ScanPST.exe Svarer ikke eller ikke Fungerer

Resumé: Du forsøger muligvis at rette Outlook-fejlene ved hjælp af Microsoft Inbox-reparationsværktøj, og snart efter at have klikket på Reparation-knappen oplevede fejlen Outlook Inbox Repair Tool svarer ikke eller Scan PST svarer ikke. Vær ikke urolig! denne artikel vil guide dig til at vide, hvorfor ScanPST ikke svarer, hvordan reparerer scanpst.exe svarer ikke og hvordan man løser Outlook-datafilfejl, der ikke kunne rettes af ScanPST.

Selvom Microsoft Inbox reparationsværktøj / ScanPST.exe er det udbredte gratis Outlook reparationsværktøj til ordne de fleste Outlook-fejl, værktøjet er ikke frit for problemer.

Af forskellige årsager holder ScanPST op med at fungere. Til tider indbakke reparationsværktøj begynder at fryse eller hænger under reparationsprocessen. Hvis du undrer dig over, hvorfor dit værktøj til reparation af Outlook-indbakke ikke fungerer, er svaret her –

Hvorfor Outlook Inbox Reparationsværktøj ikke svarer?

Der er flere grunde til, at ScanPST mislykkes fuldstændigt og holder op med at svare. Arbejdsprocessen for et værktøj til reparation af indbakker afhænger fuldstændigt af den beskadigede mængde data og kompleksiteten af den fejl, du vil løse.

Et par grunde til scanpst.exe svarer ikke eller ikke fungerer er anført nedenfor:

 1. ScanPST fikserer ikke de alvorligt beskadigede Outlook-datafiler (PST & OST):

Det være sig korruption eller skade, Scanpst.exe fokuserer kun på mindre problemer på Outlook-datafiler. Derfor kan alvorligt beskadigede Outlook-filer ikke repareres med reparationsværktøj til indbakke og kaster en fejl, som ScanPST ikke svarer på.

 1. ScanPST sletter det ulæselige indhold:

Hver gang ScanPST ikke kan læse den bestemte fil i Outlook-datafiler, overvejer værktøjet, at den komplette fil er beskadiget eller beskadiget og sletter datafilen. dette er en ulempe, der fører til datatab fra Outlook.

 1. Kan ikke reparere adgangskodebeskyttet PST-fil:

Dette værktøj fungerer ikke, hvis Outlook PST-filen er beskyttet med en adgangskode. I sådanne tilfælde vises pop op-vinduet, at Scanpst.exe ikke svarer.

 1. Kan ikke løse alvorligt beskadiget PST-fil:

De ældre versioner af Outlook, der var lavere end 2003, havde den begrænsning, at når PST-filen overskrider mere end 2 GB-grænsen, har den en tendens til at afslutte reparationsprocessen. Det har øget størrelsesgrænsen i de senere versioner.

Få flere oplysninger om, hvordan reparationsværktøjet til Inbox fungerer eller reagerer på grund af overdimensioneret PST-datafil.

Hvad skal man gøre, når værktøjet til reparation af indbakke ikke svarer?

Nedenfor er nævnt de få primære metoder, der muligvis reparation scanpst.exe svarer ikke.

Opdater Scanpst.exe

Installer alle de nyeste tilgængelige opdateringer til Outlook på dit system. Du kan nemt opdatere Scanpst.exe ved at installere alle de opdateringer, der tilbydes af Microsoft til den specifikke Outlook-version, du bruger.

Bemærk: Scanpst.exe er en del af MS-Outlook-installationen. Du kan hverken installere eller opdatere det uafhængigt.

Kontroller størrelsen på PST-filen

Hvis du bruger Outlook 2002 eller tidligere, skal du overveje andre faktorer. Kontroller størrelsen på PST-filen.

Hvis størrelsen på PST-filen er omkring 2 GB eller mere, skal du følge nedenstående givne trin for at reducere størrelsen på PST-filen

 1. Gå til File → Account Settings → Account Settings
 2. På den Data files tab, Klik på den datafil, du ville reducere filstørrelsen
 3. Vælg Settings og klik på Advanced tab
 4. Klik nu på Outlook Data File Settings
 5. En dialogboks vises med titlen Outlook Data File Settings, klik Compact nu
 6. Klik OK

Kør reparationsværktøjet Indbakke efter at have reduceret størrelsen på PST-filen for at reparere PST-filen. I de fleste tilfælde kører Scanpst.exe efter denne metode uden fejl og reparerer PST-filen.

Hvad skal man gøre, hvis ingen af løsningen fungerer? Eller svar på værktøjet til reparation af Outlook-indbakke svarer stadig ikke? Er der nogen måde at reparere PST-filen og få tilbage Outlook-dataene?

I en sådan situation er alt hvad du har brug for en professionelt Outlook-datafilreparationsværktøj der kan reparere og rette op på fejl i din PST-fil på grund af lavt eller højt korruption.

SFWare PST Reparationsværktøj er et alternativ til reparationsværktøj til indbakke, der er designet til at reparere beskadigede eller ødelagte filer og gendanner vigtige Outlook-dataposter som e-mails, kontakter, noter osv. Værktøjet er designet til at arbejde i read-read-tilstand og skader ikke din beskadigede PST-fil i processen med at generere en sund PST-fil. Download og prøv værktøjet gratis nu.

Free Download for Windows

Sådan rettes PST-fil, når ScanPST ikke svarer?

Download og installer SFWare PST-reparation for at løse de fejl eller korruption, der ikke kunne rettes af reparationsværktøjet Indbakke på grund af, at ScanPST ikke fungerer.

 • Vælg en passende mulighed i henhold til dit scenarie på værktøjets hovedskærm
 1. Open PST File – Hvis du er opmærksom på den PST-filsti, der findes på din computer
 2. Find PST File – Hvis du ikke kender placeringen af Outlook PST-filplacering
 3. Select Outlook Profile – Hvis der findes flere Outlook-brugere / profiler på din computerfirst step to use PST repair tool when inbox repair tool is not responding
 • Efter at have fundet Outlook-datafilen til reparationsproces, skal du klikke på Next mulighed
 • Vælg enten Normal Scan eller den Smart Scanbaseret på korruptionen. Senere skal du vælge en mappe, hvor den reparerede PST-fil skal gemmes
 • Klik på Repair -knap, og når reparationsprocessen er afsluttet, bliver du bedt om det ‘Your Outlook PST file has been repaired message’.

Hvis du spekulerer på, hvorfor du vælger et PST-filreparationsværktøj som et alternativ til Outlook-indboksreparationsværktøjet, her er dit svar: At vide hvorfor SFWare PST-reparationsværktøj er det mest anbefalede værktøj til at løse enhver Outlook-fejl. Følgende tabel illustrerer sammenligningen mellem SFWare PST Repair Tool og ScanPST.exe.

ScanPST.exe
SFWare PST Reparationsværktøj
Scanpst.exe ændrer og fungerer på den originale PST-fil, der fører til irreversible ændringer. PST Reparationsværktøj fungerer på en kopi af din originale PST-fil og holder den originale PST-fil uberørt.
Permanent tab af data kan ske, da Scanpst.exe sletter alvorligt beskadigede eller korrupte filer i stedet for at rette dem. Forhindrer permanent tab af information fra din PST-fil, da værktøjet fungerer på en kopi og holder din originale fil uberørt.
Kun i stand til at rette op på mindre korruption. I stand til at rette op på alle alvorlige korrupte og store PST-filer kan også afhjælpes.
Kan ikke gendanne slettede filer eller meddelelser PST Repair Tool er bygget til at scanne og gendanne slettede meddelelser, attributter osv.
Mails med ufuldstændige oplysninger eller delvist mistede data på grund af korruption slettes af Scanpst.exe for at forhindre yderligere korruption. Mails med ufuldstændige oplysninger eller delvist mistede data på grund af korruption kan gendannes effektivt. De er mærket som forældreløse filer og gemmes i mistede og fundne mapper.
Scanpst.exe er sårbar over for korrupte, da det kun er i stand til at reparere mindre problemer PST Repair Tool’s Smart Scan-funktion forbedrer scanningsmetodologien og scanner dybt filen for at reparere alvorlige korrupte og gendanne slettede e-mails.
Konklusion

Selvom reparationsværktøjet til indbakke er nyttigt til at rette mindre PST-korrupte, kan brugen af det samme til at reparere alvorligt beskadigede PST-filer yderligere skade eller ødelægge PST-filen. I stedet for at prøve ScanPST.exe-værktøjet kan du derfor nemt rette Outlook-fejlene ved hjælp af værktøjet SFWare PST Repair.

Lad os vide dine tanker og spørgsmål i kommentarafsnittet nedenfor, hvis du var tilfreds med at skrive op Outlook-indbakke reparationsværktøjet ikke svarer fejl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.