Reparere SSD Kun Læst Mode

RESUMÉ:

Du er måske en af dem, der netop har fundet problemer med SSD-skrivebeskyttet tilstand, da du forsøgte at installere nye applikationer eller køre software på din SSD-partition. I en sådan situation kan SSD nægte at lade dig udføre de handlinger, der er nødvendige for at skrive data til drev, der viser fejlmeddelelsen SSD er skrivebeskyttet. Artiklen viser 4 forskellige DIY-metoder til at overvinde dette problem. Prøv alle de fire metoder efter hinanden for at overvinde SSD-skrivebeskyttet tilstand.

SSD read only mode error

Hvorfor Vises Min SSD Skrivebeskyttet?

Lad os først se, hvorfor SSD viser skrivebeskyttet eller SSD fungerer i skrivebeskyttet tilstand. Opbevaringspladsen til overforsynede SSD-dræner og fører til SSD-read read mode-problemet. Når SSD overskrider skrivetiden, skaber det problemer.

Når du prøver reparere ssd kun læst mode fejl ved brug af CHKDSK eller formateringsprocessen, kan du muligvis miste dine vigtige data fra SSD.

Bemærk: Hvis du har aktiveret TRIM på din SSD er det tæt på umuligt at gendanne data fra SSD’en fra nogen som helst metoder. Klik her for at vide mere om TRIM.

Derfor anbefales det strengt at gendanne dine vigtige data fra SSD-partitionen, inden du går på overskriften for at løse SSD-skrivebeskyttelsesproblemet ved hjælp af en sikker og pålidelig SSD data opsving værktøj.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hvordan Reparere SSD kun Læst Mode?

Du kan nemt løse problemet med SSD-skrivebeskyttet tilstand ved at udføre nedenfor givet fire DIY-metoder efter hinanden.

Metode 1. Rengør skrivebeskyttet på SSD-drev via Diskpart

Diskpart er kommandolinjeværktøjet, der bruges til diskpartitionering. Det administrerer partitioner på harddiske, herunder oprettelse, sletning, formatering af partitioner og så videre. Følg nedenstående trin for at fjerne SSD-skrivebeskyttet problem.

Trin 1: Åbn Diskpart i kommandoprompten (cmd): Tryk på Win+R, skrive cmd, trykke Enter

Trin 2: Skrive diskpart og tryk på Enter

Trin 3: Skrive list disk og tryk på Enter. Listedisk-kommandoen viser alle specifikke oplysninger om hver disk på din Windows-computer.

Trin 4: Skrive select disk n, hvor n er nummeret på den disk, du vælger at vælge

Trin 5: Skrive attributes disk clear readonly og tryk på Enter. Denne kommando bruges til at fjerne skrivebeskyttelsen på SSD-drevet.

Trin 6: Nu skal de read read attributter fra SSD blive ryddet med succes. Derefter kan du skrive clean efterfulgt af næste kommando create partition primary.

Trin 7:  Skrive format fs=ntfs, kommandoen hjælper dig med at formatere den read only SSD til et kompatibelt filformat

Hvis du ikke er meget fortrolig med at bruge kommandoerne til udførelse, kan du prøve den enkle metode, der er angivet nedenfor.

Metode 2. Rediger registreringsdatabase nøglen for at reparere skrivebeskyttet tilstand

Dette er en anden effektiv måde at gøre det på reparation ssd kun læst mode

Trin 1: Trykke Win+R for at åbne kørselboksen og skriv regedit

Trin 2: Naviger til den givne sti nedenfor

Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies

fix SSD read only mode using regedit

Trin 3: Nu skal du dobbeltklikke på indstillingen for skrivebeskyttelse og ændre værdien fra 1 til 0.

Bemærk: Hvis du ikke finder StorageDevicePolicies under kontrol, skal du gøre som nedenfor:

Trin 1: Højreklik Control og vælg New> Key. navng mappen som StorageDevicePolicies.

 registry key to fix SSD read only mode

Trin 2: Højreklik på det rigtige tomme rum og gå til New> DWORD (32-bit) værdi. Navngiv det med Skrivbeskyttelse, højreklik derefter på det og vælg Ændre for at ændre værdiedataene til 0.

Metode 3. Kør CHKDSK for at ordne skrivebeskyttet SSD tilstand

En anden måde at løse SSD-skrivebeskyttet problem er at køre CHKDSK. CHKDSK er den kommandolinjecekvering, der bruges til at løse eventuelle logiske diskfejl.

Trin 1: Åbn kommandoprompten ved at skrive cmd i søgefeltet. Kør som administrator.

Trin 2: Skrive chkdsk E: /f, E henviser til det skrivebeskyttede drevbogstav

Hvis du støder på en fejlmeddelelse, kan Windows ikke køre diskkontrol af denne lydstyrke, fordi den er skrivebeskyttet, skriv chkdsk e: / f / r / x for at fjerne skrivebeskyttelse på SSD-drevet.

chkdsk to fix the error SSD write protected

Kørsel af CHKDSK løser bestemt de fleste af fejlene i forbindelse med disk, men rydder også disken. Hvis dit drev er ryddet og stadig støder på SSD’en i read-only mode-fejl, kan du prøve at formatere disken ved hjælp af en anden nedenfor givet metode.

Metode 4. Fjern en skrivebeskyttet attribut ved formatering

Nogle gange rydder formatering de problemer, der er forbundet med det forrige filsystem. Prøv derfor at formatere din SSD til et nyt filsystem for at overvinde fjernelse af skrivebeskyttelsesproblemer.

Trin 1: Trykke Win+R at åbne Run boks, og skriv derefter diskmgmt.msc for at åbne Disk Management.

Trin 2: Højreklik på den SSD-partition, du vil formatere. Vælge Format

format to the error SSD read only mode

Trin 3: Du kan markere partitionen, change file system, udfør et hurtigt format. Klik derefter på OK.

change the file system to the fix SSD error

Trin 4: Der vises en advarsel om datatab. Klik OK hvis du vil udføre processen for at ændre skrivebeskyttet SSD.

format warning message

Hvis du ved et uheld har valgt OK, indså du, at de fleste af dine vigtige filer findes på drevet, og du har ingen kopi af det. Vær ikke urolig! Du kan sagtens gendanne formaterede data fra SSD partitionen inden for få klik.

Gendan Data efter Reparation Skrivebeskyttet Fejl fra SSD

For at gendanne data fra SSD, der viser skrivebeskyttet tilstand, skal du downloade og installere SFWare-datagendannelsessoftwaren på din pc. Start applikationen og følg instruktionerne nedenfor:

  1. Vælg fra hovedskærmenRecover Drive/Partition. Vælge Drive/Partition Recovery fra næste skærmbillede

SFWare to recover data from SSD

  1. Fra listen over drev, der vises på skærmen, skal du vælgeSSDhvorfra du vil gendanne dataene

Select the drive to recover deleted files

  1. Når scanningsprocessen er fuldført, vises gendannede filer, der er tilgængelige på drevet, iData View eller File type view.

View recoverable files from drive in Data View or File Type View

Når gendannelsen er fuldført, kan du se et eksempel på dine gendannede filer, og hvis du er tilfreds med resultaterne, skal du gemme filerne.

Konklusion:

Det være sig Samsung SSD, Crucial SSD, Corsair Force Series MP510 SSD, Kingston KC2000 eller andre drev, SSD’s at få skrivebeskyttet og arbejde i skrivebeskyttet tilstand er almindeligt. Ved at udføre de ovennævnte metoder kan du nemt løse SSD read only mode-problemer.

Fejlfiksingsmetoder, der har CHKDSK og formatering, løser bestemt fejlen, men involverer datatab fra drevet. Derfor anbefales det at tage sikkerhedskopi af dine vigtige data fra drevet, før du går videre til at rette SSD read read mode-fejlen. Hvis du dog har mistet data fra SSD, kan du bruge SFWare SSD-gendannelsesværktøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.