Foto’s en Video Bestand Formaat van SD Kaart Terughalen

Overzicht:

Heb je net je SD-kaart geformatteerd en al je favoriete foto’s en video’s verloren? Welnu, hier is een beproefde methode die wordt gebruikt om foto’s en video bestand formaat van SD kaart herstellen.

SD-kaarten worden meestal gebruikt in verschillende elektronische apparaten, zoals camera’s, mobiele telefoons, enz. Wat als je SD-kaart per ongeluk wordt geformatteerd op uw camera te wijten aan een aantal SD kaart fout? U kunt uiteindelijk alle belangrijke bestanden, gegevens, foto’s en videobestanden van de SD-kaart verliezen.

Wat Gebeurt er als u de SD Kaart Formatteert?

Bij het formatteren wordt alle informatie over de gegevenslocatie op de SD-kaart verwijderd. Met andere woorden, het verwijdert de adrestabel van het bestandssysteem waar uw SD-kaart de opgeslagen afbeeldingsbestanden of map niet meer kan vinden. Hierdoor zijn de opgeslagen foto’s en video’s onzichtbaar en worden ze weergegeven SD kaart leeg.

Waarom Formatteert u de SD Kaart?

Het komt vrij vaak voor dat SD-kaarten fouten retourneren die het formatteren onvermijdelijk maken, enkele hiervan worden hieronder vermeld:

  • Niet-herkend apparaat;
  • Kaart niet geformatteerd, formatteer deze nu;
  • SD kaart niet geinitialiseerd,
  • SD-kaart is leeg of heeft een niet-ondersteund bestandssysteem. enzovoort

Deze SD-kaartfouten zorgen ervoor dat gebruikers het formatteren voor een betere herbruikbaarheid van het apparaat. Soms als de SD-kaart ernstig beschadigd raakt als gevolg van onveilige behandeling of virusinfecties, moet u de kaart formatteren om het probleem met de SD-kaart op te lossen.

Is het Mogelijk om Geformatteerde Foto’s en Video’s van een SD kaart te Herstellen?

Ja, het is mogelijk om geformatteerde foto’s en video’s van SD-kaarten te herstellen met behulp van de vertrouwde SD-kaartherstelsoftware.

Het enige dat u hoeft te doen, is het gebruik van de SD-kaart onmiddellijk na het formatteren stopzetten en geen gegevens op de SD-kaart opslaan.

Dit kan de bestaande onzichtbare gegevens op de SD-kaart overschrijven. Voer zo snel mogelijk een geformatteerd SD-kaartherstel uit. Zorg ervoor dat u de meest aanbevolen SFWare SD kaart herstel software.

SFWare SD-kaarthersteltool is een compleet pakket voor het herstellen van foto’s en videobestanden van de geformatteerde SD-kaart. De geavanceerde scanengine reikt naar elke sector van de schijf om uw kostbare foto’s en video’s te herstellen. Of het nu gaat om bestanden zoals jpg, jpeg, mp4, AVI, enz., Het kost slechts een paar muisklikken om de geformatteerde gegevens van de SD-kaart naar u terug te krijgen. Download en probeer de software nu gratis.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Foto’s en Video Bestand Formaat van SD Kaart Terughalen:

Om video’s/foto’s van een geformatteerde SD kaart te herstellen, Download en installeer de SFWare SD-kaartherstelsoftware. Verbind de SD-kaart met uw computer en start de applicatie.

  1. Selecteer in het hoofdscherm Recover Formatted/Corruptkeuze

Recover Photos & Videos from Formatted SD card

  1. Selecteer de drivewaarop u een geformatteerd SD-kaartherstel moet uitvoeren om foto’s en videobestanden op te halen.

Select the drive to recover formatted media files from SD card

  1. Nadat het scanproces is voltooid, worden alle soorten herstelbare bestanden op het scherm weergegeven, gebruik Data View of File Type Viewom de herstelde geformatteerde mediabestanden te bekijken.

View recovered files from memory card after format

  1. Selecteer nu de lijst met bestanden die u vanaf de SD-kaart wilt herstellen en klik vervolgens op Volgende om het doelstation te kiezen savehet lokaal

save the recovered files & videos from formatted SD card

Opmerking: Gebruik niet dezelfde SD-kaart om de herstelde bestanden op te slaan; dit kan een onderbreking in het herstelproces veroorzaken of herstelbare gegevens overschrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.