller HFS-partition fra venstre rude i vinduet Diskværktøj

Trin 5: Fra den øverste rude skal du klikke på First Aid tab og klik Run.

Nu scanner og analyserer Diskværktøj partitionen og reparerer, hvis der er logiske fejl på drevene.

Hvad hvis diskværktøj ikke kan reparere Mac drevet?

Efter afslutningen af processen bør du være i stand til at få adgang til APFS, HFS, HFS+ drevene uden nogen forhindringer. Der kan være scenarier, hvor Diskværktøj ikke kan reparere disken. Hvis diskværktøj kan ikke reparere partitionen, prøv at sikkerhedskopiere så mange data som muligt.

Chancerne er mindre tilbøjelige til at få en sikkerhedskopi, når drevet er alvorligt beskadiget eller utilgængeligt. I sådanne situationer anbefales det at gøre brug af en pålidelig Mac Data Recovery Software for at holde dine data sikre.

SFWare Data Recovery til Mac er det mest pålidelige og anbefalede værktøj af fagfolk for dets datasikkerhed og integritet. Værktøjet scanner hver sektor af drevet for at finde de korrupte eller mistede data fra Mac-drevet. Du kan nemt gendanne data fra APFS, HFS macOS-partitioner i et snuptag. Som en ekstra fordel kan du gøre brug af den ene software på enhver macOS inklusive den nyeste Monterey, Big Sur, Catalina, Mohave, High Sierra og mere.

Free Download for Mac

Gendan Data fra Korrupte APFS, HFS+ Partitioner ved Hjælp af SFWare

For at gendanne tabte eller korrupte data fra APFS, HFS-partitioner på Mac, skal du blot downloade SFWare Data Recovery Software til Mac på din computer og starte programmet. Følg de næste trin nedenfor for at gendanne data fra Mac partitionerne sikkert.

  1. Vælg Recover Drivesfra hovedskærmen. Næste, Recover Drive/ Partition Recovery mulighed

Select Drive/Partition to recover data from corrupt APFS/HFS drives

  1. Dernæst vil alle tilgængelige drev blive vist på skærmen. Vælg APFS-, HFS+/HFS-drevene og klik på Nextmulighed

Select the physical drive to recover data

  1. Vælg nu corrupt drivepå Mac. Softwaren initialiserer sin scanningsproces for at nå drevets hver sektor.

Select the Corrupt Volume to Perform Scan

  1. Efter afslutningen af processen kan du se gendannede filer enten i Data Vieweller File Type View. Vælg de nødvendige filer, du skal gendanne, og klik på knappen Gem

View Recoverable Fils in File Type or Data Type View

Når gendannelsesprocessen er færdig, kan du kontrollere hver fil ved at se dem, før du gemmer dem. Senere skal du vælge og gemme filer på din computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.