Beschadigde SD Kaart Terughalen

Overzicht:

De SD-kaart kan om verschillende redenen corrupt of beschadigd raken, maar het verlies van de toegang tot de schijf kan vervelend zijn. U kunt uw gegevens echter eenvoudig herstellen en toegang krijgen tot uw belangrijke bestanden. Dit artikel bevat alles wat u moet weten over het repareren van een corrupte SD-kaart en het eenvoudig herstellen van gegevens met behulp van een professionele SD-kaarthersteltool.

snelle navigatie

Wat veroorzaakt SD-kaartcorruptie?
Indicaties van corrupte SD-kaart
Kan een corrupte SD-kaart worden hersteld?
Wat te doen als de SD-kaart ontoegankelijk wordt
Herstel bestanden van corrupte/beschadigde SD-kaart
Herstel corrupte SD-kaart
Veel Gestelde Vragen

Wat veroorzaakt Corruptie op de SD Kaart?

Hier zijn een paar meest voorkomende oorzaken die leiden tot beschadiging van de SD-kaart.

 1. Als er een SD-kaart in de camera wordt gebruikt, kan het uitschakelen van de camera terwijl het beeld van de SD-kaart nog wordt verwerkt, leiden tot storingen in de SD-kaarten.
 2. Abrupt verwijderen van de SD-kaart uit de apparaten
 3. De gegevensoverdracht van SD-kaart naar pc of vice versa onderbreken
 4. Plotselinge batterijstoring van de camera of de laptop
 5. SD-kaart gebruiken in door virussen aangetaste apparaten

Wat zijn de Tekenen/Symptomen van Beschadiging van de SD Kaart?

De meeste symptomen van beschadiging van de SD-kaart hebben betrekking op het weergeven van fouten, waardoor u geen toegang kunt krijgen tot gegevens van SD-kaarten. Hier zijn enkele indicaties die u helpen weten dat uw geheugenkaart/SD-kaart corrupt of beschadigd is:

 • SD kaart niet geïnitialiseerdis de meest voorkomende fout bij het verbinden met defecte stuurprogramma’s.
 • SD-kaart niet toegankelijk is de fout die wordt weergegeven wanneer er een probleem is met het bestandssysteem.
 • SD kaart is vol maar geen bestandendaarin kunt u dit soort problemen zien wanneer de geheugenkaart is aangetast door virussen/malware.
 • Toen de SD-kaart RAW werd, geeft de fout SD-kaart een ongeldig bestandssysteem weer. Dit is de fout die wordt weergegeven wanneer het besturingssysteem het bestandssysteem van de SD-kaart niet herkent.
 • De fout SD-kaart is niet geformatteerd wordt aangetroffen wanneer de SD-kaart ernstig beschadigd is.

Nu denk je misschien, is het mogelijk om gegevens van een SD-kaart te herstellen als de gegevens zelf er geen toegang toe hebben?

Is het Mogelijk om Beschadigde SD Kaart Herstellen?

Ja, het is mogelijk om bestanden van een corrupte SD-kaart te herstellen, gegevens die op de SD-kaart zijn opgeslagen, zijn nog steeds aanwezig op het opslagapparaat en er is een efficiënt hulpmiddel voor nodig om toegang te krijgen tot de bestanden die erop zijn opgeslagen. SFWare SD kaart herstel tool is een van de meest betrouwbare hersteltools die helpt bij het herstellen van gegevens die door welke oorzaak dan ook verloren zijn gegaan.

Notitie: Het wordt aanbevolen om in de eerste plaats uw gegevens van de corrupte SD-kaart te herstellen. Omdat het proces van het repareren van de schijf meer schade kan toebrengen aan de gegevens die erop aanwezig zijn. Of, als gegevens niet de prioriteit hebben en u de corruptie wilt oplossen, volgt hier de snelle navigatie.

Voordat u een corrupte SD-kaart gaat herstellen of repareren, zijn hier enkele tijdelijke oplossingen om te weten of uw SD-kaart beschadigd of beschadigd is.

Basisoplossingen wanneer de SD kaart ontoegankelijk wordt

 • Scan uw SD-kaart met antivirussoftware om eventuele virussen te verwijderen.
 • Sluit uw SD-kaart aan op een andere computer en controleer of u toegang hebt tot de bestanden
 • Installeer de stuurprogramma’s opnieuw en controleer of de SD-kaart werkt of niet
 • Wijzig de stationsletter van de SD-kaart

Als uw SD-kaart nog steeds niet wordt gedetecteerd, kan dit te wijten zijn aan corruptie. Probeer je corrupte SD-kaart te repareren met een van de effectieve gratis methoden.

Hoe Beschadigde SD Kaart Terughalen?

Om bestanden van een beschadigde SD-kaart te herstellen, download en installeer je SFWare SD Card Recovery Tool om een beschadigd SD-kaartherstel veilig uit te voeren. Start SFWare SD-kaartherstelsoftware op uw Windows- of Mac-pc.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Stap 1: Voor beschadigd SD-kaartherstel selecteert u de optie Recover Drive/Partition in het hoofdscherm en klikt u op Drive/Partition Recovery

Recover data from damaged or corrupt drive

Stap 2: Lijst met schijven wordt weergegeven op het volgende scherm, selecteer de beschadigde SD-kaart om het herstelproces te starten. Nu voert de tool een algoritme uit op een corrupte SD-kaart om de bestanden op de SD-kaart te zoeken en te lokaliseren.

Select the corrupt drive

Stap 3: Herstelbare bestanden worden op het scherm weergegeven. U kunt bestanden bekijken in Data View of File Type View.

View recoverable files in Data View or File Type View

Selecteer ten slotte de bestanden die u wilt opslaan en kies het doelstation om de herstelde bestanden op te slaan. Gebruik niet dezelfde SD-kaart om de bestanden op te slaan, omdat dit een onderbreking van het herstelproces veroorzaakt.

De bovengenoemde stappen ondersteunen gegevensherstel op verschillende versies van geheugenkaarten die zijn vervaardigd door populaire merken zoals SanDisk, Lexar, Sony, Transcend, PNY, Samsung enz. De typen geheugenkaarten die worden ondersteund door de SFWare SD-kaarthersteltool staan hieronder vermeld:

 • Compact Flash-kaart
 • Beveiligde digitale kaart (SD-kaart)
 • Beveiligde digitale kaart met hoge capaciteit (SDHC)
 • Veilige digitale uitgebreide capaciteit (SDXC)
 • Micro beveiligd digitaal
 • Micro veilige digitale hoge capaciteit (Micro-SDHC)
 • Micro veilige uitgebreide capaciteit (MicroSDXC)
 • Extreme digitale fotokaart (xD)

Hoe Corrupte SD Kaart Repareren met CHKDSK?

CHKDSK is de ingebouwde tool in een Windows OS-computer. Dit helpt bij het oplossen van fouten in het logische bestandssysteem op de schijf. Als de corruptie van de SD-kaart verband houdt met het bestandssysteem, werkt de onderstaande methode het beste. Gebruik een kaartlezer om de SD-kaart met de pc te verbinden.

Fix SD card using CHKDSK

 1. Ga naar Mijn computer en noteer de stationsletter van de SD-kaart
 2. Type CMD(opdrachtprompt) in de zoekopdracht en selecteer Run as administrator optie
 3. Type nu chkdsk[stationsletter]: /f /r /x en druk op Enter

Waar, /f: verifieert en corrigeert de logische schijffouten

/r: controleert op fysieke schijffouten zoals slechte sectoren en probeert deze te herstellen

/x: De opdracht bevat de functionaliteit van /f en dwingt ook het volume eerst te ontkoppelen.

De opdracht chkdsk scant nu de SD-kaart om de fouten te lokaliseren en repareert het SD-kaartstation. Als u nog steeds geen toegang hebt tot de bestanden van de SD-kaart, geeft dit duidelijk aan dat de SD-kaart ernstig beschadigd is. U kunt proberen de corrupte SD-kaart te repareren met andere SD kaart repareren methoden.

Conclusie:

SD-kaarten worden geconfronteerd met overvloedige slijtage vanwege hun bruikbaarheid op verschillende apparaten. Het maakt de schijf veel blootgesteld aan mogelijke corruptie of schade in vergelijking met andere opslagapparaten. Gezien deze factoren wordt gebruikers geadviseerd om een routine te volgen om de gezondheid van de schijf te controleren en altijd een back-up van gegevens te maken om situaties met gegevensverlies te voorkomen. Om elke noodsituatie van gegevensverlies aan te pakken, kunt u nu eenvoudig opnieuw spelen op de SFWare SD-kaarthersteltool.

Vaak gestelde vraag

Hoe kan ik foto’s van een beschadigde SD-kaart herstellen?

Foto’s die van de SD-kaart zijn verwijderd, kunnen niet worden gevonden in de Prullenbak omdat ze de prullenbak of prullenbak overtreffen wanneer ze worden verwijderd. Maar met behulp van professionele software voor gegevensherstel kunt u dit eenvoudig doen herstel foto’s verwijderd van SD-kaart.

Hoe herstel ik een beschadigde SanDisk SD-kaart?

Download en installeer SFWare SD-kaarthersteltool op jouw computer. Sluit uw SD-kaart aan met behulp van een kaartlezer en voer de applicatie uit. Volg de instructies om gegevens te herstellen van corrupte SanDisk SD-kaart.

Hoe herstel ik een SD-kaart zonder te formatteren?

Ja, u kunt een corrupte SD-kaart eenvoudig repareren zonder de schijf te formatteren. De verkeerd uitgevoerde stappen leiden echter tot gegevensverlies van de SD-kaart. Enkele van de volgende methoden kunnen u helpen de corrupte of beschadigde SD-kaart te repareren zonder te formatteren.

 • Als je kaartlezer of USB-poort beschadigd is, probeer dan een andere
 • ALS er een stationsletter ontbreekt, wijst u een nieuwe stationsletter toe.
 • Probeer nieuwe SD-kaartstuurprogramma’s opnieuw te installeren
 • U kunt altijd vertrouwen op CHKDSK Command om eventuele logische fouten op de schijf op te lossen.

Outlook Verwijderde Agenda Terughalen

Samenvatting:

Bent u uw agenda-items in Outlook kwijt of wordt de Outlook-agenda zelf om onvoorziene redenen verwijderd? Ontegenzeggelijk raakt uw werk in de war als u uitsluitend afhankelijk bent van Outlook-agenda’s voor vergaderschema’s en deadlines. Raak niet in paniek! Het artikel spreekt over de eenvoudige en automatische methoden om verwijderde agenda te herstellen zonder dat u de ingangen ervan verliest.

De agendafunctie van Microsoft Outlook staat bekend om het beheer van evenementenplanning. Dit helpt u ook om probleemloos afspraken, ingangen en evenementen te beheren. U kunt ook tijdige waarschuwingen plannen voor belangrijke vergaderingen en andere cruciale evenementen. Dingen lopen echter niet altijd soepel en er kunnen situaties zijn waarin de Outlook-agenda wordt verwijderd en dingen mislopen.

Kan ik een Verwijderde Agenda uit Outlook Ophalen?

Ja, u kunt eenvoudig weer toegang krijgen tot uw Outlook-agenda en alle items, samen met afspraken, evenementen, enz. De eerste plaats waar u naar kunt zoeken is in de Deleted Items map. In deze map worden meestal verwijderde Outlook-items opgeslagen en kunt u gemakkelijk gegevens herstellen, inclusief verwijderde agenda.

Als dit niet werkt, kunt u de verwijderde agenda op een veilige manier herstellen SFWare PST Repair software. Met deze tool kunt u verwijderde Outlook-agenda herstellen, zelfs wanneer deze permanent is verwijderd of verloren is gegaan.

Outlook-agenda’s permanent verwijderd? Maak je geen zorgen, kies SFWare PST Repair voor een geautomatiseerde manier om verwijderde Outlook-agenda-items, afspraken, evenementen, taken in één keer te herstellen zonder de noodzaak van handmatige interventie. Gebruik deze tool om de verwijderde Outlook-agenda te herstellen met Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 of eerdere versies.

Free Download for Windows

Ik heb per ongeluk een agenda uit mijn Outlook verwijderd. Wanneer ik de map Verwijderde items aanvink, verschijnt er niets. Ik heb mijn Outlook ook gesynchroniseerd met mijn telefoon, dus een aantal vermeldingen, afspraken en evenementen worden nog steeds weergegeven in mijn telefoonagenda. Daarom neem ik aan dat de kalender nog steeds ergens is en niet permanent verloren is gegaan. Help me alstublieft weer toegang te krijgen tot mijn agenda.

Hier een paar oplossingen die u helpen uw items te herstellen die uit Outlook zijn verwijderd.

Oplossingen om Verwijderde Outlook Kalender 2019, 2016 en Eerdere Versies te Herstellen

Met de hier geboden oplossingen kunt u de Outlook-agenda gemakkelijk ophalen. Laten we eerst kijken naar herstellen van de Deleted Items map en ga dan verder met de softwaremethode.

Oplossing 1: Verwijder de verwijderde Outlook agenda uit de map verwijderde items

Wanneer u een item uit Outlook verwijdert, wordt dit onmiddellijk verplaatst naar de map ‘Verwijderde items’. Deze map is in feite tijdelijke opslag voor items die uit Outlook zijn verwijderd en items kunnen vanaf hier eenvoudig worden hersteld. Met slechts 2 eenvoudige stappen kunt u outlook agenda herstellen items uit de map ‘Verwijderde items’.

 1. Klik op de Deleted Items map en zoek je Calendaritems
 2. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het item en klik MoveOther folder

Notitie: Als je het ziet ‘Trash’ map in plaats van de ‘Deleted Items’ map, volgt u dezelfde procedure om agenda-items te herstellen.

Oplossing 2: Herstel verwijderde items uit gearchiveerde map

Outlook is zo ontworpen dat ongebruikte agenda’s, e-mails en andere items regelmatig worden verwijderd en automatisch naar het archief worden verzonden. Je kunt ze altijd vinden in de archiefmap.

Om verwijderde agenda van Outlook te herstellen, Ga naar Home > creëren Item > ander Items > Outlook Data File

Het gegevensbestand bevindt zich meestal op C:\Users\username\AppData\Local\Microsoft\Outlook\archive.pst

Om de agenda te vinden, zoekt u snel in Outlook, zodra u Agenda hebt gevonden, herstelt u deze door de map eenvoudig naar elke gewenste locatie te slepen.

Herstel Verwijderde Kalender met SFWare PST Reparatie Software

Als u geen verwijderde agenda-items vindt in de ‘Deleted Items’ map, het is waarschijnlijk permanent verwijderd. Als u bijvoorbeeld de kalender verwijdert met ‘Shift + Delete’ toetsen, als er een beschadiging in het PST-bestand is of als uw map ‘Verwijderde items’ is gewist (automatisch of handmatig).

In dit geval heeft u een betrouwbare tool zoals SFWare Outlook PST Repair nodig die vakkundig de verwijderde Outlook-agenda herstelt door uit het PST-bestand te extraheren.

SFWare PST reparatie tool is een voorkeur voor Outlook verwijderde agenda herstellen wanneer het Shift + is verwijderd of permanent is verwijderd vanwege andere redenen, zoals PST-corruptie, het wissen van de map Verwijderde items, onbedoelde verwijdering en andere. Werkt feilloos op alle Outlook-versies, waaronder Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 en andere.

Stappen naar hoe Outlook verwijderde agenda terughalen

first step to use PST repair tool

 • Klik op ‘Open PST file’optie als u de locatie kent van het PST-bestand dat aan uw profiel is gekoppeld. Anders selecteren ‘Find PST file’ zodat de software uw PST-bestand automatisch vindt.

Select PST File to Repair

 • Kiezen Normal Scanmodus en selecteer een doelmap om het gerepareerde PST-bestand op te slaan

End Screen

 • Nadat de reparatie is voltooid, kunt u previewde gerepareerde PST en controleer de bestemming voor het opgeslagen PST-bestand

Hoe Herstelde Agenda Items in Outlook te Bekijken?

Nadat u Outlook-agenda-items hebt hersteld, opent u het bijbehorende PST-bestand om de kalender te bekijken.

 1. Ga naar Outlook en klik FileOpen
 2. kiezen Open Outlook data fileen kies het PST-bestand gerepareerd door SFWare
 3. Nu worden het PST-bestand samen met alle agenda-items, afspraken, taken, vergaderingen en andere details aan u weergegeven.

Waarom kiezen voor SFWare PST reparatietool?

 • Mogelijkheid om verwijderde agenda items terughalen outlook in originele vorm zonder wijzigingen aan te brengen
 • Ook, verwijderde emails terughalen en andere items in Outlook
 • Een gratis proef en preview is beschikbaar
 • Werkt met alle Outlook-versies zoals Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 en eerdere versies

Conclusie

Vanzelfsprekend betekent het hebben van een back-up dat uw gegevens te allen tijde veilig zijn. Zelfs met Outlook kunnen uw gegevens veilig worden bewaard door een kopie van het PST-bestand op te slaan. Als uw PST-bestand echter niet is opgeslagen en u Outlook-gegevens zoals kalenders of e-mails bent verloren, gebruik dan de handmatige oplossing als u per ongeluk de kalender of de softwaremethode te gemakkelijk hebt verwijderd Outlook verwijderde agenda terughalen.

Vaak gestelde vraag:

Is het mogelijk om verwijderde Outlook-agenda te herstellen?

Ja, met de map Verwijderde items en de map Gearchiveerd kunt u verwijderde agenda-items in Outlook herstellen. Als deze methoden niet voor u werken, kunt u de verwijderde agenda altijd herstellen met behulp van een kluis SFWare PST Repair software. Met deze tool kunt u de verwijderde Outlook-agenda herstellen, zelfs als deze permanent is verwijderd of verloren is gegaan.

Hoe agenda-items en e-mail te herstellen met behulp van de Inbox reparatietool?

Als de agenda-items verloren gaan of ontoegankelijk zijn vanwege PST-corruptie, kunt u gebruik maken van de inbox-reparatietool. Om gebruik te maken van de Inbox-reparatietool, ga naar Windows Explorer. Volg het bestandspad en zoek de ScanPST.exe programma onder Outlook. Selecteer Bladeren. Zoek en selecteer het PST-bestand dat u wilt repareren. Klik op Starten om de scan te starten. Als laatste klik Repair om het proces te voltooien.

Hoe verwijderde Agenda voor Outlook 2007 en 2010 te herstellen?

Om de verwijderde agenda uit Outlook in 2007 en 2010 te herstellen, hoeft u dat alleen maar te doen, ctrl + click op de maplocatie van de ontbrekende agenda-items. Ga naar de menubalk en klik op de Tools icoon. Wanneer de opties worden weergegeven, selecteert u Recover Deleted Artikelen. Zoek nu de te herstellen agenda-items en klik op de knop Geselecteerde items herstellen.

Reparatie Outlook Profiel 2007 2010 2013 2016 2019

Overzicht:

Met dit artikel kunt u uw corrupte Outlook-profiel van elke Outlook-versie van 2007 tot de laatste Outlook 2019 en 2021 herstellen. In het artikel worden ook de redenen achter de corruptie en de veelvoorkomende fouten die verband houden met corrupte Outlook-profielen uitgelegd. Volg de best aanbevolen methoden die in het artikel worden beschreven reparatie Outlook profiel 2007 2010 2013 2016 2019 en krijg toegang tot uw e-mailtoepassing in Outlook.

Repair Outlook Profile

snelle navigatie

Wat maakt Outlook-profiel corrupt?

Fout die verschijnt wanneer het Outlook-profiel corrupt is

Profiel repareren in verschillende Outlook-versies

Outlook-profiel opnieuw opbouwen

Veel gestelde vragen

Er kunnen verschillende redenen zijn voor uw Microsoft Outlook start niet en de belangrijkste oorzaak kan een beschadigd Outlook-profiel zijn.

De eerste indicatie van een beschadigd Outlook-profiel is te zien wanneer uw Outlook-applicatie vastzit in het verwerkingsscherm. U heeft geen toegang tot uw belangrijke informatie vanuit de Outlook als uw profiel beschadigd raakt.

Laten we zonder verdere vertraging eens kijken hoe het Outlook-profiel beschadigd raakt en hoe u kunt detecteren dat het profiel beschadigd is.

Wat veroorzaakt corruptie in Outlook profiel?

Een paar veelvoorkomende redenen die corruptie in Outlook veroorzaken, worden hieronder vermeld:

 1. Onjuiste installatie van Outlook
 2. Onvolledige profielconfiguratie
 3. Outlook crash en PST-bestand corruptie
 4. Outlook-fout bij het synchroniseren met een online server.
 5. Stroomonderbrekingen of abrupt sluiten van e-mailtoepassing
 6. Virus of malware

Alle bovengenoemde fouten zullen resulteren in het beschadigen van Outlook-gegevensbestanden die verder resulteren in het beschadigen van het Outlook-profiel.

Laten we nu naar beneden scrollen om de veelvoorkomende fouten te zien die optreden wanneer het profiel corrupt is en eisen voor het repareren van het Outlook-profiel.

Veelvoorkomende Outlook Fouten Geassocieerd met Vorrupt Outlook Profiel

Als u de Outlook start en de app een foutmelding weergeeft Kan Microsoft Outlook of niet starten Outlook-gegevens zijn niet toegankelijk dat geeft aan dat u het Outlook-profiel moet herstellen

De Outlook-applicatie loopt vast of loopt vast vanwege de corruptie in het Outlook-profiel of Outlook-gegevensbestanden (PST, OST).

Andere foutmeldingen zoals ontbrekend PST-bestand en Outlook-gegevensbestand kan niet worden geconfigureerd, enz. zou worden aangetroffen als het profiel is beschadigd.

Ongeacht welke fouten op uw scherm werden weergegeven, de fouten kunnen eenvoudig worden verholpen door het Outlook-profiel te herstellen.

Hoe het Profiel in Verschillende Outlook Versies te Repareren?

Hieronder vindt u eenvoudige stappen om uw Outlook-profiel voor alle versies te herstellen, inclusief de nieuwste Outlook 2019:

Outlook profiel repareren – 2007

 1. Selecteer tools en ga naar Account Settings
 2. Kies uw accountprofiel in de Emailtabblad en klik vervolgens op Repair
 3. Volg de instructies en prompts zoals weergegeven in de applicatie
 4. Na voltooiing van het proces, Restart Outlook to syncveranderingen

De bovengenoemde methode kan de kleine corruptie verhelpen die problemen veroorzaakt bij het openen van uw Outlook-profiel.

Repareer de Outlook profiel 2010 en hoger

 1. Open Outlook window-> Ga naar File menu
 2. Klik op het teken met de pijl omlaag naast Account Setting
 3. Klik op Account Settingsvan de gegeven opties

Repair Outlook

 1. Selecteer de Outlook profileop de Email tabblad en klik vervolgens op Repair

Click on Repair

 1. Volg vervolgens de instructies zoals verder gevraagd

Dit is de basismethode om het corrupte Outlook-profiel te herstellen. Als deze methode het Outlook-profiel niet herstelt, kunt u de ingebouwde reparatie-tool van Outlook proberen, d.w.z. ScanPST of Outlook-inbox-reparatietool.

Hoe Microsoft Inbox Repair Tool het Outlook Profiel Repareert?

PST-bestand corruptie kan ook een van de meest redenen zijn voor corruptie van Outlook-profiel. Laten we daarom proberen het Outlook-profiel te repareren met behulp van ScanPST.exe.

Om ScanPST.exe uit te voeren, moet u eerst de tool lokaliseren. Vind uw ScanPST.exe, Klik op Start om het scanproces te starten. Klik ten slotte op de Repair knop om het Outlook-profiel opnieuw op te bouwen.

Ondanks dat het een gratis tool is om het PST-bestand te repareren, heeft ScanPST enkele nadelen:

 • Integriteit van het bestand kan niet worden gegarandeerd omdat de tool werkt op het originele Outlook-gegevensbestand
 • ScanPST kan de met een wachtwoord beveiligde Outlook-gegevensbestanden niet herstellen
 • De tool kan ernstige Outlook-corruptie niet herstellen
 • Het herstelt geen e-mails en andere componenten van PST die uit het profiel zijn verwijderd

Als uw profiel ernstig is beschadigd of met een wachtwoord is beveiligd, kan het gebruik van de Inbox-reparatietool niet voordelig zijn.

Als geen van de bovengenoemde handmatige methoden u helpt het Outlook-profiel te herstellen, is de volgende methode het opnieuw opbouwen van het profiel.

Opmerking: Als u het Outlook-profiel opnieuw opbouwt, worden de gegevens die in Outlook zijn opgeslagen verwijderd als uw e-mailserver niet synchroniseert met het profiel.

Als je nadenkt hoe reparatie Outlook profiel om corruptie op te lossen en verwijderde gegevens uit het profiel te herstellen, is dit het meest aanbevolen proces.

Met SFWare PST reparatie tool kunt u veilig Outlook-gegevensbestanden repareren die corruptie in Outlook veroorzaken en de gegevens herstellen. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van de software is dat deze niet werkt op het originele bestand. De integriteit van het bestand blijft ongewijzigd. Download de software nu en probeer het gratis…

Free Download for Windows

Als u het Outlook-profiel nog steeds wilt herbouwen of opnieuw wilt maken om de corruptie op te lossen, kunt u het niet proberen. In de volgende sectie wordt uitgelegd hoe u het Outlook-profiel opnieuw kunt maken.

Hoe Outlook Profiel Opnieuw op te Bouwen?

De meeste e-mailservers werken aan het synchroniseren van de gegevens met Outlook. Het opnieuw maken van een nieuw profiel helpt bij het vervangen van beschadigd Outlook-gegevensbestand. Volg de stappen om het Outlook-profiel opnieuw te maken:

 • Ga naar het Configuratiescherm en open de wizard voor het instellen van e-mail

Select Email client

 • Klik in de wizard voor het instellen van e-mail op het bestaande profiel en tik op Verwijderen

Click on Remove

 • Maak nu een nieuw profiel aan via de Outlook-applicatie
 • Ga naar Bestand en selecteer Account toevoegen. Voer in de setup e-mailaccountgegevens en wachtwoord in

Add new account

Gunstige tip:

Als u gegevens kwijt bent die aan het herbouwproces werken, kunt u dat doen herstel verwijderde of verloren Outlook-e-mails en andere gegevens met behulp van SFWare PST Repair Tool, de software die de oorspronkelijke structuur niet verandert en Outlook-items snel en gemakkelijk herstelt.

Gevolgtrekking:

Dat kan gemakkelijk repareren corrupte Outlook profiel met behulp van handmatige methoden die in het artikel worden uitgelegd. Niettemin, als u denkt dat deze methoden riskant zijn, kunt u altijd de veilige methode gebruiken om het Outlook-profiel te repareren met behulp van de SFWare PST-reparatietool, die u helpt toekomstige Outlook-fouten op te lossen.

Vaak gestelde vraag

Hoe Outlook-profiel opnieuw op te bouwen in Windows 10?

Om opnieuw op te bouwen Open Outlook 2010 en klik op de knop Bestand in het hoofdmenu. Klik op het pictogram met een pijl-omlaag naast Accountinstellingen. Selecteer Accountinstellingen uit de beschikbare opties. Selecteer op het tabblad E-mail het Outlook-profiel en klik op Herstellen. Voltooi de vereiste stappen door de instructies op het scherm te volgen.

Herstelt Inbox Repair Tool Outlook-profiel?

Ja, met de ingebouwde inbox-reparatietool van Windows kunt u het corrupte Outlook-profiel repareren. De tool werkt echter alleen op klein corruptieniveau en op originele gegevensbestanden. Ook kan ScanPST of de inbox-reparatietool de met een wachtwoord beveiligde Outlook-gegevensbestanden niet repareren.

Hoe Outlook-profiel te repareren en gegevens te herstellen?

De beste manier om Outlook-corruptie op te lossen en gegevens te herstellen, is door gebruik te maken van een tool van derden. SFWare PST-reparatietool is de meest aanbevolen tool om corrupte Outlook te repareren en gegevensbestanden te herstellen. De tool werkt op de kopie van de bestanden en daarom blijft de integriteit van de Outlook-gegevensbestanden ongewijzigd.

Externe Schijf niet Herkend maar Knipperen

Samenvatting:

Als u het lampje van uw externe schijf ziet branden, betekent dit dat uw schijf actief is. Hoewel de schijf actief is, kunt u de schijf niet op de pc detecteren. Als u een van degenen bent die met soortgelijke problemen wordt geconfronteerd, vindt u hier een alles-in-één handleiding om knipperende maar niet-gedetecteerde problemen op te lossen. Met behulp van een eenvoudige methode kunt u verloren gegevens herstellen van niet-gedetecteerde externe harde schijven.

Externe schijf niet herkend maar knipperen probleem wordt meestal gezien in Seagate-harde schijven en andere externe harde schijven.

Ongeacht het merk van het opslagapparaat, als u met dit probleem wordt geconfronteerd, kunt u het probleem eenvoudig oplossen met behulp van de onderstaande methoden. Volg de beschrijving om de beste oplossing te kennen om het probleem op te lossen.

Hoe Repareren Externe Schijf niet Herkend maar Knipperen?

Laten we twee scenario’s beschouwen op basis waarvan verschillende bevestigingsmethoden worden uitgelegd in de volgende sectie.

Scenario 1: Externe harde schijf niet herkend

Scenario 2: Externe harde schijf knippert, maar wordt niet herkend

Als u een Mac-gebruiker bent met hetzelfde probleem, klik dan hier om het probleem van een op te lossen externe harde schijf die niet wordt herkend door de Mac-computer.

Scenario 1: Externe harde schijf niet herkend

Met behulp van verschillende methoden die hier worden beschreven, kunt u het probleem eenvoudig oplossen met externe harde schijven die niet worden opgemerkt door de computer.

Methode 1: Wijzig de USB poort

Als je de beschadigde USB-poort gebruikt, wordt je schijf niet gedetecteerd door de computer. Sluit daarom uw apparaat via een andere poort aan om te bepalen of er een probleem is met de USB-poort of niet.

Methode 2: Schakel USB Root Hub in

U kunt het probleem eenvoudig oplossen door alle USB Root Hub in te schakelen. Volg de onderstaande stappen om de USB-hoofdhub in te schakelen.

 1. Klik Start-> Typ msc -> druk op Enter
 2. Klik Device Manager-> Uitbreiden Universal Serial Bus controllers
 3. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op USB Root Hub-> Properties gevolgd door Power Management
 4. Uitschakelen Allow the computer to turn off this device to save power

Volg het proces voor alle USB Root Hub en herstart pc en controleer of uw externe apparaat wordt gedetecteerd of niet door de pc.

Methode 3: Voer de antivirus uit

Door het virus van de computer te verwijderen, worden de meeste problemen met de computer opgelost. Door vertrouwde antivirussoftware uit te voeren, kunt u het virus eenvoudig van de schijf en de pc verwijderen en uw schijf toegankelijk maken.

Scenario 2: Externe schijf werkt niet maar knippert

In dit scenario is een externe harde schijf actief, maar kan deze niet door de computer worden gedetecteerd. Volg de onderstaande methoden om dit probleem op te lossen.

Methode 1: Schakel alle verborgen apparaten in

Probeer het probleem op te lossen waarbij de externe harde schijf knippert, maar niet wordt herkend door de computer, door alle verborgen apparaten zichtbaar te maken.

 1. Ga naar Start-> Typ: msc -> Enter
 2. In Device Manager-> Kiezen View -> Show hidden devices
 3. Klik op + signom alle notities uit te vouwen
 4. Klik nu met de rechtermuisknop op grijze items en kies uninstall
 5. Tenslotte, reboot the PCen probeer opnieuw

Methode 2: Stuurprogramma verwijderen

Soms leiden onjuiste stuurprogramma’s tot problemen zoals het knipperen van de externe schijf maar niet herkend. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen

 1. Ga naar Starten typ msc –> Enter
 2. Uitbreiden Universal Serial Universal Serial Bus controllers
 3. Right-clickop elk USB-apparaat en Uninstall (Verify of er een niet-herkend apparaat is of niet).
 4. Als u een niet-herkend apparaat tegenkomt, klik dan op Driverstabblad en uninstall de bestuurders
 5. Controleer nu My Computer / My PC voor externe schijf
 6. Als de schijf niet wordt weergegeven op Mijn pc, start u uw pc opnieuw op.

Opmerking:  Als het externe apparaat aanvankelijk verschijnt, maar later verdwijnt, herhaal dan de bovenstaande stap en klik op Disk ManagementChange Drive Letter en probeer het opnieuw te verbinden

Methode 3: Register wijzigen

Een andere manier om het probleem op te lossen, is door het register te wijzigen. Hieronder staan de stappen om het register te wijzigen:

change registry to fix the external hard drive blinking but not detected error

 1. Ga naar Start
 2. Typ: regedt32en klik OK
 3. Backup Registry
 4. Klik Export
 5. Aan de linkerkant, Klik OK,

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E967-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

 1. Verwijderen upper filterof lower filter
 2. Probeer opnieuw de externe schijf aan te sluiten

Probeer nu uw schijf te openen om toegang te krijgen tot de gegevens.

Wat als u de fout oplost en merkt dat al uw gegevens verloren zijn gegaan? Of het nu per ongeluk is verwijderd of geformatteerd of gegevens zijn verloren als gevolg van corruptie in de schijf. Met behulp van een efficiënte externe harde schijf herstel tool  kunt u uw belangrijke gegevens terugkrijgen.

Gegevens Herstellen van niet Detecteerbare Externe Schijf met Licht Aan

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Om gegevens van knipperende externe schijven te herstellen, downloadt en installeert u de applicatie op uw Windows- of Mac-systemen. Sluit uw externe harde schijf aan op uw computer en start de tool SFWare External Hard Drive Recovery.

Stap 1: Klik op de Recover Drive/Partition vanaf het hoofdscherm en Drive/Partition Recovery, het scant naar de verloren of verwijderde bestanden en geeft alle schijven weer die op het systeem zijn gevonden

SFWare to recover data from external drive
Stap 2: Controleer de schijf en klik op de gedetecteerde externe schijf. Nu wordt Scannen nagebootst.

Select the drive to recover deleted files
Stap 3: Zodra het scannen is voltooid, kunt u zien dat de herstelbare bestanden worden weergegeven in File Type of de Data Type View optie. Selecteer de bestanden die u wilt herstellen.

View recoverable files from drive in Data View or File Type View

Afhankelijk van de grootte van de externe schijf, vindt het scan- en herstelproces plaats. Zodra het proces is voltooid, dubbelklikt u op de herstelde bestanden om een voorbeeld van de herstelde bestanden te bekijken en ze op de gewenste locatie op te slaan. Zorg ervoor dat u op een andere locatie opslaat dan waar het is hersteld.

Conclusie:

Op elke externe harde schijf komen problemen zoals een schijf die niet toegankelijk of niet detecteerbaar is vrij vaak voor. Het is altijd de moeite waard en veilig om de back-up van de belangrijke gegevens te bewaren. Bovenstaande zijn de weinige methoden om uw schijf weer in de werkmodus te krijgen.

Laat het ons weten als je hierin slaagt reparatie externe schijf niet herkend maar knipperen, deel uw mening alstublieft in de commentaarsectie hieronder.

Niet Opgeslagen Word Document Terughalen Mac

Samenvatting:

Kunt u uw Word-document niet vinden op de Mac? Of per ongeluk niet-opgeslagen verwijderd? Welnu, Windows-gebruikers zullen misschien niet veel van de uitdagingen tegenkomen om de Word-documenten te lokaliseren en te herstellen. Voor Mac-gebruikers is hier het hulpmiddel. Dit artikel helpt u om uw niet-opgeslagen Word-document probleemloos op Mac te herstellen.

We weten allemaal dat MS Word-document de meest gebruikte applicatie is om documenten zoals opdrachten, brieven, brochures, leeractiviteiten, enz. Te maken. In eenvoudige, Word-documenten zijn onderdeel geworden van ons werk.

Een paar redenen waarom Word documenten van uw Mac verloren zijn gegaan:

 • Per ongeluk verwijderen van bestanden van uw harde schijf.
 • MS Word-toepassing crasht en leidt tot beschadiging van Word-documenten
 • Schade aan uw harde schijf of opslagapparaat waar Word-documenten zijn opgeslagen
 • Infectie met een virus of malware die de bestanden vernietigt en gegevensverlies veroorzaakt.

Kan ik een niet Opgeslagen Word Document Terughalen Mac?

Ja, u kunt een Word-document ophalen dat in de meeste gevallen niet is opgeslagen. Er zijn enkele gevallen zoals corruptie in het bestand, toepassingsschade en etc. die uw documenten volledig beschadigen. In dergelijke gevallen moet u eerst Word documenten repareren en proberen de bestanden te herstellen.

Laten we, voordat het te laat wordt om het document te herstellen, ingaan op de methoden om Word-documenten op Mac te herstellen.

Hoe niet Opgeslagen Word Document Terughalen Mac?

Hieronder staan de 5 verschillende manieren om verloren, verwijderde of niet-opgeslagen Word-documenten van Mac te herstellen:

 1. Herstel verwijderde Word-bestanden vanuit een back-up of de prullenbak
 2. Hoe niet-opgeslagen Word-document op Mac te herstellen met Time Machine
 3. Herstel niet-opgeslagen Word-documenten op een Mac met AutoRecovery
 4. Haal het document op uit de tijdelijke map

Laten we ingaan op elke methode om verloren, niet-opgeslagen, verwijderde woordbestanden van het Mac-station te herstellen:

Methode 1: Herstel verwijderde Word bestanden van een back-up of de prullenbak

Wanneer je per ongeluk een Word-bestand hebt verwijderd, zijn ze te vinden in de Prullenbak. Het enige wat je hoeft te doen is: Ga naar Trash, zoek de bestanden en herstel het vereiste bestand uit de prullenbak.

Recover Word files using a Trash

Wat als je prullenbak leeg is? Of worden bestanden permanent van de schijf verwijderd? Geen zorgen, u kunt nog steeds proberen gegevens te herstellen van de Time Machine-back-up. De prominente ingebouwde tool die elke macOS-gebruiker op zijn computer heeft.

Methode 2: Hoe niet-opgeslagen Word document op Mac te herstellen met Time Machine

Om toegang te krijgen tot uw niet-opgeslagen Word-bestand in Time Machine, moet u de onderstaande stappen volgen:

Opmerking: Time Machine slaat de back-up alleen op als u deze hebt ingeschakeld. Als u de Time Machine-back-up niet hebt ingeschakeld, kunt u het proces overslaan en doorgaan naar de volgende methode.

 1. Gebruik Spotlightom de Time Machine te vinden. Druk op om Spotlight te gebruiken cmd + spacebar Begin met het typen van Time Machine. Zodra het verschijnt, start u de applicatie.
 2. Locatehet verloren Word-bestand van de tijdlijn en herstel het.

Methode 3: Herstel niet-opgeslagen Word documenten op een Mac met AutoRecovery

AutoRecover is een ingebouwde functie van de Microsoft Office-toepassing die u helpt bij het herstellen van verloren bestanden als gevolg van een systeemcrash of toepassingscrash. Het doet dit door periodiek een kopie van het bestand op de achtergrond op te slaan. Standaard wordt elke 10 minuten een back-up opgeslagen door AutoRecover voorzien zijn van.

Opmerking: deze methode werkt alleen als er aan de verdwenen bestanden wordt gewerkt.

Volg de onderstaande stappen om Word-documenten te herstellen met AutoRecovery

Stap 1. Open een Finder venster op uw Mac.

Stap 2. Selecteer de hele computer als locatie.

Stap 3: Enter AutoRecovery in het zoekveld

Recover Word Documents using AutoRecovery

U kunt de lijst met bestanden zien die begint met “AutoRecovery save of” gevolgd door de naam van het Word-document dat u probeert te herstellen.

Stap 4:  Double-click op het te herstellen bestand. Dit opent het bestand in Microsoft Word.

Stap 5: Sla nu het document op met de nieuwe naam en klik op Save knop

Methode 4: Herstel Word document uit tijdelijke map

Het proces verloren Word bestanden herstellen uit tijdelijke map is een beetje lastig en vervelend proces omdat de bestanden die in deze map zijn opgeslagen onder een andere naam worden opgeslagen. Volg de onderstaande stappen om bestanden van tijdelijke bestanden te herstellen.

Stap 1: Ga naar Applications Utilities en dubbelklik Terminal.

Stap 2: Typ in Terminal open $TMPDIR en je wordt doorverwezen naar de TMP map waarin het bestand tijdelijk is opgeslagen.

Stap 3: In de TMP map, zoek en open de map TemporaryItems. Klik met de rechtermuisknop op de gewenste niet-opgeslagen Word-bestanden en Open with… Microsoft Word.

Stap 4: Sla het Word-bestand op door op te klikken File Save As en sla het op een andere locatie op.

Maak je geen zorgen als je de Word-documenten niet kunt herstellen met de bovengenoemde methoden en je je afvraagt hoe je de niet-opgeslagen of permanent verwijderde Word-bestanden kunt herstellen. U kunt verwijderde of verloren Word-bestanden eenvoudig herstellen met a data herstel tool voor Mac.

SFWare-tool voor gegevensherstel voor Mac is een van de meest vertrouwde software om gegevens van Mac-computers te herstellen. Of het nu verwijderd, verloren of geformatteerd is vanaf de schijf, u kunt het gemakkelijk en zonder gedoe terughalen. Met de snelle scanfunctie van de software kan de sector eenvoudig per sector worden gescand om de verloren bestanden van de schijf te lokaliseren.

Free Download for Mac

Hoe een Verloren Verwijderd Word Bestand van Mac te Herstellen?

Download SFWare verwijderde bestandsherstelsoftware op uw Mac-machine en start de applicatie.

 1. Kiezen Recover Filesoptie in het hoofdscherm. Selecteer vervolgens Lost File Recovery ofr Deleted File Recovery optie uit het tweede scherm

Recover deleted or lost files from Mac

 1. Selecteer nu de juiste schijf waarvan u verborgen bestanden van Mac Volume wilt herstellen en klik vervolgens op “Next” optie

Select Mac Volume to recover files

 1. U kunt ofwel gebruik maken van Data view ofFile type view om de bestanden te bekijken en de bestanden op uw computer op te slaan.

Recover files from Mac using Data or File type view

 1. Software scant de gehele geselecteerde Volumeen herstel Word-documenten. Zodra het herstelproces is voltooid, kunt u Preview herstelde bestanden en Save op elke gewenste locatie.

Preview recovered Mac files

Conclusie

Het is altijd de moeite waard om regelmatig een back-up te maken om gegevensverlies in de toekomst te voorkomen. Het artikel spreekt over 4 verschillende handmatige methoden niet opgeslagen Word document herstellen Mac computers waarmee u Word-documenten moet kunnen herstellen.

Als u met succes de Word-documenten hebt hersteld met behulp van de hierboven besproken methoden, deel dan uw mening in de opmerkingen hieronder.