Bestanden Terughalen Harde Schijf Seagate

Samenvatting: Gegevensverlies op een van de externe harde schijven is onvermijdelijk. Dit artikel begeleidt u om gemakkelijk uit te voeren gegevens herstellen harde schijf seagate met behulp van een professionele Seagate harde schijf herstel tool.

Snelle navigatie

  1. Over Seagate Data Recovery
  2. Kan ik mijn gegevens herstellen van een externe harde schijf van Seagate?
  3. Een effectieve Seagate-gegevensherstelprocedure voor alle Seagate-modellen omvat Seagate-back-up plus herstel

Over Seagate Data Recovery

Seagate is een van de meest gebruikte harde schijven ter wereld. De meest gebruikte harde schijf is geen uitzondering als het gaat om gegevensverlies. Gegevensverlies op de Seagate-harde schijf varieert van dwaze fouten bij het per ongeluk verwijderen van gegevens tot complexe gegevensverliesscenario’s zoals een geformatteerde of ontoegankelijke harde schijf.

Ongeacht de manier waarop u gegevens van uw Seagate-harde schijf bent kwijtgeraakt, er is een eenvoudige DIY-methode om gegevensherstel van Seagate uit te voeren. Tegen het einde van dit artikel kunt u verwijderde of verloren gegevens van de externe harde schijf van Seagate gemakkelijk herstellen.

Kan ik bestanden terughalen harde schijf Seagate?

Ja, het is mogelijk om gegevens van de harde schijf van Seagate te herstellen. De reden hiervoor is dat de bestanden die verloren zijn gegaan door verwijdering of het formatteren van de schijf, niet van uw Seagate-harde schijf worden gewist. In plaats daarvan hebben ze hun geheugenruimte gemarkeerd als klaar om te worden overschreven. Daarom moet u stoppen met het gebruik van de Seagate-harde schijf na gegevensverlies om succesvol Seagate-gegevensherstel te garanderen.

De volgende vraag is hoe u bestanden kunt herstellen van de harde schijf van Seagate?

Het antwoord blijft eenvoudig, maak gebruik van een professional harde schijf herstel software.

SFWare Seagate-software voor gegevensherstel is de meest aanbevolen tool om gegevens van de Seagate-harde schijf te herstellen, ongeacht het scenario voor gegevensverlies. Ontworpen met een geavanceerd engine-algoritme zorgt de tool voor snel en eenvoudig gegevensherstel van bestanden van de Seagate-harde schijf.

De tool is speciaal gemaakt om gegevens te herstellen van belangrijke Seagate-harde schijfmodellen zoals Seagate Backup Plus-serie, Seagate GoFlex, Seagate Central en enz. Download en probeer de tool nu gratis.

Hoe Seagate externe harde schijf te herstellen?

Download en installeren SFWare Seagate-herstelsoftware voor harde schijven. Sluit de Seagate-harde schijf aan op de computer en start de toepassing.

Stap 1: Klik op Drive or Partition Recovery, selecteer de drive van waar de gegevens van de harde schijf van Seagate moeten worden hersteld

Stap 2: Controleer de schijf met een geschikt bestandssysteem. Het scanproces wordt geïnitialiseerd

Stap 3: Zodra het scannen is voltooid. Herstelde Seagate-gegevens kunnen worden bekeken in Data Type of File Type Views

Stap 4: Dubbelklik op de herstelde Seagate-gegevens om preview en save ze op de gewenste locatie op uw computer

Gevolgtrekking:

Ik hoop dat dit artikel alle vragen heeft beantwoord gegevens terughalen seagate. Het wordt altijd aanbevolen om een back-up van de gegevens te maken om gegevensverlies van de Seagate-harde schijf te voorkomen.

Als u geen back-up hebt, kunt u eenvoudig bestanden herstellen van de externe harde schijf van Seagate met behulp van SFWare externe harde schijf herstel tool. Laat het ons in de commentaarsectie weten als u gegevens van de harde schijf van Seagate gemakkelijk kon herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *