Foto’s en Video Bestand Formaat van SD Kaart Terughalen

Overzicht: 

Heb je net je SD-kaart geformatteerd en ben je al je favoriete foto’s en video’s kwijtgeraakt die je met je camera hebt gemaakt? Welnu, hier is een beproefde methode die wordt gebruikt foto’s en video bestand formaat van SD kaart herstellen. Of het nu gaat om een SD-kaart van de camera, een mini SD-kaart of een andere SD-kaart die in een van de elektronische apparaten wordt gebruikt; volg de beschrijving om de gemakkelijkste manier te vinden om mediabestanden van een geformatteerde SD-kaart te herstellen.

SD-kaarten worden meestal gebruikt in verschillende elektronische apparaten, zoals camera’s, mobiele telefoons, enz. Wat als je SD-kaart per ongeluk wordt geformatteerd op uw camera te wijten aan een aantal SD kaart fout? U kunt uiteindelijk alle foto- en videobestanden van de SD-kaart verliezen.

Wat betekent SD-kaart formatteren?

Velen van jullie zullen denken dat formatteren niets anders is dan het wissen van gegevens van de geheugenkaart. Het is gedeeltelijk waar. Wanneer u de geheugenkaart formatteert, is het apparaat nu klaar om gegevens op te slaan op dezelfde locaties waar oude gegevens stonden voordat u formatteerde. Formatteren is nodig om het bestandssysteem van uw SD-kaart klaar te maken voor lees- en schrijfbewerkingen.

Waarom formatteert u de SD-kaart?

Het komt vrij vaak voor dat SD-kaarten fouten retourneren die het formatteren onvermijdelijk maken, enkele hiervan worden hieronder vermeld:

  • Niet-herkend apparaat;
  • Kaart niet geformatteerd, formatteer deze nu;
  • SD kaart niet geinitialiseerd,
  • SD-kaart is leeg of heeft een niet-ondersteund bestandssysteem. enzovoort

Deze SD-kaartfouten zorgen ervoor dat gebruikers het formatteren voor een betere herbruikbaarheid van het apparaat. Soms als de SD-kaart ernstig beschadigd raakt als gevolg van onveilige behandeling of virusinfecties, moet u de kaart formatteren om het probleem met de SD-kaart op te lossen.

Wat gebeurt er als u de SD-kaart formatteert?

Bij het formatteren wordt alle informatie over de gegevenslocatie op de SD-kaart verwijderd. Met andere woorden, het verwijdert de adrestabel van het bestandssysteem waar uw SD-kaart de opgeslagen afbeeldingsbestanden of map niet meer kan vinden. Hierdoor zijn de opgeslagen foto’s en video’s onzichtbaar en worden ze weergegeven SD kaart leeg.

Is het mogelijk om geformatteerde foto’s en video’s van een SD-kaart te herstellen?

Ja, het is mogelijk om geformatteerde foto’s en video’s van SD-kaarten te herstellen met behulp van de vertrouwde SD-kaartherstelsoftware.

Het enige dat u hoeft te doen, is het gebruik van de SD-kaart onmiddellijk na het formatteren stopzetten en geen gegevens op de SD-kaart opslaan.

Dit kan de bestaande onzichtbare gegevens op de SD-kaart overschrijven. Voer zo snel mogelijk een geformatteerd SD-kaartherstel uit. Zorg ervoor dat u de meest aanbevolen SFWare SD kaart herstel software.

SFWare SD-kaarthersteltool is een compleet pakket voor het herstellen van geformatteerde foto’s en videobestanden van de SD-kaart. De geavanceerde scanengine reikt naar elke sector van de schijf om uw kostbare foto’s en video’s te herstellen. Of het nu gaat om bestanden zoals jpg, jpeg, mp4, AVI, enz., Het kost slechts een paar muisklikken om de geformatteerde gegevens van de SD-kaart naar u terug te krijgen. Download en probeer de software nu gratis.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Foto’s en Video Bestand Formaat van SD Kaart Terughalen:

Download en installeer de SFWare SD-kaartherstelsoftware. Verbind de SD-kaart met uw computer en start de applicatie.

  1. Selecteer in het hoofdscherm Recover Formatted/Corruptkeuze

Recover Photos & Videos from Formatted SD card

2. Selecteer de drivewaarop u een geformatteerd SD-kaartherstel moet uitvoeren om foto’s en videobestanden op te halen.

Select the drive to recover formatted media files from SD card

3. Nadat het scanproces is voltooid, worden alle soorten herstelbare bestanden op het scherm weergegeven, gebruik Data View of File Type Viewom de herstelde geformatteerde mediabestanden te bekijken.

View recovered files from memory card after format

4. Selecteer nu de lijst met bestanden die u vanaf de SD-kaart wilt herstellen en klik vervolgens op Volgende om het doelstation te kiezen savehet lokaal

save the recovered files & videos from formatted SD card

Opmerking: gebruik niet dezelfde SD-kaart om de herstelde bestanden op te slaan; dit kan een onderbreking in het herstelproces veroorzaken of herstelbare gegevens overschrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *