Udstøde USB Masselagringsenhed Problem

Resumé:

De fleste USB-brugere støder ofte på fejlen udstøde USB masselagringsenhed problem. Hvis du står over for den lignende fejl eller ikke kan skubbe ekstern harddisk ud, skal du følge de nævnte metoder i artiklen og nemt at løse fejlen. Hvis du har mistet data på grund af fejlen, hjælper denne artikel dig også med at gendanne data fra USB-drevet uden besvær.Problem ejecting USB device in Windows

Hvordan vises USB-fejlen på skærmen?

Problemet, mens du skubber ud USB-masselageret, vises ikke kun, som om det vises ovenfor. Problemet kan opstå i anden form. Nogle få af dem er præsenteret nedenfor:

 • Denne enhed er i øjeblikket i brug. Luk eventuelle programmer eller vinduer, der muligvis bruger enheden, og prøv derefter igen.Problem ejecting the USB mass storage device
 • Windows kan ikke stoppe enheden. Fjern ikke enheden, mens den er i brug. Luk ethvert program ved hjælp af enheden, og fjern det derefter.Problem ejecting the USB device
 • Enheden ‘Generisk lydstyrke’ kan ikke stoppes lige nu. Prøv at stoppe enheden igen senere.cannot eject the USB device 

Hvis du tænker på, hvad der er denne fejl, og hvordan vil du skubbe ud et USB-drev, der vises i øjeblikket, hjælper de kommende sektioner dig med at rydde dine spørgsmål relateret til problemet med at skubbe USB-masselagerenhed ud.

Er det sikkert at tage stikket ud af stikket, når det står, at USB-enheden er i brug?

Frakobling af USB-enheden, når den viser problem med at skubbe ud af USB-masselagringsenhed, er bestemt usikker for dine vigtige data, der er gemt i drevet.

Hvis du tager stikket stikket ud af din USB-enhed uanset fejlen, kan du muligvis ødelægge dit drev og sætte dine dyrebare data i fare.

Derfor tilrådes det ikke at frakoble USB-lagerenheden, når du støder på fejlen. Hvis du ved et uheld har tilsluttet dit USB-drev, skal du vide, hvordan du gør det gendanne data fra det korrupte USB-drev.

Hvad forårsager problemet ved at skubbe USB-masselagerenhed ud?

Fejlproblemet ved at skubbe USB-masselagerenhed betyder, at du ikke længere er i stand til sikkert at fjerne dit lagringsdrev. Nogle få grunde til fejlen er vist nedenfor:

 • Det kan være tilstedeværelsen af virus, der kører i baggrunden til det eksterne drev.
 • En computerfejl, der forhindrer pc’ens funktion og forhindrer dig i at bruge muligheden Eject media i proceslinjen.
 • Anden proces ved hjælp af et eksternt medie i baggrunden
 • Forkert formateret USB-drev

Hvordan fikser man problemet med at skubbe ud af USB-masselagringsenheden?

For at løse problemet med at skubbe USB-drev udfører de nedenfor nævnte er de afprøvede metoder.

Få grundlæggende fejlfindingsmetoder er:

 1. Luk alle de filer og programmer, der åbnes på din pc. Forsøg nu sikkert at skubbe enheden ud
 2. Kør pålidelig antivirusscanning på din pc for at løse, om der er problemer med virus eller fejl.
 3. Prøv at skubbe ud USB-lagerenheden via denne pc (Højreklik på drevet og klik på skub ud)
 4. Deaktiver sikkerhedssoftwaren som Windows-forsvarer eller enhver tredjeparts sikkerhedssoftware, der er installeret på din pc.
 5. Du kan prøve at logge ud og logge på din konto.

Hvis du stadig oplever den samme fejl, når du har udført den grundlæggende fejlfinding, skal du ikke bekymre dig! Følg de næste metoder den ene efter den anden, og kontroller, at fejlen fortsætter.

Som nævnt ovenfor, hvis du kraftigt skubbede dit USB-drev ud og ikke kunne finde nogen filer, der er gemt i hukommelsesdrevet, kan du nemt gendan dine USB-data ved hjælp af det mest anbefalede værktøj.

SFWare USB-gendannelsesværktøj hjælper dig med let at gendanne data fra det beskadigede drev. Værktøjet er kompatibelt med alle USB-flashdrev såsom Samsung, Kingston, SanDisk osv. Værktøjet hjælper med at gendanne data fra korrupt USB på tværs af alle Windows- og Mac-versioner. Download softwaren nu, og prøv den gratis…

Løs problemet med at skubbe masselagringsenhed via Enhedshåndtering

Trin 1: Højreklik på Windows start button og vælg Device Manager.

Trin 2: Find på enhedslisten Disk Drives og udvid den. Alle de relaterede USB-lagerenheder vises

Trin 3: Find USB storage device der vises, kan fejlen ikke fjernes.

Trin 4: Right-click på problemet, der forårsager enhed, og klik på Uninstall enhed. Klik OK for at fortsætte og afinstallere enheden fra din pc.Device manager to fix USB ejecting problem

Når du har afinstalleret USB-enheden, kan du prøve at fjerne enheden fra Windows-computeren og kontrollere, om fejlen findes. Hvis du støder på fejlen 43 under processen, hedder det det Enhedsadministrator stoppede hardwaren og rapporterer Windows, at den har et uspecificeret problem.

Reparere Udstøde USB Masselagringsenhed Problem via Diskhåndtering

Med Disk Management kan du administrere computerens lokale harddisk, ethvert eksternt drev og aftagelige diske som USB- og SD-kort. Prøv at skubbe ud med at forårsage drev med denne metode

Trin 1: Holde Windows + R taster sammen for at åbne Windows Run. Input diskmgmt.msc og Enter for at åbne Disk Management

Trin 2: Vælg det problem, der forårsager drev. Højreklik nu på USB-drevene, og klik på Eject knapDisk management to fix the usb error

Når drevet er skubbet ud af diskadministrationen, vil du se pop op-beskeden fjerne USB-enheden sikkert. Prøv nu at frakoble din USB fra din pc, og kontroller, at enheden i øjeblikket er i brug, er fejlen rettet.

Hvis du ikke er i stand til at løse problemet ved hjælp af de ovennævnte metoder, kan det være et problem med dit drevfilsystem. Prøv at formatere USB-drevet til FAT fra NTFS-filsystemet.

Formater USB-drevet for at løse fejlen

Filsystem på USB-drevet spiller også en vigtig rolle, mens du arbejder på det. Standardfilsystemet i flashdrev er FAT. Hvis dit USB-drev er formateret i forskellige filsystemer, skal du omformatere drevet til eksisterende FAT-filsystem på vores enhed.

Vigtig note: Formatering eller omformatering af USB-drevet sletter alle de data, der er gemt i drevet. Sørg for, at du har en sikkerhedskopi af dataene. Eller brug et gendannelsesværktøj til at gendanne data fra det formaterede drev.Format to FAT32

Trin 1:  Gå til denne pc, højreklik på USB drive og vælg Format

Trin 2: Klik på File system, rullelisten viser det andet filsystem, vælg FAT32 or exFAT filsystem. Klik på Start knap. Klik OK for at fortsætte med pop-up-meddelelsen om, at dine data slettes permanent.

Når du har ændret drevets filsystem, vil enhver fejl, der er forbundet med drevet, blive renset, og du vil være i stand til at bruge din enhed uden nogen fejl.

Hvis du har mistede ved et uheld dine FAT- eller NTFS-data du kan nemt gendanne ved hjælp af sikker datagendannelsessoftware

Bundlinie:

Med de ovennævnte metoder kan du nemt reparation udstøde USB masselagringsenhed problem. Hvis dine data på et hvilket som helst tidspunkt er mistet, eller du ikke har sikkerhedskopi af dine filer, kan du stole på SFWare datagendannelsesværktøj for at få dine data sikkert tilbage.

Del dine tanker om artiklen; hvordan det hjalp dig med at løse dit problem relateret til USB-drev i kommentarfeltet nedenfor.

Brug også 24/7 teknisk assistance, hvis der er problemer, mens du gendanner data ved hjælp af SFWare-gendannelsessoftware.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *