Gegevens Terughalen Harde Schijf Seagate

Samenvatting:

Seagate wordt veel gebruikt Externe harde schijf om gegevens zoals bestanden, afbeeldingen, video’s of documenten op te slaan. Als u uw gegevens van de harde schijf van Seagate bent kwijtgeraakt, helpt de methode die in het artikel wordt uitgelegd u om uw gegevens te herstellen. Als uw Seagate-schijf beschadigd is en niet wordt herkend, volgt u de methoden om de Seagate-schijf te repareren en gegevens te herstellen zonder uw gegevens te verliezen.

Snelle navigatie

 1. Over Seagate-gegevensherstel
 2. Kan ik mijn gegevens herstellen van een externe harde schijf van Seagate?
 3. Herstel verwijderde of verloren bestanden van de harde schijf van Seagate
 4. Repareer de corrupte Seagate-schijf en herstel bestanden [herstel van geformatteerde schijven]

Over Seagate Gegeven Herstel

Seagate data recovery

Seagate is een van de meest gebruikte externe harde schijven ter wereld. De meest gebruikte harde schijf is geen uitzondering als het gaat om gegevensverlies. Gegevensverlies op harde schijven van Seagate varieert van domme fouten bij het per ongeluk verwijderen van gegevens tot complexe scenario’s voor gegevensverlies, zoals een geformatteerde of ontoegankelijke harde schijf.

Als u zich afvraagt hoe u gegevens kunt herstellen van de externe harde schijf van Seagate die niet wordt gedetecteerd, kunt u op de link klikken die wordt gegeven aan problemen met externe harde schijf repareren knipperend maar niet gedetecteerd.

Redenen die leiden tot gegevensverlies op de harde schijf van Seagate

Er zijn verschillende redenen die gegevensverlies op harde schijven van Seagate kunnen veroorzaken. Logische storingen zoals corrupte harde schijf, slechte sectoren op de harde schijf, virusaanvallen kunnen hoogstwaarschijnlijk leiden tot gegevensverlies.

Soms kan fysieke schade, zoals oververhitting of onjuiste behandeling van de schijf, de schijf beschadigen en tot gegevensverlies leiden.

Kan ik Gegevens Terughalen Harde Schijf Seagate?

Ja, het is mogelijk om gegevens van harde schijven van Seagate te herstellen. De reden hiervoor is dat de bestanden die verloren zijn gegaan door het verwijderen of formatteren van de schijf niet worden gewist. In plaats daarvan is hun geheugenruimte gemarkeerd als klaar om te worden overschreven.

Daarom wordt het ten strengste aanbevolen om te stoppen met het gebruik van de Seagate-harde schijf na gegevensverlies om succesvol Seagate-gegevensherstel te garanderen.

Hier is een effectieve methode om gegevens van Seagate te herstellen. Met SFWare Data Recover Software kunt u eenvoudig verwijderde of geformatteerde bestanden herstellen van externe harde schijven van Seagate. Met zijn unieke zoekalgoritme om elke sector van de schijf te scannen, kunt u eenvoudig gegevens van de Seagate-schijf herstellen.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hoe doe ik Gegevens Herstellen Harde Schijf Seagate?

Deleted files from external hard drive doesn’t not stored in Recycle bin or any storage folder. If you have lost data from external drive your drive is at stake. You can try retrieving data from Previous Versions.

Gegevens herstellen van de externe schijf van Seagate met de vorige versie

Notitie: U kunt alleen gegevens herstellen van eerdere versies als de optie was ingeschakeld voordat de gegevens verloren gingen.

Sluit uw externe schijf aan op de pc en wanneer deze de schijf herkent, navigeert u naar de harde schijf van Seagate en Right-click on the folder van waaruit bestanden worden verwijderd of verloren gaan. Klik nu op Properties -> Previous Versions.

Eerder opgeslagen versies van de harde schijf van Seagate worden weergegeven die zijn opgeslagen vanuit de bestandsgeschiedenis of herstelpunten. Het enige dat u hoeft te doen, is de recente selecteren die is opgeslagen vóór gegevensverlies en klik op Restore knop.

Wat als u de vorige versie niet hebt ingeschakeld? Het herstellen van gegevens van de schijf wordt onmogelijk. In dergelijke situaties moet u gegevens herstellen met vertrouwde en efficiënte software voor gegevensherstel op de harde schijf.

Seagate Externe Harde Schijf Gegeven Herstel

Externe harde schijf kan om verschillende redenen beschadigd raken, waaronder defecte componenten, logische fouten zoals eerder vermeld of elektrische storingen.

Tijdens onvermijdelijke situaties met gegevensverlies kan SFWare de meest betrouwbare oplossing zijn. SFWare is ontworpen met de precisiescanalgoritmen en zorgt ervoor dat elk stukje gegevens van uw Seagate-harde schijf wordt hersteld. Klik gewoon op de downloadknop en ervaar het vlekkeloze herstel van Seagate-gegevens.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hoe gegevens terughalen harde schijf Seagate?

Om gegevens van de corrupte harde schijf van Seagate te herstellen, sluit u de externe harde schijf aan op uw pc en start u de toepassing.

 1. Klik in het hoofdscherm op Recover Drive/Partition

SFWare to recover data from Seagate External drive

 1. Selecteer vervolgens Drive/Partition Recoveryof Formatted Recovery gebaseerd op uw gegevensverliesscenario’s.

Recover data from Corrupt or Formatted Seagate drive

 1. Kies vervolgens de corrupte harde schijf van Seagate om gegevens te herstellen en klik op Next.
 2. Zodra het scannen is voltooid, kunt u de herstelbare bestanden zien in een van beide Data Type viewen File Type.

View recoverable files from drive in Data View or File Type View

 1. Nu kan je Previewde herstelde bestanden en Save

Tip: Als u zich afvraagt hoe u gegevens kunt herstellen van de externe harde schijf van Seagate die niet wordt gedetecteerd, kunt u op de link klikken die wordt gegeven aan problemen met externe harde schijf repareren knipperend maar niet gedetecteerd.

Corruptie kan maken uw externe harde schijf wordt niet herkend. Ook brengen de meeste fixeermethoden gegevensverlies met zich mee. Ongeacht de situaties kunt u gegevens van de harde schijf van Seagate herstellen en de corruptie herstellen.

De tool is speciaal gemaakt om gegevens te herstellen van alle externe schijven, inclusief Seagate-hardeschijfmodellen zoals de Seagate Backup Plus-serie, Seagate GoFlex, Seagate Central en andere zoals LaCie externe harde schijf, Buffalo enz.

Hoe Corrupte Externe Harde Schijf van Seagate Repareren?

De eenvoudigste methode om corruptie of een ander probleem op te lossen, is door format de schijf. Maar het is bekend dat het formatteren van de schijf ervoor zorgt dat alle gegevens van de Seagate-schijf worden gewist. Als u de gegevens al hebt hersteld, klikt u met de rechtermuisknop op de drive -> Format.

Als je de gegevens en de reeds geformatteerde schijf nog steeds niet hebt hersteld, kun je met behulp van SFWare geformatteerde gegevens herstellen van externe schijf.

Formatteren zou het probleem moeten oplossen. Als dat niet het geval is, kunt u de volgende eenvoudigste methode proberen om corruptie op te lossen door SFC uit te voeren.

Corrupte Seagate harde schijf repareren met SFC.

Scan helpt bij het repareren van de beschadigde of ontbrekende Windows-systeembestanden die beschadiging van de schijf kunnen veroorzaken. De scan controleert de integriteit van het systeembestand en vervangt een beschadigd of beschadigd systeembestand door een kopie in de cache die in het systeem is opgeslagen.

 1. Om de SFC-scan uit te voeren, open Command Promptvenster en type sfc /SCANNOW /OFFBOOTDIR=c:\ /OFFWINDIR=c:\windows (Als de schijf van het type interne harde schijf is sfc /scannow) Vervang C door de externe stationsletter
 2. Wacht tot de scan is voltooid en start het systeem vervolgens opnieuw op. Controleer of u nu toegang hebt tot de schijf.
 3. Zodra de corruptie is verholpen, hebt u toegang tot de ontoegankelijke gegevens van de Seagate-schijf.

Tips om gegevensverlies van de harde schijf van Seagate te voorkomen

Het wordt altijd aanbevolen om een back-up van de gegevens te maken om gegevensverlies van de harde schijf van Seagate te voorkomen. Niet alleen vanaf een externe Seagate-schijf, maar vanaf elke willekeurige schijf. U kunt gebruikmaken van cloudopslag om back-ups van schijven te houden.

Gebruik veilige antivirussoftware om uw belangrijke gegevens op de schijf te beschermen.

Bovendien, als u ooit uw gegevens verliest als gevolg van scenario’s voor gegevensverlies, kunt u altijd vertrouwen op de SFWare-tool voor gegevensherstel om uw gegevens intact te herstellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.