Hoe MOV naar MP4 Converteren Mac

Samenvatting: Als u MOV-bestanden naar MP4 probeert te converteren en gemakkelijke, handmatige manieren vindt om het te converteren, leidt dit artikel u door naar de methode om MOV naar MP4 converteren Mac zonder de videokwaliteit te verliezen. Ken de redenen voor de conversie en voer de conversie uit met behulp van de gemakkelijke en beste … Continue reading “Hoe MOV naar MP4 Converteren Mac”

Reparatie 0 Byte Bestandsfout

Samenvatting: Geeft uw drive 0 bytes weer op uw USB- of opslagstations? In dit artikel zul je weten waarom je 0 KB of bytes tegenkomt in de opslagschijf, ondanks de bestanden die op de schijf zijn opgeslagen. Dit helpt je ook om repareren 0 byte bestandsfout en begeleidt u bij het herstellen van gegevens van … Continue reading “Reparatie 0 Byte Bestandsfout”

Reparatie Videos Stotteren en Vertraging

Samenvatting: Is het niet vervelend om met video-vertragingen te maken terwijl u uw favoriete video’s online of offline bekijkt? Dit artikel helpt je verder hoe repareren videos stotteren en vertraging op jouw computer. Biedt ook maatregelen om videovertragingen op video’s te stoppen. Wat zorgt ervoor dat video vertraagt? Video-achterstand en stotteren zijn de meest voorkomende … Continue reading “Reparatie Videos Stotteren en Vertraging”

OST is geen Outlook Gegevensbestand

Samenvatting: Als u Microsoft Outlook 2016/2013/2010 gebruikt, komt het vrij vaak voor dat er een fout optreedt OST is geen Outlook gegevensbestand. Door de methoden te volgen die in het artikel worden uitgelegd, kunt u de Outlook OST-fout eenvoudig oplossen. OST is geen Outlook-gegevensbestand.  Zowel OST als PST zijn bekende gegevensbestanden die worden gebruikt door Outlook-e-mailtoepassingen. Waar … Continue reading “OST is geen Outlook Gegevensbestand”

Geen Media Content op USB Stick

Samenvatting: Verwijderingsschijven of USB-drives zijn vatbaar voor talloze fouten omdat ze op meerdere apparaten worden gebruikt. Er zit geen media in het opgegeven apparaat is een van de USB-fouten waarmee u de schijf niet eens kunt formatteren om de fout te verhelpen. Weet hoe u de bovenstaande USB-fout kunt oplossen met behulp van 3 eenvoudige handmatige methoden. … Continue reading “Geen Media Content op USB Stick”

Verborgen Bestanden en Mappen Weergeven Windows 10 Werkt niet

Samenvatting: De meeste Windows-gebruikers worden geconfronteerd met het probleem met verborgen bestanden en mappen. Soms werkt de optie Verborgen bestanden en mappen weergeven in Windows niet of wordt deze niet weergegeven op het scherm wanneer dit nodig is om toegang te krijgen. Het artikel biedt volledige handmatige oplossingen voor de problemen. Los het probleem op … Continue reading “Verborgen Bestanden en Mappen Weergeven Windows 10 Werkt niet”

Hoe Uitschakelen of Inschakelen TRIM SSD?

Samenvatting: Op basis van de noodzaak van gegevensopslag, moet u de TRIM-opdracht op SSD in- of uitschakelen. Om volledig gebruik te kunnen maken van TRIM, moet u weten of de opdracht is ingeschakeld of uitgeschakeld. Dit artikel helpt u meer te weten te komen over TRIM en hoe het nuttig is op SSD’s. SSD is … Continue reading “Hoe Uitschakelen of Inschakelen TRIM SSD?”

HFS Partitie Terughalen

Samenvatting: Zowel Windows als Mac werken op verschillende bestandssystemen. Terwijl de Windows-computers het NTFS-bestandssysteem hebben, staat Mac bekend om zijn hiërarchische bestandssysteem. Dit artikel helpt je verder hoe HFS partitie terughalen zonder uw belangrijke gegevens te verliezen. HFS / HFS + partitie Hoewel Apple hun bestandssysteem heeft geüpdatet naar APFS, geeft nog steeds een groot … Continue reading “HFS Partitie Terughalen”

Reparatie Corrupte PowerPoint Bestand

Samenvatting: Microsoft PowerPoint is de meest gebruikte applicatie om presentaties te maken en te geven op scholen, op kantoren en op een groot aantal plaatsen over de hele wereld. PPT- en PPTX-bestanden die met PowerPoint zijn gemaakt, zijn echter niet vrij van problemen die ze corrupt of ontoegankelijk maken. Als u een van die gebruikers … Continue reading “Reparatie Corrupte PowerPoint Bestand”

RAW SD Kaart

Samenvatting: Bent u net tegengekomen dat uw SD-kaartstation RAW weergeeft in plaats van NTFS- of FAT-bestandssystemen? Dit betekent dat je SD-kaart RAW is geworden en dat je geen toegang hebt tot gegevens die op de schijf zijn opgeslagen. De gratis methoden die in het artikel worden beschreven voor hoe repareren RAW SD kaart. En helpt … Continue reading “RAW SD Kaart”