Reparere Påkrævet Drevpartition Mangler Fejl

Windows-computere har mange muligheder for at løse problemer i forbindelse med operativsystemerne. Det være sig Windows eller andre operativsystemer, harddiskfejl bemærkes åbenbart, mens du arbejder på pc. En sådan almindelig fejl, der opstår under nulstilling af din pc, er En påkrævet drevpartition mangler fejl.

Når din computer ikke starter, vil du prøve at løse problemet ved at nulstille det. Når du nulstiller din computer, kan du komme på tværs Kan ikke nulstille din pc. En påkrævet drevpartition mangler fejl besked.

Det er altid vigtigt at kende årsagerne til fejlen, inden du går i retning af at løse det samme. Forskellige årsager, der fører til den krævede partition mangler, er forklaret i nedenstående afsnit.

Hvorfor kræves drevpartition mangler fejl?

Der er forskellige årsager til, at den krævede drevpartition mangler fejl, herunder korrupt opstartkonfiguration, ikke aktiv partition, defekt HDD eller SSD og andre.

 1. Den korrupte Master Boot Record eller BCD (Boot Configuration Data): En virusinfektion, harddiskfejl eller en tvungen MBR-overskrivning forårsaget af et ondsindet program kan føre til MBR- eller BCD-korrupte. Dette fører til, at den krævede partition mangler fejl under nulstilling af en pc.
 2. Ingen aktiv partition: Du kan kun indstille en partition som en aktiv partition eller startbar partition på hver harddisk. Hvis den aktive partition støder på noget problem, mislykkes computeren ikke at starte. Dette fører til fejlen Der er ikke mulighed for at nulstille en pc-krævet drevpartition.

Problemet Kan ikke hvile pc. En nødvendig drevpartition mangler forekommer ofte på Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10. Artiklen indeholder fire DIY-metoder til at løse problemet og hjælper dig med at nulstille din pc. Lad os begynde at løse den fejl, der ikke er i stand til at nulstille pc, en nødvendig drevpartition mangler.

Bemærk: Det anbefales at gøre det gendanne data fra partitionen da udførelse af nedenstående metoder kan føre til datatabstilstand fra partitionen under reparationsprocessen. Tilslut din harddisk som en ekstern harddisk på den anden computer, og gendan dataene.

4 DIY-metoder til reparere påkrævet drevpartition mangler fejl

Følg de nedenfor givne metoder for at løse den fejl, der ikke er i stand til at nulstille pc’en. En påkrævet drevpartition mangler.

1. Kør Bootrec.exe

Bootrec.exe er værktøjet, der leveres af Microsoft i Windows-gendannelsesmiljøet. Eventuelle problemer relateret til MBR, BCD, boot sektor kan rettes ved hjælp af bootrec.exe.

Du kan gøre brug af Bootrec.exe, hvis grunden til, at det ikke er muligt at nulstille pc’en, en nødvendig drevpartition mangler fejl, er korruption i MBR. Følg trinnene for at åbne Bootrec.exe-værktøjet.

 1. Først indsættes Windows-installationsdisk eller USB, der kan startes. Tryk på en vilkårlig tast for at starte fra DVD’en. Vælg sprog og tid, og klik på OK.
 2. Vælge Install Windowsfra skærmen, og vælg derefter Repair din computer.
 3. Fra reparationsmenuen vælges Troubleshoot >> Advanced options>> Command prompt
 4. Skriv exei kommandoprompten
 5. Når operationen er afsluttet, Skriv exe /fixmbr
 6. Skriv bexe /fixboot
 7. Skriv bexe /scanos
 8. Skriv bexe /rebuildbcd

Hvorbootrec.exe /fixmbr bruges til at rette enhver korruptionsrelateret Master Boot Record

bootrec.exe /fixboot bruges til at skrive en ny boot sektor

bootrec.exe /scanos bruges til at tilføje manglende Windows-installationer til bootkonfigurationsdataene

bootrec.exe /rebuildbcd bruges til at genopbygge bootkonfigurationsdata

Hvis disse kommandoer ikke løser problemet “mangler at nulstille pc mangler en krævet drevpartition”, prøv den næste metode, der er angivet nedenfor.

2. Kør CHKDSK

Computerdisk lider ofte af fejl, når MBR er beskadiget, for at rette de fejl, der er forårsaget af MBR eller BCD CHKDSK bruges. CHKDSK er det værktøj, der bruges i kommandoprompten, til at rette logiske fejl på drevet.

 • Følg den samme procedure som vist i metode 1 indtil trin 3, der viser fra reparationsmenuen, vælg Troubleshoot >> Advanced options>> Command prompt
 • Skriv chkdsk E: /fog Enter (E er navnet på det drev, du skal kontrollere for)

Hvis ovenstående procedure også mislykkes reparation krævet drevpartition mangler fejl, Følg den næste metode.

3. Kør SFC (System File Checker)

Nogle gange kan manglende eller beskadigede systemfiler føre til, at fejlen ikke er i stand til at nulstille pc’en, og en påkrævet drevpartition mangler. For at løse fejlen, prøv Windows-systemfilkontrolværktøjet.

 • Få adgang til command promptved at følge den samme procedure i metode 1 indtil trin 3.
 • Skriv sfc /scannow. Denne mulighed scanner en hel harddisk efter manglende systemfiler.

Efter afslutningen af processen skal du kontrollere, om den krævede partition mangler. Hvis du stadig støder på fejlmeddelelsen, kan du prøve at indstille partitionen som en aktiv partition.

4. Indstil partition som aktiv partition

Til denne metode skal du bruge et kommandolinjeværktøj kaldet DISKPART, der hjælper dig med at indstille din partition som aktiv. Få adgang til Command Prompt igennem Windows Repair mode som er beskrevet i metode 1 ved at udføre indtil trin 3. Følg derefter de nedenfor givne trin.

 • Skriv diskpart at køre DISKPART kommandolinjeværktøj
 • Skriv list diskat liste over tilgængelige harddiske
 • Skriv select disk x for at vælge disk repræsenterer x antallet af disk opdaget af diskpart
 • Skriv list partitionfor at få en liste over tilgængelige partitioner på din harddisk. For eksempel kan du få partitioner som partition 1, partition 2…. partition x. Det afhænger af hvor mange partitioner din computer har.
 • Gå ind select partition (number)for at vælge en partition
 • Skriv activeat lave den valgte partition til at fungere som en aktiv partition.
 • Skriv Exit for at forlade diskpartlinjen
 • Skriv Exit at forlade fra Command Prompt
 • Klik på Turn off your PC
 • Restart computeren, og kontroller, om fejlen ikke er i stand til at nulstille pc’en. En påkrævet drevpartition mangler.

Hvis alle ovennævnte metoder ikke løser fejlen “Kan ikke nulstille pc. En nødvendig drevpartition mangler. ”, Ville den sidste mulighed være at nulstille din computer til det tidligere punkt. Gentag de to første trin i metode 1 og vælg derefter Troubleshoot Advanced Options System Restore.

Bemærk: Gendannelse af dit system til det tidligere punkt vil medføre noget tab af data fra drevet. Hvis du ikke har gendannet data, før du udførte de ovennævnte reparationsmetoder, gendanne filer efter systemgendannelse.

Konklusion

Du skal nulstille din pc, når du støder på problemer i operativsystemer eller under opstartprocessen. Under nulstilling af computeren kan du muligvis miste dine vigtige data, der er gemt på harddisken.

Det anbefales altid at tage en sikkerhedskopi af dine vigtige data. Hvis du ikke har nogen sikkerhedskopi af dataene, skal du ikke bekymre dig om det. Du kan nemt stole på SFWare-partitiongendannelsessoftware for at gendanne data fra enhver drevpartition.

Hvis du var i stand til at løse problemet med succes, skal du dele dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor og dele denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *