Foto’s Terughalen van SD Kaart

Overzicht:

Het verliezen van foto’s van een SD-kaart is altijd ontmoedigend omdat ze je favoriete herinneringen bevatten. Als je toevallig de foto’s verwijdert of per ongeluk kwijtraakt en je afvraagt hoe foto’s terughalen van SD kaart, de volgende informatie zal bewijzen dat u nuttig bent bij het herstellen van uw oude herinneringen.

Recover photos from SD card

Tegenwoordig gebruikt bijna elke camera SD-kaarten of micro-SD’s om foto’s op te slaan. Ze worden ook veel gebruikt op verschillende apparaten, zoals mobiele telefoons, om het geheugen uit te breiden of om te worden gebruikt als extra opslagapparaat. Aangezien SD-kaarten al uw kostbare foto’s en herinneringen bevatten, kan het ondraaglijk zijn om ze kwijt te raken. Foto’s van SD-kaarten kunnen om twee belangrijke redenen verloren gaan:

 • Wanneer u onbewust de foto’s van de SD-kaart hebt verwijderd
 • Wanneer de SD-kaart beschadigd is en u de drive moet formatteren om de gezonde SD-kaart terug te krijgen.

Vraagt u zich af of het mogelijk is om verwijderde foto’s van een SD-kaart te herstellen? Volg het volgende gedeelte zorgvuldig voor meer informatie.

Kan ik Foto’s Herstellen van SD Kaart?

Het is mogelijk om verwijderde of geformatteerde foto’s van de SD-kaart te herstellen. Als u zich afvraagt hoe, wanneer u bestanden van de SD-kaart verwijdert, ze niet permanent worden verwijderd. Ze worden gewoon ontoegankelijk voor het besturingssysteem voordat ze worden overschreven door nieuwe gegevens. Daarom wordt het altijd aanbevolen om de schijf niet te gebruiken of te partitioneren, tenzij u er gegevens van herstelt.

Velen van jullie zouden een vraag hebben hoe verwijderde foto’s van SD-kaarten zonder software te herstellen? Het antwoord is nee, je kunt geen foto’s herstellen van een SD-kaart zonder een SD kaart herstel gereedschap tenzij je een back-up hebt.

Als u een back-up op de cloud of harde schijf heeft, wordt het gemakkelijker om vanaf daar te herstellen. Desalniettemin is het altijd raadzaam om een back-up te maken wanneer u nieuwe foto’s maakt.

Bonustip: u kunt Google Drive, iTunes, iCloud, externe / interne harde schijf of een andere geschikte back-upoptie voor uw SD-kaart gebruiken.

Met SFWare SD-kaartherstelsoftware kunt u gemakkelijk verwijderde of verloren foto’s van een SD-kaart inclusief DSLR-camera herstellen. Deep scan-algoritme van de tool helpt u om de meeste beeldformaten zoals JPEG, PNG, JPG, RAW en etc. te herstellen. U kunt gemakkelijk verwijderde foto’s herstellen van SDXC, SDHC, SD, MicroSD, Memory Stick, xD-Picture, Compact Flash .

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hoe kan ik foto’s, foto’s van een SD-kaart herstellen?

Download en installeer de SFWare SD-kaartherstelsoftware op uw computer. Start de applicatie.

Opmerking: u kunt dezelfde procedure volgen tot foto’s herstellen van sd kaart van camera.

 • Vanaf het hoofdscherm Recover Filesen Recover Formatted /Corrupt, selecteer de geschikte optie.

Select Recover Files

 • Selecteer vervolgens de schijf of de partitie waar u het bestand wilt herstellen en klik vervolgens op Nextom het herstelproces te starten.Select the drive for deleted photos recovery
 • Zodra het herstelproces is voltooid, worden herstelde bestanden weergegeven File Type View of Data View.View recovered photos from SD card
 • Preview de herstelde foto’s van de SD-kaart en save ze op de gewenste locatie.

Save the recovered files

Als u door corruptie foto’s van de SD-kaart bent kwijtgeraakt, voert u het verwijderde fotoherstel van de SD-kaart uit en vervolgens repareren corrupte sd kaart.

Een paar nuttige tips om te voorkomen dat u foto’s, afbeeldingen van SD-kaarten kwijtraakt

 • Vermijd het verwijderen van de SD-kaart uit het apparaat tijdens gebruik.
 • Gebruik niet dezelfde SD-kaart op meerdere apparaten.
 • Stop met het gebruik van SD-kaarten wanneer de opslag bijna vol is.
 • Scan uw SD-kaart op virussen.
 • Bewaar meerdere back-ups van uw foto’s.

Als je fouten tegenkomt tijdens het gebruik van de SD-kaart, klik dan op de link naar repareer SD kaart fouten.

Gevolgtrekking:

SD-kaart of geheugenkaart is een veelgebruikt opslagapparaat op veel platforms. Vanwege de toepassingen en het gebruik op verschillende apparaten, kunnen SD-kaarten veel fouten tegenkomen. Foto’s terughalen van SD kaart is gemakkelijk gemaakt met SFware Photo herstel software.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *